|
|
#4921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIII
Cytat:
Cytat:
moja auto też jej nie cierpi![]() Cytat:
![]() Basiu Tobie też życzę wszystkiego najlepszego |
|||
|
|
|
#4922 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja się przekonałam do czapek, lepsze to niż chore zatoki
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Wolę prosto!
|
Oj co prawda, to prawda
A i w końcu doceniłam komfort tego, jak grzeje w głowę, nie wyobrażam sobie w zimno popylać bez czapki, przeważnie już gdzieś w listopadzie te cieńsze wyciągam
|
|
|
|
#4925 |
|
w krainie snu i marzeń
|
zamierzam dziś się w niego zagłębić
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
ok, patrz załącznik
w środku nie pokażę, bo mi się jeszcze ktoś wprosi hehe ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37969061] A ja czapek nie noszę, bo w każdej wyglądam jak wypłosz Poza tym i tak w nausznikach mi dużo cieplej [/QUOTE]Też uwielbiam moje nauszniki
|
#4927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihi Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37966643]Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał [/QUOTE]To czekam na relację ![]() Ja, chociaż w ubiegłym roku upolowałam jedną fajną i w tym orku taką jeszcze fajniejszą, z daszkiem :P Chociaż jak ubieram mój płaszcz-kożuch to jest problem :P |
||||
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynko macie ślub w dniu urodzin mojego Tż
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Więc będziemy jednocześnie świętować
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Wtajemniczenie
|
Też właśnie się nim bawię
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;37966643]Bzowy, nie pamiętam, jak się "fachowo" nazywał
![]() UWAGA, chwalę się! Byłam u dentysty, pierwszy raz prywatnie. Babka zrobiła przegląd i znalazła kolejne 5 zębów do zrobienia - dentystka z NFZu w ogóle nic w nich nie widziała... Co prawda to tycie ubytki, ale jednak. Najgorsza miała być siódemka, tamta z NFZu straszyła, że będzie kanałowe, ale babka zrobiła zdjęcie i okazało się, że zwykłe wypełnienie wystarczy. Wzięłam ze znieczuleniem i nic nie bolało Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie ![]() Co ciekawe, jak czekałyśmy na "wywołanie" się zdjęcia z rentgena, babka z nudów... wyczyściła mi kamień z zębów za darmo o.O A mam jedną dolną jedynkę mocno cofniętą i ona była wręcz ciemna od kamienia, to był taki mój kompleks, choć nawet jak się uśmiecham to dolnej szczęki nie szczerzę Byłam jej tak wdzięczna za jej wyczyszczenie, że ona sama się dziwiła ![]() Niniejszym przestałam się tak panicznie bać dentysty Umówiłam się już na za tydzień na kolejną wizytę.Zostawiłam u niej co prawda 200zł za jeden ząb, ale i tak chyba więcej nie pójdę w ramach NFZu, niebo a ziemia![/QUOTE] Nigdy nie byłam w dentysty na NFZ. Ale 200 zł to dużo, jak chyba 50 czy 60 zł płacę za leczenie z plombą. Chociaż z drugiej strony ta dentystka to prawie moja sąsiadka w dodatku ma w gabinecie swój rysunek, ode mnie z podpisem Karolina G, lat 9. Może mi inaczej liczy. Ja też
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Maff, co sądzisz o tej szmince? http://www.tumblr.com/tagged/wet-n-w...ick-vamp-it-up
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
fajny nie
normalnie mozna przegladac, dopasowywac itp , wciąga ![]() a daj spokój mnie kaszel męczy, prawdopodobnie mam zapalenie oskrzeli, ale sama sie wylecze, bo jak ostatnio mnie lekarz leczyl, to mialam 3 antybiotyki, to dziekuje bardzo ;/ |
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czeka założenie co najmniej 3 koronek (bo na aparat to chyba nigdy nie uzbieram, a można zakładać na koronki właśnie) :<
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam dzisiaj do mnie na konkurs
|
|
|
|
#4939 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. czy trzeba koniecznie publikować info prasowe (to co mnie interesuje pewnie i tak bym publikowała, ale nie chcę publikować każdego niusa, to nie słup reklamowy) 2. czy w doborze kosmetyków biorą pod uwagę jakieś indywidualne cechy cery, upodobania (po co mam recenzować coś co pachnie lawendą jak lawendy nie lubię i ciężko by mi było uzywać i obiektywnie ocenić) 3. czy są sztywne terminy recenzji. i jakie są ich oczekiwania w tej kwestii 4. czy chcieli by wysyłać pojedyncze rzeczy czy kilka i czy jeśli kilka to wszystkie muszą być zrecenzowane czy tylko wybrane 5. czy oczekują recenzji na podstawie próbek. Pojechałam chyba im, bo cisza w eterze. Ale w ciemno już nic nie biorę - na tą chwilę wszystko co mi się marzyło współpracowo albo mam albo nad tym pracuję. ![]() Także już sobie pozwalam na przebieranie w ofertach. Cytat:
więc wiesz...Cytat:
Też nie znoszę chamstwa, też nie umiem nie odpyskować. I coraz częściej się w życiu przekonuję, że to dobra cecha... Wszystkiego najlepszego |
||||
|
|
|
#4940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może myśleli, że będę cicho siedzieć, i że będę ich prywatnym popychadłem. ![]() Jutro jadę z TŻ do Zielonej Góry, bo on ma egzamin na C, to później zajadę do Focusa i się odstresuje w inglocie. ![]() A teraz idę spać, bo musimy wcześnie wstać. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4942 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() potrafię zwrócić komuś obcemu uwagę, grzecznie acz stanowczo (bo nie mówię tu wiadomo o rzucaniu słowami na "k" i "ch"). No i umiem sie kłócic o swoje. Przykład: dwa razy w tyg jestem w jednej hurtowni. Ja z tych co to zwykle jak idzie do ludzi to uśmiech na twarzy, szczebiotka itp - ogólnie zakładam że ludzie są ok i lubię być miła. A tam taki Pan nazwijmy go Ziutek - jednym z jego zadań jest skompletowanie zamówienia. Przychodzę, zamawiam, pani drukuje fakturę, p. Ziutek idzie na magazyn, kompletuje zamówienie i w tym momencie przypomina mi się że jeszcze coś miałam wziać. Pani dodrukowała FV, daję Ziutkowi a Ziutek "aaaa, bo to trzeba od razuuuu móóóówić, ja teraz muszę iść i przynieść" (no jak w "Misiu" Barei), skwaszony taki. Na to ja nie wytrzymałam i aż nazbyt uprzejmie mówię "Wie Pan co! Ja do Pana grzecznie, uprzejmie z uśmiechem a Pan do mnie taki niemiły, bardzo nieładnie z Pana strony". Poszedł. Od tamtego czasu jesteśmy w najlepszej komitywie, zawsze jest dla mnie miły, uprzejmy, serdeczny. Ja nie oczekuję, że przede mną ktoś rozłoży czerwony dywan, ale na litość boską to jest nasza praca, jemu się nie chce, mi się nie chce, ale musimy tak? To jak już musimy to czemu sobie tak uprzykrzać życie? Takich przykładow można by mnożyć. Jestem pyskata, zawsze byłam, myślałam, że mi przejdzie a tu zonk. jest jeszcze gorzej ale staram się tak robic, żeby mi to na dobre wyszło.
|
|
|
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie żałuję ani złotówki, bo do 'mojego gabinetu z NFZu' nie ma porównania, babka była w szoku, jak zapytałam o sączek co to ![]() No i sam fakt, że "za darmo" to mi nawet przeglądu porządnie nie zrobili, przeoczyli np. wielki ubytek, który teraz już pewnie zostanie do kanałowego, tylko był jakby ukryty pod takim białym nalotem - pytałam o to tamtą dentystkę to mi powiedziała, że to zwykłe odwapnienie i nie ma się czym przejmować Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-12-04 o 22:38 |
|
|
|
|
#4945 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Dziewczyny, ratunku. Mam małą kuleczkę na górnej linii wodnej, piecze, to chyba jeczmień. Nie mam złota
|
|
|
|
#4946 |
|
w krainie snu i marzeń
|
no! właśnie dopiero co zamknęłam stronę
i zmieniłam sobie zdjęcie na blogu
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsza czyjaś ślina
|
|
#4948 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja miałam taką sytuację z panem co mi płytki przywiózł. Ja rozumiem, że młody chłopak to nie był, ale skoro sklep takiego wysyła to ja rozumiem, że bierze pod uwagę że umawiał się ze mną (sklep) na rozładunek - zaznaczałam, że będę w domu sama i pytałam o ewentualny rozładunek, Pani powiedziała, że nie ma problemu (po znajomości) i na to się naszykowałam. A koleś wystawił z busa i na murek. Który dodam jest 3m od drzwi. Ja "To proszę to wnieść tutaj... (i prowadzę)" On "ale ja nie jestem od wnoszenia" Ja "Ale jak to - umawiałam się inaczej. jestem sama w domu, nie wniosę tego do środka sama" On "Mi płacą za dostawę (foch)" Ja "Mnie nie obchodzi, że się Pan nie dogadał z paniami które to zlecały, ja uprzedzalam że jestem sama w domu i że proszę o wniesienie, swoje problemy i niedopowiedzenia proszę załatwiać ze współpracownikami ja umawiałam się i miałam obiecane płytki i proszę je wnieść" On " " i wniósł. Grzecznie. "proszę bardzo, dziękuję, miłego dnia" i tyle go widziałam.
|
|
|
|
|
#4949 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
ej, żartujesz sobie?
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Miałam jakiś czas temu i byłam z tym u okulisty. Przede wszystkim żadnych starożytnych sposobów! To tylko pogorszy sprawę. Jęczmień powodują bakterie, więc wszystko musi być sterylne. Zacznij od umycia oka wodą, najlepiej kilka razy dziennie. Pomogą ciepłe kompresy z rumianku, herbaty itd. chodzi oto żeby rozgrzać to miejsce, żeby wypłynęła ta ropa. Z pocieraniem obrączką chodzi o to, że przez tarcie wytwarza się ciepło i nie dochodzi do większego zapchania gruczołu łojowego (bo to tak jest zapalenie). Można pocierać czymkolwiek, byle czyste. Nawet palcem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

moja auto też jej nie cierpi

A i w końcu doceniłam komfort tego, jak grzeje w głowę, nie wyobrażam sobie w zimno popylać bez czapki, przeważnie już gdzieś w listopadzie te cieńsze wyciągam 

Czyli jakiś rodzaj znieczulenia jednak działa i na mnie