Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 2013 cz.3 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV 7 16,28%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV 3 6,98%
Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 0 0%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 1 2,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 2 4,65%
Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 13 30,23%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 0 0%
Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 4 9,30%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 1 2,33%
Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV 0 0%
Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 6 13,95%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV 2 4,65%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 0 0%
Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV 0 0%
O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV 1 2,33%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-04, 13:45   #4801
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Myślisz? To może karton przyniosę ze strychu

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Kur.d.e zamówiłam mamie płytę gazową. Przyjechała bezpośrednio do niej. Ona nie sprawdziła przy kurierze a okazało się, że podrapana, bo ruszt się odkleił i podrapał.
Oby udało się wymienić

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 13:50   #4802
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
:

Aaaaa co do skarbówki to wyjaśniło się o tyle,że mąż owszem złożył zeznanie tak jak wam mówiłam ale nie w terminie.. Dostanie mandat kredytowy 200zł i po wszystkim...Dla nas to sporo , ale i tak cieszę się,że tylko na tym się skończyło.

Co do opieki to też wyjaśniłam, moje papiery z tamtej gminy przejdą do tutejszego mopsu, gdzie obecnie przebywam i dostanę tutaj w grudniu pieniążki normalnie
Byłam dzisiaj się dowiadywać.

Ufff chociaż tyle

No i z pracą męża niestety kicha..Całą zeszłą noc wracał do domu, był nad ranem.. Dzisiaj będzie dzwonił w kilka miejsc bo ta praca na Wrocławiu nie aktualna już;/ Ale mimo wszystko wierzę,że wyjdziemy z tego bo nie z takiego bagna wychodziliśmy przez ostatnie 8 lat..
bedzie dobrze Tż byle by się nipoddawała i szukał pracy!

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
No my mamy szafę pod zabudowę, którą uwielbiam, kuchnię bez szału ale wtedy zależało nam na oszczędnościach na maxa i garderobę i szafkę pod umywalkę (też nic specjalnego ale chociaż nie musieliśmy brać gotowca) no i ławę (tu akurat jestem mega zadowolona bo praktycznie za darmo). Ale marzy nam się zmiana kuchni i tym razem zdecydujemy się na coś wypasionego no i małż namawia mnie na zmianę mebli w salonie (bo mamy jakieś byle jakie z brw) - czasem mam dość ciągle by wymieniał meble
no to niech wymienia mojego Tż to siła niezaciągniesz do meblowego
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 13:50   #4803
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Trzymam dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty ! Wszystko będzie dobrze.

axella mojemu TŻ też jeszcze nie wpłynęła wypłata a w umowie ma do 1 :|

Color trzymam kciuki za męża i cieszę się, że coś powoli się rusza do przodu u Was

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 13:52   #4804
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
Atena już po badaniach? kiedy będą wyniki?
za około 7 dni dopiero wizyte mam 18 wiec pewnie dopiero za 2 tyg doeiem się czy bedzie potrzeba leczyć się na toksoplazmoze czy nie......oby nie
Stary 2012-12-04, 13:55   #4805
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Justi przekaż małżowi najlepsze życzenia, Szczynś Boże!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 13:55   #4806
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Trzymam dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty ! Wszystko będzie dobrze.

Color trzymam kciuki za męża i cieszę się, że coś powoli się rusza do przodu u Was

człowiek zapieprza, musi wszystko zrobić jak należy a oni sami maja do w dupie..

jak do 15 nie bedzie wyplatty to się wk***ię tylko..
ale jak ostatnim dzisiejszym 18 coś nie przyjdzie to będą ofiary w ludziach..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 13:56   #4807
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cześć

Właśnie wróciłam z pracy i z zakupów . Wstawiłam wodę na makaron i zaglądam do Was Gdyby któraś była zainteresowana kremem przeciwko rozstępom to jest w promocji w Rossmanie, TOŁPA - eliminator rozstępów, 200ml za 31.99 (normalna cena to niecałe 50 zł ). Skład wydaje się być OK:

ROŚLINNE SKŁADNIKI AKTYWNE: borowina TOŁPAŸ, uelastyczniający kompleks wyciągów roślinnych z ostropestu, kiełków pszenicy, soi, lucerny i rzodkwi, mikroglony, algi morskie, nawilżający fucogel, jeżówka, skrzyp, przywrotnik, wzmacniający perełkowiec japoński, pobudzający syntezę kolagenu wyciąg z orzechów laskowych, kojąco-natłuszczające masło shea.

koleżanka mi polecała, więc jak przetestuje to dam znać, na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że pięknie pachnie i ma super konsystencje.
Stary 2012-12-04, 13:58   #4808
JennyAniolek
Zakorzenienie

Anoxee, Szprotka - trzymam za Wasze wizyty

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Oby szybko się pojawiła

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-04, 13:58   #4809
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
No my mamy szafę pod zabudowę, którą uwielbiam, kuchnię bez szału ale wtedy zależało nam na oszczędnościach na maxa i garderobę i szafkę pod umywalkę (też nic specjalnego ale chociaż nie musieliśmy brać gotowca) no i ławę (tu akurat jestem mega zadowolona bo praktycznie za darmo). Ale marzy nam się zmiana kuchni i tym razem zdecydujemy się na coś wypasionego no i małż namawia mnie na zmianę mebli w salonie (bo mamy jakieś byle jakie z brw) - czasem mam dość ciągle by wymieniał meble
zazdroszczę Męża znającego się na stolarce. Takie piękne rzeczy można wymyślać.. My też mamy ogromną szafę pod zabudowę w garderobie. Uwielbiam ją.. jest na całej długości pomieszczenia.. Ale chyba będziemy musieli z niej zrezygnować, bo jak Maleństwo podrośnie to tam chcemy mu pokoik zrobić

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 14:01   #4810
humpback
Zakorzenienie

Atena za dobre wyniki

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
powinni wymienić bez gadania
marchewka oby wymienili
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 14:06   #4811
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Justi przekaż małżowi najlepsze życzenia, Szczynś Boże!
Dołączam się do życzeń

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Cześć

Właśnie wróciłam z pracy i z zakupów . Wstawiłam wodę na makaron i zaglądam do Was Gdyby któraś była zainteresowana kremem przeciwko rozstępom to jest w promocji w Rossmanie, TOŁPA - eliminator rozstępów, 200ml za 31.99 (normalna cena to niecałe 50 zł ). Skład wydaje się być OK:

ROŚLINNE SKŁADNIKI AKTYWNE: borowina TOŁPAŸ, uelastyczniający kompleks wyciągów roślinnych z ostropestu, kiełków pszenicy, soi, lucerny i rzodkwi, mikroglony, algi morskie, nawilżający fucogel, jeżówka, skrzyp, przywrotnik, wzmacniający perełkowiec japoński, pobudzający syntezę kolagenu wyciąg z orzechów laskowych, kojąco-natłuszczające masło shea.

koleżanka mi polecała, więc jak przetestuje to dam znać, na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że pięknie pachnie i ma super konsystencje.
dzięki za info może się skuszę na niego. Ciekawe czy jest wydajny, bo opakowanie chyba ma nie za duże.. o ile myślę o tym samym.
Ja też wróciłam z pracy i nastawiłam makaron, dziś robię penne pesto bo mój Ukochany je uwielbia, wczoraj upiekłam karpatkę. Porozpieszczam go dziś troszkę w te imieniny

Stary 2012-12-04, 14:18   #4812
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
a jakie ćwiczenia robiłaś ? z neta czy sama stworzyłaś jakiś zestaw? Ja oglądam m jak miłość może jak się skończy też troszkę poćwiczę..

:
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM

- o te niektóre trochę modyfikowałam bo mi się nie chciało, no i bez ciężarków.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
dobry
witam się z mojej przeklętej pracy..
farelka ch**a daje i siędzę w 3xswetrze i wielkim szalu zawiązanym na pół twarzy..
później będzie czas na płaszcz...

spadł u mnie snieg, tony śniegu.. tata kochany dzwoni do mnie o 9tej i mói "zbieraj się i schodź na dół, wszystko stoi-zawioze Cię"
no i faktycznie okazało się,że ten super hiper snieg ubił się na błyszczący, świecący mega gładki lód.. i 20km/h to był max..

gdyby nie to,że mnie podwiózł nie zdązyłabym na bank..

dziś szefowa przyjdzie.. eh, już mi się nie chce z babą gadać :/

ale za to Pani z MB przywiozła moje zamówione grube(1ooden to grube???) rajty ciążowe i leginsy w moim rozmiarze, dłuuuuugo szukałą, z 3tyg
ale są, oby wypłątka spłynęła na konto i pójde kupić.

jutro start firmy
za start

a co szefowa na to, że jesteś w ciąży? bo chyba już wie... jutro o tym będziecie rozmawiać czy słyszałaś już jej opinie?
Stary 2012-12-04, 14:26   #4813
maarchewka
Zakorzenienie

Nic to udalo się załatwić spisanie protokołu szkody. Jutro ktos ma przyjechać i spisać.. Będą musieli wymienić, bo to nie nasza wina, ewidetnie od rusztu się porysował. ktoś źle zapakowal, bo raczej nie wina kuriera..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 14:30   #4814
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Też byśmy chcieli gdzieś jeszcze się wybrać, ale w ciąży raczej nie wypali, bo być może czeka nas kupno mieszkania (ewentualnie zmiana stancji) no i kupno wyprawki, a to raczej nie małe koszta. Po narodzeniu maluszka też raczej odpada, bo podróż z malutką dzidzią autem może być uciążliwa, a Mężu nie wsiądzie do samolotu Tak więc w tym roku wakacji niet!
Wakacje 2013 mam rozplanowane, a właściwe zaplanowano mi Mężuś z moimi rodzicami ustalili, że ja i dzidzia zostajemy zapakowani do auta wraz z manatkami i jedziemy do moich rodziców. Jak u mojego taty w firmie zacznie przychodzić więcej towaru i będzie już ciasno to wracamy. Nawet mi to pasuje, ale do gadania miałam mało.
Cytat:
A ja sobie chyba zamówię stoliczek pod lapka do łóżka na Mikołaja
Muszę kiedyś mój z pokoju obok przytargać, ale zawsze mi za daleko
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Poza tym ten wczorajszy wosk, to była pomyłka. Wzięłam inny niż dotychczas używałam i kuźwa jestem cała w czerwonych plamkach. Już widzę gina jak to zobaczy, a ja się chyba zapadnę pod ziemię
To gdzieś ty ten wosk robiła, co?
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak wy używacie oliwki?? bo jak na mokro to ona się nie wytrze z recznikiem??
witajcie rozstępy na cycach u mnie...
Też mam jakieś nowe na cyckach, to chyba norma.
Cytat:
może ona jest w ciąży i hormony jej odwalają? albo wyżywa się z zazdrości? jak patrzę czasem na swoje chore jazdy, to ja nie chciałabym mieć kobiety-szefa
Moim zdaniem dawno chłopa nie miała
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
powiem Wam, że trochę oliwek juz przerobiłam i uwielbaim tą z rossmanna, ale obiektywnie rano an skórze czuję tylko jedną - w żelu z johnsona, mam tak nawilżoną skórę, że rano nie muszę się smarować
A czym się różni taka żelowa od tradycyjnej w efekcie i w użytkowaniu?
Cytat:
A jak tak patrzę na ceny tych mebelków to naprawdę doceniam to, że mam męża stolarza
To górnik czy stolarz, czy 2w1?

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 14:36   #4815
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka
Nic to udalo się załatwić spisanie protokołu szkody. Jutro ktos ma przyjechać i spisać.. Będą musieli wymienić, bo to nie nasza wina, ewidetnie od rusztu się porysował. ktoś źle zapakowal, bo raczej nie wina kuriera..
dobrze że wymienią
Stary 2012-12-04, 14:38   #4816
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaa w końcu znalazłam meble dla pączka

poprzednie odpadły bo było za duże łóżko - 140 i by mi się nie zmieściło między ścianą a parapetem, więc szukałam 120 i mam
http://allegro.pl/zestaw-mebli-dziec...836023287.html
Fajny zestaw, ale ciekawe jak ten kolor wygląda na żywo, bo na zdjęciach wpada w czerwień. My jak będziemy mieli dziewczynkę, to będą białe mebelki (chce takie jak w załącznikach) a dla chłopca brązowe drewno, takie klasyczne żeby posłużyły na dłużej. Dobrze, że bliskiego znajomego mamy stolarza to już ma zapowiedziane, że będzie spełniał moje marzenia mebelkowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Caramella_kolekcja_różowa.jpg (31,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r4.jpg (65,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r2.jpg (71,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokoik6.jpg (57,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2012-12-04, 14:39   #4817
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
To super!

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Fajny zestaw, ale ciekawe jak ten kolor wygląda na żywo, bo na zdjęciach wpada w czerwień. My jak będziemy mieli dziewczynkę, to będą białe mebelki (chce takie jak w załącznikach) a dla chłopca brązowe drewno, takie klasyczne żeby posłużyły na dłużej. Dobrze, że bliskiego znajomego mamy stolarza to już ma zapowiedziane, że będzie spełniał moje marzenia mebelkowe
Piękne!

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-04, 14:41   #4818
humpback
Zakorzenienie

pawie oczko ślicznie urądzone te pokoiki. i urocza ta dziewczynka.
Stary 2012-12-04, 14:42   #4819
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
miałam na studiach profesora Piekło i kiedyś koleżanka poszła z rana (półprzytomna po nieprzespanej nocy) i się pyta czy jest już może profesor Diabeł
Stary 2012-12-04, 14:42   #4820
xal
Zakorzenienie

No i zapomniałam napisać:
+ przyszedł sweter z tchibo, mężuś jeszcze nie mierzył, bo "mam pracę w domu, nie ma mnie" ale o ciasteczko się upomniał
- dzwonili od mechanika, że autka dzisiaj nie będzie. Rano oddał, bo mu się nie podobał odgłos silnika, zadzwonili, że alternator, nie wiadomo jaki koszt bo oddali do specjalisty czy naprawa czy wymiana. Może będzie jutro. Oby dużo nie kosztowało ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-04, 14:42   #4821
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM

- o te niektóre trochę modyfikowałam bo mi się nie chciało, no i bez ciężarków.[COLOR="Silver"]
dzięki za link, już wiem o jaki filmik chodzi

Cytat:
muszą wymienić, dawno dwano temu też miałam podobną sytuację z kuchenką mikrofalową i wymienili, tylko chyba za przesyłkę musiałam płacić podwójnie, nie pamiętam już jak to było

Stary 2012-12-04, 14:43   #4822
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
ddał, bo mu się nie podobał odgłos silnika, zadzwonili, że alternator, nie wiadomo jaki koszt bo oddali do specjalisty czy naprawa czy wymiana. Może będzie jutro. Oby dużo nie kosztowało ...

My wczoraj odebraliśmy auto od mechanika, na szczęście wyszło mniej $$$ niż się spodziewaliśmy

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-12-04, 14:47   #4823
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Dołączam się do życzeń

dzięki za info może się skuszę na niego. Ciekawe czy jest wydajny, bo opakowanie chyba ma nie za duże.. o ile myślę o tym samym.
Ja też wróciłam z pracy i nastawiłam makaron, dziś robię penne pesto bo mój Ukochany je uwielbia, wczoraj upiekłam karpatkę. Porozpieszczam go dziś troszkę w te imieniny
200 ml w porównaniu do tych innych specyfików specjalnych dla kobiet w ciąży to nie tak mało. W aptekach kremy pharmaceris, fisan czy jakieś inne to jak ostatnio pytałam to mają tak po 100-150 ml, nie wiem co oni takie małe porcje robią :P przecież mamy teraz zwiększone powierzchnie do smarowania
Stary 2012-12-04, 14:52   #4824
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
gdzieś tam niżej wrzuciłam zdjęcie półki to jest taki ciepły brąz, nie aż tak czerwony jak na tej aukcji.

Zazdroszczę dobrego stolarza, pewnie Wam zrobi z litego drewna taniej, mi się juz nie chce szukać kupuje gotowca. Kuchnię robiłam na wymair miałam przejścia z gościem i jeszcze jakość pozostawia wiele do życzenia

takie jak wrzuciłaś widziałam z jakiejś firmy tylko z naturalnego drewna ja myślałam o białych ale TŻ się upiera, że nie bo będzie widaz każdy brud i zadrapanie i, że szpitalnie i w sumie mnie przekonał:P
Stary 2012-12-04, 14:52   #4825
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za link, już wiem o jaki filmik chodzi

proszę bardzo
ja jestem leń do ćwiczeń , tzn. u mnie wygląda to tak, że jak trenuje, to ćwiczę ostro, chodzę na fitness itd. ale jak sobie odpuszczam, to tak konkretnie.. ale od wczoraj mam zacząć coś aktywniej się poruszać, bo jak na razie to tylko spacery i jakieś lekkie przeciąganka......
Stary 2012-12-04, 14:52   #4826
Atena564
Zadomowienie

Pawie oczko mebelki prześliczne
Stary 2012-12-04, 14:54   #4827
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
pawie oczko ślicznie urądzone te pokoiki. i urocza ta dziewczynka.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
To super!

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Piękne!
też mi się bardzo podoba, tylko zlikwidowałabym ten wszędobylski róż bez przesady, za dużo jego tam wg mnie. Myślałam o jakiś jasnych, pastelowych kolorach a ewentualnie walnąć na ścianę jakąś mega kolorową naklejko-aplikację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg naklejki-na-sciane.jpg (33,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-12-04, 14:58   #4828
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość

A czym się różni taka żelowa od tradycyjnej w efekcie i w użytkowaniu?
nie leje się tylko ma konsystencje gluta to raz a dwa dzięki temu lepiej się trzyma na skórze i nie wyciera tak szybko w ciuchy
Stary 2012-12-04, 15:02   #4829
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzieś tam niżej wrzuciłam zdjęcie półki to jest taki ciepły brąz, nie aż tak czerwony jak na tej aukcji.

Zazdroszczę dobrego stolarza, pewnie Wam zrobi z litego drewna taniej, mi się juz nie chce szukać kupuje gotowca. Kuchnię robiłam na wymair miałam przejścia z gościem i jeszcze jakość pozostawia wiele do życzenia

takie jak wrzuciłaś widziałam z jakiejś firmy tylko z naturalnego drewna ja myślałam o białych ale TŻ się upiera, że nie bo będzie widaz każdy brud i zadrapanie i, że szpitalnie i w sumie mnie przekonał:P
Białe mebelki dla dziewczynki są wg mnie bardziej urocze, niż szpitalne, ale to wszystko kwestia gustu. Wszystko zależy od tego jak się to w całości urządzi. My myślimy o drewnie naturalnym, ale zobaczymy jaką cenę nam krzyknie kolega. Współczuje przeżyć ze stolarzem. My pewnie nie zdecydowalibyśmy się na te meble u tego kolegi, gdybyśmy nie wiedzieli ani widzieli jakie cuda potrafi tworzyć
Stary 2012-12-04, 15:11   #4830
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
ale śliczne te mebelki

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

My wczoraj odebraliśmy auto od mechanika, na szczęście wyszło mniej $$$ niż się spodziewaliśmy

Cytat:
200 ml w porównaniu do tych innych specyfików specjalnych dla kobiet w ciąży to nie tak mało. W aptekach kremy pharmaceris, fisan czy jakieś inne to jak ostatnio pytałam to mają tak po 100-150 ml, nie wiem co oni takie małe porcje robią :P przecież mamy teraz zwiększone powierzchnie do smarowania
no właśnie.. zwiękone powierzchnie a oni takie małe opakowanka

Cytat:
proszę bardzo
ja jestem leń do ćwiczeń , tzn. u mnie wygląda to tak, że jak trenuje, to ćwiczę ostro, chodzę na fitness itd. ale jak sobie odpuszczam, to tak konkretnie.. ale od wczoraj mam zacząć coś aktywniej się poruszać, bo jak na razie to tylko spacery i jakieś lekkie przeciąganka......
To ja mam identycznie, jak załapię bakcyla to po 3 godziny codziennie siedzę w fitnessclubie, a jak sobie odpuszczam to leżę tylko do góry brzuchem. Muszę się wziąć do roboty, bo później będę płakała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości