|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37997828]A ja Wam zazdroszczę tego kopania.... Ja mam jeszcze przynajmniej 9-10 tygodni do tego, a już się nie mogę doczekać...
I zastanawiam się powoli, czy sobie nie kupić ten detektor tętna ![]() a będziesz umiała wyłapać tętno dziecka? ja bym chyba nie potrafiła i jeszcze bardziej bym panikowała. w zaawansowanej ciąży podobno dużo łatwiej, ale jeszcze ileś tygodni temu lekarz na wizycie próbował wyłapać i sam miał problemy. powiedział, że co złapie na chwilkę to mu dziecko ucieka i praktycznie tylko ruchy słychać. ja słyszałam przecież dokładnie to co on, ale nie wyłapałam tętna ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4142 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Nie wiem, czy będę umiała, na razie się nad tym zastanawiam. Pewnie mi TŻ zabroni. Ale i tak o tym myślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
to Ci wolne...
![]() Torres jeszcze nie mial. albo ja jeszcze nie wiem ze to to ![]()
![]() |
![]() |
#4144 |
Rozeznanie
|
hejka,
Nie odzywalam się jakis czas gdyż cały czas się diagnozuję. Póki co w badniach wyszla mi przekroczona norma prolaktyny. wg norm z laboratorium ok jest do 600 jednostek, a ja mam ponad 1300. Dostałam skierowanie na rezonans, badania już zrobiłam, wyniki za tydzien, a wizyta za dwa. Co wiecej przeciwcialam ANA2 wyszły mi graniczne. mam wrażenie, że poruszyłam góre lodową. mak abra.
![]() |
#4145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4146 |
Rozeznanie
|
ja wiem, dziekuję. co nie zmienia faktu, że czuję się dobita.
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie przyszedł Mikołaj jednak..... ![]() Dziękuję dla Mikołaja ![]() P.s. nawet się domyśliłam kto jest moim Mikołajem! ![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-12-06 o 13:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
masz jakąś przyczynę!! To już duuużo jest!! I da się coś z tym zrobić!!
Koocurek fajny prezent ![]() Ja też mam taki kolor filcu (uwielbiam ten kolor ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4149 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kocurku - Kto? kto? ![]() ![]() ps. ja też mam pewne podejrzenia co do Mikołaja ale nie powiem ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Ja jak zobaczyłam że wyszły mi te przeciwciała, to czułam się tak jakbym to ja zabijała moje dzieci.. takie miałam dziwne myśli.. bo skoro to mój organizm dąży do zabicia dziecka to jest moja wina.. biłam się z tymi myślami baaaardzo długo. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4150 | |||||
Zadomowienie
|
Super, że wszystko ok- gratulacje
![]() Ja tylko w szpitalu na usg byłam. Jak będzie się coś działo to mam znowu przyjechać. W domu na szczęście jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdrowia dla Was i żeby Olek się nie zaraził ![]() Nie patrz tak na to. Oboje macie teraz trudny czas- dużo spraw Wam się ostatnio skumulowało. Porozmawiajcie- powiedz mu co czujesz. Powinno pomóc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perse- za wizytę i Wasze Maleństwo ![]() kocur- trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę ![]() A mnie "Mikołaj" wczoraj zabrał babcię ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do przeciwciał, to hmm moja matka ma tocznia i ona te przeciewciała ma dodanie. Moje wskaznie jet graniczne więc uważam to za dobre wieści chociaz niepokojące.
![]() |
![]() |
#4152 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak strasznie mi przykro ![]() ![]() Trufla ja niestety nic nie wiem o tych pciałach i nie pomogę ![]() A ja byłam na cmentarzu, zapaliłam Dawidkowi znicz w kształcie małej choinki i dałam mu do stroika takiego śmiesznego bałwanka - taki dostał prezent mikołajkowy od mamusi ![]() Potem byłam u ginki, bez problemu mi to L4 zmieniła, no i na szczęście nie było ludzi, bo nie lubię się wciskać do kolejki, a z drugiej strony też bym nie czekała w kolejce, jak miałam tylko to do poprawy... Ech na drugi raz muszę tego pilnować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4153 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dodłam taki kolor do salonu bo było za mało życia. Teraz dodaje jescze zielony ![]() Cytat:
Dziewczyny diagnostyka jest trudna, ale warto przejśc ten etap.. ![]() A możemy mówić kto?? ![]() Cytat:
Bardzo mi przykro....los jest okrutny.... Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38000817] A ja byłam na cmentarzu, zapaliłam Dawidkowi znicz w kształcie małej choinki i dałam mu do stroika takiego śmiesznego bałwanka - taki dostał prezent mikołajkowy od mamusi ![]() Potem byłam u ginki, bez problemu mi to L4 zmieniła, no i na szczęście nie było ludzi, bo nie lubię się wciskać do kolejki, a z drugiej strony też bym nie czekała w kolejce, jak miałam tylko to do poprawy... Ech na drugi raz muszę tego pilnować.[/QUOTE] To bardzo smutne.... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() W końcu dotarł wózek ![]() Jestem średnio zadowolona, ale najważniejsze, że Staś będzie miał w czym jeździć ![]() ![]() A pozatym to nic nowego, dziś jesteśmy sami bo TŻ zostaje w pracy i nie wraca na noc ![]() Lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cynamonek przytulam Cie Kochana!!
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38000817] Potem byłam u ginki, bez problemu mi to L4 zmieniła[/QUOTE]a ja mam problem ![]() ![]() W koncu!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego jestes niezadowolona?!
![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
Jutro wizyta a ja jestem już cała w stresie...strasznie sie boje.
![]() 13.12 będzie dniem kiedy straciłam Marysie w poprzedniej ciąży... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4158 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
Panika nie chodzi o to, że niezadowolona jestem, tylko moje serce chciało inny wózek. A ten mi się wydaje, że mało solidny jest, ale pewnie TŻ powie, że wybrzydzam. Oby się dobrze sprawował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Konto usunięte
|
Kurcze a mi się właśnie zdawało, że Roan jest bardzo solidny
![]() Mam nadzieję, że z użytkowania będziesz zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4161 | |
Zakorzenienie
|
heh... skad ja to znam...
nie boj sie... wszystko musi byc dobrze! ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38001414] A co Tobie pomylił w L4? [/QUOTE]w ZUSie sie okazalo, ze dostalam kopie lekarska. u niego nie ma kopii dla mnie (wszystkie zieloniutkie...) - nie wiem czy on mi dal tylko jedna, czy sie skleily i dostalam dwie czy on posial?! heh. jutro on zadzwoni do ZUSu i zapyta co z tym zrobimy ![]() Cytat:
aaa. w aptece osiedlowej (apteka Sloneczna) kupilam najtanszy dotad duphaston. za 19,99 zl. i pregnaPLUS za 24 zl. jestem super zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Rozeznanie
|
dziewczęta pochwalcie się jeszcze mikołajami
![]() ![]() J amam mikołaja tylko w pracy. i powiem ze sie nawet firma szarpnęła bo jest: pomarańcza, ślwiki w czekoladzie kredensowe, ozodby na choinke i dlugopis. To jest absolutny wypas w porownaniu do zeszlorocznych: pomarańczy, goździków z cykroii (przyprawy) i renifer piernikowego. sama sie zastanawiam co za umysł wymyślił te goździki. ![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38001569]Kurcze a mi się właśnie zdawało, że Roan jest bardzo solidny
![]() Mam nadzieję, że z użytkowania będziesz zadowolona.[/QUOTE] Moją opinią się na razie nie sugeruj, bo jestem jeszcze nie przekonana do Roana i szukam dziury w całym, ale tak zawsze mam jak chcę coś innego, a dostaję co innego. Panika nie kupiliśmy innego bo był drogi. A firma TŻta się rozpada tzn rozpadła więc straci pracę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki nie udzielam się na bieżąco, bo nie mam o czym pisać
![]() ![]() Berbie ciesze się że w nowej pracy wszystko ok, trzymam kciuki za ciebie ![]() Eliza dużo siły na jutro, mam nadzieję że przyniesie ci to spokój... ![]() Kathe tak już jest z docierającymi się małżeństwami ![]() Cynamonowa los nikogo nie oszczędza, i nie ważne ile i jak wysokich schodów przed nami postawi, ważne żeby potrafić je sforsować!! Koocur nie dygaj, będzie dobrze, musi ![]() Trufla dobra diagnostyka to połowa sukcesu, wiesz w którą stronę iść Anitko ![]() Agatka jak tam przed egzaminem?? ![]() Co do mnie... hmm... nic leniuchuję, aż mi bokiem wychodzi, objawy mi zanikają i nie wiem czy się martwić czy nie, póki co (.)(.) jeszcze są wielkie, czasami dopadną mnie nudności, niepokoi mnie to że ciągle boli mnie brzuch, oczywiście paranoja zaglądania w gacie trwa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4165 | ||||||
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;37991888] i.... mam jedną koszulkę z drogerii, w której pracowałam w jakieś studenckie wakacje, oprócz loga drogerii jest na niej napis: zapytaj mnie o konkurs. I co robi wściekle mój TŻ? Co chwila do mnie: proszę mi opowiedzieć o konkursie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gdzie, gdzie?> toż to koło mnie, będziemy sąsiadkami ![]() W ramach Mikołaja byliśmy również na pizzy i piwku ze soczkiem, yamii...!!! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie..juz się martwiłam ![]() Objawy moga troche mijać...ja myslałam,że już nic...a rano 10 minut w kiblu.... Cytat:
Taaaa jak nie sracz... to urok..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Maksi sama niewiele wiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pizza bym nie pogardziła na mikołajki....mam w lodówce i co? oczywiście ja ją muszę przyszykować...już mi się Tż pytał czy zrobię jakiś talerz z owocami.... ![]()
![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie mikolajek brak...
tz jak przyjechal z pracy to poszedl spac i spi nadal, ja w innym pokoju jak zwykle sama sorka, ze tak dzisiaj pesymistycznie, ale juz mam dosyc.... on ma w dupie wszystko ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.