znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-26, 15:09   #31
Miyaka17
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough!

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
absolutnie tak nie jest, tyjemy od madmiaru kalorii a nie od klimatu
Chodzi mi o to że jak jest zima to wtedy naturalną koleją życia jest to, iż nasze ciało zaczyna okrywać większa ilość tkanki tłuszczowej chroniącej pierwotnie od wychłodzenia organizmu. I jeśli jest śnieg i wszedzie ponuro to i się zabardzo nie chce ćwiczyć. Więc klimat ma znaczenie.
Miyaka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 15:17   #32
pingwin2
Zakorzenienie

Dot.: znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough!

uśmiałam się, przepraszam za szczerość GŁUPOTY piszesz

nie chodzimy nago więć od zimna to nas ubranie chroni, a z Twojej wypowiedzi wynika, ze nasz organizm jakieś cuda wyczynia i sam z siebie z powietrza tą tkankę tłuszczową robi

a to, że się komuś nie chce ćwiczyć to jest lenistwo i nie zwalajmy winy na klimat, bo grubasy i chudzielce są pod każdą szerokością geograficzną

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 15:57   #33
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

ja po prostu nie mam zbyt szerokich bioder i tluszczyk u mi się tam aż tak dużo też nie odkłada
anoreksja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 16:00   #34
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Andzya moim zdaniem ma racje powinnaś po prostu troche poćwiczyć przede wszystkim mięśnie brzucha i będzie okbo wagę to i tak jak na swój wzrost masz niska
Stary 2007-02-26, 16:10   #35
Miyaka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
uśmiałam się, przepraszam za szczerość GŁUPOTY piszesz

nie chodzimy nago więć od zimna to nas ubranie chroni, a z Twojej wypowiedzi wynika, ze nasz organizm jakieś cuda wyczynia i sam z siebie z powietrza tą tkankę tłuszczową robi

a to, że się komuś nie chce ćwiczyć to jest lenistwo i nie zwalajmy winy na klimat, bo grubasy i chudzielce są pod każdą szerokością geograficzną
nie rozumiesz... Chodziło mi o to, że dziewczyny mieszkające w ciepłym klimacie z myślą pokazania się na plaży w bikini dbają o siebie, u nas z kolei gdzie na rok czasu 3 miesiące przypadają na zimę, wteyd po prostu się nie chce bo "pod kurtką i tak nie widać". Nie mowie że wszystkie tak mamy, są dziewczyny aktywne przez cały rok, ale stanowi to mniejszość. Miło mi że Cie ubawiłam ...
Miyaka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 16:57   #36
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoreksja Pokaż wiadomość
nie no taki głupi nick tylko:Pakurat po prostu obejrzałam strone o anorektyczkach i jakoś wyszło:P:Pheh a więc:
moje wymiary:
wzrost 168cm
w biuście 83 cm
w talii 65 cm
udach 50 cm
biodra 79cm
ogólnie też bym chciała głownie brzuszka trochę zrzucić chociaż nie jest aż tak tragicznie ale mogłoby być trochelepiejw udach 2-3 centymetry też by się przydały
w sumie myślę też żeby nie jeść po 18
a jakie macie jeszcze pomysły?
to widze że mamy podobne wymiary dośc, kilkoma cm sie różnimy w niektórych miejscach..

Cytat:
Napisane przez Lib_r4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w którym miejscu mierzycie biodra? w 1 (na kościach biodrowych) czy 2(pupa)? bo ja w 2
ja mierze w kosciach biodrowych wole nie mierzyc w pupie.. chociaż nie, zmierzyłam i mam 88 cm..wole jednak przystawac do bioder na wys kości biodrowych bo jak mam mierzyc na tyłku to ja chciałabym mieć bardziej "wypukły" tyłek, czyli mieć wiecej w biodrach automatycznie tak z tego rozumiem..

Cytat:
Napisane przez Miyaka17 Pokaż wiadomość
Wiecie co najgorsze jest to, że niewazne co jemy przez zime i jak o siebie dbamy to i tak przytyjemy... buu zalety naszego klimatu pfff ja sie nie miesszcze w spodenki noszone w lipcu ... nie ma to jak motywacja :/
hmm...no nie wydaje się mi, ja w zimie rok temu schudlam akurat troche(pozniej na wiosne przytyłam z tego co pamietam) ale moge sie mylić

Cytat:
Napisane przez aagnieesia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki! Ja mam do zrzucenia ok. 10 kg. to chyba trochę dużo. sama dwucyfrowa liczba już mnie przeraża. Tylko jest jeden problem. Zawsze kiedy zaczynam się odchudzać, to po kilku dniach plajtuję, bo jestem strasznym głodomorem. Nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzić...
Macie może jakieś ciekawe pomysły?
Pomyślałam, że razem z wami będzie mi jakoś łatwiej, więc...
TRZYMAJMY SIĘ RAZEM!!!
Pomożecie?
oj to powiedz sobie 9 kg i juz będzie jednocyfrowa an iewielka różnica chyba pozatym patrz na cm.. Ja też tak po kilku dniach odpuszczam ale jak się zawezmę.. Najlepsza dietą jest chyba zddrowe jedzenie plus cwiczenia peeling, jakis balsamik ujędrniający też sie przyda..I chyba powoli zaczniesz wracać do formy

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
ja tez sie przez zime zaniedbalam i czas najwyzszy zaczac cos z tym robic,bo w koncu niedlugo zacznie sie robic cieplo,a tu sie wstyd pokazac.
moje wymiary :
wzrost : 164 cm
waga :52 kg
biodra : 88 cm
talia :68 cm
biust :88 cm

i tu nie chodzi nawet o to,ze wydaje mi sie ze jestem gruba,tylko o to,ze pojawil sie cellulit,cialo nie jest juz takie jedrne i po prostu musze nad tym popracowac sobie.no i zaczac sie zdrowo odzywiac.
i następna uczestniczka naszej akcji No widzisz to tka jak ja nie uważam że jestem gruba, ale wysmuklenie, likwidacja celulitisu przydała by się..choć nie jest chyba tragedia z tym moim ciałem..zawsze powtarzam sobie jak mam doła"dopuki choć jeden facet na ulicy się za mna oglądnie keidy nie świece nagością tragedia nie jest" zaś kiedy się odchudzam powtarzam to samo tlyko dodaje jeszcze"ale mogło by więcej"

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ja powiem tak - Zawsze bylam chuda... wiekszosc zycia to bylo 170 cm i 47 kilo. moglam jesc co chcialam, kiedy chcialam i zawsze bylo 47 kg, w stresach 46.

Brzuch mialam plaski jak deska, kiedy go wciagnelam widac bylo mi kazde ale to absolutnie kazde zebro... A teraz?

55 kg. Dla mnie jest to spora roznica - o ile cieszy mnie ladnie wyrobiona reka to na swoj brzuch nie moge patrzec. Nienawidze tego czuje sie tlusta. Codziennie zadaje setke pytan dotyczaca tej czesci ciala bo nogi - wciaz mam bardzo sczuple... tylko ten brzuszek.

Ogladam zdjecia porownuje - o ile ulge sprawia mi ze ktos tam ma podobny to za chwile widze lepszy i juz dolek.

Do tego mam duze biodra - chocbym chciala nic nie poradze - chyba ze ktos mi kosci zeskrobie.

Ogolnie jakos ostanio nie moge sie jakos do 'nowego' looku przyzwyczaic. Zwlaszcza ze moja najblizsza kumpela jest polowe ze mnie.
oj biedulko jako dzieciak byłam sucha jak patyk mama pchała we mnie jedzenia a ja plułam .. w końcu dopięła swego nie jestem chudzielcem tylko średnia, szczupława może nawet Ale chciałabym być szczupła a nie w miarę szczupła..Wiesz ale też w pewnym momencie keidy sobie uświadomiłam ze przestałam być chudzielcem(dzieci tak tego nie zauważają szybko, dopieor gdzieś w gimnazjjum skumałam o co biega..) byłam załamana..
Zostają ci tlyko ćwiczenia i tyle..Co do kumpleli to się nie przjemuj, szerokie(oczywscie bez przesady) biodra są naprawde sexi.. Więc na pewno masz mimo wszytko lepsza figure od niej..przynajmniej wg moich kanonow piękna..Sama to zorzumiałam, wczułam się keidyś w faceta i pomyslalam ze nie chciałabym bezbiodernej kobiety, gdybym była less to samo głowa do góry i jeśli jest ci ze sobą źle to ćwicz 3mam kciuki za Ciebie To jak przyłączasz sie do nas?

Cytat:
Napisane przez moona1990 Pokaż wiadomość
Też zaniedbałam się przez zimę, a właściwie przez jesień i zimę. Jak tylko się wyleczę biorę się za siebie
Zależy mi przede wszystkim na wyszczupleniu dolnych partii ciała.
Moje wymiary:
wzrost - 165cm
waga - 57kg
uda - 56 ---> chciałabym ok 52-53
biodra - 94 --> chciałabym 90
talia - 70 --> chciałabym ok 65
witamy masz jakiś plan już? czy po prostu chcesz schudnąć? dziewczynki razem nam się uda czuję to

zaraz zrobie fotki brzuchola i nóg...: wy też dawajcie hecate zobaczysz co to gryby brzucholek

Maksim Gorki
hanelajda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 17:20   #37
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
anoreksja oczywiscie ze mozesz witamy wiec zdradź nam swoje wymiarki i powiedz co chcesz zmienic i jak

hanelajda ja różnie jadam, na śniadanie kawa + kromka z czymś tam lub płatki z mlekiem, lub jajko na miękko, zalezy ile mam czasu i czy wstaje glodna ale ostatnio robie tez tak ze od razu po przebudzeniu się wypijam 0,5 szklanki wody żeby pobudzić zołądek przed sniadaniem. Pozniej schodzi mi jakies 30 min na inne pierdoły i dopiero wtedy ide na sniadanko. a kolacje to róznie ... z 1,5h temu jadlam jeszcze jakaś surówkę wiem ze tak pozno nie powinno sie jesc ale nie moglam sie powstrzymac.
no tak..czyli pasuje jakieś lekkie kolacyjki i sniadania wymyslić..oj nie wolno tak pozno jesc a oto moja figura coś aparat mi szaleje stąd taka niska jakość hmm..jednak doszłam do wnioksu że podładuje baterie i zorbie porzadne foto

Maksim Gorki

Edytowane przez hanelajda
Czas edycji: 2007-02-26 o 17:42 Powód: .
Stary 2007-02-26, 17:59   #38
moona1990
Rozeznanie

.

Edytowane przez moona1990
Czas edycji: 2007-03-01 o 09:25
moona1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 18:12   #39
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Przede wszystkim mam zamiar wziąć się za ćwiczenia - trenuję bieganie ( ok 4 razy w tygodniu), więc areoby mam zapewnione Co sobotę chodzę na 1,5h tańca brzucha. Do tego planuję kręcić hula-hop i skakać na skakance na zmianę, tzn jednego dnia jedno, drugiego drugie. Zastanawiam się też nad ćwiczeniami na dolne partie ciała, a przygotowany mam już zestaw brzuszków
Chcę skupić się też na diecie - po pierwsze od dziś całkowicie wykluczam słodycze, piję ok 2l wody dziennie, mam zamiar także w miarę możliwości zdrowo się odżywiać, i wytworzyć deficyt kcal ok 200-300 kcal by spalić zbędny tłuszczyk
A Wy dziewczyny jakie macie konkretnie plany, na dietę bądź ćwiczenia?
Mam też pytania co do kolacji - wiem, że powinno się ją jeść 2-3h przed snem i że powinna być białkowa, ale macie może jakieś konkretne przykłady? Bo ja póki co wymyśliłam tylko jajka na twardo/miękko, sałatkę z tuńczyka i serek wiejski, a to dosyć małe urozmaicenie
też mam tlyko takie pomysły..jeszcze omleta jem czasme ale nie wiem cyz to ma białko Ja już pisałam mam w planach a6w skończyć do tego kilka razy w tyg(jeszcze nie doszlam do tego ile) całe pump it up, areszte dni bez częsci tanecznej, 10 min tweestera może jeszcze jak czas pozwoli.. jak będę miała wene to jakieś ćwiczenia dodatkowe jeszcze..hmm..
jem 5 posiłkow dziennie nie duzych, cyzli staram sie nie dopuścić do uczucia smoczego głodu przyk ktorym pożre wszytko co mi wpadnie w ręce i więcje niż zmieszcze.. nie jem słodyczy, pije wody więcej..Ostatni posiłek o 20 czyli 3 goziny przed snem..
dodatkowo 2 razy w tyg peeling kawowy, smarowanie sie balsamem antycelulitowym codziennie i zamiast zwykłej gąbki uzywam takiej myjki do masazu czy coś, podobno działa antycelulitowo troszke..w każdym arzie ja zauważyłam zanik gęsiej skórki na pupie odkąd jej używam

jak na razie to tyle chyba moich założeń, musze to jeszcze uporządkować..Myśle że to wszytko wystarczy by w 3 miesiące poprawić wygląd swojego ciała tym bardziej ze drastycznych efektów raczje nie chce, zadnych mięśni ngidy nie pożądałam tylko wyszczuplenia.. co do deficytu kalorii to sie na tym nie zna obliczylam ze mniej wiecej moje posiłki dziennie wynoszą 1500-1700kal..Myslicie że za dużo?

Maksim Gorki
Stary 2007-02-26, 18:21   #40
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Cytat:
Napisane przez hanelajda Pokaż wiadomość
no tak..czyli pasuje jakieś lekkie kolacyjki i sniadania wymyslić..oj nie wolno tak pozno jesc a oto moja figura coś aparat mi szaleje stąd taka niska jakość hmm..jednak doszłam do wnioksu że podładuje baterie i zorbie porzadne foto
toi wtedy jakie myślisz zeby śniadanka ikolacyjki robić?ja tam, lubię owsiankęalbo jakiś duuuży jogurcik
Stary 2007-02-26, 19:29   #41
Lib_r4
Rozeznanie

heloł heloł drogie panie

hanelajda
"wczułam się keidyś w faceta i pomyslalam ze nie chciałabym bezbiodernej kobiety, gdybym była less to samo"
DOBRE! jak tam Twoje a6w? ja zaliczylam 2dzien juz z rana mam z glowy

Witam cieplutko nowe kobitki

moona1990 -niezły plan ja mialam dzisiaj rano biegać ale jakos nie mialam ochoty i zrobilam zamiast tego a6w na skakance też skacze- też rano, przed śniadaniem, wieczorem robie jakies brzuszki, przysiady, podnosze ciezarki (moje magiczne butelki z wodą) a teraz pije kefir a pozniej jeszcze zjem cos lekkiego i na dzisiaj koniec, a tak w ogole to nie tknelam dzisiaj zadnych slodyczy

a jeśli chodzi o mierzenie bioder to powinno podawac sie wymiary pupki a to ze ma sie wiecej cm w pupie wcale nie znaczy ze w biodrach trzeba miec wiecej ja np mam w biodrach 82cm a w pupie 90
talia: 71 cm (Cel: 65 cm)
biodra: 94 cm
udo: 53 cm
łydka: 33 cm
ramię: 25,5 cm (Cel: 23 cm)

Kolejne mierzenie środek sierpnia.
Lib_r4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 19:38   #42
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
heloł heloł drogie panie

hanelajda
"wczułam się keidyś w faceta i pomyslalam ze nie chciałabym bezbiodernej kobiety, gdybym była less to samo"
DOBRE! jak tam Twoje a6w? ja zaliczylam 2dzien juz z rana mam z glowy

Witam cieplutko nowe kobitki

moona1990 -niezły plan ja mialam dzisiaj rano biegać ale jakos nie mialam ochoty i zrobilam zamiast tego a6w na skakance też skacze- też rano, przed śniadaniem, wieczorem robie jakies brzuszki, przysiady, podnosze ciezarki (moje magiczne butelki z wodą) a teraz pije kefir a pozniej jeszcze zjem cos lekkiego i na dzisiaj koniec, a tak w ogole to nie tknelam dzisiaj zadnych slodyczy

a jeśli chodzi o mierzenie bioder to powinno podawac sie wymiary pupki a to ze ma sie wiecej cm w pupie wcale nie znaczy ze w biodrach trzeba miec wiecej ja np mam w biodrach 82cm a w pupie 90
no co wczuj sie i pomyśl jakbys gustowała w kobietach i miałabyś mieć kobietę i się do niej przyrulić, dotknąć ją czy pooglądać niekompletnie ubrana czy coś to jakbys chcicała żeby ona wyglądała? ja doszłam do wnioksu ze nie mogłabym być z kobieta z twardym umiesnionym brzuchem i wogogle taka cala "twarda"(jak to brzmi) troszke tłuszcyku (nie znaczy mega bocury i wancioł) mieć by musiała i kobiece ksztalty czyli na pewno biodra..i wiesz co? znikło mi kilka kompleksów hah

a ja dzis robie 2gi dzień a6w

co do tych bioder to skoro sie je mirzy na pupie to jak mierząc pupe(w domysle biodra) masz 82cm a w pupie (w domysle pupa) 90.. to ile masz tych pup? nie rozumiem..

a ty co? foto nie wkleisz?
ja dopiero wieczorkiem.. chyba, że będę sama to nie dam

P.S jak mogłabym sie do Ciebie zwracać? tak literkowo? bo nick mas zjakis taki 2 wyrazowy i z cyfra i mi niewygodnie jakoś

anoreksja też uwielbiam jogurciki.. właśnie szukałam przed chwilą coś o śniadanich podczas diety na wizazu

Maksim Gorki

Czas edycji: 2007-02-26 o 19:41 Powód: .
Stary 2007-02-26, 19:46   #43
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

a ja dzisiaj nic nie miałam siły ćwiczyć bo chorutka troche jestem:/:/ale jeszcze moze jutro poleże i od środy siębiorę na całegobo tak to dzisiaj tylko to ze jadłam same suchary i jogurty bo nic nie ćwiczyłam
Stary 2007-02-26, 19:48   #44
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoreksja Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj nic nie miałam siły ćwiczyć bo chorutka troche jestem:/:/ale jeszcze moze jutro poleże i od środy siębiorę na całegobo tak to dzisiaj tylko to ze jadłam same suchary i jogurty bo nic nie ćwiczyłam
ale jedzeni za mało też dobre nie jest a co Cię choroba tak dopadła? Mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz i dołączysz do nas

Maksim Gorki
Stary 2007-02-26, 19:58   #45
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
no co wczuj sie i pomyśl jakbys gustowała w kobietach i miałabyś mieć kobietę i się do niej przyrulić, dotknąć ją czy pooglądać niekompletnie ubrana czy coś to jakbys chcicała żeby ona wyglądała? ja doszłam do wnioksu ze nie mogłabym być z kobieta z twardym umiesnionym brzuchem i wogogle taka cala "twarda"(jak to brzmi) troszke tłuszcyku (nie znaczy mega bocury i wancioł) mieć by musiała i kobiece ksztalty czyli na pewno biodra..i wiesz co? znikło mi kilka kompleksów hah

a ja dzis robie 2gi dzień a6w

co do tych bioder to skoro sie je mirzy na pupie to jak mierząc pupe(w domysle biodra) masz 82cm a w pupie (w domysle pupa) 90.. to ile masz tych pup? nie rozumiem..

a ty co? foto nie wkleisz?
ja dopiero wieczorkiem.. chyba, że będę sama to nie dam

P.S jak mogłabym sie do Ciebie zwracać? tak literkowo? bo nick mas zjakis taki 2 wyrazowy i z cyfra i mi niewygodnie jakoś
Masz Kochana racje! ja też nie boglabym byc chuda jak patyk, wole kobiece ksztalty sie podbudowały dziewczyny hehe
a jesli chodzi o te wymiary hehe to chodzilo mi o to ze w kościach biodrowych mam 82cm a w pupie w najszerszym miejscu mam 90cm ... no! pupa moja mi sie podoba haha ale jakos te brzuch... ja sie przyzwyczailam do idealnego brzucha ktory miala oh...2 lata temu!! i tesknie za tymi 60cm. Wow pomyslec ze moglabym miec wymiarki 90-60-90 tylko trzeba popracowac! i w koncu mam ochote i czas! ide normalnie ćwiczyc
A jesli chodzi o moj nick to czyta sie go ...uwaga.... LIBRA hehe czyli waga-moj znak zodiaku a fotka... moge zrobić, tylko od razu mowie ze mam troche pracy nad brzuszkiem. A Ty wkleisz?
No to jak, idziemy ćwiczyc?

Stary 2007-02-26, 20:01   #46
moona1990
Rozeznanie

.

Czas edycji: 2007-03-01 o 09:43
Stary 2007-02-26, 20:33   #47
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
A swoje fotki postaram się wkleić jutro wieczorem, bo teraz nei mam aparatu.
trzymamy za słowo

A oto moj brzuch...

.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Picture024.jpg (5,5 KB, 47 załadowań)

Stary 2007-02-26, 21:06   #48
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Heheh własnie wczoraj myślałam ze mogłby powstać jakiś nowy wątek, bo bym sie chętnie przyłączyła , a tu prosze juz jest No do dołączam do was dziewczyny Wymiary i co zamierzam robić opiszę jutro , a teraz idę na rowerku pojeździć
Stary 2007-02-26, 21:10   #49
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

LIBRAnie jest tak źletrochę popracujemy i będzie super
ja też za parre dni wstawie fotkę bo narazie mam aparat w naprawie:/
możesz mi napisać co jesz na śniadania i kolacje??
bo ja nie mam zbyt wielu pomysłówa chce zeby szczególnie kolacja była bardz o lekka
Stary 2007-02-26, 21:13   #50
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Cytat:
ale jedzeni za mało też dobre nie jest a co Cię choroba tak dopadła? Mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz i dołączysz do nas
wiem wiemale jak cały dzień tylko leżałam to nawet nie miałam ochoty na nic innego:/
no niezabardzo się czuje jest troche lepiej i mam nadzieję że już w środę albo czwartek wejdę na pełne obrotya jak tam Tobie idzie??
Stary 2007-02-26, 21:13   #51
moona1990
Rozeznanie

.

Czas edycji: 2007-03-01 o 09:42 Powód: literówka:P
Stary 2007-02-26, 21:18   #52
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Masz Kochana racje! ja też nie boglabym byc chuda jak patyk, wole kobiece ksztalty sie podbudowały dziewczyny hehe
a jesli chodzi o te wymiary hehe to chodzilo mi o to ze w kościach biodrowych mam 82cm a w pupie w najszerszym miejscu mam 90cm ... no! pupa moja mi sie podoba haha ale jakos te brzuch... ja sie przyzwyczailam do idealnego brzucha ktory miala oh...2 lata temu!! i tesknie za tymi 60cm. Wow pomyslec ze moglabym miec wymiarki 90-60-90 tylko trzeba popracowac! i w koncu mam ochote i czas! ide normalnie ćwiczyc
A jesli chodzi o moj nick to czyta sie go ...uwaga.... LIBRA hehe czyli waga-moj znak zodiaku a fotka... moge zrobić, tylko od razu mowie ze mam troche pracy nad brzuszkiem. A Ty wkleisz?
No to jak, idziemy ćwiczyc?
Ja juz po 2 dniu z a6w Aaa...to ja źle zrozumiałam widocznie z tymi pupami i biodrami.. to zazdroszcze bo ja bym chciala miec bardziej odstajacy tyłek ale mieć nie bede bo u mnie mama i tato płaskodupia no to pracuj..zazdroszcze bo ja w bicuście nigdy wiecej niz 83 cm nie miałam
Tak myślałam że Libra ale nie byłam pewna..
ja już wklejam mój brzuch tlyko pomniejsze fotki jeszcze

Cytat:

henelajda - myślę, że 1500-1700kcal to będzie tak akurat, a na pewno nei za dużo. Sama mam zamiar zjadać mniej więcej tyle w ciągu dnia
też używam peelingu kawowego i muszę powiedzieć, że skóra po nim jest naprawdę cudna

Dziewczyny, macie rację Wyszuplalnie, wyszczuplaniem, ale nie można przesadzać, w końcu kobieta ma być kobietą, a nie patyczakiem i tu i ówdzie coś mieć musi

Lib_r4 - gratulacje, ja też dziś mam dzień bez słodyczy

I życzę Wam powodzenia w A6W
Ja jakieś 3-4 tygodnie temu też ja wykonywałam i wstyd się przyznać, ale rzuciłam przy 38 dniu

A swoje fotki postaram się wkleić jutro wieczorem, bo teraz nei mam aparatu.
Ja też dzień bez słodyczy czekamy na fotki:P

Cytat:
trzymamy za słowo

A oto moj brzuch...

.
fajny dość szczupły, po a6w bedzie miodzio ja zaraz sowim postraszę

Cytat:
Napisane przez Blair Pokaż wiadomość
Heheh własnie wczoraj myślałam ze mogłby powstać jakiś nowy wątek, bo bym sie chętnie przyłączyła , a tu prosze juz jest No do dołączam do was dziewczyny Wymiary i co zamierzam robić opiszę jutro , a teraz idę na rowerku pojeździć
Witamy witamy

Maksim Gorki
Stary 2007-02-26, 21:25   #53
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
No to super Blair witamy w wątku

Cytat:
Napisane przez anoreksja
LIBRAnie jest tak źletrochę popracujemy i będzie super
ja też za parre dni wstawie fotkę bo narazie mam aparat w naprawie:/
możesz mi napisać co jesz na śniadania i kolacje??
bo ja nie mam zbyt wielu pomysłówa chce zeby szczególnie kolacja była bardz o lekka
dzieki i czekam też na Twoją fotke
właśnie przed chwilą zjadłam ostatni posilek na dzien dzisiejszy była to zupka mleczna z corn flakes, a na śniadanie zjadlam 2kiwi, banana i kawe obowiązkowo

Cytat:
Napisane przez moona1990
Masz fajny brzuch
Wydaje mi się, że po A6W powinien Ci się ładnie wymodelować
Dzieki Moona wlasnie na to licze ze po a6w bedzie perfect

Cytat:
Napisane przez hanelajda
fajny dość szczupły, po a6w bedzie miodzio ja zaraz sowim postraszę
Czekam z niecierpliwościa na Twoja foteczke

Stary 2007-02-26, 21:26   #54
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Cytat:
Hey heywitamy
kolejna osoba dołącza
Stary 2007-02-26, 21:27   #55
hanelajda
Raczkowanie

anoreksja to super, ja już dziś napisałam że mam 2gi dzien z a6w, a oto mój bemben Damy rade?

Maksim Gorki

Czas edycji: 2007-04-16 o 20:30 Powód: .
Stary 2007-02-26, 21:27   #56
atrixa
Raczkowanie

dziewczyny nooo... kurcze chcę się przyłączyć... ale kurcze... wszędzie same szczupłe laski! czy tu naprawdę nie ma większych lasek? przy was to czuję się jak pasztet... 96/73/90... ale co tam jeszcze wam dorównam! trzeba się wziąć za siebie... przynajmniej mam motywacje, żeby nie być największa na tym wątku!
Nie! nie poddawaj się!

Przecież nie jest jeszcze źle,

kiedy w oczy możesz sobie patrzeć!"
atrixa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-26, 21:31   #57
Lib_r4
Rozeznanie

DAmy rade!! ładny masz brzuszek! ile masz w udzie??

Cytat:
Napisane przez atrixa
dziewczyny nooo... kurcze chcę się przyłączyć... ale kurcze... wszędzie same szczupłe laski! czy tu naprawdę nie ma większych lasek? przy was to czuję się jak pasztet... 96/73/90... ale co tam jeszcze wam dorównam! trzeba się wziąć za siebie... przynajmniej mam motywacje, żeby nie być największa na tym wątku!
moj brzuch jest większy jak sie najem! heh ale od dzisiaj dieta NŻT i sport! fajnie ze się atrixa dołączasz! ile chcesz z siebie zrzucic?

Stary 2007-02-26, 21:35   #58
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atrixa Pokaż wiadomość
oj tam będzie super..zalezy ile masz jeszcze wzrostu Zobaczysz razme bedziemy wszytkie takie laski ze facetom szczeki będą opadac jak nas zobaczą w lecie w spodniczkach na ulicy

Cytat:
DAmy rade!! ładny masz brzuszek! ile masz w udzie??
dzieki.. w udzie 49,5..No 50 cm zaokrąglając..ale 49,5 ładniej wygląda trochę dlatego się pocieszam.. a co na ile ywglądają? szczerze

Maksim Gorki
Stary 2007-02-26, 21:35   #59
moona1990
Rozeznanie

.

Czas edycji: 2007-03-01 o 09:42
Stary 2007-02-26, 21:37   #60
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Cytat:
anoreksja to super, ja już dziś napisałam że mam 2gi dzien z a6w, a oto mój bemben Damy rade?
ejjj...bęben??:Pweź idź:Pja swoich zdjęć juz chyba nie wstawię w ogóle:P
powiem Ci że masz fajną talie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości