|
|
#4891 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
świetny ten pracodawca ![]() Ojej, biedna ![]() Cytat:
A tak w ogóle wszystkiego najlepszego na pewno wszystko się jakoś ułoży ![]() Cytat:
Gratuluję w życiu nie dałabym rady tylu stron nadrobić |
||
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Polly wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń |
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;37967116]
Współczuję A tak w ogóle wszystkiego najlepszego na pewno wszystko się jakoś ułoży ![]() Z tego co pamiętam, Basia też ma dzisiaj urodziny, ale jakoś jej dzisiaj nie widziałam, ale żeby nie było: Wszystkiego najlepszego, Basiu.
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Karolka spa na to nie pomoże
Polly kochanie, niech spadają na bambus! A Tobie życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i masy kosmetyków ! |
|
|
|
#4895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z pracą sie uloży ta baba to poebana i tylko byś się męczyła Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37966643]Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał ![]() UWAGA, chwalę się! Byłam u dentysty, pierwszy raz prywatnie. Babka zrobiła przegląd i znalazła kolejne 5 zębów do zrobienia - dentystka z NFZu w ogóle nic w nich nie widziała... Co prawda to tycie ubytki, ale jednak. Najgorsza miała być siódemka, tamta z NFZu straszyła, że będzie kanałowe, ale babka zrobiła zdjęcie i okazało się, że zwykłe wypełnienie wystarczy. Wzięłam ze znieczuleniem i nic nie bolało Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie ![]() Co ciekawe, jak czekałyśmy na "wywołanie" się zdjęcia z rentgena, babka z nudów... wyczyściła mi kamień z zębów za darmo o.O A mam jedną dolną jedynkę mocno cofniętą i ona była wręcz ciemna od kamienia, to był taki mój kompleks, choć nawet jak się uśmiecham to dolnej szczęki nie szczerzę Byłam jej tak wdzięczna za jej wyczyszczenie, że ona sama się dziwiła ![]() Niniejszym przestałam się tak panicznie bać dentysty Umówiłam się już na za tydzień na kolejną wizytę.Zostawiłam u niej co prawda 200zł za jeden ząb, ale i tak chyba więcej nie pójdę w ramach NFZu, niebo a ziemia![/QUOTE] No i super ja też sobie powiedziałam ze nigdy w życiu na nfz nawet jakbym miała ostatnie pieniądze wydać to idę prywatnie
|
|||
|
|
|
#4896 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
dziewczyny jak dodać do zdjęcia te magiczne światełka? http://zapytaj.onet.pl/Category/002,...elekquot_.html ja ![]() Orlica ja tez chodzę prywatnie do dentysty
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Wolę prosto!
|
Polly - przede wszystkim nic się nie martw, sądząc po Twoich opowieściach to bez nerwicy byś tam długo nie wytrzymała, a tak może jak jeszcze trochę poszukasz, to trafisz na coś bardziej ludzkiego
I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Orlica - no proszę, dobry dentysta i nawet ze strachu przed dentystą można się wyleczyć Ja już na nfz też nie chodzę, mam swoją sprawdzoną, prywatną dentystkę i żaden inny dentysta nie umie się ze mną obchodzić tak delikatnie jak ona A jak kiedyś rwałam zęba na nfz to myślałam, że zejdę tam na tym fotelu, facet był taki niedelikatny, że choć same rwanie nie bolało, to to jego ciągnięcie tymi kombinerami i rozwieranie mi paszczy nadrabiało aż nadto ![]() Też u Was tak fajnie sypie śnieg?
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Polly wszystkiego najlepszego
Edytowane przez maffash Czas edycji: 2012-12-04 o 18:44 |
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
PS nigdy nie byłam u dentysty prywatnie i chyba będę musiała się wybrać, bo jak narazie to strasznie się boję, a wiem, że mam kilka zębów do naprawy. Moje wizyty kojarzą mi się tylko z ogromnym bólem, nawet przy znieczuleniu, dlatego myślałam, że może na mnie to nie działa.
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Polly tak jak mówią dziewczyny, więcej nerwówki miałaś niż przyjemności z pracy. Nie przejmuj się, znajdzie się lepsza
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, wymarzonej pracy i spełnienia marzeń |
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Polly, Basiu Wszystkiego Najlepszego
|
#4903 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorem
![]() Czy Wasze auta przez pogodę też się buntują? Wczoraj musiałam po pracy włazić do środka przez bagażnik bo mi zamki zamarzły ![]() a teraz siadły jeszcze wycieraczki i z przodu i z tyłu i musiałam pomykać ze szmatką na tym zimnie, co sprawiło, że raz że wszystko się jeszcze bardziej rozmazało, a dwa że oszroniło mi szyby i generalnie i tak gó... widziałam |
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, czy przez tę śnieżycę za oknem jeszcze któraś z Was ma taki problem jak ja - że wygląda beznadziejnie w każdej czapce a musi w niej chodzić
Polly, Basiu najlepszego dziewczyny |
|
|
|
#4906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Rozeznanie
|
Ja to chyba przyciągam tego typu sytuacje... Znowu pisze do mnie dziewczę, że ktoś jej powiedział, że jej blog jest kopią mojego, a ona to wszystko tak zupełnie przypadkiem sobie zrobiła i jest gotowa go zmienić. Już drugi raz mi się coś takiego zdarza i znowu nie wiem co mam jej odpisać
P.S. Dziewczyny wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Descentrada bo masz ładny design
Pokaż który toi blogc hciałabym porównać czy az tak podobne (może być na pw )
|
|
|
|
#4909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, zapomniałabym - najlepszego i głowa do góry! Dla Basi również, choć dawno jej tu nie było...?
Ja też wyglądam okropnie w czapkach, uroki posiadania twarzy w kształcie trójkąta ;<
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Wtajemniczenie
|
owalna też!
więc wychodzi na to, że albo wyolbrzymiamy albo każdy wygląda w czapce źle
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Owalnym czapki pasują, trójkąty wyglądają, jakby miały wielgachny łeb, a drobniutką resztę twarzy
|
#4915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że wyglądam dziwnie i wszyscy na mnie patrzą
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki na przykład mam, ale czarny, wyglądam przyzwoicie i od tamtej pory tylko takie noszę ;D |
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zalezy od czapki
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja i chyba sporo innych osób od nas z wątkuOrlico przyszła moja paletka, jestem zakochana w niej
|
|
#4919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja czapek nie noszę, bo w każdej wyglądam jak wypłosz Poza tym i tak w nausznikach mi dużo cieplej
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, głosujmy na naszą Miss, ma szansę dostać się do półfinału dzięki głosom: http://www.missuniverse.com/members/...2684/year:2012 można oddawać 10 głosów dziennie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

świetny ten pracodawca 
A tak w ogóle wszystkiego najlepszego
na pewno wszystko się jakoś ułoży 
Ponad 40 stron.. kilka dni mi zeszło.. Ale tak to jest jak się wypadnie z obiegu.
w życiu nie dałabym rady tylu stron nadrobić 

Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale grunt, że ładne są