|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Widze, że od wczoraj pogaduszki o jedzeniu i odchudzaniu na tapecie
![]() Ja (170cm i 59kg) podobnie jak Gwen nie moge się pozbyć tych 4 kg których nabawiłam się we wrześniu. Ogólnie zimą cięzko sie odchudzić bo czesto je sie więcej dla rozgrzania, przynajmniej ja tak mam ![]() Tydzien temu o tej porze byłam juz w klinice i czekałam na dr a dzisiaj się obudziłam i nic mnie nie boli ![]() ![]() No może poza plecami a bimbałki coraz mniej cisną czyli opuchlizna odchodzi ![]() chciałabym juz je móc zobaczyc z normalnym mostkiem bo teraz to nawet wielkośc trudno ocenić
28 list. 2012 Edytowane przez lauren25 Czas edycji: 2012-12-05 o 09:38 |
|
|
|
#7562 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
witam sie z rana kochane dziekuje za pocieszajace komentarze do moich zdjec bo ja sie przyznam szczerze ze mam mieszane odczucia co do moich piersi nie to zebym chciala idealne ale czuc ze sa tylko lepsze niz byly to mi nie wystarcza i zaczelam tak czuc jak zrobilam fotki bo w lustrze nie widzialam tak dokladnie niewiem moze to chwilowe cyckowe dolki oby tak...podziwiam was kochane jak wy sie organizujecie ze znajdujecie czas na forum ja tu zagladam ale tak mi brakuje czasu ze masakra jakas a dzis na 11 mam makijaz permamentny brwi a za tydzien kreski zobaczymy jak tam wyjdzie hehe
Horo slonce piszesz ze jedne anatomki a drugie okraglaski tzn o mnie i celince ale chyba tylko z wygladu bo tylko ja mam implanty jak dobrze kojarze Celina miala plastyke bez implantow no chyba ze sie myle . a piszecie o dietach itd nie boicie sie o piersi jak schudniecie dziewczynki???pytam bo ja tez mam kilka kilo do zgubienia nie ze duzo ale jakie 4-5 przydaloby sie MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI ZYCZE WSZYSTKIM BUZIOLE
|
#7563 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki,
dołożyłam 2 fotki do albumu... troche niewyraźne, ale z telefonu ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- tak Aniu ![]() chodziło mi o to, ze u Celionki anatomki bez implantów, ale jednak
|
|
#7564 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja na chwilke bo lece zaraz![]() Cytat:
![]() a Twoje coreczki jak przyjdzie czas to pewnie mamusia im poradzi co tam robic ale to jeszcze chyba lata przed nimi
|
|
|
|
|
#7565 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 22 stycznia mogę dołączyć do wyliczanki
|
|
#7566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje pozazdrościć...bo 2ki nie dorobię
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#7567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kg... no przybywają. U mnie nie wiem jak to się stało ale rok temu przed swiętami bożego narodzenia ważyłam o 4 kg mniej niż teraz
|
|
#7568 |
|
Zadomowienie
|
kicia_nh 07.12- 2 ![]() Matti 14.12- 9 ![]() przedpo 28.12- 23 ![]() Paularetka 03.01- 29 ![]() lubuss 22.01- 48![]() malina986 05.02- 62![]() Dzień dobry dziewczyny Ahhh tak to sobie już dawno nie pospałam Mój mały od poniedziałku u mojej mamy, bo chory i odbieram go w czwartek po pracy. Mam nadzieję, że się wyleczy do piatku, bo będzie musiał iść już do szkoły a my z mamą obie pod nóżMiłego dnia Lubuss dodałam Cię
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-05 o 14:35 Powód: Tak to jest jak się chce szybko napisać i literek za dużo się wystuka:D |
|
|
|
#7569 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że temat ćwiczeń i diet na ostro
![]() Ja obecnie przy wzroście 175 cm ważę 58 kg, ale były czasy, że i po 54 się ważyło. Obecnie maltretuje ciało z Chodakowską, ale w planie mam też sprawdzenie ćwiczeń Mel B. Diet jako takich nie mam, jedynie staram się jeść 5 razy w ciągu dnia. A co do słodyczy, czekolada z orzechami..............mm mmmmmm.........
|
|
#7570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bedzie chociaż postanowienie noworoczne.
|
|
#7571 |
|
Zakorzenienie
|
trudno nazwać to bym była na diecie,może lepiej ująć to jako zmiany nawyków żywieniowych,tylko,że u mnie "7"z przodu
uważam to za duży mój sukces,bo solidne dwie"1" miałam w3cyfrowej wadze jak zaczynałam.6 z przodu do osiągnięcia.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7572 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,
ja widze,że tu tematu diet ciąg dalszy...a ja własnie za chwilę robię pierniczki z dziećmi-jutro Mikołaja no i tak postanowilismy ![]() A słyszałyście może kiedyś o takiej teori do obliczenia prawidłowej wagi,ze od swojego wzrostu odejmujemy 10 i to jest nasza prawidłowa waga przy danym wzroście...oczywiście pomijamy jedynkę z przodu ![]() Daletgo Lauren, jak czytam,ze ty przy swoich 170cm chcesz ważyć 55kg,to się za głowę złapałam Ja przy moich 168cm ważyłam ostatnio 61kg to normalnie "grubasek" tu ze mnie Ja chcę schudnąć 3kg i mi styka![]() I tak jak Klaudeczka tu napisała-najlepiej trzymać się pewnych zasad a i diety nie trzeba stosować....jeść często a mało,no i nic przed snem. Polecam też pić dużo wody!!!To też dużó daje!!! Kiciu, pomyśl sobie,ze niedługo będzie leżeć do góry cycami i robić wielkie NIC Widać Twój mąż może myśłi,ze na zapas dasz radę posprzątać chałupę,zając się dzieckiem,ugotować itp...ale niestety to tak nie działa |
|
|
|
#7573 |
|
Przyczajenie
|
Lauren - nasze cycki mają Już tydzien Hahaha
|
#7574 | |
|
Zadomowienie
|
Kicia przykro czytać, że mąż tak niefajnie wobec Ciebie postępuje
Oprócz 'zestawu lekomana' po operacji będzie Ci bardzo potrzebna poduszka podróżna, bo jak poukładasz koce i poduchy, żeby być wyżej, to głowa będzie Ci leciała Cytat:
![]() Lauren cieszę się, że już czujesz poprawę, zobaczysz, za kilka dni będziesz miała wrażenie, że już duuużo więcej czasu minęło od operacji i że cycki od zawsze były z Tobą![]() miłego wieczoru kochane!
|
|
#7575 |
|
Zadomowienie
|
Dzioekuje dziewczynki za komenarze
...mam się kim chwalic ![]() Laski, Nie odchudzajcie się...wszystkie jestescie sliczne i szczuplutkie ![]() Wystarczy jesc 5-6 razy dziennie, regularnie i dolozyc troche aktywnosci fizycznej ...sprawdzilam na sobie---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Celinko, Jak to jest z nakladaniem farby o naturalnym odcieniu, np.bardzo jasny blond naturalny na wloski wczesniej rozjasniane i farbowane popielami? Dzisiaj fryzjerka nie podjela mi się tego twierdzac, ze wlosy wyjda w kolorze zielonym lub jakims sino-burym. A ja nie ukrywam mam zamiar dzisiaj sobie nalozyc sama ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- No dobra, pochwale się jeszcze...dzisiaj uslyszalam, ze gdyby nie obecnosc malutkiej, to w zyciu nikt by nie pomyslal, ze 3 miesiace temu urodzilam dzidzie ...dowartosciowalam się
|
|
#7576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7577 |
|
Zadomowienie
|
Wy mnie nie widzicie na zywo
![]() Ale brzuch mialam schowany...on pozostawia jeszcze troche do zyczenia
|
|
#7578 | |
|
Zadomowienie
|
Saba zestaw lekomana
Ja ogólniue antylekowa jestem i biorę tylko w razie wielkiej potrzeby, ale tuż przed op musiałam się trochę pofaszerować i przygotować, żeby później niemiłych niespodzianek nie było A takie podusie mam w domu Z resztą ja jeszcze o czymś innym myślę a wtedy to taka poducha byłaby zbędna i lepiej by mi głowkę przymało. Zobaczę tylko co z tego wyjdzie i czy da się tak zrobić.Przez to spanie do popołudnia nie mogę się wyrobić ze wszystkim, co miałam dzisiaj zrobić. Jutro praca, odebranie synka, koleżanki ze stacji i nie będę miała zbyt wiele czasu. To dzisiaj coś czuje pół nocy mi zejdzie:/ ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Figurkę masz rewelacyjną a to DOPIERO 3 miesiące od porodu. Tym bardziej okres zimowy, ten mniej ruchliwy. Jak się ociepli to i z brzusie sobie poradzisz i jak piszesz z mała na siłownie mięśnie brzucha poćwiczyć to na wiosnę będę idealnie
|
|
#7579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do figurki to moze jeszcze cos tam Ci sie nie podoba ale z Twoim podejsciem...energia i checia bycia zadbana daje gwarancje ,ze do wiosny bedziesz miod- malina
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-05 o 20:20 |
|
|
|
|
#7580 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu,
Ty już polowa klatki na stole operacyjnym :ale fajnie...pamietam jak to fajnie cieszyc się nowymi piersiakami ![]() A ja mam jednak sduzo biegania przy dzieciach...dzisiaj ledwo zyje. I tak trace te kilogramy w zbyt szybkim tempie. Nawet Zaliczylam impreze mikolajowa z 3 najmlodszych i od kiedy wrocilam, odpoczywam...przy lampce wina ...jedna malej nie zaszkodzi, a mnie rozluzni.---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Dziekuje Celinko ![]() W sumie popiel jest już mocno splukany, lodowy ciut mniej, ale na krotko nalozylam dekoloryzator. Dobran nakladam...co ma byc to bedzie. Prz)najmniej kilka cm przy glowie bedzie natura Jakby co, to mam plukanke "gold" i zadzialam
|
|
#7581 |
|
Raczkowanie
|
Tez dzisiaj o tym pomyślałamWrzucisz jakieś zdjęcia?
|
#7582 |
|
Rozeznanie
|
No to ja czekam na relacje co wyjdzie ale mysle ,ze wyjdzie dobrze bo tamten od ien splukany. Powiedz mi tylko czy ten nowy i ten co masz na glowie rozni sie w tonacji? Tzn czy jest ciemniejszy lub jasniejszy jeden od drugiego?
|
#7583 |
|
Raczkowanie
|
Iloona79 z taką waga czuje się najlepiej bo boczków nie ma i brzuch całkiem płaski a teraz
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Saba ten tydzień minął błyskawicznie, tylko nocki się ciągnęły Dopiero po 20 a ja już jestem padnięta bo niedosypiam
|
#7584 |
|
Zadomowienie
|
Sa na tym samym poziomie, tylko tamten byl chlodny, a ten jest cieply.
|
|
#7585 |
|
Zadomowienie
|
cześć pięknoty!!!KONIEC Z ODCHUDZANIEM
..ale jak ktoś bardzo chceeee..to da radę ja trzymam kciuki za te dziewczynki co mają takie planyKOCHANE a ja dziś rano o 9 fitnesik,później masażyk bańkami,później praca,odbiór córci z przedszkola,syncia ze szkoły,zaraz po tym UPIEKŁAM pierwszą w życiu szarlotkę,czy jabłecznik..nie wiem czym to się różni z bezą,dzieci mi pomogłymatko ZABO gdzie jesteś????????????ja po temj całej MEL B nie mogę chodzić na lewą nogę,ja nie wiem dlaczego mi się taki zakwas zrobił,jakby mnie ktoś zlał bejsbolem ![]() HORO ja wiedziałam ze tak będzie,że polecisz z wagą i na wakacje to w ogole będziemy Ci zazdrościć figury a powiedziałaś temu komuś że masz 4 dzieci????pewnie było to...
|
#7586 |
|
Rozeznanie
|
To bardzo dobrze. Jak zrobisz i wysuszysz to napisz
|
#7587 |
|
Raczkowanie
|
Witam, po kilku dniach nieobecności i zapytuję, czy jak wrzucę kilka fotek to rzucicie na nie swoim okiem? To już miesiąc minął i tak patrzę to prawy implatn jakoś tak na górze siedzi.
Niebawem wrzucę fotki. Co do diet to jak najbardziej polecam minimum 2, przy 4 to już się jest laską niesamowitą
|
|
#7588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze kilka dni i położysz się na boku i zapomnisz o dyskomforcie![]() Mam pytanie do posiadaczek Mentorów: Czy dostałyście taką małą wkładkę do portfela o posiadaniu imlantów, wielkości itp? Bo moja koleżanka (ma eurosilicony) dostała coś takiego, no i jest to wygodne i w razie wypadku służby ratownicze będą miały informację. Ja mam taką broszurkę i tam są wklejone numery seryjne itp z implantu, no ale to nie nadaje się do noszenia przy sobie.
|
|
#7589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#7590 |
|
Raczkowanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

... ciekawe jakie szerokie implanty będą musiały sobie zapakować jak już przyjdzie czas 

kicia_nh 07.12- 3
pozostaje pozazdrościć...bo 2ki nie dorobię ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja przy moich 168cm ważyłam ostatnio 61kg to normalnie "grubasek" tu ze mnie
...mam się kim chwalic
Figurkę masz rewelacyjną a to DOPIERO 3 miesiące od porodu. Tym bardziej okres zimowy, ten mniej ruchliwy. Jak się ociepli to i z brzusie sobie poradzisz i jak piszesz z mała na siłownie mięśnie brzucha poćwiczyć to na wiosnę będę idealnie