|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 4 części naszego wątku ??
|
|||
| Święta się zbliżają, a mamusie wciąż o ciąży rozmawiają. Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
7 | 16,28% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
3 | 6,98% |
| Szalone mamuśki plotkują i wyprawkę kompletują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.4 |
|
2 | 4,65% |
| Jesień przegadana, Zima szybko zleci, Wiosną zaczniemy rodzić Dzieci. V-VI 2013 cz.4 |
|
13 | 30,23% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i Dzidzie podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Zimę mamy, na wizyty biegamy bo się martwimy kiedy Bobaski zobaczymy. V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy, Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
4 | 9,30% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
1 | 2,33% |
| Powoli dzieciątka nam ujawniają co pomiędzy nogami mają - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
0 | 0% |
| Powoli rosną nam brzuchy, zaczynamy czuć już ruchy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
6 | 13,95% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.IV |
|
2 | 4,65% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Kolejne wizyty za nami, powoli snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Płeć maluszków poznajemy a rosnące brzuszki dumnie prezentujemy - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Na wiadomości dotyczące płci czekamy i snujemy wyprawkowe plany - Mamy V-VI 2013 cz.4 |
|
0 | 0% |
| Majowo-Czerwcowe mamusie 2013 głaszczą swoje brzusie a one rosną okrąglusie, cz.IV |
|
0 | 0% |
| O płci się dowiadujemy, kopniaczków wyczekujemy - Mamy V-VI 2013 cz.IV |
|
1 | 2,33% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Cytat:
A i ważne jest przy nawracających się chorobach nerek i problemach z pecherzem moczowym, by po kazdym stosunku 10-15 min później zrobić siku!!! Ja stosuje się do tej zasady już od dawna no i chyba działa, bo zapalnia pęcherza dawnooo niemiałam ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
chętnie służe pomocą![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Szprotka za wizytę
|
||
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Humorki mamy, sporo wcinamy, brzuszki już rosną-co będzie wiosną? Mamy V-VI 201
Męzowi taki https://www.tchibo.pl/Meski-sweter-z...400008995.html
Uważaj, bo jeszcze mi smaka narobisz i przyjadę to Wam nic nie zostanie Szprotka za wizytę.Myślałam już, że nieco więcej niż bikini robiłaś woskiem ![]() Nigdy nie robię nic w tamtych okolicach tuż przed wizytą, właśnie żeby nie "wyglądać dziwnie" jakby coś nie wyszło.
|
#4893 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
xal ładny ten sweter
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Sweterek ładny, ciężki, chyba ciepły, no i tyle mogę powiedzieć, bo jeszcze go nie przymierzył
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
a myślałąm, że dziś zamknie się wątek...
|
#4896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maluch wcale nie taki olbrzym Szybko rośnie. U mnie w 12t5w miał 6,89 cmCytat:
Ach ja zaczęłam... ale brat mnie do centrum handlowego wyciągnął, muszę go zaraz skończyć Bo we końcu coś się dzieje, bo takto ostatnio się ciągnął...Cytat:
Cytat:
![]() Padam na twarz
|
|
#4897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyste szaleństwo.. Cytat:
![]() oby było tylko lepiej ![]() mamy tą sama kierowniczkę ?Cytat:
ruskich poproszę z 2kilo, będą na zapas Cytat:
![]() choć czasem traktuję to jak okrutną karę ![]() Cytat:
oj, nawet jak jest w szpitalu to oby było tylko lepiej musi być dobrze.. .
|
|||||
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Zmierzył sweterek i pasuje, to mam prezent
![]() Mój mężuś się nikomu dzidzią nie chwalił, a planujemy iść w weekend z "mikołajem" do jego chrześniaczki. Rozmowa: ja - wiesz, że jak pójdziemy do N. to się już kici nie ukryje? K- ale oni wiedzą ja- chwaliłeś się? (z niedowierzaniem) K- nie, wiedzą od F. F wiedzą od (swoich)rodziców pewnie ja - no tak, mama ... (teściowa) I tak oto się nie pochwalił, a pewnie pół jej osiedla już wie. Z tego wynika, że rodzina cała, bo ona ma abonament komórkowy bez limitu. Mężuś się śmieje, że jak się skończy czas umowy to patrząc na jej rachunki (czas rozmów) to jej nie będą chcieli przedłużyć
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2012-12-04 o 20:23 |
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ja pracuję z wami w tej firmie
![]() xal ładny sweterek, też go oglądałam ale kupiłam w zeszłym roku podobny i TŻ nie założył ani razu ja zmykam ćwiczyć, kurcze nie wiedziałam że już ta godzina dobre nocki pa
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocki! ja też już spadam jutro ciężki dzionek ale będzie z głowy ![]() i w końcu otworzę moją firemkę wszystkiego miłego na dziś/jutro-jak są wizyty to trzymam ![]() a jakby Meli sie odezwała to GŁOŚNO KRZYCZCIE bym usłyszała ![]() papa laski
|
|
|
|
|
#4901 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja u nas też zauważyłam kość nosową chyba prędzej niż gin Cytat:
Cytat:
A proszę Cię bardzo zupa-pomidorowa-z-ryzem-1_13056_7.jpg Cytat:
najlepsze zupki Cytat:
![]() Cytat:
uważaj na siebie ----- Przyjaciółka pojechała dziś szybko bo miała wizytę u gina (swoją drogą mojego i jest bardzo zadowolona, cieszę się ![]() Jutro idę zrobić mocz i morfologię a małż przedłużyć L4 i przy okazji też zrobi sobie badania W końcu!! Zgłodniałam jakoś Chyba to mroźne powietrze tak na mnie podziałało
|
||||||
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
o nieee tyle sie napisalm i zniklooo
to tylko tyle napisze ze jestem specem od nerek z powodu mojej choroby, 10 lat temu przeszlalm operacje nerki, mam sztuczny moczowod, wodonercze i obie ruchome , miewam kolki nerkowe zazwyczaj jak skusze sie na szpinak nawet 10 deko mi szkodzi , dosyc czesto tez mam szczawiany.... ale zeby nie moc jesc cytrusow pierwszy raz slysze , zajadam sie nimi i nigdy nic mi po nich nie bylo zreszta mam rozpisane wszystkie produkty ktore moge jesc w zaleznosci jakie krysztaly mam i nie ma tam mowy ze nie wolno cytrosow ![]() a a wogole nie pisalam bo mam faze na sprzatanie a wy lecicie z tymi postami w zatrwazajacym tepie
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam
dobranoc
|
#4904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam szybko, żeby Was nadrobić bo widziała że troszkę napisałyście
![]() Cytat:
za wizytę super, że Maluszek ładnie się rozwija. A jego wielkość chyba normalna, mój w 13t 2d miał 7,07 cm ![]() Cytat:
ale był przeceniony z 50. Jest w takim zakręcanym, plastikowym słoiczku, pachnie średnio kolor ma taki brązowawyCytat:
![]() Cytat:
no dokładnie, jeszcze rosół u Justi się przewija często ![]() Cytat:
a lubię je i też miewałam kiedyś problemy z nerkami. Ciekawe jak teraz.. Na razie żadnych dolegliwości nie mamCytat:
Wiedziałam, że będzie dobrze super, że Maleństwo zdrowo się rozwija. A Ty łykaj Duphaston i oszczędzaj się za sweterek, bardzo ładny i wydaje się cieplutki
|
||||||
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nawet nie, że powinno się tylko po prostu muszę!
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz sprzedawać czy podziwiać u siebie?
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
Lonely u mnie rosołek tylko w niedziele
i to nie wszystkie najczęściej robię jednak ogórkową, pomidorową i żurek moje debeściaki ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
Niech się znają na leczeniu o żywieniu już sama poczytam Nie wiem czy ją wystawiać czy ktoś się skusi... w sumie przydałoby się ją puścić za parę groszy bo już mi zawadza |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
ile jesteście po ślubie?
|
|
|
|
#4910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mmm... żurek też lubię ![]() a pochwal się jakąś fotką sukni ślubnej, bo ja nie widziałam
|
||
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoją ślubną nawet chcialam sprzedać, ale nikt nie chcial kupić:p może to i lepiej nie muszę się z nią rozstawać
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę: http://obrazki.elektroda.pl/4403727400_1354651678.jpg Prosta, w miarę skromna, tak jak chciałam
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ponownie
My właśnie wróciliśmy do domu i myślałam, że już nowy wątek będzie a tu . Oj coś obijacie się |
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
Juu
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ![]() U nas jeszcze żurek i grochówa + ostatnio częściej barszczyk czerwony
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze Cytat:
![]() Ja ![]() Kto wie, może jeszcze się uda ![]() Cytat:
bo w 12t2d miał tylko 5,84 cm ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- za dobre wynikiCytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz tak o zupach, to ogorkowa jutro u mnie hehe. odgapilam, bo smaka narobilyscie!
bylam dzisiaj w tesco i musialam poogladac f&f, kupilam fajne grube rajstopy 100 den, ale sa takie bawelniane jak dzieciece (takich szukalam!) za 18zl. grafitowe, a drugie jasnoszare w jelonki i jakies skandynawskie wzorki, sliczne. jesli ktoras szuka do tunik to polecam, bo cena naprawde fajna jak za takie grube porzadne rajstopy. no i dla dzidziusia... http://i45.tinypic.com/5jy2cl.jpg http://i46.tinypic.com/2guxnwl.jpg po 12zl za sztuke nie wiem czy to promocyjna cena (bo do jutra jest 30% na wszystko), ale tak mi sie spodobaly, ze musialam je kupic.poza tym bylam u fryzjera i wreszcie moge popatrzec w lustro odrost zniknal od razu mi jakos fajnie.ps. robienie zakupow spozywczych w ciazy to jakas masakra - pakuje do koszyka jak jakis chomik mam mnostwo owocow, kupilam jogurty, mrozone truskawy i banany, bo musze sprobowac tego Waszego koktajlu. poza tym sok pomidorowy i mnostwo innych przekasek w stylu serkow, monte i innych takich. mamoooo! jak tak bedzie do 9miesiaca, to bede musiala brac 2 koszyki zamiast jednego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

oby nie był oza późno.. i oby w tym roku obeszło się bez tego okrutnego bólu..
chętnie służe pomocą
za wizytę

Szybko rośnie. U mnie w 12t5w miał 6,89 cm

moja do tego lubi podsłuchy, wywiady, konfrontacje, śledztwa, takie CBŚ i UB w jednym z licencją na rację.