|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi o to że jak jest zima to wtedy naturalną koleją życia jest to, iż nasze ciało zaczyna okrywać większa ilość tkanki tłuszczowej chroniącej pierwotnie od wychłodzenia organizmu. I jeśli jest śnieg i wszedzie ponuro to i się zabardzo nie chce ćwiczyć. Więc klimat ma znaczenie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough!
uśmiałam się, przepraszam za szczerość GŁUPOTY piszesz
nie chodzimy nago więć od zimna to nas ubranie chroni, a z Twojej wypowiedzi wynika, ze nasz organizm jakieś cuda wyczynia i sam z siebie z powietrza tą tkankę tłuszczową robi a to, że się komuś nie chce ćwiczyć to jest lenistwo i nie zwalajmy winy na klimat, bo grubasy i chudzielce są pod każdą szerokością geograficzną
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
ja po prostu nie mam zbyt szerokich bioder i tluszczyk u mi się tam aż tak dużo też nie odkłada
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Andzya moim zdaniem ma racje powinnaś po prostu troche poćwiczyć przede wszystkim mięśnie brzucha i będzie ok
bo wagę to i tak jak na swój wzrost masz niska
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wole nie mierzyc w pupie.. chociaż nie, zmierzyłam i mam 88 cm..wole jednak przystawac do bioder na wys kości biodrowych bo jak mam mierzyc na tyłku to ja chciałabym mieć bardziej "wypukły" tyłek, czyli mieć wiecej w biodrach automatycznie tak z tego rozumiem..![]() Cytat:
) ale moge sie mylić Cytat:
pozatym patrz na cm.. Ja też tak po kilku dniach odpuszczam ale jak się zawezmę.. Najlepsza dietą jest chyba zddrowe jedzenie plus cwiczenia peeling, jakis balsamik ujędrniający też sie przyda..I chyba powoli zaczniesz wracać do formy Cytat:
No widzisz to tka jak ja nie uważam że jestem gruba, ale wysmuklenie, likwidacja celulitisu przydała by się..choć nie jest chyba tragedia z tym moim ciałem..zawsze powtarzam sobie jak mam doła"dopuki choć jeden facet na ulicy się za mna oglądnie keidy nie świece nagością tragedia nie jest" zaś kiedy się odchudzam powtarzam to samo tlyko dodaje jeszcze"ale mogło by więcej " Cytat:
jako dzieciak byłam sucha jak patyk mama pchała we mnie jedzenia a ja plułam .. w końcu dopięła swego nie jestem chudzielcem tylko średnia, szczupława może nawet Ale chciałabym być szczupła a nie w miarę szczupła..Wiesz ale też w pewnym momencie keidy sobie uświadomiłam ze przestałam być chudzielcem(dzieci tak tego nie zauważają szybko, dopieor gdzieś w gimnazjjum skumałam o co biega..) byłam załamana..Zostają ci tlyko ćwiczenia i tyle..Co do kumpleli to się nie przjemuj, szerokie(oczywscie bez przesady ) biodra są naprawde sexi.. Więc na pewno masz mimo wszytko lepsza figure od niej..przynajmniej wg moich kanonow piękna..Sama to zorzumiałam, wczułam się keidyś w faceta i pomyslalam ze nie chciałabym bezbiodernej kobiety, gdybym była less to samo głowa do góry i jeśli jest ci ze sobą źle to ćwicz![]() 3mam kciuki za Ciebie To jak przyłączasz sie do nas?![]() Cytat:
masz jakiś plan już? czy po prostu chcesz schudnąć? dziewczynki razem nam się uda czuję to zaraz zrobie fotki brzuchola i nóg...: wy też dawajcie hecate zobaczysz co to gryby brzucholek
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a oto moja figura coś aparat mi szaleje stąd taka niska jakość hmm..jednak doszłam do wnioksu że podładuje baterie i zorbie porzadne foto
„Jeśli wróg się nie poddaje, to się go unicestwia...” Maksim Gorki Edytowane przez hanelajda Czas edycji: 2007-02-26 o 17:42 Powód: . |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez moona1990 Czas edycji: 2007-03-01 o 09:25 |
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już pisałam mam w planach a6w skończyć do tego kilka razy w tyg(jeszcze nie doszlam do tego ile ) całe pump it up, areszte dni bez częsci tanecznej, 10 min tweestera może jeszcze jak czas pozwoli.. jak będę miała wene to jakieś ćwiczenia dodatkowe jeszcze..hmm..jem 5 posiłkow dziennie nie duzych, cyzli staram sie nie dopuścić do uczucia smoczego głodu przyk ktorym pożre wszytko co mi wpadnie w ręce i więcje niż zmieszcze.. nie jem słodyczy, pije wody więcej..Ostatni posiłek o 20 czyli 3 goziny przed snem..dodatkowo 2 razy w tyg peeling kawowy, smarowanie sie balsamem antycelulitowym codziennie i zamiast zwykłej gąbki uzywam takiej myjki do masazu czy coś, podobno działa antycelulitowo troszke..w każdym arzie ja zauważyłam zanik gęsiej skórki na pupie odkąd jej używam ![]() jak na razie to tyle chyba moich założeń, musze to jeszcze uporządkować..Myśle że to wszytko wystarczy by w 3 miesiące poprawić wygląd swojego ciała tym bardziej ze drastycznych efektów raczje nie chce, zadnych mięśni ngidy nie pożądałam tylko wyszczuplenia.. co do deficytu kalorii to sie na tym nie zna obliczylam ze mniej wiecej moje posiłki dziennie wynoszą 1500-1700kal..Myslicie że za dużo?
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tam, lubię owsiankę![]() albo jakiś duuuży jogurcik
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
heloł heloł drogie panie
![]() hanelajda "wczułam się keidyś w faceta i pomyslalam ze nie chciałabym bezbiodernej kobiety, gdybym była less to samo" DOBRE! jak tam Twoje a6w? ja zaliczylam 2dzien juz z rana mam z glowyWitam cieplutko nowe kobitki moona1990 -niezły plan ja mialam dzisiaj rano biegać ale jakos nie mialam ochoty i zrobilam zamiast tego a6w na skakance też skacze- też rano, przed śniadaniem, wieczorem robie jakies brzuszki, przysiady, podnosze ciezarki (moje magiczne butelki z wodą) a teraz pije kefir a pozniej jeszcze zjem cos lekkiego i na dzisiaj koniec, a tak w ogole to nie tknelam dzisiaj zadnych slodyczy ![]() a jeśli chodzi o mierzenie bioder to powinno podawac sie wymiary pupki a to ze ma sie wiecej cm w pupie wcale nie znaczy ze w biodrach trzeba miec wiecej ja np mam w biodrach 82cm a w pupie 90
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wczuj sie i pomyśl jakbys gustowała w kobietach i miałabyś mieć kobietę i się do niej przyrulić, dotknąć ją czy pooglądać niekompletnie ubrana czy coś to jakbys chcicała żeby ona wyglądała? ja doszłam do wnioksu ze nie mogłabym być z kobieta z twardym umiesnionym brzuchem i wogogle taka cala "twarda"(jak to brzmi ) troszke tłuszcyku (nie znaczy mega bocury i wancioł ) mieć by musiała![]() i kobiece ksztalty czyli na pewno biodra..i wiesz co? znikło mi kilka kompleksów hah![]() a ja dzis robie 2gi dzień a6w ![]() co do tych bioder to skoro sie je mirzy na pupie to jak mierząc pupe(w domysle biodra) masz 82cm a w pupie (w domysle pupa) 90.. ![]() to ile masz tych pup? nie rozumiem..![]() ![]() a ty co? foto nie wkleisz? ![]() ja dopiero wieczorkiem.. chyba, że będę sama to nie dam![]() P.S jak mogłabym sie do Ciebie zwracać? tak literkowo? bo nick mas zjakis taki 2 wyrazowy i z cyfra i mi niewygodnie jakoś ![]() anoreksja też uwielbiam jogurciki.. właśnie szukałam przed chwilą coś o śniadanich podczas diety na wizazu![]()
„Jeśli wróg się nie poddaje, to się go unicestwia...” Maksim Gorki Edytowane przez hanelajda Czas edycji: 2007-02-26 o 19:41 Powód: . |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj nic nie miałam siły ćwiczyć bo chorutka troche jestem:/:/ale jeszcze moze jutro poleże i od środy siębiorę na całego
bo tak to dzisiaj tylko to ze jadłam same suchary i jogurty bo nic nie ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co Cię choroba tak dopadła? Mam nadzieję że szybko wyzdrowiejesz i dołączysz do nas
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sie podbudowały dziewczyny hehe a jesli chodzi o te wymiary hehe to chodzilo mi o to ze w kościach biodrowych mam 82cm a w pupie w najszerszym miejscu mam 90cm ... no! pupa moja mi sie podoba haha ale jakos te brzuch... ja sie przyzwyczailam do idealnego brzucha ktory miala oh...2 lata temu!! i tesknie za tymi 60cm. Wow pomyslec ze moglabym miec wymiarki 90-60-90 tylko trzeba popracowac! i w koncu mam ochote i czas! ide normalnie ćwiczyc A jesli chodzi o moj nick to czyta sie go ...uwaga.... LIBRA hehe czyli waga-moj znak zodiaku a fotka... moge zrobić, tylko od razu mowie ze mam troche pracy nad brzuszkiem. A Ty wkleisz?No to jak, idziemy ćwiczyc?
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez moona1990 Czas edycji: 2007-03-01 o 09:43 |
|
|
|
|
#47 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A oto moj brzuch... .
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Heheh własnie wczoraj myślałam ze mogłby powstać jakiś nowy wątek, bo bym sie chętnie przyłączyła , a tu prosze juz jest
No do dołączam do was dziewczyny Wymiary i co zamierzam robić opiszę jutro , a teraz idę na rowerku pojeździć
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
LIBRAnie jest tak źle
![]() trochę popracujemy i będzie super![]() ![]() ja też za parre dni wstawie fotkę bo narazie mam aparat w naprawie:/ możesz mi napisać co jesz na śniadania i kolacje?? ![]() bo ja nie mam zbyt wielu pomysłów a chce zeby szczególnie kolacja była bardz o lekka
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak cały dzień tylko leżałam to nawet nie miałam ochoty na nic innego:/no niezabardzo się czuje jest troche lepiej i mam nadzieję że już w środę albo czwartek wejdę na pełne obroty a jak tam Tobie idzie??
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez moona1990 Czas edycji: 2007-03-01 o 09:42 Powód: literówka:P |
|
|
|
|
#52 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa...to ja źle zrozumiałam widocznie z tymi pupami i biodrami..![]() to zazdroszcze bo ja bym chciala miec bardziej odstajacy tyłek ale mieć nie bede bo u mnie mama i tato płaskodupia no to pracuj..zazdroszcze bo ja w bicuście nigdy wiecej niz 83 cm nie miałam![]() Tak myślałam że Libra ale nie byłam pewna.. ![]() ja już wklejam mój brzuch tlyko pomniejsze fotki jeszcze ![]() ![]() Cytat:
fajny dość szczupły, po a6w bedzie miodzio ja zaraz sowim postraszę![]() Cytat:
|
|
|
#53 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witamy w wątku Cytat:
i czekam też na Twoją fotkewłaśnie przed chwilą zjadłam ostatni posilek na dzien dzisiejszy była to zupka mleczna z corn flakes, a na śniadanie zjadlam 2kiwi, banana i kawe obowiązkowo ![]() Cytat:
wlasnie na to licze ze po a6w bedzie perfect ![]() Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
anoreksja to super, ja już dziś napisałam że mam 2gi dzien z a6w, a oto mój bemben
Damy rade?
„Jeśli wróg się nie poddaje, to się go unicestwia...” Maksim Gorki Edytowane przez hanelajda Czas edycji: 2007-04-16 o 20:30 Powód: . |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nooo... kurcze
chcę się przyłączyć... ale kurcze... wszędzie same szczupłe laski! czy tu naprawdę nie ma większych lasek? przy was to czuję się jak pasztet... 96/73/90... ale co tam jeszcze wam dorównam! trzeba się wziąć za siebie... przynajmniej mam motywacje, żeby nie być największa na tym wątku!
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
DAmy rade!!
ładny masz brzuszek! ile masz w udzie??Cytat:
heh ale od dzisiaj dieta NŻT i sport! fajnie ze się atrixa dołączasz! ile chcesz z siebie zrzucic?
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zobaczysz razme bedziemy wszytkie takie laski ze facetom szczeki będą opadac jak nas zobaczą w lecie w spodniczkach na ulicy![]() ![]() ![]() dzieki.. ![]() w udzie 49,5..No 50 cm zaokrąglając..ale 49,5 ładniej wygląda trochę dlatego się pocieszam..![]() a co na ile ywglądają? szczerze
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez moona1990 Czas edycji: 2007-03-01 o 09:42 |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

bo wagę to i tak jak na swój wzrost masz niska
w udach 2-3 centymetry też by się przydały
wole nie mierzyc w pupie..
tak z tego rozumiem..
pfff ja sie nie miesszcze w spodenki noszone w lipcu ... nie ma to jak motywacja :/
Najlepsza dietą jest chyba zddrowe jedzenie plus cwiczenia peeling, jakis balsamik ujędrniający też sie przyda..I chyba powoli zaczniesz wracać do formy
jako dzieciak byłam sucha jak patyk
wy też dawajcie