|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- ????nic???? ![]() A zaszłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
![]() Troszkę robaczków się do mnie dostało ![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Trzeba będzie zrobić test, a teraz mówie dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
potworkowa
|
jest duże prawdopodobieństwo poronienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
Zadomowienie
|
Hej.
Wszystkiego dobrego dla naszych wątkowych Basieniek ![]() ![]() Przeczytałam wszystko,ale nie mam siły pisać,spanie bierze góre... Zdrowia życzę mamusiom chorującym i małym dzieciaczkom. Aż serce ściska jak dzieciaczki przeżywają i boją się bólu(tu mowa o Gracjanku)biedny nasz loczek ![]() Kraven mam nadzieję,że szybko pomogą Jasiowi i będziecie niebawem w domku.I dużo siły dla Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() PA PAAA..........
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-04 o 23:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
U nas znowu Windi poszło w ruch... Kiedy to się skończy?! Dałam mu w nocy 2 razy Sab Simplex, ale chyba nie widzę znacznej poprawy
![]() Tzn. gazy odeszły gładko jak położyłam go na kolanach na brzuszku, ale z kupką znowu był problem. Taki był zatkany, że jak użyliśmy Windi, to aż wystrzeliło na męża ![]() Boję się co będzie jak zostanę sama w niedzielę na ponad tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dzisiaj piękna noc ... Duśka wstała o 6 cudnie ![]() Tamlin widzisz Mati przestał ulewać a Duśka nadal mimo prawie 4 miesięcy ulewa i to strasznie więc nie porównywalna sytuacja ... Kraven zdrówka i powrotu do doku dla Was do Duśki wczoraj przyjechał mikołaj .. gościu z dhl wchodzi i mówi że do Adianny X my z mężem na niego że problem bo śpi, a on ale ja mam paczkę więc w śmiech i mówimy mu że to 4miesięczny dzidziol jest ... więc pośmiał się i on i życzył wesołego mikołaja hehee to lecę Was nadrabiać
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa w sob tz pozwolil mi isc do szkoly (tylko w nd cudował) i nie bylo mnie 8 godz i moj maluch zjadł tylko 2 razy po 60ml mm... chyba troszke mało,dobrze ze tylko 2 razy w miesiacu dostaje mm bo bym zawału dostała ![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Aaa i przerazilo mnie ze moj syn od 23 do 4.30 spal bez jedzenia. Ja wiem ze to normalne ale jakos mi smutno,bo normalnie nawet i 3 razy w nocy ciumka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() U Nas noc spokojna,Fabianek wstał o 2 i 5 na jedzonko a Gracjanek spał całą noc tylko z położeniem był problem,bo nie chciał iść z mężem,ja musiałam sie z Nim położyć,żeby sie przytulił ![]() Katiem dostał zastrzyki bo jak w domu dawałam mu syrop na gorączke to za każdym razem go zwymiotował a przy ciągłej gorączce ponad 39 lekarka sie bała i dała zastrzyki. Bo czopki mu nie zbijały tej goraczki. Dzisiaj na razie goraczki nie ma,może coś zje w końcu bo od dwóch dni nic nie je. No to Fabianek jakiejś wygórowanej wagi nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kraven trzymam kciuki z Twojego bobasa.bidulek.jak Leo miał 3 tyg to sie troszke podziębił i kaszlał i katarek troszke miał więc zapakowałam go i pojechaałm z nim do mamy do szpitala i tez nas chcieli zostawic ale w koncu wynegocjowała i wrocilismy do domu.myslałam że sie załamie psychicznie jak miałabym tam zostac.trzymajcie się ![]() jestem pół przytomna. ten tydzien praktycznie sama z małym bo mąż ma nocne dyżury,wraca rano a potem odsypia a ja już ledwo na oczy patrze i jestem jak cien samej siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Anusia moja w 6 tygodniu ważyła 4550kg a teraz ma 12 tygodni i waży 5280. Trzymam kciuki za zdrówko Gracjanka i ![]() Gda mam nadzieję że niedługo Heniowi całkiem miną wzdęcia,u nas kolki się skończyły ![]() Nie śpię od 4 rano znowu,ja nie wiem czy moje dziecko przestawi się zeby spać dłużej,nie wymagam wiele chociaż do 7 ![]() idę coś zjeść bo jestem głodna ![]()
#1212 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki własnego M ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze pewnie mój żółwik tez będzie lipny jakiś ![]() Cytat:
oj nie lepiej podać świeże jabłuszko niż takie ze słoiczka ![]() Cytat:
tule mocno ![]() Cytat:
Duśka na karuzele zabawą reaguje rączki nóżki wsio w ruch by złapać cokolwiek ruszającego o śnie mowy nie ma ![]() Cytat:
no proszę mikołaje szaleją ![]() ![]() cudnie oby tak dalej .. zdrówka Cytat:
hmm ja nadal na smoczku 0+ i powiem Ci że mi ten kleik przez niego leci .. hmm może ja coś nie tak robię że on taki rzadki jest ???? Cytat:
kciuki mamy trzymać??? ![]() muzyczny CD player z karuzelą z projektorem i płytami 4 do wymiany
![]() |
#1213 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego naj dla Poli, Jagódki i oczywiście mojej Zochny z okazji skonczonych 3 miesięcy
![]() ![]()
#1214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() piszę "chyba" co by nie zapeszyć ![]() wieczorami mała niby się nakręca, pręży, popłakuje ale wystarczy ściągnąć jej pieluchę i pozwolić poleżeć z gołym tyłkiem i od razu uśmiech na buźce się pojawia. a jak nie to huśtawka pomoże ![]() Marta u nas przez jakiś czas Lena też budziła się o 4 i nie chciała zasnąć. pomogło nam przesunięcie kąpieli na późniejszą godzinę, teraz idziemy się pluskać ok 22 i mała budzi się ok 8 ![]() na kąpiel zazwyczaj ją wybudzam ale nie marudzi zbytnio z tego powodu, później butla i łóżko. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- i muszę się nagadać na mojego męża ![]() dzisiaj ma wolne więc zamiast zostać z nami w domu to wybył na ryby... nosz ☠☠☠☠a mać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;37975537]
jestem pół przytomna. ten tydzien praktycznie sama z małym bo mąż ma nocne dyżury,wraca rano a potem odsypia a ja już ledwo na oczy patrze i jestem jak cien samej siebie ![]() O nie, mnie to czeka w przyszłym tygodniu ![]() Zazdroszczę dziewczyny, że u Was się skończyły problemy z brzuszkiem. U nas jest trochę inaczej, bo Henio nie ryczy, tylko się cały czas pręży przez sen i stęka. Czasami troszkę popłakuje. Także to nie są ataki kolkowe o jakich Wy pisałyście. On po prostu się zatyka i nie może zrobić kupki czy puścić bączka. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane... |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polcia wlasnie poranną drzemke ucina a ja kawke popijam anusia zdrówka dla Gracjanka ![]()
![]() |
#1217 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ala leży u mnie na rękach i nie daje się odłożyć bo ma focha a mi zaraz dupę rozsadzi ![]() ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-12-05 o 08:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i Duska moja kochana ![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudnomi powiedzieć bom nie specjalista ale jeżeli robio to tylko pod wpływem zimna np na przewijaku zwróć uwagę co masz położone na przebijaku bądź z której strony masz ścianę ... moja kocha patrzeć na drzwi a mam je po prawej jej stronie jak lezy i tam patrzy częściej dzisiaj będe o tym rozmawiać z neurolog czy to ma ogólny wpływ i czy powinnam się martwić ..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
super
![]() ![]()
#1222 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kraven zdrówka dla Jasia !!! moje dziecie od kilku dni wstaje o 8 wiec mega wyspana jestem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wszystkiego Najlepszego dla Polci, Jagódki i Zochny ![]() Dusia śliczna a w tej czapeczce ![]() U nas byl wczoraj mikołaj i przyniosl prezenty i polozyl pod choinka ![]() ![]() Gda napewno bedzie Ci ciezko ale dasz rade ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy w tym punkcie jest cień ? moja kocha cienie i potrafi patrzeć kilkanaście minut na nie ![]() ![]() Cytat:
no proszę jak grzecznie ![]() Cytat:
dziękujemy ![]() jejku kiedy nasze szkraby będą rozpakowywać prezenty ehhh .. nasz stoi na komodzie w pudełku zapakowany jak przyszedł ale ta firma zapakowała w folię przezroczystą i rodzice już luknęli co chrzestna przysłała hehe ... a moja sis na kanarach i tam kombinowała co by naszej terrorystce sprawić .. ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Moja córcia zasnęła w leżaczku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas z zasypianiem nie ma problemu. Wieczorem przed 8 kąpiemy, karmię - czasami zasypia już przy cycku, a jeśli nie to najedzoną odkładam do łóżeczka, otulam, daję buziaka i wychodzę - w 80 % przypadków po 10 minutach już śpi. W pozostałych czasem trzeba przyjsć i podać smoczka który wypadł. Czasami tylko jest problem z zaśnięciem gdy dzień był przeładowany wrażeniami, ale rzadko. W dzień zasypia przeważnie przy piersi, albo na spacerze, a dziś właśnie leżała sobie koło mnie na kanapie, i bawiła się lalą, za chwilę patrzę, a moje dziecko śpi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych mamus ktore teraz dostały dostep do maila - afternoon, marzenka, lewek i lidka - moze tez chca byc w prezentacji? Agnes juz umiesciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuuu, ja to bym się bała, że mi popęka macica! Naprawdę? Czyli ciało kobiety jest mądre i nie dopuści do zbyt wczesnej ciąży po cesarce...? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie! u nas tonie działa bo smoka nie ma .. ale musimy radzić sobie .. może się nauczy dostałam tego cholernego żółwia masakra muszę Wam pokazać jak zapakowany bo padłam jak to dostałam ! faktycznie drze się on wniebogłosy masakra zasnąć przy tym się nie da ... koszmarne ale ładnie wyświetla gwiazdki ![]()
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przez to ciagłe zmeczenie i wstaanie w nocy ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze to byla za mala ilosc robaczkow i nic nie zdzialaja bo szczerze powiedziawszy ja tez sie boje bo to za krotko po cc. Wiem, ze sa tabletki postinor ale jakos nie mam do nich przekonania. Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2012-12-05 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.