|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
niezadowolencja nie masz wyjsciowki w albumie,jaki mialas biust przed? Mam wrazenie,ze one sie podniosly troche w porownaniu do zdjec po operacji .
|
#7592 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Klamka zapadła, postanawiam 1. nie martwić się dietami do końca roku, 2. nie stosować żadnych diet i najfajniej by było postanowić, 3. że do konca roku nie będę wchodzić na wage i psuć sobie humoru ale z tym postanowieniem to nie dam radyAcha dodam tylko, że postanawiając to mam 163 albo 164 cm wzrostu - muszę to w końcu sprawdzić i ważę 65kg.Za 4 tyg zdam relację co się zadziało... ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- DZiewczyny wszystkiego najlepszego dla waszych tygodniowych pisklaczków
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-05 o 21:27 |
||
|
|
|
#7593 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaaaaaaaaaaa zjadłabym śledzia
![]() :pro si: mówią o nim na tvn style....są cholernie zdrowe,jeść można 3razy dziennie,najlepiej zamiast słodyczy zobaczcie sobie mówią właśnie,ja pierdziu,jak mi się zachciało..a mój tata takie pyszne robi..jutro kupię jakieś ...koniecznie
|
#7594 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.seriko.pl/leczenie-zakwasow ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Klaudeczka a jak tam u Ciebie z czuciem po 6 miesiącach? Bo mi pod spodem zwiększył się nieco obszar czucia ale na samym środku nadal nic no i w sutkach a właściwie brodawkach zaczęłam nieco czuć ale to jest raczej ból. Sutki nadal nieczułe
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-05 o 21:33 |
|||
|
|
|
#7595 |
|
Zadomowienie
|
Celinko, zmyte, ale przy takim siwtle to g....widac
![]() Jutro zobacze przy swietle dziennym i osadze, obfoce się jak się da i Ty tez ocenisz Ale zieleni nie widze ![]() Niezadowolencja, Ale masz big cyc...lubie taki rozmiar ![]() Hej Klaudus ![]() No waga poleciala, ale chyba za szybko, bo mi skora nie zdazyla się obkurczyc
|
|
#7596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oglądam też!! wszystkie ryby są zdrowe,choć z tego co mówią to są zdrowe,zdrowsze i mniej zdrowe(można odpuscić sobie pange) Ja też czekam na sledzika mojej mamusi-będzie na święta ![]() Wy tak tu o dietach,a święta się zbliżają ![]() Lauren, oczywiście-to też racja,trzeba się dobrze czuć z daną wagą!!Ważne żeby tylko nie przesadzić,bo ważyłam kiedyś 52kg i niezbyt dobrze wygladałam...niestety zalezy tez w których miejscach się chudnie w pierwszej kolejności-jak z cycków to porażka!! A trzeba też chyba uważac na odchudzanie/tycie z żelkami,bo mi Pani dr powiedziała że w jedną i drugą stronę max 3kilo....Potem moze to źle wyglądać jeśli chodzi o cycuchy
|
|
|
|
|
#7597 |
|
Raczkowanie
|
ja sledzia tez bym zjadla!! o rany!! takiego z cebula w oleju!!
HORO pokaz wloski pokaz! zrob jakies zdjecia!!! ))dziewczynki, dorzucilam 3 zdjecia do albumu, zerkniecie? no i do naszych TYGODNIOWYCH PANIENEK - czekam na fotki tez!
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2012-12-05 o 21:56 |
|
|
|
#7598 |
|
Zadomowienie
|
HOROskórę masuj,masuj...massssuj,sz czyp i smyraj i będzie dobrze
![]() BALSENO..właśnie się pomacałam..i tak..mogę powiedzieć że w 85%w lewej piersi wróciło mi na dole czucie bo jeszcze raz się pomacałam jeszcze dziwnie mam jak się tam dotykam,takie pieczenie ale to właśnie brak czucia,głupio to brzmi ale wiesz o co mi chodzi byłam w albumie![]() aaa noo,naładowałam aparat i idę zrobić zdjęcie tyłka ![]() dziś mi koleżanka powiedziała że jestem nienormalna i że przesadzam z wszystkim..że cycki zrobiłam,jakieś lasery wymyślam na szyję,o wypełniaczach mówię i ćwiczę jak nienormalna i że się odchudzam no ale ja sie nie odchudzam,po prostu...''wiem co jem'' ćwiczę ..bo lubię...laser..no cóż..trzeba zacząć kiedyś,ale bez ekscytacji tym co do wypełniaczy to zrobiłabym sobie zmarszczki mimiczne przy ustach..bo mam je ..od zawsze ...ale to trzeba kasiory na to...no i tyle...chyba nie przesadzam..w końcu jestem już po 30 echh
|
#7599 |
|
Raczkowanie
|
KLAUDEK: sa pewne rzeczy, ktore ja sobie tez zrobie jak uzbieram kase!! na przyklad rozstepy na udach i posladkach chce zalatwic! a na buzi mam te takie rowki-zmarszczki przy ustach i to tez chce jakos ladnie zalatac w przyszlosci! mysle, ze sa rzeczy ktore mozemy zrobic (ciezka) praca bez interwencji, ale sa takie ktorym trzeba pomoc i nie ma nic w tym zlego!!!
a propos moich cyckow: zawsze jak robie Wam zdjecia to mi zimno i te sutki takie sterczace sa ale zawsze chcialam miec wieksze, takie ladne, okraglutkie!
|
#7600 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amanina;37990648]KLAUDEK: sa pewne rzeczy, ktore ja sobie tez zrobie jak uzbieram kase!! na przyklad rozstepy na udach i posladkach chce zalatwic! a na buzi mam te takie rowki-zmarszczki przy ustach i to tez chce jakos ladnie zalatac w przyszlosci! mysle, ze sa rzeczy ktore mozemy zrobic (ciezka) praca bez interwencji, ale sa takie ktorym trzeba pomoc i nie ma nic w tym zlego!!!
Tak,tak ja tez mam inne kompleksy-nawet nie wiem czy nie gorsze jak piersi-bo od zawsze i też chodzi o nogi:-/ A teraz w dodatku bolą mnie łydki,bo się nastałam w kuchni od robienia pierniczków i padam na twarz-dobrze,ze to tylko raz w roku. Mam przepis taki,ze wychodzi chyba milion sztuk!! |
|
|
|
#7601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta ma większe,ta ma mniejsze,nie dogodzisz...a ja zdjęcia tyłka robię a w tv pokazują ludzi z takimi problemami..poczułam się jak idiotka!!!matko...jakiś cellulit....ale mam problem no jakby mi kto w ryj dał![]() ale z drugiej str...to tylko z wami mogę pogadać o takich pierdołach....i właściwie takie pierdoły jak ten cellulit to rozrywka dla mnie ![]() a dobra...nie ciągnę tematu dalej BALSENKO dzięki za wiadomość powoli spadam
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-12-05 o 22:42 |
|
|
|
|
#7602 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dorzuciłam do staników 3 moje nowe nabytki...e nie widzę, że 4
A i przy okazji pyknęłam fotki 5 miesięczniaków, wrzuciłam album - ale one się jakoś wizualnie nie zmieniły - dalej czekam na rozprostowanie fałdy w prawym, no mam nadzieję, że to się stanie ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Cytat:
ahaha... ja pół życia miałam wielkie i ich nie lubiłam, przy okazji operacji doktor zaproponował zmniejszenie, ja się ucieszyłam a po op. TŻ mi mówi, że on to lubił te moje placuszki Klaudek no maja ludzie problemy, zgada się ale bez jaj...co byś nie zrobiła to świata nie zbawisz a Tobie też należy się uwaga i pogadanie o babskich "problemach" porobienie fot tyłeczka to jak terapia działa, więc czemu nie? A jak Ty będziesz szczęśliwa to i wszyscy dookoła Ciebie...więc nie marudź i dawaj te foty
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-12-05 o 23:10 |
||
|
|
|
#7603 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() u mnie dzisiaj śniegu po kostki i ciągle pada ... ale pięknie ![]() ps. Celinko, w albumie świeże fotki. W świetle dziennym i w łazience.
|
|
#7604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja jestem przed okresem i mam już coś z głową wtedy...wczoraj poszłam czytać ksiązkę i się uryczałam,chociaż ona śmieszna,to wkradł się taki moment wzruszający i ja ryk...coś mam z głową!! ![]() zaraz idę zobaczyc co tam wstawiłaś ![]() a ja robiłam zdjęcia tego tyłka i jaja bo nie widać cellulitu,chyba już po 1 razie zadziałało ,a na zdjęciach prawie nie muszę dupę cyknąć w świetle dziennym zaraz..no i po 6 zabiegach też cyknę to zobaczymy czy warto..ale chyba tak,skórę czerwoną jeszcze długo miałam po tym
|
|
#7605 |
|
Zadomowienie
|
Klauduś,
dzięki ![]() ... qrczę... nie zwróciłam uwagi na ten dekold ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- I dawaj foty tego tylka ...dobij nas wszystkie
|
|
#7606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a te włosy i ten dekolt na tym zdjęciu powalają..serio...
|
|
#7607 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze musze stopniowo ocieplic ten kolorek...z czasem delikatnie zmienie na 2 tony ciemniejszy. Mam już plan
|
|
#7608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja robię zdjecia tego tyłu,mojego i mało cholera widać ten cellulit,w ogóle jakoś nie mam go tyle co miałam,chyba moje cwiczenia i masaże też pomogły ...n ooo nie ma nic za darmo!!!ale jak to cieszy jak efekty widać...znasz to horo co???
|
|
#7609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przede mną dłuuuuga droga do wyrobienia figurki, ale wiem, ze do lata dam radę... i będę paradować w bikini
|
|
|
#7610 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#7611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bylam w albumie horo i widze,ze włoski piekne...nic nie zniszczone i kolorek wyszedł piękny. Zdjecie nie odda nigdy odcienia prawdziwego ale kolor zawsze tez jest rozny w roznych oswietleniach. Laska jestes ogolnie taka,ze uważaj bo jak bedziesz tak chodzic po domku to TŻ zafunduje nastepna dzidzie )))) ...a bociany krążą nad naszymi domami...oj krążąklaudek dawaj zdjecia celulit- widmo
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-12-06 o 12:14 |
|
|
|
|
#7612 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
jestem tak zaganiana ze nie mam znowu czasu, zagladam co chwilke ale pisac nie ma kiedy. Na dluzsze posiedzenie z Wami dopiero szykuje sie w poniedzialek...zaraz oblece albumiki i bede podczytywac
|
|
|
|
#7613 |
|
Zadomowienie
|
Celinko,
dziękuję za rady włoski niestety zniszczone, ale robię wszystko , żeby je zregenerować Dziewczynki, koszulka mi się tak rozchyliła ... no, ale do cycuchów to akurat nic nie mam Agatko, teraz nałożyłam 01 loreal excellence... 25 minut na odrosty i 5 minut zmalaksowałam na całość.
|
|
#7614 |
|
BAN stały
|
Widzę ze kicia ma swój wielki dzień jutro!!!
taki prezent na mikołajki ![]() iloona niby taka prawidłowość jest w obliczeniach BMI - ale gdybym tym się sugerowała to musiałabym mieć chyba z 5 kg na plusie....a wtedy wyglądałabym średnio;/ Mikołaj był u grzecznych - niegrzecznych dziewczynek?
|
|
|
|
#7615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) trenerka mówiła, ze u facetów od wzrostu (w cm) odejmuje się 100, a u kobiet 110
|
|
|
#7616 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że dziś na wątku sam tryb rozkazujący Ktoś tu się z jakiś obietnic nie wywiązał, jak tak można?
|
|
#7617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co napisałam to nie jest ta metoda BMI-przy niej to ja też powinnam jeszcze być do przodu o jakieś 5kg... Ja miałam na myśli to co napisała HORO,tak wiec przy moim wzroście 168cm,powinnam ważyć 58kg i faktycznie najlepiej się wtedy czuję,choć byłoby lepiej odjąć jeszcze ze 2kg i byłabym już w siódmym niebie Tymczasem próbuję moich wczorajszych wypieków pierniczkowych także schudnięcie w najbliższym czasie odpada ![]() Kiciula, trzym się Kochana!!!Będę ściskać mocno kciukasy
Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2012-12-06 o 14:28 |
|
|
|
|
#7618 |
|
Zadomowienie
|
kicia_nh 07.12- 1 ![]() Matti 14.12- 8 ![]() przedpo 28.12- 22 ![]() Paularetka 03.01- 28 ![]() lubuss 22.01- 47![]() malina986 05.02- 61![]() Cześć laseczki Ja przed chwilką wróciłąm z pracy, roboty mam w cholere, z resztą jak zwykle Pewnie zajrzę jeszcze do Was późnym wieczorkiem a teraz biorę się za obiadek, przenoszenie óżka dla koleżanki, przygotowanie wszystkiego na jutro itp itd![]() Aaaa i bardzo proszę, niech któraś od jutra zajmie się wyliczanką Miłego popołudnia
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-06 o 15:53 |
|
|
|
#7619 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny. Widzę, że dziś jak zawsze (prawie) uroda na 1-szym miejscu. Myślę, że tu jest jak najbardziej odpowiednie miejsce na takie rozmowy. Z tego BMI -110 wynika, że wagę mam idealną, ale jak bym zeszła jeszcze 2-3 kg to nie obraziłabym się. Dziś planuję popakować kilka prezentów, szczególnie tych, które jako mikołaj dostarczam wcześniej i jakoś się zebrać nie mogę. Chyba zacznę od sprzątania sypialni, bo kuchnia mi się znudziła.
Dziękuję za komentarze do zdjęć i mam nadzieję, że szczerze komentujecie. Właśnie znalazłam niedrogie staniczki i jak je zakupię to wstawię fotki i powiem jak się w nich chodzi ![]() Lece, bo skarbusiowi chce się pić.
|
|
#7620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie skonczylam przed chwila ogladac interwencje, a tam kłotnia o implanty
dziewczyna zrobila sobie piersi za pieniadze swojego faceta rozstali sie a on chce zeby mu oddala kase. W sumie mu sie nie dziwie a ta pani taka pokrzywdzona ze chlopak kazal brac jak najwieksze a na youtubie pelno filmikow z jej nowymi piersiami i jakos nie wyglada na to zeby ich nie lubila chyba reklame chciala sobie zrobic
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Bedzie chociaż postanowienie noworoczne.
Klamka zapadła, postanawiam 1. nie martwić się dietami do końca roku, 2. nie stosować żadnych diet i najfajniej by było postanowić, 3. że do konca roku nie będę wchodzić na wage i psuć sobie humoru ale z tym postanowieniem to nie dam rady
uważam to za duży mój sukces,bo solidne dwie"1" miałam w3cyfrowej wadze jak zaczynałam.
zobaczcie sobie mówią właśnie,ja pierdziu,jak mi się zachciało..a mój tata takie pyszne robi..jutro kupię jakieś ...koniecznie

kicia_nh 07.12- 1