|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl
Mi nowe KWC podoba się bardzo. Łatwiej mi sie odnalażć
Forum też mi sie podoba, jest tak wionennie i kobieco. Na pewno sie jeszcze poprzyzwyczajamy. Tylko jedno co mnie drażni, to to że teraz jest takie wrażenie bałaganu w wątkach.. Wtedy wątki były od siebie bardziej odzielone, takimi jakby tabelkami, a teraz trudniej się połapać.
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli w tym wątku mogę sobie pozwolić na szczerą opinię to zmiana nie podoba mi się jak narazie. Oczy mnie bolą od kolorów, szyja mnie boli
od przesuniętego na maksa w prawo forum... no ale dobrze już nie zrzędze . Nie dałoby się tej kolumny z reklamami po lewej stronie przesunąć na lewą? Ewentualnie zrobić tak, aby ta kolumna się chowała a reszta poszłaby na środek co bardzo ucieszyłoby moją szyję a także mnie Kolory mi się osobiście nie podobają. Szczególnie ten różowy . Jak całkiem spora część wizażanek zauważyła to oczy strasznie zaczynają boleć .Jest mi bardzo przykro bo właśnie dowiedziałam się, że macie mnie jako jedną z wizażanek po prostu w dupie . Ale rozumiem kasa rządzi.. To by było na tyle. Niesmak pozostanie na zawsze.. "klient nasz pan"
|
#543 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy design Wizaż.pl :)
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#548 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
piotrek-1983 - jak Ty chcesz ten panel usunac?
Przciez on tam nie siedzi dla zwiekszenia funkcjonalnosci, on tam jest zeby sie ladnie komponowac z reklamami W sumie i tak nie jest zle, mogli dac plywajace reklamy, to jest dopiero irytujace |
|
|
|
#551 |
|
Rozeznanie
|
Nie podoba mi się. Od kolorów bolą oczy, czcionka jakaś taka dziwna i ciężko się czyta, trudno się połapać w wątkach i tak dziwnie przesunięte wszystko jest w prawo. czytanie forum przestało byc przyjemnością
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
To zle bardzo
Wizaz teraz zajmuje mi tylko pol ekranu,prawa strona jest wolna,a mam rozdzielczosc 1440 / 900. Zalecana rozdzielczosc rozmywa mi ekran,o wielkosc trzcionki juz nic nie wspomne ![]() Nie podoba mi sie. |
|
|
|
#553 |
|
Mod-Śnieżynka
|
Włączyłam Wizaż i myślałam, że się pomylilam
. Dziwnie, ale jak dla mnie jest ok. Kwestia przyzwyczajenia, a mam zamiar to zrobić. Troszkę czcionka mi przeszkadza, ale nie narzekam już. Mam nowy monitor, wszystko pięknie widzę, kolory są widoczne (wcześniej mój monitor był ślepawy ), rozdzielczość też jak najbardziej mi pasuje.
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne to dla mnie, nawet jeśli nie liczycie się w ogóle z opiniami użytkowników, to mówienie o tym ot tak sobie jak Ty to robisz... ![]() Zawsze uważałam, że każda rozsądna redakcja - nieważne czy forum, czy gazety itp - nie chce tylko jednego. Żeby użytkownicy myśleli o sobie, że są tylko ignorowanymi, jednymi z wielu, zupełnie nie ważnymi osobami. Dziwne takie podejście. |
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Oczy mnie szczypią od tych kolorów. Szczególnie trzeba nadwyrężać wzrok przez tą różową czcionkę. KOSZMAR. Kolory są tragiczne. Lepiej było jak można była możliwość wybrania sobie koloru forum
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
po przesiedzeniu godzinki na wizażu mam dość
ekran sciemnilam, ale i tak oczy mi lzawią.i naprawde, jak ktos juz to napisal to nie sa fochy tylko fakty. Potrafilam tu siedziec po wiele godzin i nie narzekalam na oczy teraz jest fatalnie. Kolrki ladne, wiosenne, swieze, ale nie nadaja sie na stronke na ktorej chce sie dluzej siedziec i czytac... |
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
jest źle
kolory straszne, całość nieczytelna i nabawiam się skrzywienia kręgosłupa :/ nie wiem czy ta ilość ma "ukobiecić" forum, ja wolałam tą "męską" wersję ilość pustego pola z lewej daje po oczach, a żeby coś przeczytać bez skurczy mięśni karku trzeba usiąść bokiem :/ współczuję posiadaczkom stacjonarnych pecetów ![]() to sobie pogadałam
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
#558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz rozumiem ideę tego panelu
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
przykro mi że nic nie da się zrobić
ale właściwie dlaczego stało się to co się stało
|
|
#560 |
|
Wtajemniczenie
|
zlosliwiec Panel sterowania wyglada o niebo lepiej z tym ciemno zielonym kolorem
Tylko cytowane odpowiedzi (jak odpisuje sie) wciaz sa wielka czcionka pomimo ze zmniejszylam sobie w ustawieniach troche to wszystko. PS.Czy nie daloby sie pogrubic czcionki tych rozowych napisow na gorze strony?np."Regulamin forum"i zmienic tego rozu na ciemniejszy o ton?
Edytowane przez Klariska Czas edycji: 2007-02-26 o 17:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#561 |
|
Wtajemniczenie
|
Klarisko, jak zmniejszyłaś?
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaczynam się przyzwyczajac
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się naprawdę podoba
nie ani jednej rzeczy króra by mi nie pasowała mało wymagająca jestem?? przypadł mi po prostu do gustu ten nowy design ![]() Jak znajde jakieś niedogności to poinformuję. Póki co dzięki Złosiu
|
|
#564 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Przepraszam bardzo , ale niektóre uwagi przypominają dziecięce żądania i tupanie nogami.
Widzę, że większości nie podobają się te zmiany. Podejrzewam, że faktycznie część pretensji to kwestia monitora, czy ustawień monitora. Te wielkie litery na niektórych screenach mnie martwią, bo absolutnie nie tak miało być. Też jest jeszcze kilka niedoróbek związanych z czcionką. Ale nad tym pracujemy. I będziemy się starać wyeliminować wszystkie błędy. Natomiast wypraszam sobie teksty typu, "że mam kogoś gdzieś," że liczą się tylko kliki" itp... Uważam, że to jest przegięcie. Ale oczywiście to jest świetna okazja, żeby wbić szpilę. Zmiana wyglądy całego serwisu, zwłaszcza tak wielkiego jak wizaż to ogromny projekt. Bardzo skomplikowany, bardzo czasochłonny i również bardzo drogi. I nie ma szansy, żeby było "kilka" projektów, a Wy sobie wybierzecie najlepszy. Nie możemy również serwisu zostawić w poprzedniej wersji, bo nie był dobrze zaprojektowany pod kątem nawigacji. Poza tym chciałabym jednak trochę więcej informacji. Co Was dokładnie tak męczy? To delikatne zielone tło? Czy tych kilka linków na różowo? Bo ja osobiście nie widzę tego problemu. Stare forum było bardziej pstrokate. Proszę o screeny z uwagami. Bo tylko wtedy dokładnie wiemy o czym mówimy. |
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
rare bird w opcjach przegladarki internetowej.
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
edit: ok, czcionek zmieniłam sama, więc już nie jęczę
![]() btw, wizaż teraz strasznie wolno się ładuje - przynajmniej mi, bo mój komputer jest nienajnowszy. |
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
Kolory i czcionkę da się przeżyć, ale sam układ nie. Oczy bolą! jest koszmarnie. Czy nie można tego czegoś z lewej strony wyrzucić i jakoś wyśrodkować cały wątek. Ja rozumiem, że wizaz z reklam żyje, ale mamy już reklamy pomiędzy wypowiedziami więc czy muszą być one jeszcze z lewej strony?
|
|
|
|
#568 |
|
Wiedźma
|
Błagam, przywróćcie nam możliwośc zmieniania "skórki" forum, bo przez ten zielono - fioletny oczogrzmot już tu chysia dostaję...
Jak sporo dziewcząt wypowiadających się przede mną, miałam dotychczas szeroką - niebieską wersję forum i to, co pojawiło się dzisiaj mnie ogłuszyło. Jak rany, przecież okreslenia: KOBIECY i PSTROKATY nie sa tożsame... ![]() Wszystko inne zniosę - zmiany stron, zmiany czcionki. Nie ma sprawy - przyzwyczaję się. Ale na ból oczu nic nie poradzę...
|
#569 |
|
Rozeznanie
|
tutaj to samo przy "Rozkład ocen" http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16864 |
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, męczy mnie to delikatne zielone tło tak, męczy mnie ten róż męczy mnie połączenie zieleni z różowym |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

od przesuniętego na maksa w prawo forum... no ale dobrze już nie zrzędze
.
. Ale rozumiem kasa rządzi.. 

), rozdzielczość też jak najbardziej mi pasuje.

kolory straszne, całość nieczytelna i nabawiam się skrzywienia kręgosłupa :/ nie wiem czy ta ilość ma "ukobiecić" forum, ja wolałam tą "męską" wersję
Teraz rozumiem ideę tego panelu

MIŁEGO DNIA