|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
No ja sama je¿d¿ê, ale jak zacz±³ padaæ ¶nieg i mróz jest to nie, w zimie to boje sie nawet z do¶wiadczonym kierowca je¼dziæ :p
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiêtam swój pierwszy po¶lizg
Ju¿ wita³am siê z rowem i krzaczorami na poboczu ale siê uda³o
|
#2643 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 585
|
te¿ mia³am kilka takich sytuacji, z by³ym T¯tem a¿ rozwali³ auto
pare razy zakopali¶my siê gdzies w ¶niegu, raz wyl±dowali¶my w rowie, a na koniec jechali¶my ju¿ przed samym domem, ¶lisko by³o i T¯ tak skrêca³, ¿e nie wyrobi³ na zakrêcie przy wje¼dzie do bramy i przodem uderzy³, nie mia³am pasów zapiêtych i rozbi³am g³ow± szybê (paj±czek) ale nic mi siê nie sta³o- na szczê¶cie ma³a prêdko¶æ... no i có¿ wszystko do wymiany, auto do klepania ![]() i po tamtej akcji w³a¶ciwie jak zrobi³am prawko i teraz wiem jak to wszystko wygl±da i jak ma wygl±daæ to boje siê je¼dziæ z kimkolwiek ![]() tzn jak widzê, ¿e kto¶ np wchodzi w zakrêt ze zbyt du¿± prêdko¶ci± to masakra nie mogê patrzec na drogê... wgl czêsto mam tak ¿e wole nie patrzeæ na droge, tylko patrze w telefon xD i szczerze wspó³czuje jak kto¶ teraz w³a¶nie zaczyna kurs dla kogo¶ kto nie umie jeszcze opanowaæ biegów wycieraczek kierunkowskazów i tego wszystkiego na raz to ten ¶nieg musi byæ hardcorem ;D
prawko zdanee - 22.10.2o12 za pierwszym razem ! ![]() o6.11. - Jantar I 15.o4 Jantar II Edytowane przez sanlan Czas edycji: 2012-12-04 o 15:35 |
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zimie to nieuniknione czasem jedziesz wolno a i tak lód ciê poniesie ja zaczê³am panikowaæ, wciskaæ hamulec i by³a kaplica jak odpu¶ci³am z my¶l±, ¿e i tak nic nie zrobie i pu¶ci³am hamulec to kierownica mi odbi³a i wróci³am na swój pas ![]() ale ci¶nienie mia³am chyba na maxa ![]() teraz siê z tego smieje ale wtedy nie by³o mi do smiechu
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Dobra dobra, wczoraj mój autobus do szko³y jecha³ 2 h zamiast 30 min
![]() Koreczek ...wiedzia³am kiedy nie jechaæ do szko³y
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 360
|
Cytat:
te¿ bym sobie cos ustroi³a ![]() fajne bombki piernikowe widzia³am w rossmanie Edytowane przez Gwiazda Wieczorna Czas edycji: 2012-12-04 o 15:48 |
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Powinny¶cie tu przyj¶æ, zabraæ mi ciastka i odci±æ rêce.. Caly czas siê miziam po wlosach, ale s± od wczoraj tak miêkkie..
Kocham L-cysteinê! Cytat:
Grudzieñ Miesi±cem Zaskoczonego Drogowca
Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-04 o 15:50 |
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, raczej nieuwaga drogowców
pe³ne rowy Dzisiaj piekê pierniczki )
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja ciê zmotywujê Bez cukierków, chipsów, czekolady, napojów s³odkich, bia³ego pieczywa, bia³ego makaronu, ziemniaków, t³uszczu, ¶mietani itd... plus æwiczenia z Ewk± od 22 pa¼dziernika -8 kg
|
|
#2650 |
|
Rozeznanie
|
czy znajdê co¶ takiego w internecie, np na YT?
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
![]() nasze autobusy staly w tym samym korku, dzwonilam do Piotra, ja bylam kolo Chechla, a On w Miotku ![]() robie zamowienie na helfach, Diana, Paula, Pluskotko, chcecie cos?
|
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
Cytat:
To, ¿e zesz³a¶ z cieniowania te¿ mog³o mieæ wp³yw na fale. Widzisz sama, co siê sta³o u mnie, gdy wycieniowa³am w³osy. ![]() Ja Venit± malowa³am siê od 2 klasy gimnazjum na rudo, czyli ko³o 6 lat. Na pocz±tku by³o fajnie, ale potem kolor chwyta³ mi ju¿ tylko na grzywce i czubku g³owy (czysta marchewa), a od po³owy d³ugo¶ci mia³am ciemnorude niewiadomoco. I ta marchewa wyp³ukiwa³a siê po dwóch, trzech tygodniach ukazuj±c moje blond odrosty a ciemnorude koñcówki trzyma³y siê dalej. ![]() Bodaj¿e w maju, po akcji z rozja¶niaczem walnê³am sobie Venitkê orzech laskowy ( ) i kolor wyszed³ mi fajny, taki ciep³y br±z. Tego samego dnia posz³am na kawê ze znajomymi z uczelni i wszyscy mówili, ¿e mi ³adnie. Tydzieñ pó¼niej pojawi³am siê na uczelni znów jako blondyna. Wszystko siê wyp³uka³o. ojaciêkrêcê, ale fajne okno! mam nadziejê, ¿e za miesi±c bêdzie ich wiêcej. Ale ten mój s³omiany zapa³.. Dzisiaj rano zapomnia³am na³o¿yæ olejku GP przed myciem, zorientowa³am siê gdy zaczê³am ju¿ myæ w³osy szamponem.
dzi¶dzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2012-12-04 o 16:05 |
||
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje i podziwiam wytrwa³o¶æ Cytat:
Nie chcê. Po pierwsze moja skarbonka og³osi³a strajk a po drugie walczê wewnêtrznie czy siê zahennowaæ czy nie nie jestem jeszcze pewna, wiêc nie zamawiam
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okeeej ;D |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze 3 p³yty tak:P
nowej chyba jeszcze nie ma ![]() skalpel:http://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo turbo: http://www.youtube.com/watch?v=5sctqjrVEfA i killer: http://www.youtube.com/watch?v=FVzNHbV0ELE http://www.youtube.com/watch?v=U5nIWbNxRJ8
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba nie bede je¼dzi³a zim±
![]() Nie piszcie mi o jedzeniu bo jam jeszcze 2,5 h w pracy a nie mam zare³ka
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie przejmuj siê, ja za pierwszym razem umar³am po 15 minutach ![]() Ja odpalam now± p³ytkê z shapea
|
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2661 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chipsów i tym podobnych oj ju¿ dlugo nie jadlam, czarny chleb kocham, a slodycze tylko przy okresie.. W sumie calkiem zdrowo sobie ¿yjê Nie licz±c sporadycznego palenia ![]() Cytat:
No to nie¼le, Twoje wlosiêta faktycznie takie z tych wahaj±cych ![]() Zgadzam siê! ¦ciêcie daje bardzo du¿o, je¿eli chodzi o fryzurê, jej ksztalt i ukladanie ![]() Ale¿ mi siê nie chce i¶æ do pracy... Milego wieczoru ¿yczê! Niech wam w³osy wypiêkniej± przez ten wieczór i noc
|
||
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
cholera, chcia³am zamówiæ Khadi na porost i nie ma
|
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
tromm a Ty gdzie tak pó¼no do pracy idziesz
?
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Widzisz, musisz siê wstrzymaæ z zamówieniem, a¿ ludziom pieni±dze odrosn±
|
#2665 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
W dzieñ trochê macam, ale nic siê nie przet³uszcza. Chcia³abym... Wstajê o 4:00 albo 3:30 Szatañskie Oddaj po³owê...
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2667 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
omg ale tak codziennie? masakra to ile jedziesz do szko³y? i o której przecietnie chodzisz spac?:P wreszcie potrzymam olej 3 godzinki, ale potem znów raczej nie bardzo bd mia³a czas :P
|
|
#2668 | |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
Przeciêtnie chodzê spaæ ok. 22:30, jak mam du¿o nauki, to po pó³nocy |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zadomowienie
|
Pomalowawszy odpowiednio oczy i paznokcie, wyprostowawszy grzywkê, wychodzê do pracy, a¿eby uszczê¶liwiaæ ludzi (g³ównie Panów) poprzez nalewanie im piwa, tudzie¿ robienie drinków
Niech ¿yje Gastronomia! ![]() Na helfach? Patrzylam kilka dni temu, bo te¿ siê na niego czailam i jeszcze byl.. Mo¿e dorzuc± niebawem ![]() Cytat:
A jaki masz dzi¶ olej? Bo szukam pomyslu na jaki¶ nowy..
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Biedactwo
Dziêkujê _________________________ _________________________ __ Dzisiaj zmy³am sobie ca³onocny sezam i Isanê kakaow± balsamem BDFM, na³o¿y³am na pó³ godzinki Gloriê z miodem, glutkiem lnianym, gliceryn± i odrobin± oliwy z oliwek. Mam teraz takie miêciutkie w³osy |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Ju¿ wita³am siê z rowem i krzaczorami na poboczu
pare razy zakopali¶my siê gdzies w ¶niegu, raz wyl±dowali¶my w rowie, a na koniec jechali¶my ju¿ przed samym domem, ¶lisko by³o i T¯ tak skrêca³, ¿e nie wyrobi³ na zakrêcie przy wje¼dzie do bramy i przodem uderzy³, nie mia³am pasów zapiêtych i rozbi³am g³ow± szybê (paj±czek) ale nic mi siê nie sta³o- na szczê¶cie ma³a prêdko¶æ... no i có¿ wszystko do wymiany, auto do klepania 

...wiedzia³am kiedy nie jechaæ do szko³y 

i czekam z utêsknieniem do wiosny
Kocham L-cysteinê! 

Gratulacje i podziwiam wytrwa³o¶æ
Po pierwsze moja skarbonka og³osi³a strajk a po drugie walczê wewnêtrznie czy siê zahennowaæ czy nie 

Bo szukam pomyslu na jaki¶ nowy..