|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Hej!
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, Katunia, Kasiaher dziękuję za życzenia
Nie wiem co napisać, więc dziś tylko tyle-byle do weekendu |
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Z pracy wrociłam wcześniej obładowana słodyczami, takie dni to ja lubię. Jeszcze pół zespołu było na szkoleniu, miałam święty spokój, nikt nie smęcił za uszami i nie darł się do telefonu więc po prostu rewelacja (u mnie nie ma ścian, całe piętro jest tak urządzone, podobno ma to sprzyjać integracji, ale prawdę mówiąc jest to niemiłosiernie wkurzające i ludzie siedzą ze słuchawkami w uszach).Ja mam telefon bezdotykowy i go uwielbiam, bo ma duży ekran. Sporo czasu zajmuje mi dojazd do pracy więc po drodze sprawdzam co tam ciekawego na świecie się wydarzyło i odpisuję ma e-maile (FB nie mam ). Dla mnie rozwiązanie super. Ale jak ktoś z internetu w telefonie nie korzysta, to raczej taki ekran mu nie potrzebny. Mój drugi telefon z polską kartą ma już ze 6 lat, jest w świetnym stanie pomimo że jest rozsuwany, jedyny uszczerbek to lekko odpryśnięta obudowa po tym jak go na beton upuściłam. Obawiam się, że ten nowy by tego nie przeżył
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
synuś wybawiony, wykąpany, wyczesany smacznie sobie śpi ![]() A ja padam ze zmęczenia, byłam m.in dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko sprzedawcy sklepu internetowego i przeżyłam zaskoczenie, dostałam na niej 2 zadania z matmy do wyliczenia. Obliczyłam dobrze ale powiedzieli że jeszcze są 3 osoby umówione na rozmowe i sie skontaktują. To tyle na dziś, idę spać ![]()
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuper tez bym chetnie jakies slodycze przygarnela ale nie ma zle wczoraj maz przyniosl z pracy kalendarz adwentowy ![]() dojezdzasz do pracy komunikacja miejska?? ile mniej wiecej km/minut jedziesz? ja sie zastanawialam czy na kurs nie dojezdzac ok. godzine bym jechala pociagiem lub autobusem... ale miesieczny kosztuje 200 euro jak dla mnie kurde mega duzo... u was tez bilety sa takie drogie?---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- aaa zapomnialam powiedziec, ze dostalam @ ![]() ![]() ktoredy do kociolka?
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu trzymam kciuki za pracę.
|
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() bajus - spóźnione ale szczerze zyczenia , wszystkiego naj!
|
|
#4509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie nie wiem, bo płaci firma. 2 strefy nie pokrywają całego miasta. Bilet dla osób które dojeżdżają pociągiem lub autobusem dalekobieżnym grubo ponad 100EUR. Pojedynczy bilet 30min - 2.5, 60 min - 3.5, można się przesiadać do woli. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Powoli się przymierzam do jazdy autem.
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
czytam was ale mam jakis dziwny dzien ![]() ![]() bujam se w chmurach i mi wszystko zlewa ![]() ale czytam sobie was czytam
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
![]() Iwka ![]() Ja sie troszkę boję jechać jutro autem, bo jeszcze w zimę nie jeździłam. Ale cóż... może nie będzie tak źle
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cały kurs w zimę przejeździłam, nie było źle
niestety tutaj jak posypie śnieg albo jest ślisko to ludzie glupieją, na letnich oponach, gaz do dechy a koła boksują w miejscu, zdrowia i auta mi szkoda na jeżdżenie w zimie
|
#4513 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a macie jeszcze jakieś plany czy już kończycie w tym temacie?Cytat:
A nutelli tak na co dzień nie jadam, ale jak byłam w ciąży i jak już przestałam wymiotować po 6 miesiącach to nadrabiałam i słoiki nutelli szły hurtowo Nawet się śmiałam z tż i tak rozpowiadaliśmy po rodzinie, że jak się urodzi dziewczynka to damy jej na imię Nutella - a wszyscy Nuti, Nutka - ładnieCytat:
![]() Cytat:
I trzymam kciuki za pracęCytat:
Cytat:
Jedź ostrożnie.A my byliśmy wczoraj u mojego taty na "barbórce" impreza sie udała Dostaliśmy prezenty już na mikołaja od rodziców, więc czar Św. Mikołaja trwa A jutro ma przyjść teściowa przed południem na mikołaja do Ł. i uwaga pierwszy raz będę sam na sam z teściową - nie mogę się doczekać no:/ Ale humor poprawią mi mikołajki w przedszkolu i później jeszcze chrzestny przyjdzie przebrany do Łusi więc fajnie, masa wrażeń będzie
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
SSR sam fakt, ze to sterydy, ale pomaga więc jej smaruję. Ostatnio po 3 dniach jej minęło. Zobaczymy jak będzie teraz. Fajna akcja z Nutellą, ja jak się czasami dorwę (to znaczy jeszcze przed ciązą) to potrafiła siedzieć i wyjadać łyżeczką. Kocham ją
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Spakowalam wlasnie 20 prezentow na jutrzejszego Mikolaja w przedszkolu na grupie zabawowej. Upieklam 6 blach ciasteczek miodowo-korzennych, jeszcze ide powiesiec pranie i spacccc!!!!
Padam,ale zaczynam czuc swieta, bo w przedszkolu juz dekoracje zrobione,piosenki i pastoralki leca wiec to wszystko wynagradza
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia wariatko Ty moja! Odpocznij troszkę
SSr fajne mikołajki Was spotkały ![]() Witajcie Ja na Mikołaja poszłam pobrać sobie krew Martucha nie wierzę już Ci z tym motylem! ![]() Ale co, poszłam zrobić TSH, a Pani mi mówi, że maja promocje i badają pod kontem żółtaczki. Badanie normalnie ksoztuje 40zł a robią to za darmo i czy nie chciałabym skorzystać. Oczywiście z tego samego wkucia, żebym się nie bała (Pani już wie, że ja panikara jestem ) i tym samym zrobiłam też to badanie. Fajnie, że mają takie akcje.Mikołajkowe buziaki dla Was
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu ostatnio na wp czytałam właśnie o akcji w Krakowie, że badaja pod kątem żółtaczki właśnie za darmo, że kto chętny się zbadać niech wpada
|
|
#4518 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sklep to jest z kosmetykami do samochodów. Cześć Mikolajkowo ![]() Kuba już znowu o 6 sie obudził, i zaraz po 6 jak mój brat wstawał do pracy dostał od niego pierwszy prezent mikołajkowy, piłkę ale sie ucieszyl a potem od bratowej jeszcze dostał książeczkę z twardymi kartkami o żabce Chrzestna Kuby też sie zapowiedziała że koło 12 w południe wpadnie ze swoim synkiem (jest miesiąc od Kuby starszy) Także zapowiada się fajny dzionek
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że o tym pisali.Aniaaa20m super dzień się Wam zapowiada!
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Może taką jak ja?
Ja po tych kilku dniach jestem bardzo zadowolona!Cytat:
Zadania z matmy Co prawda maturę zdawałam i zdałam na 4, ale to było tyyyyyyle lat temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry! ![]() Dzień zaczął się bardzo miło Prezenty w butach były Za oknem słońce daje czadu, więc przypuszczam, że jest mróz, ale co tam Obiad od wczoraj jest, jeszcze tylko surówkę zrobię i luzik.Zaraz włączam allegro i zamawiam prezenty. |
|||
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
no dzisiaj było już nawet bardzo dobrze , wstał rano jeszcze marudził, ale jak założyłam mu czapkę mikołaja i powiedziałam mu że dzisiaj jest naszym mikołajem to cały aż się śmiał, i wesoło wszedł do dzieci chwaląc się że jest mikołajem , hehehe.... fajnie , ciekawa jestem co tam będzie bo w zeszłym roku mikołaj był na holu rodzice dawali prezent i ten dawał dziecku , po za tym dostał wypasioną paczkę słodyczy , a w tym roku nie ma mikołaja i chyba paczek też bo się na remont spukali , dla mnie to nie fajnie nie mogę spać już od trzech dni budze sie po kilka razy , nogi mnie bolą, z mężem się sprzeczam i wogóle do bani to wszystko
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jestes mistrzem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda ze nie ma w przedszkolu mikolaja zawsze rodzice mogliby sie zlozyc po np. 20 zl i kupic troche slodyczy i jakis maly samochodzik czy misia do tego jeden tata moglby sie poswiecic i wskoczyc w stroj i zawsze by dzieci mialy radoche...czemu nie mozesz spac? martwi cie cos?? ja dostalam @ i dzisiaj doslownie umieram bylam u kolezanki na chwile, a teraz mam tyle roboty a skreca mnie z bolu i najchetniej bym sie zaszyla w katku na kanapie
|
||||
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wpadłam się przywitać... u nas... eh dużo by pisać... małym i dużym dzieciaczkom życzę super udanego mikołajka
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dopiero teraz czuje święta-ostatni tydzień dekorowałam przedszkole. W sklepach dekoracje od dawna, ale specjalnie nie chodziłam na dłuższe zakupy, żeby nie napatrzeć się na te wszystkie świecidełka i nie słuchać świątecznej muzyki. No ale teraz już mogę, bo święta tuż tużCytat:
Za oknem piękny śnieg, a mnie coś rozkłada. Dobrze, że zaliczyłam mikołajkowe zajęcia otwarte, jedna rzecz z głowy. Zajęcia się udały, a dzieci były grzeczne, dopiero jak znalazły prezenty od Mikołaja to się rozszalały |
||
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
I po wizycie chrzestnej
ale było bardzo milo przywiozła ze sobą synka i prababcie Kuby wesoło było, my pogadałyśmy a chłopaki sie razem ładnie bawili, od razu zaczeli sie dogadywać i bawić sie Synek chrzestnej jest miesiąc starszy od Kuby u już ładnie chodzi sam ale Kuba dzielnie dotrzymywał mu kroku Bardzo lubie takie spotkania a Kuba dostał traktor z koparką, sorter żółwia, pajacyka z Disneya i słodycze. A synek cioci dostał od nas bluzę w sam raz na ich wyjazd w góry
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cicho...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

Z pracy wrociłam wcześniej obładowana słodyczami, takie dni to ja lubię. Jeszcze pół zespołu było na szkoleniu, miałam święty spokój, nikt nie smęcił za uszami i nie darł się do telefonu więc po prostu rewelacja (u mnie nie ma ścian, całe piętro jest tak urządzone, podobno ma to sprzyjać integracji, ale prawdę mówiąc jest to niemiłosiernie wkurzające i ludzie siedzą ze słuchawkami w uszach).
). Dla mnie rozwiązanie super. Ale jak ktoś z internetu w telefonie nie korzysta, to raczej taki ekran mu nie potrzebny. 

jak dla mnie kurde mega duzo... u was tez bilety sa takie drogie?

w sumie nie wiem, bo płaci firma. 2 strefy nie pokrywają całego miasta. 

wtorki mnie dobijaja od 8 do 18 w pracy....
Ja po tych kilku dniach jestem bardzo zadowolona!
Co prawda maturę zdawałam i zdałam na 4, ale to było tyyyyyyle lat temu