Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-06, 10:16   #3121
(t)asia
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Blondzia, lecimy na 3 tyg do Portugali.
zabierz mnie....
Amani biedactwo... opuchlizna zejdzie i będzie cudnie. Dla mnie i tak jesteś bohaterką...w życiu bym się nie odważyła majstrować igłą koło oka... Jak mi rzęsy przyczepiała kosmetyczka to leżałam nieźle zestresowana, żeby jej się przypadkiem pęsetka nie obsunęła =)
Onyks wózek boski! Mój mąż też powiedział że czarny kupi... Zupełnie jakby miał coś w tej kwestii do gadania
mysia a zdjęcie sukienki gdzie bo nie widzę
Madzia a zdjęcia fryzury??????? i fajnie że dzień miło spędziłaś.
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

mam w domu istny sajgon przez tą szlachetną paczkę.
Wszędzie stoją pudła, część już popakowałam, część się nie zmieściła.
Ludzie dali naprawdę bardzo dużo, ale musiałam też wywalić kilka ciuchów z dziurami, jedna osoba dała zająca wielkanocnego czekoladowego i nie wiem co z nim zrobić, chyba go nie dołożę
Pies mi sznupie w kartonach i obwąchuje pasztet, a mąż wytarguje jakieś samochodziki-zabawki i sie bawi

Do tego upiekłam 3 blachy serowych ciastek z jabłkami i zagniotłam ciasto na piernik. I miałam korki...i zaraz umrę
Pracuś z dobrym serduszkiem z ciebie. Ale nie umieraj nam tu... toć wizaż bez masełkowego misia to nie wizaż...

W mieszkaniu które teraz wynajmuje też jest ściana z piaskowca... mogę wam zdjęcie wrzucić do klubu. Ja jak ją zobaczyłam to moja pierwsza myśl- jeju ile to będzie zbierało kurzu... No ale nie jest tak źle =)

Nikita a co za ponury nastrój od rana. Koleżanka z północy ci macha uśmiechnij się
mysia za wizytę
Gucia ekstra z tymi badaniami! mnie wołami nie mogą do laboratorium zaciągnąć nigdy.... i dziękuje za kwiatka
do mnie Mikołaja rano nie przyszedł... ale podobno dzisiaj mają mi wpłynąć pieniążki na konto więc będzie się z czego cieszyć =)))
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 10:44   #3122
malamaluczka87
Zadomowienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Halo Kochane Moje w MIKOŁAJA!!!!!!!!!!

Dla mnie to jest szczególny dzień bo jakiś czas temu mój tż zmiękł i zmienił na mój widok plany życiowe jak zobaczył mnie przebraną w firmie za mikołajkę heheheh. Od tego czasu jakoś się poukładało...;-)

Ale jestem strasznie rozgoryczona, bo specjalnie w tym cyklu zażywam Clo, a mój tż....jak na złość wczoraj jakoś tak wolał film oglądać, a przedwczoraj jak przyjechał z pracy to źle się czuł i nic z tego;-(((( takie planowanie to ja dziękuję jak w najważniejsze dni w miesiącu nawet jak on jest to nie ma tulenia...masakra! Nie powiem, bo wczoraj jak wróciłam do domu o 21 z pracy to miałam dom posprzątany, lasania się robiła, wino mi kupił....niby wszystko super. Ale tak mi przykro było, że do 3 spać nie mogłam;-(

Madziula- super, ze miałaś taki udany dzień;-*** Wiesz, że ja powaliłam datę tego fryzjera i zaraz dopiero idę;-) Chcę zdjęcie po zmianie twojej!!!

Onyks- ale za☠☠☠iasty wózek!!!! Bajerancki, a bardzo funkcjonalny. Super. A wanienka to mnie uwiodła...

Maleństwo- czas ci będzie lecieć;D na razie nie ma co innego;D Też kocham Nigdy w życiu i też wczoraj oglądałam;D

Żabciu - również podoba mi się taki wystrój wnętrza. Jestem właśnie na etapie robienia projektu do przebudowy naszego domku,a że jest tam kominek to też myślimy jak go fajnie zaaranżować;-)

Nikita- kochana;-************* Głowa do góry. Czasami są takie dni. Wiem co to chroniczne zmęczenie. Zrób sobie jakiś kobiecy dzień tylko dla siebie. pomaga!

Amani- jezu...kochana. Mam nadzieję, że ci przejdzie! Niestety tak jest z permanentnym, zwłaszcza w takich okolicach. Ja bym sie nigdy nie dała, ale wierzę w ciebie!

A o k. skomentuję tylko tak....mam to we d.upie;D Uwielbiam z wami spędzać czas i bynajmniej nie dlatego, że jest sweetaśnie. Jesteście dobre, życiowe i mimo wielu różnic każda szuka meritum z drugą osobą. W końcu łączy nas piękny fakt: staramy się o dzidzie, zachodzimy razem w ciąże, razem poniekąd rodzimy i wychowujemy. To jest piękne. I nikt tej magii nie odbierze. A niedojrzalcom proponuję posiedzieć samym ze sobą i złapać pokój w sercu na święta;-)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 10:51   #3123
metkaa
Zakorzenienie

juz jestem

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Ale jestem strasznie rozgoryczona, bo specjalnie w tym cyklu zażywam Clo, a mój tż....jak na złość wczoraj jakoś tak wolał film oglądać, a przedwczoraj jak przyjechał z pracy to źle się czuł i nic z tego;-(((( takie planowanie to ja dziękuję jak w najważniejsze dni w miesiącu nawet jak on jest to nie ma tulenia...masakra! Nie powiem, bo wczoraj jak wróciłam do domu o 21 z pracy to miałam dom posprzątany, lasania się robiła, wino mi kupił....niby wszystko super. Ale tak mi przykro było, że do 3 spać nie mogłam;-(
wcale sie nie dziwie ze sie wkurzylas bo pewnie u mnie bylo by tak samo, ja w tym miesiacu nie popuscilam, chcesz czy nie masz sie brac do roboty (nie wiem czy cos to da ale probowalam:0 )
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 10:55   #3124
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale jestem tak okrutnie zmęczona, że dziś rano byłam przekonana, że jest sobota.

Fajnie, że się załapałaś na taką akcję...
No ja wlasnie tez dzis taka zmeczona wstalam... i ciagle powiezuje sobie.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Kiedyś próbowałam jechać tym Stokke bo znajoma ma i nie umiałam, taki sztywny i plastikowy mi się wydawał...chociaż z wyglądu wyróżniający się
O widzisz, ciekawa jestem jak sie twoj wozeczek bedzie sprawowal.
I zazdorszcze dzisiejszego spanka.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
zabierz mnie....
Nikita a co za ponury nastrój od rana. Koleżanka z północy ci macha uśmiechnij się
Biore cie w bagaz podreczny.
I az mi sie banan na twarzy pojawil jak przeczytalam, ze mi machasz.
Odmachuje sluchajac sciezki zdjeciowej z Dirty Dancing, beeeejbeee ohhhh beeejbe

Cytat:
Nikita- kochana;-************* Głowa do góry. Czasami są takie dni. Wiem co to chroniczne zmęczenie. Zrób sobie jakiś kobiecy dzień tylko dla siebie. pomaga!
mala, no ide dzis na ploty i winko do kolezanki z pracy i mam zamiar sie odprezyc i odstresowac!!!
I mam nadzieje, ze u Was staranka rusza pelna para, nie smutaj sie bo to ma byc dla Was obojga przyjemnosc

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:03   #3125
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuś z dobrym serduszkiem z ciebie. Ale nie umieraj nam tu... toć wizaż bez masełkowego misia to nie wizaż...
Oooo... słit
Nie jestem masełkowym misiem

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
juz jestem
wcale sie nie dziwie ze sie wkurzylas bo pewnie u mnie bylo by tak samo, ja w tym miesiacu nie popuscilam, chcesz czy nie masz sie brac do roboty (nie wiem czy cos to da ale probowalam:0 )
Hehehehe... No to trzymam kciuki, żeby jednak coś dało

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:17   #3126
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Biore cie w bagaz podreczny.
I az mi sie banan na twarzy pojawil jak przeczytalam, ze mi machasz.
Odmachuje sluchajac sciezki zdjeciowej z Dirty Dancing, beeeejbeee ohhhh beeejbe
Mój ulubiony film!!!!!!!! Nikita skąd wiedziałaś????

Cytat:
Oooo... słit
Nie jestem masełkowym misiem
Wiem, wiem =)

A ja mam pytanie z serii, jak zawsze spóźniona Asia-
czy po ślubie muszę zgłaszać zmianę nazwiska w ZUS i US?
Bo otrzymałam sprzeczne informacje. Raz mówili, że gmina to załatwia, raz że pracodawca a teraz że to w mojej gestii. I oczywiście już jestem zła, bo od ślubu minęło przecież ponad 2 miesiące...
Stary 2012-12-06, 11:19   #3127
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Bo otrzymałam sprzeczne informacje. Raz mówili, że gmina to załatwia, raz że pracodawca a teraz że to w mojej gestii. I oczywiście już jestem zła, bo od ślubu minęło przecież ponad 2 miesiące...
ja zglaszalam to sama...i z tego co wiem w US masz na to 30 dni, tak mnie poinformowali w USC
Stary 2012-12-06, 11:32   #3128
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak wyrabialam nowy dowod to mi powiedzieli ze oni juz US informuja i do Zus chyba tez jakos poszla informacja bo nie przypominam sobie zebym ich informowala
Stary 2012-12-06, 11:34   #3129
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak wyrabialam nowy dowod to mi powiedzieli ze oni juz US informuja i do Zus chyba tez jakos poszla informacja bo nie przypominam sobie zebym ich informowala
ja bylam sama w US jak juz odebralam dowód z nowym nazwiskiem i przy odbiorze dowodu powiedzieli mi ze mam na to 30 dni...
Stary 2012-12-06, 11:36   #3130
Gucia0987
Zakorzenienie

Tasia nie wiem jak jest teraz, ale ja przy zmienianiu dowodu dostałam też druczek do uzupełnienia do US i oni przesyłali. W ZUSie żadnych zmian nie robiłam, tym zajął się pracodawca.

Ale teraz się coś pozmieniało i chyba właśnie nie trzeba niczego zgłaszać, że oni sami to robią. Ale pewna nie jestem.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ja bylam sama w US jak juz odebralam dowód z nowym nazwiskiem i przy odbiorze dowodu powiedzieli mi ze mam na to 30 dni...
tak było przez dłuższy czas a później się pozmieniało coś

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 11:38   #3131
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

[/COLOR]

tak było przez dłuższy czas a później się pozmieniało coś
a byc moze, bo to bylo 5 lat temu
Stary 2012-12-06, 11:44   #3132
(t)asia
Zadomowienie

Zawracam Wam głowę tylko.... do US nie trzeba jeśli się nie prowadzi działalności i nie jest się płatnikiem podatku Vat. Zus załatwia pracodawca.
Od 1 stycznia sś nowe przepisy.
Także na szczęście nic nie przegapiłam =) Tzn paszportu nie wymieniłam ale nie jest mi on na razie potrzebny. Musiałabym brać wolne, gnać 150 km żeby to załatwić... gra niewarta świeczki.

Ale pomijając temat. Jak humory dziewczyny? Bo ja dzisiaj aż promienieje, nie wiem dlaczego.
Stary 2012-12-06, 11:51   #3133
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Zawracam Wam głowę tylko.... do US nie trzeba jeśli się nie prowadzi działalności i nie jest się płatnikiem podatku Vat. Zus załatwia pracodawca.
Od 1 stycznia sś nowe przepisy.
Także na szczęście nic nie przegapiłam =) Tzn paszportu nie wymieniłam ale nie jest mi on na razie potrzebny. Musiałabym brać wolne, gnać 150 km żeby to załatwić... gra niewarta świeczki.

Ale pomijając temat. Jak humory dziewczyny? Bo ja dzisiaj aż promienieje, nie wiem dlaczego.
A u mnie średnio... jakoś się zdenerwowałam akcją w pracy jedną...głównie dlatego, że jestem przewrażliwiona, jak ludzie ględzą straszne głupoty i interweniowałam, bo już nie wytrzymałam...i mogło mnie to zdemaskować przed współpracownikami, że studiuję...

Hania

Stary 2012-12-06, 12:15   #3134
Amani
Zakorzenienie

Dzien dobry, Dziewczyny!

Cytat:
Hej dziolszki,

dzisiaj zdecydowanie to nie jest moj dzien... myslalam, ze zejde jak mi budzik zadzwonil... byle do weekendu bo mnie szlag trafi, potrzebuje sie w koncu wyspac, wyspac tak, ze sie obudze sam a nie przy pomocy jakiejs pikajacej maszyny.
No nic, tyle w ramach wstepu.

looooo matko swieta!!!
A dlaczego Dominika ci tych kresek nie robila??? Ja osobiscie bym sie tej drugiej nie dala . Chwala bogu, ze sie to skonczylo tak a nie inaczej ale kobita przez swoja nieuwage mogla z ciebie zrobic kaleke do konca zycia.

zagladaj i zostan z nami

Onyks,
bardzo fajny wozek. Amani widzi podobienstwo do Bugaboo a ja widze co nieco ze Stokke.
juz niedlugo weekend

Co do kresek, to tam ta babka od makijazu ma osobne pomieszczenie, takie odgrodzone od tego tatuazu, wiec chyba sie tak podzielily. Jak dzownilam to tez mi sie wydawalo, ze gadam z jakas starsza babka... a na stronie sa wymienione tylko te tatuazystki

Cytat:
czesc

Amani matko, wspołczuje bolu,

Onyks wozek jak dla mnie ok tylko kolor nie moj, nie wybrala bym czrnego dla dziecka,
wanienka super

Nikita

oby w moim przypadku sie to sprawdzilo
powiem szczerze, ze drugi raz bym na to nie poszla, a i jakbym wiedziala jaki to bol to nawet na ten jeden raz bym sie nie zdecydowala.

Cytat:
zabierz mnie....
Amani biedactwo... opuchlizna zejdzie i będzie cudnie. Dla mnie i tak jesteś bohaterką...w życiu bym się nie odważyła majstrować igłą koło oka... Jak mi rzęsy przyczepiała kosmetyczka to leżałam nieźle zestresowana, żeby jej się przypadkiem pęsetka nie obsunęła =)
Onyks wózek boski! Mój mąż też powiedział że czarny kupi... Zupełnie jakby miał coś w tej kwestii do gadania
mysia a zdjęcie sukienki gdzie bo nie widzę
Madzia a zdjęcia fryzury??????? i fajnie że dzień miło spędziłaś.

W mieszkaniu które teraz wynajmuje też jest ściana z piaskowca... mogę wam zdjęcie wrzucić do klubu. Ja jak ją zobaczyłam to moja pierwsza myśl- jeju ile to będzie zbierało kurzu... No ale nie jest tak źle =)

mysia za wizytę
Gucia ekstra z tymi badaniami! mnie wołami nie mogą do laboratorium zaciągnąć nigdy.... i dziękuje za kwiatka
do mnie Mikołaja rano nie przyszedł... ale podobno dzisiaj mają mi wpłynąć pieniążki na konto więc będzie się z czego cieszyć =)))
dzis sie obudzilam i na nowo mi oczy napuchly... ciekawe czy mi zejdzie ta opuchlizna

Cytat:
Halo Kochane Moje w MIKOŁAJA!!!!!!!!!!

Dla mnie to jest szczególny dzień bo jakiś czas temu mój tż zmiękł i zmienił na mój widok plany życiowe jak zobaczył mnie przebraną w firmie za mikołajkę heheheh. Od tego czasu jakoś się poukładało...;-)

Amani- jezu...kochana. Mam nadzieję, że ci przejdzie! Niestety tak jest z permanentnym, zwłaszcza w takich okolicach. Ja bym sie nigdy nie dała, ale wierzę w ciebie!

A o k. skomentuję tylko tak....mam to we d.upie;D Uwielbiam z wami spędzać czas i bynajmniej nie dlatego, że jest sweetaśnie. Jesteście dobre, życiowe i mimo wielu różnic każda szuka meritum z drugą osobą. W końcu łączy nas piękny fakt: staramy się o dzidzie, zachodzimy razem w ciąże, razem poniekąd rodzimy i wychowujemy. To jest piękne. I nikt tej magii nie odbierze. A niedojrzalcom proponuję posiedzieć samym ze sobą i złapać pokój w sercu na święta;-)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!
dzieki

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:25   #3135
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ulubiony film!!!!!!!! Nikita skąd wiedziałaś????
Wiedzialam bo wszystkie go kochamy!!!!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Co do kresek, to tam ta babka od makijazu ma osobne pomieszczenie, takie odgrodzone od tego tatuazu, wiec chyba sie tak podzielily. Jak dzownilam to tez mi sie wydawalo, ze gadam z jakas starsza babka... a na stronie sa wymienione tylko te tatuazystki
Szkoda.
A ja dzis opuchlizna? Oby wszystko sie ladnie zagoilo!

Stary 2012-12-06, 12:46   #3136
onyks
Zakorzenienie

Tasia, Mala, dziękuję

Amani, a mówili do kiedy opuchlizna może być?

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-06, 12:52   #3137
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedzialam bo wszystkie go kochamy!!!!

Szkoda.
A ja dzis opuchlizna? Oby wszystko sie ladnie zagoilo!
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Tasia, Mala, dziękuję

Amani, a mówili do kiedy opuchlizna może być?
opuchlizna teraz sie malo przejmuje, najgorsze jest dla mnie o czym pisalam w klubie... dziewczyny, rycze jak glupia

-26kg

Stary 2012-12-06, 13:21   #3138
(t)asia
Zadomowienie

Butter nie wiem dokładnie co zaszło, więc nie będę pisała, że może nie słyszeli, nie zrozumieli czy coś takiego.
Trzeba myśleć pozytywnie. Będzie ok. Przesyłam ci mocnego huga

Amani pisałam w k. a opuchlizna, skoro przyszła to i zejdzie. Nie ma co ryczeć. Co to powiedz zmieni? Tylko to że twoje oczy będą jeszcze mocniej opuchnięte! A tego nie chcemy, tak?

Kurcze przydałyby się jakieś II na poprawę humoru dla wszystkich. Kto tam kolejny na liście jest?
I jak tam nasza tynkusia. Urodziła czy nie?
Gocha kolejna z onyks jest. Jak tam dziewczynki. Zaraz wkraczacie w ostatni miesiąc... ale fajniosko!
Ej a nie było tak że którejś z was się termin przesunął? Czy mi się przyśniło?
Stary 2012-12-06, 13:29   #3139
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter nie wiem dokładnie co zaszło, więc nie będę pisała, że może nie słyszeli, nie zrozumieli czy coś takiego.
Trzeba myśleć pozytywnie. Będzie ok. Przesyłam ci mocnego huga
Kochanie, nie bardzo wiem, czego się tyczy Twoja wypowiedź
Ale jeśli chodzi o moje zdekonspirowanie się, to..hmmm...to też nie rozumiem, czego nie słyszeli, czego nie zrozumieli? Jest tak, że u mnie w pracy nikt nic nie wie na ten temat...i chcę, bardzo mi zależy, żeby tak zostało...więc jak zaczęłam coś peplać, co mogło mnie wydac, to się zestresowałam

Hania

Stary 2012-12-06, 13:35   #3140
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Kochanie, nie bardzo wiem, czego się tyczy Twoja wypowiedź
Ale jeśli chodzi o moje zdekonspirowanie się, to..hmmm...to też nie rozumiem, czego nie słyszeli, czego nie zrozumieli? Jest tak, że u mnie w pracy nikt nic nie wie na ten temat...i chcę, bardzo mi zależy, żeby tak zostało...więc jak zaczęłam coś peplać, co mogło mnie wydac, to się zestresowałam
No właśnie o to mi chodziło. Napisałaś że interweniowałaś i to cie mogło wydać. Pomyślałam, że powiedziałaś coś co mogło sugerować że studiujesz. Chodziło mi o to że może nie wywnioskowali z twoich słów że studiujesz. A z resztą chyba nie potrafię napisać tego co myślę. Strasznie opornie mi to idzie. Ale huga nie wycofuje
Stary 2012-12-06, 13:38   #3141
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie o to mi chodziło. Napisałaś że interweniowałaś i to cie mogło wydać. Pomyślałam, że powiedziałaś coś co mogło sugerować że studiujesz. Chodziło mi o to że może nie wywnioskowali z twoich słów że studiujesz. A z resztą chyba nie potrafię napisać tego co myślę. Strasznie opornie mi to idzie. Ale huga nie wycofuje
Aaaa... już rozumiem
Sorki, ja dziś jestem bystra jak woda w haźlu... głowa mnie potwornie boli od momentu, jak sie obudziłam.

Wiesz co, chyba się nie zorientowali, ale wyszło to tak, że ja nic nie wiem, bo niby skąd, a się wymądrzam ale to właściwie do mnie podobne

Hania

Stary 2012-12-06, 13:40   #3142
xxKasiax
Wtajemniczenie

WESOLEGO MIKOLAJA
Stary 2012-12-06, 13:44   #3143
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
WESOLEGO MIKOLAJA
i wzajemnie.
A był u ciebie? przyniósł ci coś? Bo ja szukałam prezentu pod poduszką, pod łóżkiem, cały dom przetrzepałam rano i nic...

Miałam wam coś jeszcze napisać...
Codziennie rano czytam wiadomości. I jak widzę kolejny artykuł z serii- księżna Kate to aż mnie zalewa. Ale nie dlatego że tylko o niej piszą. Szkoda mi tej kobiety. Wiem, że była świadoma że tak będzie wyglądało jej życie, ciągle na świeczniku, no ale... Masakra, zakłady bukmacherskie, jakiej płci będzie, ile dzieci urodzi, jaki będzie miało kolor oczy, jakie włosy. No masakra. A jak przeczytałam że już symulacje komputerowe robili jak to dziecko będzie wyglądało to oniemiałam. Zaraz małpka będzie losowała piłki i wybierała płeć...Nie uśmiechnie się to zaraz że pewnie chora, uśmiechnie się to złośliwość że cały czas się szczerzy. Jakoś artykuły na temat jej męża mnie tak nie drażnią. Może dlatego że instynkt mocno mi do głowy uderza =)

Edytowane przez (t)asia
Czas edycji: 2012-12-06 o 13:50
Stary 2012-12-06, 13:46   #3144
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa... już rozumiem
Sorki, ja dziś jestem bystra jak woda w haźlu... głowa mnie potwornie boli od momentu, jak sie obudziłam.
hej bystra wooooda bystra wodzicka

sorki, odwala mi dzis potrzebuje snu

Stary 2012-12-06, 14:01   #3145
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa... już rozumiem

Wiesz co, chyba się nie zorientowali, ale wyszło to tak, że ja nic nie wiem, bo niby skąd, a się wymądrzam ale to właściwie do mnie podobne
Cytat:
hej bystra wooooda bystra wodzicka

sorki, odwala mi dzis potrzebuje snu
na was zawsze mozna liczyc

-26kg

Stary 2012-12-06, 14:16   #3146
gucia6
Zakorzenienie

no to kochane, z okazji Mikolaja dostalam odmowe w zwiazku z ta rozmowa, ktora mialam tydzien temu, czego i tak sie spodziewalam
ale ponoc sie dlugo zastanawiali... bla bla bla

troche tez mnie to wszystko dziwi i smieszy, bo do tamtego stanowiska brakowalo mi troche doswiadczenia w pewnej dziedzinie, ale na rozmowe dotarlam.
A na inne stanowisko posiadam praktycznie 100% wymagane wyksztalcenia i doswiadczenia (a dodatkowo w tym kierunku tez robilam magisterke), a dostalam odmowe po 2 dniach ... ze niby moje wyksztalcenie i doswiadczenie nie odpowiadaja temu co wymagaja, a i maja juz mnostwo podan... taaaa... oferta pracy byla z zeszlego tygodnia ...

na szczescie nie byly to jedyne oferty pracy, takze jestem jeszcze optymistycznie nastawiona . A jakby tez na to nie patrzec, grudzien jest chyba najgorszym miesiacem na szukanie pracy... wszyscy mysla o zamknieciu roku, prezentach, swietach i odliczaja dni do urlopu
Stary 2012-12-06, 14:42   #3147
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze przydałyby się jakieś II na poprawę humoru dla wszystkich. Kto tam kolejny na liście jest?
tasiu poniewaz na przyszly tydzien przepowiedzialas nam pelnie szczescia wiec licze na to ze sie spelni i ujrze w koncu II kreseczki

gucia6 oby sie cos w koncu znalazlo ale tak jak piszesz grudzien to nie najlepszy miesiac na szukanie pracy tzn widze jak u nas sa traktowane osoby ktore przychodza z podaniami
Stary 2012-12-06, 14:48   #3148
Amani
Zakorzenienie

ok laski, ja ide do lekarza.... pewnie pomysli, ze przyszlam do obdukcji

-26kg

Stary 2012-12-06, 14:48   #3149
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
tasiu poniewaz na przyszly tydzien przepowiedzialas nam pelnie szczescia wiec licze na to ze sie spelni i ujrze w koncu II kreseczki
No ba!
Stary 2012-12-06, 14:54   #3150
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
no to kochane, z okazji Mikolaja dostalam odmowe w zwiazku z ta rozmowa, ktora mialam tydzien temu, czego i tak sie spodziewalam
ale ponoc sie dlugo zastanawiali... bla bla bla

troche tez mnie to wszystko dziwi i smieszy, bo do tamtego stanowiska brakowalo mi troche doswiadczenia w pewnej dziedzinie, ale na rozmowe dotarlam.
A na inne stanowisko posiadam praktycznie 100% wymagane wyksztalcenia i doswiadczenia (a dodatkowo w tym kierunku tez robilam magisterke), a dostalam odmowe po 2 dniach ... ze niby moje wyksztalcenie i doswiadczenie nie odpowiadaja temu co wymagaja, a i maja juz mnostwo podan... taaaa... oferta pracy byla z zeszlego tygodnia ...

na szczescie nie byly to jedyne oferty pracy, takze jestem jeszcze optymistycznie nastawiona . A jakby tez na to nie patrzec, grudzien jest chyba najgorszym miesiacem na szukanie pracy... wszyscy mysla o zamknieciu roku, prezentach, swietach i odliczaja dni do urlopu
Przykro mi, ale napewno cos znajdziesz

Nie moge sie wbic, czuje sie dziwnie...
tyle sie tu ostatnio dzieje

Za to zjadlam 4 placki ziemniaczane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości