|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
ja wbralam taki http://www.mothercare.com/Mothercare...0-%2520Giraffe
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VPwu32PDZ_s a juz sing alleluja to zupełnie wymiata ![]() eh, przypomnialy mi sie moje najlepsze czasy młodości
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa lata temu na kurs poszłam cąłkiem zielona- siedzienia nie umiałam sobie przysunąc, ale chwalił mnie instruktor ze hej A to co oni robią przekracza granice pojmowania przez mój umysł Pstryczku ja naszą małżensko-łożową posciel prasuje łożeczko w kompelcie zamawiam 10 bo tesciowa dostanie wpłate i ma z kasiorą przyjsc |
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
no ciekawe co z Ewulka - Szaja ani nie mow
ale w sumie mozliwe to...a mnie dzis wkurzyla mama bo stwierdzila ze za wczesnie u mnie na 2 dziecko no sory ale po co on mowi takie rzeczy i to pod koniec ciazy - sama miala dzieci jedno po drugim a mi tu marudzi
|
#2225 |
|
Rozeznanie
|
Matko zjadłam prawie całą czekoladę
Nadia od razu dostała kilkuminutowej czkawki
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje z okazji udanych wizyt
![]() Cytat:
Co do siusiu, to mam podobnie. Czasami pęcherz ciśnie, a tam tylko kilka kropelek. Albo jak stoję, to mi się bardzo chce, a jak usiądę, to zapominam o sikaniu :-P Ja mam proszek Lovela kolor i płyn Dzidziuś. Cytat:
![]() Z jednej i drugiej strony??? Myślałam że z jednej starczy... A ja tak "uwielbiam" prasować
|
||
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym zglupiala prasujac z dwoch
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
a łózeczko wybrałam sobie takie, kolor słomka, posciel zielone misie
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...829788291.html nie chce zadnych bajerów typu baldachimy, przyborniki bo to mama mi w kazdej chwili na maszynie zrobi jak tylko sobie umysle, wiec placic nie bede, szuflada tez u mnie nie bedzie potrzebna bo tak stanie łózeczko ze by sie nie wysunęła nawet. |
|
|
|
#2230 | |
|
Raczkowanie
|
hej, podczytuje Was od rana, właśnie zrobiłam kapuśniak i zaraz będę wszamać.
dziewczyny ale wczoraj miałam akcje, pojechaliśmy z Tż do rosmana bo skończył mi się balsam na rozstępy, wychodzimy ze sklepu a mnie jakieś zaćmienie dopadło i mówię, do Tż: a gdzie my jesteśmy?? masakra dosłownie straciłam orientacje i nie wiedziałam gdzie jestem, ogarnęłam się jakoś, ale później nie było lepiej mieliśmy iść jeszcze do innego sklepu i szłam oczywiście w drugą stronę niż trzeba najgorzej było w samochodzie, musiałam kierować (tż był "wczorajszy" impreze firmową mieli w poniedziałek, wczoraj mieli wolne bo Barbórka to sobie pozwolił) i jechałam tym samochodem jak bym pierwszy raz w życiu jechała. Zamiast świateł włączyłam wycieraczki, gdzie włączniki są po przeciwnych stronach. Normalnie nie wiedziałam co się ze mną dzieje:/Witam nowe mamusie, super że się odezwałyście Cytat:
my myśleliśmy nad tym tako laret lub tako multicolor, ale zdecydowaliśmy się na tako alive, nowość na rynku i ciekawe jak będzie się sprawował. Sąsiadka ma tego lareta i sobie chwali a poza tym dużo kobitek z nim widuje ja prałam rzeczy dzieciowe w dzidziusiu, 1,5l (balsam do prania) kupiłam za 8,99 ale wcale nie pachniały po praniu idę jeść kapuśniak bo mi zaraz język do tyłka ucieknie
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tylkoz jednej, no chyba ze kaftaniki mam rozpinane to wtedy po dwóch stronach.
zdazylam na koncówke ale i taks ie usmiałam. biedni ci ludzie na przejsciu a Grzesia to kocham - zawracaj, zawracaj, to Agnieszke dogonimy -Ty nie patrz w prawo i w lewo tylko przed siebie czy prosto jedziesz |
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, bylismy z M.ostatnio na zakupach i poszlam mierzyc staniki do karmienia, babeczka mi dala do przymierzalni, juz po wychodze i tam bylo takie wielkie lustro z boku na scianie, nie dosc, ze prawie w nie weszlam, to jeszcze swojemu odbiciu chcialam oddac te staniki
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj też popadłam na chwilę w paranoję - moja mała nie ruszała się przez jakiś czas, zaczęłam więc zaczepiać brzuch. Oczywiście pomogło od razu, rozkopała się i teraz męczy mój pęcherz.
Cytat:
Nie będzie dużej różnicy wieku między Twoimi maluchami. U nas będzie z 5 lat, nie wiem, czy to nie jest za dużo... Tzn tak planujemy. |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj mi też chyba szare komórki odbiera. Dzisiaj w sklepie ekspedientka 3 razy mi powtarzała żebym PIN wprowadziła jak płaciłam kartą. Sierota dałam jej kartę i zaćmiło mnie i stałam tak i nie słyszałam co się do mnie mówi...ludzie w kolejce pomyśleli że jakaś idiotka ze mnie.
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mi się chyba już całkiem rozprostowały
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała tak 3-4 lata różnicy ...ale wyjdzie jak wyjdzie...
na razie niech jedno sieurodzi i dobrze się chowa...
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio w ogóle strasznie ruchliwa się zrobiła. Nie mam pojęcia kiedy ona śpi. Zapomniałam przywitać nowe mamuśki |
||
|
|
|
#2239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc spytam tylko czy 'macałaś' Meduzza ten wózek? Ma byc podobno bardzo lekki, co jest dla mnie niezwykle istotne - 2piętro bez windy , a w sklepie im jeszcze nie dotarły i nie mogłam sama sprawdzić. Na innych forach pisali, że waga podana przez producenta jest zaniżona. I pytanie, co do koloru, właśnie za tym zielonym obstaje mój TŻ, czy on w rzeczywistości też jest taki troszkę smutny? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2240 |
|
Lurker ;)
|
Ja cierpie na skleroze ciazowa... Zrobilam sobie liste zakupowa i co wyszlam bez niej
![]() Kupilam w sumie wszystko procz mandarynek. BIEDRONKO oddawaj mandarynki! Dlaczego ich nie ma? Moze pozniej wysle TZa do Lidla, pyszne maja a cukier po nich nie skacze ![]() Ehh uwalilam komputer od farby.. bialy laptop z pomaranczowymi kropkami
|
#2241 |
|
Rozeznanie
|
Adusia to na zasadzie placków z tartych ziemniaków, tylko wszystko się piecze w piekarniku.
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
eff8 pociesze cie, ze ja wysłuchiwałam, z jestem już za stara na kolejne dziecko i ze urodzę je upośledzone, umrę w czasie porodu, a wogole to powinnam powoli się szykować do bycia babcia itd itp. teraz nie moze sie doczekać kolejnej wnuczki
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie!!!
Sporo z Was zamawiało u sprzedawcy: B-B-Baltazar. Pamiętacie ile mniej więcej trwała dostawa rzeczy? Zamawiała u nich 26 listopada i jeszcze nie dostałam przesyłki Wysłałam maila wczoraj, ale póki co też nie dostałam konkretnej odpowiedzi. Zakupy za ponad 100, mam nadzieję, że mnie nie wyroluje
|
|
|
|
#2245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2247 |
|
Rozeznanie
|
kija mi tez pierwszy post wszedł jakoś później a potem było na bieżąco.
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- rekordy na wątku, jeszcze troszkę mam do nas dołączy to będziemy się hurtem rozpakowywać
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Gotuje mi się zupa i zaraz chyba padnę z głodu. Jakoś twarde te warzywa
A co do wyprawki ubrankowej to ja zamawiałam część w sklepie patryczek.pl, tanie mają tam ciuszki i fajne. Strasznie mi się te ich kolorowe półśpiochy podobają https://www.patryczek.pl/polspiochy-i-spiochy Kurde co z tą Ewulką... |
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Szklanka, fajny link
. Ja dokupie jakies ubranka jak malutka sie juz urodzi |
|
|
|
#2250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Eff - moim zdaniem idealny czas na drugie dziecko. Moja mała w piatek kończy 2 latka. Cały czas jesteśmy w tym ciągu ,,dzieciowym", budzimy się w nocy. Drugie dziecko nie przyniesie więc wielkich zmian, na pewno będzie więcej obowiązków, ale ile radości. Będą się razem bawić, dorastać i będą mieć wspólny język. Ja mam siostrę 9 lat starszą i w dzieciństwie nie miałyśmy w ogóle kontaktu - za duża różnica wieku. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

czy poczekac jeszcze
ale w sumie mozliwe to...
6 5 4 3 2 1