Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 254 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 21:15   #7591
celina777
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

niezadowolencja nie masz wyjsciowki w albumie,jaki mialas biust przed? Mam wrazenie,ze one sie podniosly troche w porownaniu do zdjec po operacji .
Stary 2012-12-05, 21:22   #7592
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
No pewnie ! Po co się odchudzać sie w starym roku Lepiej poczekać do nowego Bedzie chociaż postanowienie noworoczne.
dokładnie Klamka zapadła, postanawiam 1. nie martwić się dietami do końca roku, 2. nie stosować żadnych diet i najfajniej by było postanowić, 3. że do konca roku nie będę wchodzić na wage i psuć sobie humoru ale z tym postanowieniem to nie dam rady aaaa tam 2 mocne postanowienia na końcówkę roku wystarczy
Acha dodam tylko, że postanawiając to mam 163 albo 164 cm wzrostu - muszę to w końcu sprawdzić i ważę 65kg.
Za 4 tyg zdam relację co się zadziało...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
trudno nazwać to bym była na diecie,może lepiej ująć to jako zmiany nawyków żywieniowych,tylko,że u mnie "7"z przodu uważam to za duży mój sukces,bo solidne dwie"1" miałam w3cyfrowej wadze jak zaczynałam.
6 z przodu do osiągnięcia.
no kochana SZACUN!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez angelangel Pokaż wiadomość
Lauren - nasze cycki mają Już tydzien Hahaha
DZiewczyny wszystkiego najlepszego dla waszych tygodniowych pisklaczków a hahaa...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-05 o 21:27
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:24   #7593
klaudeczka2010
Zadomowienie

aaaaaaaaaaaaaaa zjadłabym śledzia:pro si:mówią o nim na tvn style....są cholernie zdrowe,jeść można 3razy dziennie,najlepiej zamiast słodyczyzobaczcie sobie mówią właśnie,ja pierdziu,jak mi się zachciało..a mój tata takie pyszne robi..jutro kupię jakieś ...koniecznie
Stary 2012-12-05, 21:30   #7594
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
matko ZABO gdzie jesteś????????????ja po temj całej MEL B nie mogę chodzić na lewą nogę,ja nie wiem dlaczego mi się taki zakwas zrobił,jakby mnie ktoś zlał bejsbolemBALSENKO mi piwo nie pomogło
może faktycznie brak rozgrzewki zaszkodził? Ja już dziś spoko, byłam na basenie, jak machałam nogami to troszkę gdzieś tam delikatnie czułam. Szukałam czegoś na zakwasy w związku z moim wyjazdem narciarskim i natknęłam się na taki artykuł:
http://www.seriko.pl/leczenie-zakwasow

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Niezadowolencja Pokaż wiadomość
Co do diet to jak najbardziej polecam minimum 2, przy 4 to już się jest laską niesamowitą Nic tylko rodzić!
to ja się nie załapię...ale, ale...miałam nie myśleć o dietach

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do posiadaczek Mentorów: Czy dostałyście taką małą wkładkę do portfela o posiadaniu imlantów, wielkości itp? Bo moja koleżanka (ma eurosilicony) dostała coś takiego, no i jest to wygodne i w razie wypadku służby ratownicze będą miały informację. Ja mam taką broszurkę i tam są wklejone numery seryjne itp z implantu, no ale to nie nadaje się do noszenia przy sobie.
nic takiego nie dostałam, tylko broszurkę z naklejkami tak jak i Ty

Klaudeczka a jak tam u Ciebie z czuciem po 6 miesiącach? Bo mi pod spodem zwiększył się nieco obszar czucia ale na samym środku nadal nic no i w sutkach a właściwie brodawkach zaczęłam nieco czuć ale to jest raczej ból. Sutki nadal nieczułe

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-05 o 21:33
Stary 2012-12-05, 21:37   #7595
horo_2
Zadomowienie

Celinko, zmyte, ale przy takim siwtle to g....widac
Jutro zobacze przy swietle dziennym i osadze, obfoce się jak się da i Ty tez ocenisz Ale zieleni nie widze

Niezadowolencja,
Ale masz big cyc...lubie taki rozmiar

Hej Klaudus
No waga poleciala, ale chyba za szybko, bo mi skora nie zdazyla się obkurczyc

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:44   #7596
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaa zjadłabym śledzia:pro si:mówią o nim na tvn style....są cholernie zdrowe,jeść można 3razy dziennie,najlepiej zamiast słodyczyzobaczcie sobie mówią właśnie,ja pierdziu,jak mi się zachciało..a mój tata takie pyszne robi..jutro kupię jakieś ...koniecznie

Oglądam też!!
wszystkie ryby są zdrowe,choć z tego co mówią to są zdrowe,zdrowsze i mniej zdrowe(można odpuscić sobie pange)
Ja też czekam na sledzika mojej mamusi-będzie na święta

Wy tak tu o dietach,a święta się zbliżają

Lauren,
oczywiście-to też racja,trzeba się dobrze czuć z daną wagą!!Ważne żeby tylko nie przesadzić,bo ważyłam kiedyś 52kg i niezbyt dobrze wygladałam...niestety zalezy tez w których miejscach się chudnie w pierwszej kolejności-jak z cycków to porażka!!

A trzeba też chyba uważac na odchudzanie/tycie z żelkami,bo mi Pani dr powiedziała że w jedną i drugą stronę max 3kilo....Potem moze to źle wyglądać jeśli chodzi o cycuchy
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:51   #7597
Amanina
Raczkowanie

ja sledzia tez bym zjadla!! o rany!! takiego z cebula w oleju!!

HORO pokaz wloski pokaz! zrob jakies zdjecia!!!))

dziewczynki, dorzucilam 3 zdjecia do albumu, zerkniecie?

no i do naszych TYGODNIOWYCH PANIENEK - czekam na fotki tez!

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2012-12-05 o 21:56
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 21:55   #7598
klaudeczka2010
Zadomowienie

HOROskórę masuj,masuj...massssuj,sz czyp i smyraj i będzie dobrze

BALSENO..właśnie się pomacałam..i tak..mogę powiedzieć że w 85%w lewej piersi wróciło mi na dole czuciealbo nie w 80%bo jeszcze raz się pomacałamjeszcze dziwnie mam jak się tam dotykam,takie pieczenie ale to właśnie brak czucia,głupio to brzmiale wiesz o co mi chodzibyłam w albumie

aaa noo,naładowałam aparat i idę zrobić zdjęcie tyłkasama jestem ciekawa na ile to daje radę
dziś mi koleżanka powiedziała że jestem nienormalna i że przesadzam z wszystkim..że cycki zrobiłam,jakieś lasery wymyślam na szyję,o wypełniaczach mówię i ćwiczę jak nienormalna i że się odchudzamtyle że ona robi to samo,jedyne co to schudnąć nie może i wrócić do ćwiczeń..no ale ja sie nie odchudzam,po prostu...''wiem co jem''ćwiczę ..bo lubię...laser..no cóż..trzeba zacząć kiedyś,ale bez ekscytacji tymco do wypełniaczy to zrobiłabym sobie zmarszczki mimiczne przy ustach..bo mam je ..od zawsze ...ale to trzeba kasiory na to...no i tyle...chyba nie przesadzam..w końcu jestem już po 30ale w moim otoczeniu to nie za bardzo dziewczyny dbają,tylko od kilku lat gadają że zaczną i patrzą by koleżance dogadaćechh
Stary 2012-12-05, 22:02   #7599
Amanina
Raczkowanie

KLAUDEK: sa pewne rzeczy, ktore ja sobie tez zrobie jak uzbieram kase!! na przyklad rozstepy na udach i posladkach chce zalatwic! a na buzi mam te takie rowki-zmarszczki przy ustach i to tez chce jakos ladnie zalatac w przyszlosci! mysle, ze sa rzeczy ktore mozemy zrobic (ciezka) praca bez interwencji, ale sa takie ktorym trzeba pomoc i nie ma nic w tym zlego!!!

a propos moich cyckow: zawsze jak robie Wam zdjecia to mi zimno i te sutki takie sterczace sa ale zawsze chcialam miec wieksze, takie ladne, okraglutkie!
Stary 2012-12-05, 22:38   #7600
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=Amanina;37990648]KLAUDEK: sa pewne rzeczy, ktore ja sobie tez zrobie jak uzbieram kase!! na przyklad rozstepy na udach i posladkach chce zalatwic! a na buzi mam te takie rowki-zmarszczki przy ustach i to tez chce jakos ladnie zalatac w przyszlosci! mysle, ze sa rzeczy ktore mozemy zrobic (ciezka) praca bez interwencji, ale sa takie ktorym trzeba pomoc i nie ma nic w tym zlego!!!

Tak,tak ja tez mam inne kompleksy-nawet nie wiem czy nie gorsze jak piersi-bo od zawsze i też chodzi o nogi:-/

A teraz w dodatku bolą mnie łydki,bo się nastałam w kuchni od robienia pierniczków i padam na twarz-dobrze,ze to tylko raz w roku.
Mam przepis taki,ze wychodzi chyba milion sztuk!!
Stary 2012-12-05, 22:40   #7601
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
KLAUDEK: sa pewne rzeczy, ktore ja sobie tez zrobie jak uzbieram kase!! na przyklad rozstepy na udach i posladkach chce zalatwic! a na buzi mam te takie rowki-zmarszczki przy ustach i to tez chce jakos ladnie zalatac w przyszlosci! mysle, ze sa rzeczy ktore mozemy zrobic (ciezka) praca bez interwencji, ale sa takie ktorym trzeba pomoc i nie ma nic w tym zlego!!!

a propos moich cyckow: zawsze jak robie Wam zdjecia to mi zimno i te sutki takie sterczace sa ale zawsze chcialam miec wieksze, takie ladne, okraglutkie!
ejj tam..większe...takie są idealneta ma większe,ta ma mniejsze,nie dogodzisz...
a ja zdjęcia tyłka robię a w tv pokazują ludzi z takimi problemami..poczułam się jak idiotka!!!matko...jakiś cellulit....ale mam problemno jakby mi kto w ryj dał

ale z drugiej str...to tylko z wami mogę pogadać o takich pierdołach....i właściwie takie pierdoły jak ten cellulit to rozrywka dla mnie

a dobra...nie ciągnę tematu dalej

BALSENKO dzięki za wiadomość

powoli spadam

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-12-05 o 22:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-05, 23:06   #7602
belseno
Zadomowienie

Dziewczyny dorzuciłam do staników 3 moje nowe nabytki...e nie widzę, że 4 W każdym razie sportowy musiałam kupić na te narty, beżowy też bo nic pod białe bluzki sensownego nie miałam, kiedyś na początku kupiłam ten mamabel ale on mi kompletnie nie pasuje a ten mimo, że pięknie nie wygląda, leży super no i jak białą bluzkę się założy to jest idealnie a żółty i różowy no to musiałam...no same zobaczcie
A i przy okazji pyknęłam fotki 5 miesięczniaków, wrzuciłam album - ale one się jakoś wizualnie nie zmieniły - dalej czekam na rozprostowanie fałdy w prawym, no mam nadzieję, że to się stanie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
ejj tam..większe...takie są idealneta ma większe,ta ma mniejsze,nie dogodzisz...
a ja zdjęcia tyłka robię a w tv pokazują ludzi z takimi problemami..poczułam się jak idiotka!!!matko...jakiś cellulit....ale mam problemno jakby mi kto w ryj dał

ale z drugiej str...to tylko z wami mogę pogadać o takich pierdołach....i właściwie takie pierdoły jak ten cellulit to rozrywka dla mnie

a dobra...nie ciągnę tematu dalej

BALSENKO dzięki za wiadomość

powoli spadam
Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość

ahaha... ja pół życia miałam wielkie i ich nie lubiłam, przy okazji operacji doktor zaproponował zmniejszenie, ja się ucieszyłam a po op. TŻ mi mówi, że on to lubił te moje placuszki

Klaudek no maja ludzie problemy, zgada się ale bez jaj...co byś nie zrobiła to świata nie zbawisz a Tobie też należy się uwaga i pogadanie o babskich "problemach" porobienie fot tyłeczka to jak terapia działa, więc czemu nie? A jak Ty będziesz szczęśliwa to i wszyscy dookoła Ciebie...więc nie marudź i dawaj te foty

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-12-05 o 23:10
Stary 2012-12-06, 08:36   #7603
horo_2
Zadomowienie

Hej dziewczynki

u mnie dzisiaj śniegu po kostki i ciągle pada ... ale pięknie

ps. Celinko,
w albumie świeże fotki. W świetle dziennym i w łazience.

Stary 2012-12-06, 09:28   #7604
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczyny dorzuciłam do staników 3 moje nowe nabytki...e nie widzę, że 4 W każdym razie sportowy musiałam kupić na te narty, beżowy też bo nic pod białe bluzki sensownego nie miałam, kiedyś na początku kupiłam ten mamabel ale on mi kompletnie nie pasuje a ten mimo, że pięknie nie wygląda, leży super no i jak białą bluzkę się założy to jest idealnie a żółty i różowy no to musiałam...no same zobaczcie
A i przy okazji pyknęłam fotki 5 miesięczniaków, wrzuciłam album - ale one się jakoś wizualnie nie zmieniły - dalej czekam na rozprostowanie fałdy w prawym, no mam nadzieję, że to się stanie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

ahaha... ja pół życia miałam wielkie i ich nie lubiłam, przy okazji operacji doktor zaproponował zmniejszenie, ja się ucieszyłam a po op. TŻ mi mówi, że on to lubił te moje placuszki

Klaudek no maja ludzie problemy, zgada się ale bez jaj...co byś nie zrobiła to świata nie zbawisz a Tobie też należy się uwaga i pogadanie o babskich "problemach" porobienie fot tyłeczka to jak terapia działa, więc czemu nie? A jak Ty będziesz szczęśliwa to i wszyscy dookoła Ciebie...więc nie marudź i dawaj te foty
balseno wiem wiem,ja bym wiele oddała by innym pomóc ale niestety świata nie zbawię a czasem bym chciała....
a ja jestem przed okresem i mam już coś z głową wtedy...wczoraj poszłam czytać ksiązkę i się uryczałam,chociaż ona śmieszna,to wkradł się taki moment wzruszający i ja ryk...coś mam z głową!!
zaraz idę zobaczyc co tam wstawiłaś

a ja robiłam zdjęcia tego tyłkai jaja bo nie widać cellulitu,chyba już po 1 razie zadziałałonie mam go dużo bo ostatnio sama działam też ale mam,a na zdjęciach prawie niemuszę dupę cyknąć w świetle dziennym zaraz..no i po 6 zabiegach też cyknę to zobaczymy czy warto..ale chyba tak,skórę czerwoną jeszcze długo miałam po tymi ciągnie bańka,ciągnie
Stary 2012-12-06, 09:50   #7605
horo_2
Zadomowienie

Klauduś,
dzięki
... qrczę... nie zwróciłam uwagi na ten dekold

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

I dawaj foty tego tylka ...dobij nas wszystkie

Stary 2012-12-06, 10:01   #7606
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Klauduś,
dzięki
... qrczę... nie zwróciłam uwagi na ten dekold

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

I dawaj foty tego tylka ...dobij nas wszystkie
ale po co wam tyłek przed..dodam przed i po jak już cały cykl bańkowy zakończę

a te włosy i ten dekolt na tym zdjęciu powalają..serio...j akbym była facetem....to wisz
Stary 2012-12-06, 10:04   #7607
horo_2
Zadomowienie

Jeszcze musze stopniowo ocieplic ten kolorek...z czasem delikatnie zmienie na 2 tony ciemniejszy. Mam już plan

Stary 2012-12-06, 10:20   #7608
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze musze stopniowo ocieplic ten kolorek...z czasem delikatnie zmienie na 2 tony ciemniejszy. Mam już plan
OCIEPLAJ JAK CHCESZ ale dla mnie są piękne

a ja robię zdjecia tego tyłu,mojegoi mało cholera widać ten cellulit,w ogóle jakoś nie mam go tyle co miałam,chyba moje cwiczenia i masaże też pomogłybo tyle na tyłek co przez ostatni miesiąc to nie ćwiczyłam nigdy...efekty są!!!fajnie...n ooo nie ma nic za darmo!!!ale jak to cieszy jak efekty widać...znasz to horo co???
Stary 2012-12-06, 10:22   #7609
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
OCIEPLAJ JAK CHCESZ ale dla mnie są piękne

a ja robię zdjecia tego tyłu,mojegoi mało cholera widać ten cellulit,w ogóle jakoś nie mam go tyle co miałam,chyba moje cwiczenia i masaże też pomogłybo tyle na tyłek co przez ostatni miesiąc to nie ćwiczyłam nigdy...efekty są!!!fajnie...n ooo nie ma nic za darmo!!!ale jak to cieszy jak efekty widać...znasz to horo co???
oj tak
przede mną dłuuuuga droga do wyrobienia figurki, ale wiem, ze do lata dam radę... i będę paradować w bikini

Stary 2012-12-06, 10:42   #7610
belseno
Zadomowienie

Cytat:
a ja robiłam zdjęcia tego tyłkai jaja bo nie widać cellulitu,chyba już po 1 razie zadziałałonie mam go dużo bo ostatnio sama działam też ale mam,a na zdjęciach prawie niemuszę dupę cyknąć w świetle dziennym zaraz..no i po 6 zabiegach też cyknę to zobaczymy czy warto..ale chyba tak,skórę czerwoną jeszcze długo miałam po tymi ciągnie bańka,ciągnie
ahaha...no czasami trzeba się obfocić, żeby zobaczyć jakie się ma piękne ciałko. Widzisz jaka to cudowna terapia

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
ale po co wam tyłek przed..dodam przed i po jak już cały cykl bańkowy zakończę
klaudek nie zgadzam się na to! Dawaj foty, nawet nie wiesz jak zdjęcia fajnego tyłka czy brzuszka potrafią zmobilizować inne laski. Szczególnie jak się wie, że to wypracowane...ja tam dzięki Tobie cały czas smaruję się tymi specyfikami 3D i 4D i też jakiegoś wielkiego celulitu nie mam, no tylko tyle, że ja ogólnie dół mam masywny i obtłuszczony, ale to nie jest celulit
Stary 2012-12-06, 12:07   #7611
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczynki

u mnie dzisiaj śniegu po kostki i ciągle pada ... ale pięknie

ps. Celinko,
w albumie świeże fotki. W świetle dziennym i w łazience.
Hejka
Bylam w albumie horo i widze,ze włoski piekne...nic nie zniszczone i kolorek wyszedł piękny. Zdjecie nie odda nigdy odcienia prawdziwego ale kolor zawsze tez jest rozny w roznych oswietleniach.
Laska jestes ogolnie taka,ze uważaj bo jak bedziesz tak chodzic po domku to TŻ zafunduje nastepna dzidzie)))) ...a bociany krążą nad naszymi domami...oj krążą

klaudek dawaj zdjecia celulit- widmo na pupie bo obiecalas wczoraj i czekamy...!

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-12-06 o 12:14
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:04   #7612
Agatau88
Zakorzenienie

Kochane jestem tak zaganiana ze nie mam znowu czasu, zagladam co chwilke ale pisac nie ma kiedy. Na dluzsze posiedzenie z Wami dopiero szykuje sie w poniedzialek...zaraz oblece albumiki i bede podczytywac
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:19   #7613
horo_2
Zadomowienie

Celinko,
dziękuję za rady
włoski niestety zniszczone, ale robię wszystko , żeby je zregenerować

Dziewczynki,
koszulka mi się tak rozchyliła ... no, ale do cycuchów to akurat nic nie mam

Agatko,
teraz nałożyłam 01 loreal excellence... 25 minut na odrosty i 5 minut zmalaksowałam na całość.

Stary 2012-12-06, 13:28   #7614
korinka
BAN stały

Widzę ze kicia ma swój wielki dzień jutro!!!
taki prezent na mikołajki
iloona niby taka prawidłowość jest w obliczeniach BMI - ale gdybym tym się sugerowała to musiałabym mieć chyba z 5 kg na plusie....a wtedy wyglądałabym średnio;/

Mikołaj był u grzecznych - niegrzecznych dziewczynek?
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 13:35   #7615
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Widzę ze kicia ma swój wielki dzień jutro!!!
taki prezent na mikołajki
iloona niby taka prawidłowość jest w obliczeniach BMI - ale gdybym tym się sugerowała to musiałabym mieć chyba z 5 kg na plusie....a wtedy wyglądałabym średnio;/

Mikołaj był u grzecznych - niegrzecznych dziewczynek?
Nam , jeszcze w ogólniaku (hahah pamiętam te czasy... wyobraźcie sobie ) trenerka mówiła, ze u facetów od wzrostu (w cm) odejmuje się 100, a u kobiet 110

Stary 2012-12-06, 13:52   #7616
path87
Zakorzenienie

Widzę, że dziś na wątku sam tryb rozkazujący Ktoś tu się z jakiś obietnic nie wywiązał, jak tak można?
Stary 2012-12-06, 14:24   #7617
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Nam , jeszcze w ogólniaku (hahah pamiętam te czasy... wyobraźcie sobie ) trenerka mówiła, ze u facetów od wzrostu (w cm) odejmuje się 100, a u kobiet 110
Korinka,
to co napisałam to nie jest ta metoda BMI-przy niej to ja też powinnam jeszcze być do przodu o jakieś 5kg...
Ja miałam na myśli to co napisała HORO,tak wiec przy moim wzroście 168cm,powinnam ważyć 58kg i faktycznie najlepiej się wtedy czuję,choć byłoby lepiej odjąć jeszcze ze 2kg i byłabym już w siódmym niebie

Tymczasem próbuję moich wczorajszych wypieków pierniczkowych także schudnięcie w najbliższym czasie odpada

Kiciula,
trzym się Kochana!!!Będę ściskać mocno kciukasy

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2012-12-06 o 14:28
Stary 2012-12-06, 15:52   #7618
kicia_nh
Zadomowienie

kicia_nh 07.12- 1

Matti 14.12- 8

przedpo 28.12- 22

Paularetka 03.01- 28

lubuss 22.01- 47

malina986 05.02- 61

Cześć laseczki
Ja przed chwilką wróciłąm z pracy, roboty mam w cholere, z resztą jak zwykle Pewnie zajrzę jeszcze do Was późnym wieczorkiem a teraz biorę się za obiadek, przenoszenie óżka dla koleżanki, przygotowanie wszystkiego na jutro itp itd

Aaaa i bardzo proszę, niech któraś od jutra zajmie się wyliczanką Miłego popołudnia

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-12-06 o 15:53
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 16:16   #7619
Niezadowolencja
Raczkowanie

Witam Dziewczyny. Widzę, że dziś jak zawsze (prawie) uroda na 1-szym miejscu. Myślę, że tu jest jak najbardziej odpowiednie miejsce na takie rozmowy. Z tego BMI -110 wynika, że wagę mam idealną, ale jak bym zeszła jeszcze 2-3 kg to nie obraziłabym się. Dziś planuję popakować kilka prezentów, szczególnie tych, które jako mikołaj dostarczam wcześniej i jakoś się zebrać nie mogę. Chyba zacznę od sprzątania sypialni, bo kuchnia mi się znudziła.

Dziękuję za komentarze do zdjęć i mam nadzieję, że szczerze komentujecie.
Właśnie znalazłam niedrogie staniczki i jak je zakupię to wstawię fotki i powiem jak się w nich chodzi

Lece, bo skarbusiowi chce się pić.
Stary 2012-12-06, 16:36   #7620
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ja własnie skonczylam przed chwila ogladac interwencje, a tam kłotnia o implanty dziewczyna zrobila sobie piersi za pieniadze swojego faceta rozstali sie a on chce zeby mu oddala kase. W sumie mu sie nie dziwie a ta pani taka pokrzywdzona ze chlopak kazal brac jak najwiekszeno ludzie jakby nie chciala to by nie brała a na youtubie pelno filmikow z jej nowymi piersiami i jakos nie wyglada na to zeby ich nie lubila chyba reklame chciala sobie zrobic

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości