|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy dziecko może odmawiać cyca, bo zjadłam ogórkową? Chyba jednak ogórkowa nie wpływa na niego dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
![]() dokładnie robie tak jak planowałam ![]() słodka ![]() gda wydaje mi sie że tak.moja mama przestala mnie karmic piersia bo mi nagle mleko przestało smakowac jak wróciła do pracy wiec wydaje mi sie to mozliwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
A ja sobie wcinam tatara na kolacje
![]() Byliśmy wczoraj z Hubkiem na 1 rehabilitacji,fajnie było pani bardzo miła, większość ćwiczeń takich samych jak z Kamilem robiliśmy tylko Kamil miał obniżone napięcie a Hubert ma wzmożone.No i co się okazało że nasza pani neonatolog w poradni nawaliła na całej linii ![]() ![]() Z tymi konowałami to idzie się zaj.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem jak to będzie dzisiaj mała ani razu z butli ssać nie chciała we wtorek pójdę ją zważyć jeśli do tego czasu nie zacznie ssać tej butelki lub nie przybierze conajmnie te 120g to przejdę tylko na butelkę bo ona musi rosnąć a ja nie wiem ile ona z tych cycków wypija i dostaję do głowy już ze zmartwienia Cytat:
brawa dla Zuzinki za smoczka oj rzeczywiście zabiegana jesteś bardzo ale jak już poogarniasz te sprawy i kawiarnia ruszy to wszystko się unormuje oby to było jak najszybciej Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38003107]
![]() dokładnie robie tak jak planowałam ![]() słodka ![]() gda wydaje mi sie że tak.moja mama przestala mnie karmic piersia bo mi nagle mleko przestało smakowac jak wróciła do pracy wiec wydaje mi sie to mozliwe[/QUOTE] Kurczę, sztuczne właśnie zajada... Czyli cyca nie chciał. Właśnie odciągam i wylewam to mleko z obu piersi. Płakać mi się chce jak to robię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
potworkowa
|
a tego to niestety nie wiem. chyba będziesz musiała Henia przystawiać za każdym razem, jak będzie głodny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, przepraszam że tak z biegu tu wpadam do Was..próbuję ponadrabiać ale ciężko mi to idzie bo od paru dni siedziałam znowu przy pracy mgr... :/ muszę w końcu skończyć to cholerstwo a mam już powoli nóż na gardle i każdą wolną chwilę gdy mały śpi poświęcam wlaśnie na to
![]() dziś jechaliśmy znowu na Pomorze - Szymek w ciagu 10cio godzinnej podróży pił tylko 2 razy (plus raz przed wyjazdem i raz od razu po przyjezdzie) i calą drogę grzecznie przespał ![]() ![]() ![]() nie będę miała też neta teraz ![]() ![]() ![]()
Szymonek ![]() ur.16.09. CC 3400g 57cm miłości ![]() Edytowane przez justyna12345 Czas edycji: 2012-12-06 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
o Jezuuu jaka jestem wsciekla!!! bylam na tych mikołajkach w krainie zabaw a oskar wczesniej wszedl do kupy na polu i jak sciagal je to caly sie umazał z gów.a! Masakra jaki obciach przy wszystkich,potem tak sypal snieg,a ja 3 km szlam z buta z wozkiem bez folii,tak sypalo ze nic nie widzialam,maly sie darł,oskar mi sie gubil,a na koncu zgubilam ostatnie 50zl i jak tu byc zadowolonym!!!!??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie dam rady teraz nadrobić niestety. U nas lepiej chociaż Jasiu jeszcze troche kaszle. Mam nadzieje że Mu szybko przejdzie bo chcielibyśmy wyjść w poniedziałek. Pozdrawiamy wszystkich i może później nadrobie
#1513 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1514 | |||
Zakorzenienie
|
cudowna ![]() Cytat:
super masz chłopców ![]() Cytat:
Ojej ale pech ![]() Cytat:
trzymamy kciuki za Jasia ![]()
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
A wiem co miałam zapytać. Reklamowali, że pampersy w grudniu tańsze. Ciekawe gdzie bo w rosmanie kupował mąż dziś 3 i cena standardowa była
![]()
#1516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- piękne fotki maluszków dziś wstawiacie dziewczyny kraven obyście wyszli ze zdrowym Jasiem do domku tak jak byś chciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Tamlin ja o tym w szpitalu słyszałam i że zdrowe dziecię było nie wiem na ile to prawda ale mojej koleżanki córeczka w 5 miesiącu już nie miała ... tak mi mówiła moja kończy 4 i jeszcze ma dość spore ...
A Duśka oparta o poduchy tu była do zdjęcia tylko .. nie sadzam oj nie nie .. co do lalki z lamaze to w tesco były zabaweczki z tej firmy ... Aduśka gratuluję kochana i trzymam kciuki za kolejne dobre wieści ![]() ![]()
#1518 |
Zakorzenienie
|
Kurde no niby jutro dostane pieniadze ale jednak zal mi
![]() ![]() Uspokoilam sie troche bo budowalam klocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |||||
Zakorzenienie
|
sliczny.. i co ty gadasz ze on nie fotogeniczny
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kolejna ksiezniczka ![]() Cytat:
![]() lece dalej nadrabiac dobrze mi idzie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | ||||||
Rozeznanie
|
Witam się wieczorową porą, nadrobiłam wszystko sumiennie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | ||||
Zakorzenienie
|
hehe, u Zuzi dziś był "prawdziwy" święty Mikołaj
pisałam Wam, że moi rodzice zbzikowali na punkcie pierwszej wnusi. Przyszli dziś po południu. Otwieram drzwi, a tam Cytat:
![]() śliczniusia W ogóle te nasze mikołajkowe maluszki są przesłodkie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() słodkich masz syneczków Cytat:
![]() w sumie przez 2 pełne miesiące trzymałam ostrą dietę i ani razu żadnych kolek ani bólów brzuszka nie było. Od 3mca zaczęłam dietę rozszerzać. teraz jem już praktycznie wszystko: i smażone schabowe i mielone z cebulką (w niedzielę robiłam) i paprykę konserwową i ogórki kiszone. Nie jem tylko kapusty, kalafiora, brokułów. no i alko nie piję i gazowanych jeszcze. podobno do 2 tygodni może się oczyszczać... też mi by było szkoda wylewać, ale chyba nie masz wyjścia. sprawdzaj za każdym razem, czy będzie chciał ciągnąć, czy nie były i nie było. poszłam tego dnia, gdy zaczynała się promocja, bo chciałam laleczkę i już nie było ![]() i kevin na polsacie jest ![]() Jestem za dostępem dziewczyn do maila. A do klubu - to nie wiem?
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-12-06 o 19:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Rozeznanie
|
http://www.promobaby.pl/promocja-11444.html ale superaśna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | |
potworkowa
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kaczuszka69 Czas edycji: 2012-12-06 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() dzisiaj zaszalałam w lumpkach, na Lenę wydałam ponad 300 zł ![]() pełna siatka ciuchów ![]() Anesh, wszystkiego najlepszego ![]() Elena, w rosmanie jest promocja na pampersy 2, 108 sztuk za 42 zł a jedynki są po ok 17. 3 są w normalnej cenie. jeśli chodzi o klub i maila... jeśli chodzi o maila, to nie ma sprawy, jestem za ![]() ale klub... klub powinien być tylko dla osób, które odzywają się regularnie a nie z doskoku. nie podoba mi się pomysł, by dawać zaproszenie każdemu, kto o nie poprosi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 | ||||
Zakorzenienie
|
śliczna
![]() Cytat:
![]() Skaza by tak mogła wyjść po 2,5 miesiąca jak od początku jem nabiał? Mam nadzieję że to jednak nie to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ej, mogę wypić szklaneczkę Gingersa jak następne karmienie ok. 2, nie? Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2012-12-06 o 19:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() piękna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nie jestem za tym żeby do klubu wszystkim dawać namiary mail jak najbardziej ![]() nadrobiłąm ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByTapatalk1354823167.896991.jpgA to Jaś z dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zadomowienie
|
Mail tak, klub nie. Przynajmniej jeszcze nie teraz- takie moje skromne zdanie.
Dziewczyny pisały tam różne rzeczy a i moje niektóre posty są na "cenzurowanym" tak więc dziewczyny dajcie się lepiej poznać, wszystko w swoim czasie. Zielona przepraszam, ale oplułam monitor ![]() Jasio jak zwykle Asiu przystojniak ![]() Gda swatowa weź Ty mojego zięcia nie męcz ogórkową no ![]()
#1530 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Jaką ja mam dziś totalną głupawkę. Prawie się posikałam aż ze śmiechu. Mati wiecznie buzią dziadzie jakby chciał jest a że Kropek wziął wczoraj i dziś wolne bo ja chora to dopiero widzi jak to jest na co dzień, bo tak to tylko całe niedziele razem spędzamy. No i co chwila do mnie: On chce jeść. Matko on znów chce jeść. I tak co chwilę. No i w końcu mówię, że jeśli będę mu dawała cyca na każde jego mlaskanie to za jakiś czas będzie wyglądał jak kulka i będzie się toczył. No i że na spacer będzie go zabierał na górkę aby się poruszał
![]() Później wołam aby mi podał waciki bo do umycia buzi małemu nie przyniosłam to ten mi przyniósł patyki do uszu. Błagałam aby pokazał jak tym umyć buzię ![]() I tak cały dzień wariata dziś. [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38003107] ![]() dokładnie robie tak jak planowałam ![]() [/QUOTE] Super, Leoś nie wykorzystuje tego? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A te zarośnięte to może boczne były ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trochę późno na skazę w sumie. Smaruj emolientami i poczekaj jeszcze trochę, jak nie będzie się poprawiać to wtedy to skonsultuj. Cytat:
![]() Lilka a może tej lekarce chodziło o tylne ciemiączko. Na pewno mówiła o przednim??? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.