|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
Meduzza, nie stresuj się. Nareszcie zobaczysz swojego maluszka, to jest powód do radości. Ps. Też mamy zielony wózek, w zasadzie zielono-granatowy.
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;37971730]Ja mam pytanie do tych obcych przeglądających - miło się podgląda? Własnego życia nie macie? A co niektórych to już któryś raz tu widzę
[/QUOTE]Drogie mamusie, czuję, że to post skierowany do mnie. Miło się Was podgladało przez ostatnie kilka miesięcy, pomijając właśnie dzień wczorajszy... Sama jestem w 33 tyg ciąży i śledzę Was już od bardzo dawna, ale tyle piszecie, a ja nadal pracuję, że stwierdziłam, że i tak ciężko mi się będzie do Was wbić. Głupio wyszło, że w takich okolicznościach się przedstawiam, ale niech będzie To moja pierwsza ciąża, oczekujemy synka, wkrótce skończę 28 lat. Pozdrawiam Was wszystkie ciepło.
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Przyszłam sie przywitać ![]() Niedawno wstałam i idę zrobić śniadanko. dla dzidziusia ![]() Cytat:
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Magnoliss - witamy w naszych skromnych szeregach.
Fantastycznie, że się Wam udało - i to podwójnie od razu. ![]() Cytat:
Powiem Wam szczerze, że jak obserwowałam wczoraj listę obserwujących (masło maślane ), to widziałam tam zupełnie inne nicki, niż Wasze - nicki osób, które widuję na innych wątkach, zupełnie poza forum ciążowym, stąd mój osobisty wniosek, że niektórzy przyszli tu z ciekawości.
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecał byc w pól godzinki uciekam na razie, zajrze pozniej mąż jedzie dzis do pracy na 12 także calutki dzien bede sama, posciel wrzuce do prania, kolderki i poduszki wyniose bo pięknie słonce swieci - uwielbiam takie wywietrzone i chyba jeszcze raz przejrze torbę i poukladam ciuszki Małego ![]() to milego dzionka i czekamy na wiadomosc od Ewulki. |
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Debrah, ja mam prawie caly czas twardy . Powiedziala tylko, ze trzeba go zmiekczyc zeby mala mogla sie przekrecic Mnie uczula oliwka j&j, kupilam sobie z mysla o smarowaniu brzucha w ciazy, ale robil sie po niej czerwony i swedzacy wczesniej unikalam tego typu kosmetykow, ale teraz podobnie jak black mam zamiar kupic je dla malej No i witam swiezo ujawnione mamusie
|
|
|
|
#2078 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, powód mąż w domu chory, ktory pracuje zdalnie, więc dostęp do internetu ograniczony, bo siedzi non stop i coś robi.
U mnie coraz ciężej hehe brzu mi znowu skoczył i mam 100 cm, jak tak dalej pójdzie to do porodu będę miała 130. Wczoraj byłam na usg w szpitalu i się okazało, że mały nadal w poprzek leży, lekarz dał mu jeszcze 3 tygodnie jak nie to ustalimy termin cesarski i bedziemy czekać, może jednak jeszcze się przewróci. W sumie to już nie wiem co myśleć z 1 str chciałam naturalnie, a z 2 włączyła mi się panika i strach przed tym co bedzie - wcześniej tak nie miałam. Mały spokojnie udawał grzecznego przez całe usg, waży 2 kg, serduszko ładnie bije
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja również przeglądam Wasze wpisy od jakiegoś czasu, dzięki Wam trochę usystematyzowałam informacje o kosmetykach, wyprawce itd itp. Miałam wcześniej napisać ale jakoś tak się nie składało, tak jakoś głupio pisać do osób, które mam wrażenie znają się dobrze
ale mam nadzieję, że może mi to wybaczycie i przyjmiecie do Waszego grona? Byłoby mi bardzo miło
|
|
|
|
#2080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez miałam taką przerwę między usg a okazało się że mała rośnie zdrowo Trzymam kciuki za wizyte A wózek bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
|
|
#2081 |
|
Rozeznanie
|
Idę spróbuje chociaż trochę was nadrobić.
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Mitabe, a w ktorym jestes teraz tygodniu?
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa no i dziś zaczęłam 34 tydz
(wedlug gin 33)Brzuchol-102cm Waga-64
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ja z taka waga zaczynalam
|
|
|
|
#2085 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też długo się zbierałam do tego żeby napisać do dziewczyn.Jestem tu dopiero miesiąc a już się zżyłam bardzo z wszystkimi i codziennie tu zaglądam i piszę.
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2090 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() U nas aura zimowa, ładnie patrzy się na leżący śnieg przez okno ![]() Black - dobrze, że zrobiłaś ,,porządek" w klubie. Lady - miałaś rację z tą poduszką kojcem, śpię na niej od 6 nocy i dopiero teraz się przyzwyczaiłam. Zawsze często się budziłam, a teraz z 2-3 razy i jest naprawdę wygodna. Dziś mam ambitne plany żeby porobić porządki i poprasować choć część ciuszków dla dzidzi (czekają już od ponad 2 tyg.). Witam nowe mamusie Teraz uciekam do obowiązków. Miłego dnia życzę No i trzymam kciuki za Ewulkę z Anią. |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za przyjęcie
. Jestem w 29 tyg., spodziewamy się synka - Kubusia , termin mam na 23 lutego (to z usg) albo na 15 lutego (z om). Cieszę się bardzo, bo to nasz pierwszy dzidziuś. Trochę się stresuję, myślę, że jak my wszystkie. Poza tym, to od wczoraj jestem na diecie ciążowo-cukrzycowej i marzę o czekoladzie.... Mieszkam w Krakowie, mam 26 lat
|
|
|
|
#2092 |
|
Raczkowanie
|
Black ja dostalam takich bialych plam na nogach potem po masciach zeszlo ale dlugo musialam stosowac zele do mycia i balsamy z apteki kupa kasy na to poszla, potem przerzucilam sie na bialego jelenia i tym sie myje i nawet na nim nogi gole, proszek do prania tez bialy jelen.
a nigdy nie mialam zadnych uczulen ani alergii. wogole to j&j poprostu ma dobry marketing i tyle,choc komus oczywiscie moze sluzyc witam wszystkie nowe mamusie!!! |
|
|
|
#2093 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miło mieć w naszym gronie bliźniaki Cytat:
Chyba bym rozwaliła krzykiem cały blok! Ja kiedyś jak pojechałam do rodziców to tez miałam podobną sytuację tyle że z pająkiem.... Idę sobie siusiu , sikam , wstaje ,wrzucam papier do środka a tam centralnie na Środku siedzi sobie pająk! Taki ogromny czarny i owłosiony, jakbyśmy mieszkali w Australii to bym pomyślała że to tarantula... to był szok ! Cytat:
Powiedz coś wiecej o sobie ![]() Cytat:
![]() Tylko napisz coś wiecej ![]() Cytat:
ja też dziś 34 ![]() Witam z rana ![]() Noc miałam nie zbyt ciekawą, ciągle w głowie milion nieprzyjemnych myśli, i sny takie których nikomu nie życzę.... za bardzo chyba wszystkim się przejęłam. A dziewczyny o co chodzi z tym klubem, wczoraj jeszcze był tam ten temat a dziś zniknął? Coś nie tak? Jak coś to napiszcie mi na PW. Kurdę mąż za 2 dni ma urodziny a jeszcze prezent nie przyszedł do niego... coś poczta polska przed świętami zaczyna szwankować , oby doszło do piątku
|
||||||
|
|
|
#2094 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
my dzis zaczelismy dzien od niespodzianki - mamy snieg. tutaj to cos bardzo zadkie. tz zglosil lod na drodze i 3 samchody w rowie. mam nakaz jazdy droga okrezna, ale bez zakretow. moj samochod ma przynajmniej dwie zimowki na napedzie wiec tak zle nie mam. normalnie tutaj jezdzi sie na letnich oponach. mam tylko nadzieje, ze ja bede musiala ruszyc samochod za kilka godzin to juz bedzie po najgorszym
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Widzę, że mamy nowe mamusie - witajcie U mnie też klasyk, zasnęłam po 2, a przed 6 już nie spałam. Dzisiaj mój mąż zaczyna remont sypialni i musiałam się przenieść z moim majdanem. Szkoda tylko, że nie mogę pomóc w niczym ![]() Black to powodzenia w załatwianiu spraw drukarniowych ![]() Meduza kciuki za wizytę! Nie piszę, żebyś się nie stresowała bo ja też latałam jak osika przed tym usg ![]() Pstryczku jeszcze co do wczorajszej apteczkowej wyprawki to przypomniał mi się jeszcze olejek kminkowy. Ponoć dobry przy kolkach. Trzeba wziąć troszkę kropelek, niewiele i smarować brzuszek maluszka. Potem ciepło ubrać i położyć na brzuszku. Kiedyś wyczytałam na jakimś wątku, że działa. No i teraz powiedzcie mi czy przegapiłam czy Iwfka i Sara się nie odzywały dawno? |
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ też nie ma żadnych uczuleń, alergii ani nic, a jednak straszliwie go po tym wysypało, wolę nie wiedzieć, co się znajduje w tym kremie. |
|
|
|
|
#2097 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę podać dobry przepis na sniadanie, mąż je tonami: Jogurt z pestkami dyni, słonecznika, orzechami włoskimi lub laskowymi, do tego zórawina żeby słodsze w smaku było. Cytat:
Właśnie dzisiaj zaczęłam 34 Dziewczyny nie wiem dokładnie co się działo ostatnio na forum, aż mi się humor popsuł i mętlik w głowie
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badziabadzia ma to samo. Napisałam Ci wiadomość prywatną, co się stało - nie piszemy o tym na forum ogólnym, bo H. o to prosiła. |
|
|
|
|
#2099 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej...
Cytat:
Cytat:
Witam nowe mamusie ![]() Cytat:
i tez czekamy na synka.
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2012-12-05 o 10:37 |
|||
|
|
|
#2100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie dużo rzeczy mi jeszcze brakuje dla maluszków i teraz mąż musi sam naginać i kupować trochę żałuje,że nie zrobiłam tego wcześniej, "mądry Polak po szkodzie"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Nareszcie zobaczysz swojego maluszka, to jest powód do radości.

[/QUOTE]
dla dzidziusia

.
a w sobotę bedzie dopiero 30 tydz.

ślub 28.04.2012
" Poza tym forum jest publiczne i dostępne dla wszystkich...
Moze sie podnosi ze stresu bo przed kazdym kluciem cholera mnie bierze.