|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
Cytat:
![]() justusia16, farba to ¿adna, normalny rozja¶niacz Joanny w spreju, coby wyrównaæ kolor odrostów i ca³ej reszty. Zdjêcia w moim albumie s± cholernie przek³amane, je¿eli chodzi o kolor- dla porównania wstawiê Wam 4 zdjêcia z lipca, wszystkie robione jednego dnia. Trzy pierwsze by³y robione w s³oñcu, a ostatnie w cieniu. Na ka¿dym inny kolor. Trommel- dorwa³am w³a¶nie Twoje zdjêcia! Po pierwsze- szok. Nie masz fal. Po drugie- szok. Jakie d³ugie. Po trzecie- szok. Piêkny kolor po tej Venicie. Szybko siê sp³ukuje czy twardo trzyma? Bo u mnie rudy nie da³ ostatnio rady wytrzymaæ d³u¿ej ni¿ 10 dni.
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-04 o 10:31 |
||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 922
|
Dziêki dziewczyny
Ja siê przymierzam do drugiego podej¶cia do Khadi Cassia, a za pierwszym razem to popad³am w kompleksy, bo mi w³osów nie wystarczy³o na tak± ilo¶æ papki
|
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Scarrabeo przeca my prawde prawdziw± Ci piszemy, nie ma to tamto wlosy sa miodzio
a foty moge zobaczyæ dop w domu, bo mam tak za☠☠☠iaszcz telefon ¿e zdjêc nie wy¶wietla
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() say-hello Ty jaki¶ czas temu szuka³a¶ mineralnego podk³adu? bo w³a¶nie zajrza³am w sk³ad swojego uwielbianego Pharmacersia i hm... znalaz³a¶ co¶ ciekawego?
|
|
#2615 | |||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Wa¿ne, ¿e do przodu!
Cytat:
![]() Cytat:
Ooo jaki kochany T¯ Cytat:
Dla mnie bylby puchogenny - ma za du¿o protein na raz (keratyna, jedwab, kallos) Ale mo¿esz spróbowaæ, mo¿e akurat bêdziesz miala super efekt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ju¿ nie b±d¼ taka Skromniacha! ![]() Zdjêcia zrobione jednego dnia? O szaleñstwo! Kobieta jednak zmienn± jest.. Piêkne s±! Wydaj± siê byæ takie miêciutkie, jak pluszak ![]() Dziêki! Fal nie mam, bo stracilam cierpliwo¶æ do CG, a na wakacjach nie bylo mowy, ¿eby siê w to bawiæ. I siê trochê rozprostowaly po podciêciu. Tylko koñcówki jeszcze siê odwijaj±, ale jako¶ je mo¿e ujarzmiê ![]() Z Venit± ró¿nie bywa. Br±z trzyma siê nie¼le - przedostatnio farbowalam pod koniec pa¼dziernika i potem kilka dni temu, wiêc wychodzi ¶rednio co miesi±c. Wiadomo - kolor nie jest tak intensywny po ok 2 tygodniach, ale i tak s± ciemniejsze, ni¿ naturalne. Dziêki temu nie widaæ odrostów i to mi siê bardzo podoba! (Niech ¿yje lenistwo i brak chêci do obowi±zkowego farbowania co miesi±c! ) Poza tym do Venity dodajê zawsze pólprodukty, inne maski (najczê¶ciej Mariona do br±zowych), bo chocia¿ ma sklad calkiem przyjemny to mam schiza, ¿e mi spali wlosy ![]() Czytalam gdzie¶ na jakim¶ blogu, ¿e rudo¶ci z Venity wyplukuj± siê dosyæ szybko.. W przeciwieñstwie do henny naturalnej - naturalna trzyma siê rudowlosym najdlu¿ej, podczas gdy br±zy plowiej± du¿o szybciej..
|
|||||
|
|
|
#2616 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Cytat:
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
Cytat:
|
|
|
#2618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziêkujê! ![]() Encanto! Moglaby¶ napisaæ, jak Twoje wra¿enia po tym zabiegu? Robila¶ w domu, czy w salonie? ![]() Pamiêtam, ¿e niektóre dziewczyny na w±tku hennowym nawet j± zamra¿a³y
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poczytam o tym - mo¿e i ja wcisne do zamra¿alnika jak ma pomóc. Dziêki za info
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2621 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Cytat:
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
aaa mam pytanko deszczowa - pó¼niej te¿ ³adnie henna ³apie tzn. nie traci swojego dzia³ania.
bêdzie akcja zamra¿alnik hehe ja swoim zwyczajem zawsze takie produkty zamykam szczelnie i trzymam w ciemnym miejscu
|
|
#2623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wla¶nie to opanowanie puszenia bardzo mnie kusi, bo o ile pogoda jest fajna, to moje wlosy siê trzymaj±, ale na deszczu staje siê bab±-jag± ze snopkiem na glowie ![]() Dziêkujê Ci! Pomy¶lê znów nad tym encanto.. ![]() Cytat:
![]() O trzymaniu henny w lodówce slyszalam wiele razy i praktykowalam te¿ - nic siê z ni± nie dzieje, kolor nadal wychodzi ladny. Z zamra¿alnikiem jestem prawie pewna, ale wlosów sobie uci±æ nie dam
|
||
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 243
|
Dobry
Cytat:
Do zamra¿alnika pakujemy rozrobion± ju¿ hennê, je¶li chce sie jeszcze j± wykorzystaæ. Proszku nie ma potzreby tam pchaæ, nic nie traci w takim napoczêtym opakowaniu
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mam wra¿enie, ¿e szybciej siê wyp³ukuje, ale to chyba nie ma zwi±zku z jej przechowywaniem
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaa tak to dziala! Super, dziêki za u¶wiadomienie!
|
|
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie znosi³am niemca na studiach
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udekorowa³am sobie okno na ¶wiêta Fajnie siê ze ¶niegiem komponuje - mimo ¿e go nie znoszê i czekam z utêsknieniem do wiosny
|
|
#2629 | |||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
![]() Cytat:
czekam na fotki![]() Cytat:
![]() jakie gêste![]() Nie ma wyboru ![]() Idê sobie st±d bo wrzucacie takie piêkne w³osy, ¿e wpadam w kompleksy, poza tym muszê siê pouczyæ wiêc do wieczora
|
|
#2630 |
|
Wtajemniczenie
|
the rock ja w czwartek bede z kole¿anka lokal w pracy dekorowac
tez lubiê ¶nieg i zimê jak patrzê na nia z ciep³ego domku ![]() Ale sobie drzemkê ucielam w pracy ah
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-04 o 14:11 |
|
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja kupi³am naklejki na okno mam fotke ale nocna bo lepiej widaæ
Bo to JA jestem najwa¿niejsza ! ! ! regenerujê w³osy - start 11.11.11 Ewka i nie tylko - 25 kg Edytowane przez the rock Czas edycji: 2012-12-04 o 14:28 |
||
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale slodko to wygl±da ah
Ja nie mam ¿adnych zdolno¶ci, moja choinka wygl±da zawsze jak z prlu jako¶ dziwnie ha ha
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zesz³ym roku w ogóle nie mieli¶my choinki
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadziejê, ¿e nic promieniotwórczego nie wch³aniam, to ju¿ by by³a przesada ze strony mojego wydzia³u. Jeszcze mi trzecia rêka albo pier¶ wyro¶nie
|
|
#2636 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kocham grzane wino! Ale wczoraj zdradzilam je z tak± gêst± czekolad± z rumem i bit± ¶mietan±... ![]() Cytat:
Kascysko, o ile dobrze kojarzê, to byly¶my na jednej uczelnii? UJot?? A z ni± nigdy nic nie wiadomo, uwa¿aj
|
||
|
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
¿eby by³o w³osowo - dzisiaj u mnie biednie na³o¿y³am tylko na godzinkê scandica coco
bo jako¶ tak nie mia³am jak mieszaæ, bo T¯ siedzia³ u mnie i dziwnie na mnie patrzy³ jak wyci±gnê³am karton z maskami (?) nie wiem co w tym dziwnego i bêdê dzisiaj robiæ ten spray (od¿ywka, olej, woda) bo kupi³am taki fajny psikacz - chyba do kwiatków zreszt± xD tylko jeszcze nie wiem co do niego u¿yje ![]() ... co do choinki to te¿ nie mia³am w tamtym roku tylko wersjê ubog± chyba z kwiatka (Holandiaa) wiêc w tym roku choinkê malutk± u siebie w pokoju zrobiê na wypasie ;D i ¶nieg te¿ u mnie pada, i to tak do¶æ, w godzine wszystko bia³e... i powiem wam, ¿e dziwnie siê jezdzi autem (+jeszcze na letnich oponach) po takiej brei a pojecha³am tylko na chwile na miasto i wróci³am padnieta a T¯ ile stresu prze¿y³ pierwszy raz ze mn± jecha³, trochê siê jeszcze ¶lizga³am, ale jak ju¿ przysz³o do parkowania to patrzec na to chyba nie móg³ xD
prawko zdanee - 22.10.2o12 za pierwszym razem ! ![]() o6.11. - Jantar I 15.o4 Jantar II Edytowane przez sanlan Czas edycji: 2012-12-04 o 14:55 |
|
|
|
#2638 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEKI kas
![]() sanlan ja tez co zrobi³am prawko i jeszcze nie je¼dzi³am w zimie, i sie boje kurde, ¿e bede sie ¶lizgac, ¿e nie wyhamuje eh :/
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
Cytat:
ja je¿dzê i tak bez ¶niegu w '¶limaczym têpie' wiêc ostro¿no¶ci mi nie brakuje. aczkolwiek sama napewno nie wsiad³abym przynajmniej na pocz±tku zimy, tak jak teraz do auta. w³a¶ciwie wczoraj jecha³am dopiero pierwszy raz sama ale prze¿y³am, zagro¿enia na drodze nie stworzy³am, wiec mo¿e bedzie dobrze ;D wczoraj nie pada³o tak jak dzisiaj Oo. ale rozumiem Ciê doskonale, pierwsza zima dla kierowcy bez do¶wiadczenia to masakra
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

znalaz³a¶ co¶ ciekawego?

i czekam z utêsknieniem do wiosny

) naczynko owiniête w folie, pó¿niej w rêcznik i na 3 godziny na gor±cy kaloryfer. Po tym czasie do papki jeszcze trochê soku z cytryny i tak przygotowan± ma¼ na umyte (szamponen z SLS) i suche w³osy.
czekam na fotki