|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#2821 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Lils spoko, wysle Ci, jak sobie kupisz ten laskowy to mi podeslesz z 30 ml :p daj adres na pw, w pi±tek postaram sie wyslac
![]() Ale mam sarenki za oknem, i ju¿ s± takie czarne i na ¶niegu tak super wygl±daj±
|
#2822 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
a ma kto¶ mo¿e ochotê na mrs. potters. balsam nasturcja i ekstrakt z pere³?? O taki: http://babska-torebka.blogspot.com/2...-ekstrakt.html, bo mam ale jako¶ nie mam ochoty na niego.
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Dziêki. Zaraz Ci wysy³am adres. Postaram siê zdobyæ ten laskowy, tym bardziej mam teraz powód:P
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
czarny lakier do paznokci d³ugie kolczyki (je¶li nosisz) albo skromn± bransoletkê, np. jeden rz±d pere³ek: srebrne, czarne albo bia³e np. szar± kopertówkê albo czarn± torebkê pude³kow± o nietypowym kszta³cie, przykuwaj±c± wzrok Inne uwagi: fajny krój, nie za bardzo Twój kolor, lepszym wyborem by³aby czerwieñ a z jasnych biel Fajne nogi- dbaj o nie. Niew±tpliwie Twój atut To co podkre¶la ta sukienka- w±t³e ramiona, przyda³by siê im trening si³owy. Je¶li nie bêdziesz o nie dbaæ Twoim problemem w pó¼niejszym wieku bêdzie zwiotczenie miê¶ni ramion. Poza tym trening si³owy to ³adne plecy a w sukienkach tego typu miê¶nie pleców te¿ bardzo widaæ. Bi¿uterii na szyjê bym nie dawa³a. Gdyby¶ chcia³a prze³amaæ niewinno¶æ sukienki i dodaæ jej pazura mog³aby¶ pokusiæ siê o czarne koronkowe bolerko- obecnie Bershka ma ciekawe. Na allegro te¿ bywaj±. |
|
|
|
|
#2824 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
zreszt± Ewka kiedy¶ chyba mówi³a, ¿e jej æwiczenia s± tak skonstruowane, ¿e jak je wykonujesz to padasz na twarz a po ich zakoñczeniu masz ochotê na jeszcze jedn± seriê![]() Cytat:
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 431
|
Ogórekpazurek, a¿ nie moge wyj¶c z zachwytu
ten kolor, ten skrêt ---> cudne w³oski ma Twoja ksiê¿niczka
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 243
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Przysz³a moja paczka z medicspa i ja chyba mam co¶ z g³ow± ale moja maska bingo nie pachnie tak jak ta poprzednia
a tak lubi³am ten zapach
|
#2828 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
dostalam wiiadomosc z Helfow, ze olej Khadi bedzie u nich dopiero w przyszlym tygodniu, wiec na razie nie wysla mi zamowienia
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- kiedy zamawialas? jak bylo DDD? ja zamawialam zaraz po polnocy, wiec moje zamowienie powinno byc jednym z pierwszych, a przesylki nie mam jeszcze... |
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Idê dzi¶ kupiæ to mas³o Alterra z Rossmana.
Najwy¿ej zu¿yjê do cia³a. Straszn± mam na nie ochotê. Mo¿e capnê te¿ przy okazji Isanê kakaow±. Nigdy wcze¶niej jej nie mia³am, nie mówi±c o tym, ¿e nie mia³am jej na w³osach. A i w gazetce pisze, ¿e jest -40% na produkty Biosilk i John Frieda. Rozejrzê siê. Nic nie kupi³am w ramach DDD, wiêc przynajmniej w Rossie poszalejê. Dawno nie olejowa³am- chyba dzi¶ zrobiê w³osom olejowe spa. Testowa³am tylko Alterra granat i aloes- od¿ywkê i maskê i jestem bardzo zadowolona z obu. Chyba najbardziej z od¿ywki. ³adnie nab³yszcza. Zauwa¿y³am lepszy po³ysk i wiêksz± sprê¿ysto¶æ w³osów.A nie u¿ywa³am z tymi produktami niczego innego. Wiêc jak spotkam to jeszcze zrobiê sobie zapas od¿ywki ( bo co¶ trudno je ostatnio w Krakowie dostaæ, stoj± g³ównie szampony). Ciekawi mnie jeszcze brzoskwinia i pszenica, ale tej nigdzie nie widzia³am. |
|
|
|
#2831 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam maskê b³otn± i bingo.
|
|
#2833 |
|
BAN sta³y
|
Dziewczynki, a takie ma³e pytanie mam..sk±d bierzecie te æwiczenia Ewy Chodakowskiej? Gdzie¶ na youtube jest ten jej program? Gdzie mogê to znale¼æ? Sama æwiczê od miesi±ca, ale s³abe efekty, mo¿e wiêc to pomo¿e?
|
|
|
|
#2834 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 423
|
dziekuje dziewczyny
i nie uwierzycie ze przez dwa lata prawie wcale ich nie miala tylko taki rudy meszek a potem ruszylo i teraz nie wiadomo co z nimi robic.. strasznie sie ciesze ze trafilam na to forum bo jeszcze niedawno to pielegnowanie wlosow corki to jedna wielka masakra byla...a teraz mamy juz swoja rytune, choc i tak musze sie naprosic, bo czesanie nawet z odzywka tak zeby loczkow nie uszkodzic bardzo dlugo trwa a 5latka nie bardzo ma na to ochote i czesto jest placz ![]() ja tez cwicze skalpela, ale wczoraj akurat mialam przerwe ale zawsze po nim jestem naladowana energia i albo czytam do pozna albo prasuje
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
Cytat:
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
ogorekpazurek, ¶liczna córcia
...jak niektórzy prostuj±c co 2 dzieñ a u¿ywaj±c jedynie szamponu
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 695
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() nie jestes jak dla mnie wogóle dziwna , chyba ze obie jestesmy dziwne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jestem zadowolona z fructisa mam takie g³adkie wlosy ze nie wiem ![]()
|
|
#2839 | ||||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz jasna skóra jest bardzo modna
|
||||
|
|
|
#2840 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Nawet wiem gdzie takich szukaæ
![]() Cytat:
Znalaz³am nawet granatowy lakier w szafie. Ale ma jakie¶ 5 lat, wiêc raczej kupiê nowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
te w³oski wygl±daj± jak peruka! Cudown± masz córeczkê Cytat:
Na ramiona nie poradzê za du¿o. Nie mam nawet si³y, ¿eby przebiæ pi³kê przez siatkê ![]() Cytat:
ju¿ siê przyzwyczai³am do tej blado¶ci.Dziêkujê za wszystkie propozycje. Kupiê to co proponujecie i dopiero zobaczê co najlepiej pasuje
pisze siê razem ! Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu, gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2012-12-05 o 16:15 |
|||||
|
|
|
#2841 | ||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
A ja jutro idê dopiero na 3 lekcje i tylko na 4 Cytat:
Ja bd musia³a w koñcu spróbowaæ tej ca³ej cysteiny ![]() Cytat:
Cytat:
I ja mam tak samo Ten zaczynam siê ¶miaæ jak kto¶ siê ¶mieje Dziêki dziewczyny Ale kiedy¶ bêd±! I nawet nie wiecie jak to motywuje
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Cytat:
i powtórzê znowu, ¿e Twoje w³osy zdecydowanie lepiej wygl±daj± w takich loczkach ni¿ po warkoczach Cytat:
OMG jaki ¶liczny anio³eczek idê wetrzeæ kozieradkê i na³o¿yæ olej
|
||
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
ja mam twarz w szczególno¶ci blada :P---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
#2844 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 410
|
Cytat:
W koñcu to do mnie dotar³o
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 430
|
Dosta³y¶cie w Lidlu olej z orzechów w³oskich? W moim tata znalaz³ tylko z laskowych
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Mia³am dzisiaj good hair day po nocy z Isan± kakaow± i olejem arganowym. W³osy by³y miêciutkie
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
Cytat:
ale ¶liczniaki
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Dziêkujê
Dawno ich nie olejowa³am, muszê siê koniecznie poprawiæ...
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

jest prawie do kolan tylko ja tak podwinê³am.
pierwszy raz xD
zreszt± Ewka kiedy¶ chyba mówi³a, ¿e jej æwiczenia s± tak skonstruowane, ¿e jak je wykonujesz to padasz na twarz a po ich zakoñczeniu masz ochotê na jeszcze jedn± seriê

a tak lubi³am ten zapach

Sama nie wiem co ja robiê na tym kierunku w¶ród tych ludzi...
te w³oski wygl±daj± jak peruka!