Prezenty.Co już kupiłyście?? - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-12-05, 16:32   #1111
Malinovva
Rozeznanie

Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??

Cytat:
Napisane przez Ailanna Pokaż wiadomość
Niestety mniej niż bym chciała, bo ok. 50zł. Nie orientujesz się czy nadal jest w ofercie?
!
A ten zestaw był za 35zł, bodajże i były jakieś pióra, wskazówki, wkłady, papier taki ozdobno-specjalny i w ogóle, świetna rzecz! Ale nie wiem, czy jeszcze są... myślę, że to zależy od sklepu, bo ta oferta się kończyła chyba w wczoraj, albo możliwe, że w poniedziałek... to był niby tydzień z sztuką, od 24ego chyba, więc teoretyczni do 1... ale dużo produktów jeszcze przedwczoraj u mnie było, m. in. ten zestaw. Musiałabyś się szybciutko przejść, bo w Twoim przypadku to chyba jest strzał w dziesiątkę
A jak nie będzie, to daj znać, to może u mnie będzie, to wtedy byśmy się dogadały!

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Ojej! Jednak ten zestaw był od 29ego listopada, więc powinien jeszcze być!!! Patrz: http://tugazetka.pl/lidl/2012.11.29....,do,kaligrafii
Zestaw do kaligrafii , cena 34,99 PLN za 1 opak.
- 30 części
- w zestawie: obsadka z drewna, 5 piór do kaligrafi , kałamarz z tuszem, pieczęć z ozdobnym wzorem lilii, sztabka wosku do pieczętowania wraz knotem, 10 kart podwójnych z pasującymi kopertami, składane pudełko
Stary 2012-12-05, 16:43   #1112
olcia864
Przyczajenie

Hej wszystkim Może i ja się dołączę do wątku Mam 13 lat. W tym roku postanowiłam choć troszkę odwdzięczyć się rodzicom,babci i siostrze za te wszystkie,coroczne,cudown e prezenty. Nie dysponuję wieloma pieniędzmi,więc postanowiłam zakupić drobiazgi,które każdy z nich uwielbia.

Mama - Jej ulubiony jedwab do włosów Biosilk,którego nigdy jej nie za dużo + myślałam o jakiejś herbacie. Polecicie jakiś fajny,trochę mniej oklepany smak ? Może cynamonowa? Mama nie chce słodyczy,a herbatki uwielbia,więc czemu nie ?

Tata- Tu mam problem. Wiem,że na pewno kupię wielką czekoladę z całymi orzechami.. Dokupić coś jeszcze? Myślałam nad kilkoma maszynkami do golenia,bo ciągle wysyła mnie i siostrę do sklepu.. : )

Babcia- Na bank kupię jej marcepanowe słodkości,które uwielbia,a prawie wcale ich nie dostaje. Myślę : co jeszcze ?

Siostra ( 11 lat ) - Tu mam problem.. Chyba zakupię jakieś fajne mydełko w motywie świątecznym i słodycze ( już nawet wiem jakie ) : P

Przyjaciółki ( 14,14,13 lat) - Kupię im podobne prezenty,one się pomiędzy sobą nie przyjaźnią,ale mają dużo wspólnego. Wszystkie z nich to tak jak ja maniaczki kosmetyków . W Rossmanie widziałam fajnie zapakowane,lawendowe zestawy : Body lotion + żel pod prysznic + jakaś czekolada : )

Koleżanka,którą wylosowałam w klasie : uwielbia malować paznokcie,więc zakupię z 2 lakiery,jakiś fajny rossmanowski zestaw i coś słodkiego ( do 20 zł )
olcia864 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 17:56   #1113
Sumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Izulkowa Pokaż wiadomość
Póki co kupiłam... nic ^^
Siostra: Tom jednej z jej ulubionych mang + paczka Opolanek + jeśli się uda to ręcznie malowana koszulka ze znakiem z jej ulubionej mangi (czy tam anime, nie znam się na tym totalnie ). Jeśli to nie wyjdzie to muszę myśleć nad czymś innym... (Jakieś pomysły dla piętnastoletniej fanki Japonii, japońskiego i nade wszystko wielbiącej mangę i anime? )
Gadżet z anime - mamy w PL kilka sklepów internetowych z gadżetami Japonia/manga/anime choć ja dla TŻta z odpowiednim wyprzedzeniem kupuję gadżety przez ebaya, często jest taniej i wybór większy. Tomik mangi po japońsku <3 O wiem, nohohona jej kup Kiedyś to była droga nowość teraz "wszędzie" można je dostać" za 35zł.
Stary 2012-12-05, 18:55   #1114
Izulkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sumi Pokaż wiadomość
Gadżet z anime - mamy w PL kilka sklepów internetowych z gadżetami Japonia/manga/anime choć ja dla TŻta z odpowiednim wyprzedzeniem kupuję gadżety przez ebaya, często jest taniej i wybór większy. Tomik mangi po japońsku <3 O wiem, nohohona jej kup Kiedyś to była droga nowość teraz "wszędzie" można je dostać" za 35zł.
Własnie chyba wiedzialam gdzie zapytac o gadzety "japonskie" bo duzo osob juz mi poddalo ciekawe pomysly. (Dziękuje ślicznie wszystkim )
Po internetowych sklepach z gadzetami anime/mange robilam juz rozeznanie. Ale w tym momencie to chyba wolalabym jednak kupic cos w zwyklym sklepie, niz przez internet. Wiem, ze Mloda z tomiku jej ulubionej mangi ucieszy sie najbardziej to chociaz tyle
A co to nohohon to pojecia nie mialam. Musialam wklepac więc w google Podoba mi się to "cos" hah. Ale pewnie w jakims zwyklym sklepie stacjonarnym czegos takiego nie dostane, nie?

"Życie przypomina paczkę fasolek wszystkich smaków Bertiego Botta.
Wyjmujesz którąś i masz nadzieję, że wreszcie jest to coś dobrego, a zazwyczaj okazuje się, że gorzej nie mogłeś trafić."
Izulkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 22:13   #1115
Sumi
Zadomowienie

Nie widziałam w stacjonarnych niestety.
Stary 2012-12-05, 22:47   #1116
zuzka92
Zadomowienie

GG do zuzka92

Cytat:
Napisane przez aska85 Pokaż wiadomość
Babcia: zestaw z grubej porcelany z motywem włóczkowym lub motywem warkocza, filizanki, dzbanek i patera (sama bym taką chciała )
pokażesz?
zuzka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 22:53   #1117
aska85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzka92 Pokaż wiadomość
pokażesz?
jak cos to dam namiar
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 375348f210d0aa44811d4081793d1d68.jpg (74,9 KB, 276 załadowań)
aska85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 23:11   #1118
Ailanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość

Ojej! Jednak ten zestaw był od 29ego listopada, więc powinien jeszcze być!!! Patrz: http://tugazetka.pl/lidl/2012.11.29....,do,kaligrafii
Zestaw do kaligrafii , cena 34,99 PLN za 1 opak.
- 30 części
- w zestawie: obsadka z drewna, 5 piór do kaligrafi , kałamarz z tuszem, pieczęć z ozdobnym wzorem lilii, sztabka wosku do pieczętowania wraz knotem, 10 kart podwójnych z pasującymi kopertami, składane pudełko
Super! Wygląda ekstra! To ja jutro się przejdę i dam znać
Dzięki

aska85 - MEEEEGA ten zestaw!
Stary 2012-12-05, 23:31   #1119
winklepicker
Wtajemniczenie

Ja w tym roku nie miałam pomysłów, brakuje mi jeszcze części prezentów i muszę ograniczyć koszta. Na razie tacie kupiłam książkę, a mamie szlafrok. Siostrze kliknęłam puder, kupiłam jakąś "lepszą" maseczkę do twarzy i coś jeszcze chce jej dorzucić, siostrzenicy kupiłam Barbie i bajki do poczytania i na pewno dokupię słodycze (w sumie miałam największą frajdę wybierając prezent dla niej), a psom smakołyki. Została mi jeszcze babcia i chyba kupię jej jakieś kosmetyki. A sobie zamierzam kupić książkę.

Wierzę w Sekret.
16.06 ćwiczę 2/100
winklepicker jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-05, 23:46   #1120
YokoLove
Przyczajenie

Allmode, jestem zauroczona Twoim pomysłem z Hogwartem!
YokoLove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 01:14   #1121
kalacytrynka
Wtajemniczenie

W tym roku mam ustalone z rodziną, że nie robię wielkich prezentów. Zostaje brat i TŻ, dla reszty robię własnoręcznie pralinki i pierniczki

Brat: oryginalna gra Minecraft
: gra na xboxa, ????

Jestem szczęśliwa
kalacytrynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 10:21   #1122
BaBy Girl
Rozeznanie

Rodzice: zegar dworcowy biały, do powieszenia, pasuje im do pięknej jasnej sypialni
Mama: zegarek, książka , clinique pod oczy
Tata: płyta do nauki angielskiego, jack daniels, jakieś praliny(uwielbia czekoladę)
Brat: prawdopodobnie płyta i książka
TŻ:szczoteczka elektryczna do zębów, sobię również sprawię
Babcia: broszka z cyrkoniami i bursztynem pięknie zapakowana
Ciocia: kosmetyki Yves Rocher, kosmetyczka
Reszta Rodzinki:wina, czekoladki,kay,ciastka..w szystko pięknie zapakowane

To chyba wszystko. Na szczęście większość mam, ale zauważyłam,że już są ogromne kolejki w sklepach i korki przed centrami handlowymi....chyba mnie wykończy ta bieganina i mój portfel również
Stary 2012-12-06, 14:33   #1123
Lemon_Drop
Zadomowienie

Ja mam już prawie wszystko:
mama: kardigan + biovital
tata: maszynka gilette fusion +wkłady i biovital
TŻ: sweter, płyta z ulubionym zespołem + śliwki w czekoladzie, które uwielbia
siostra 1: kapcie + czapka panda + czekoladki
współpracownicy: symbolicznie - aniołki na choinkę z masy solnej
siostra 2 + szwagier: jako że spodziewają sie dzidziusia poradniki w oczekiwaniu na dziecko + 1 rok z życia dziecka (dokupię najpewniej jeszcze jakieś t-shirty)

zostało do kupienia:
siostra 3: planuję kupić zestaw różnych herbatek nawagę + skrzyneczka na herbatę
mama TŻ: tu mam problem - dla niej również myślałam o zestawie różnych herbat na wagę + np książka "drugi oddech", ewentualnie zrobimy z TŻ burzę mózgów i kupimy coś większego razem
brat - tu wielka niewiadoma! absolutnie nie mam pomysłu, kosmetyki dostał ode mnie ostatnio, ubrania też często dostaje. Najprawdopodobniej złożę się z siostrą i szwagrem i kupimy mu nawigację samochodową.

Jutro wybieram sie do galerii więc mam nadzieję że zostanie mniej
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 18:06   #1124
Ailanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cwiatek Pokaż wiadomość
Ja wypisałam propozycje świątecznych upominków do 20 zł Ciężko znaleźć jakikolwiek prezent, a w tej cenie tym bardziej. Coś się tam jednak udało wyszperać Jest w wersji dla Niego/ dla Niej / dla dziecka. Zapraszam do czytania

http://nabiurkuoli.blogspot.com/2012...wiateczny.html
W ubiegłym roku obdarowaliśmy tak z rodzeństwem całą rodzinę

Malinovva - dzięki za pomysł z zestawem z Lidla
Dziś (po wizycie w najbliższym Lidlu, telefonie do informacji Lidl w sprawie dostępności towaru w innym w sklepie niż ten, telefonie ponownym, bo źle zapisali mój mail, szaleńczym biegu zakończonym wywrotką na śniegu i tour de Poznań tramwajami) ZAKUPIŁAM
Został prezent dla Sis
Stary 2012-12-06, 18:14   #1125
groszek0903
Raczkowanie

Ja w końcu postawiłam na elegancję żołnierską! Haa koszula ale doradźcie jak najszybciej granatowa? http://www.denley.pl/product-pol-620...GRANATOWY.html czy może ta?http://www.denley.pl/product-pol-980...FIOLETOWY.html
groszek0903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 18:27   #1126
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez groszek0903 Pokaż wiadomość
Ja w końcu postawiłam na elegancję żołnierską! Haa koszula ale doradźcie jak najszybciej granatowa? http://www.denley.pl/product-pol-620...GRANATOWY.html czy może ta?http://www.denley.pl/product-pol-980...FIOLETOWY.html
zdecydowanie granatowa!
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 19:54   #1127
dariaaa88
Zadomowienie

to może i ja podzielę się tym co już mam

mama- sweter + perfum
tata- bluza + muszę mu jeszcze dokupić jakiś drobiazg ale nie wiem co..
brat- słuchawki
babcia- książka Szymona Hołowni
kuzynka- seans w grocie solnej i jakaś sól do kąpieli lub termofor- nie wiem co lepsze?
ciocia- to samo co kuzynce
wujek- wielka niewiadoma
kuzyn1- dobrze byłoby coś do samochodu, ale pomysłu brak
kuzyn2- koszulka z Decathlonu- gra w piłę, więc przyda mu się
drobiazgi dla znajomych: kupiłam różne mydełka/sole itp. do kąpieli, dodam coś słodkiego, zawinę w celofan i ładnie ozdobię

wracam do czytania wątku i szukania inspiracji
dariaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 20:21   #1128
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
W ubiegłym roku obdarowaliśmy tak z rodzeństwem całą rodzinę

Malinovva - dzięki za pomysł z zestawem z Lidla
Dziś (po wizycie w najbliższym Lidlu, telefonie do informacji Lidl w sprawie dostępności towaru w innym w sklepie niż ten, telefonie ponownym, bo źle zapisali mój mail, szaleńczym biegu zakończonym wywrotką na śniegu i tour de Poznań tramwajami) ZAKUPIŁAM
Został prezent dla Sis
To świetnie! Widzę, że Ty też poznań - ja ostatnio też glebę zaliczyłam
Stary 2012-12-06, 20:31   #1129
Sumi
Zadomowienie

eh brat wymyślił sobie konsolę wii a tu wszyscy prócz matki mu już kupili prezenty i nie ma kto się z nią zrzucić...
Pół prezentów już do mnie dotarło i są spakowane Tylko wstążki już pozakręcałam i boję się, że mi się pozgniatają w podróży pociągiem... Pozytywny szok dziś przeżyłam - przesyłka zwykła z Japonii szła 9 dni roboczych a z pewną księgarnią internetową po południu zatwierdzałam zamówienie i jeszcze dziś je wysłali (bo dostałam info z paczkomatów, że w drodze). Tak można robić prezenty, bezstresowo.
Stary 2012-12-07, 08:50   #1130
bleuclair
Zakorzenienie

A ja kupiłam tego "Messiego" Wybrałam się na zakupy wczoraj-o ludu, co się wczoraj w tej galerii działo, człowiek na człowieku A kolejka do kasy w Empiku to około 30 osóbDobrze chociaż,że było trzech kasjerów Weszłam tam i szukam, szukam-myślę"nie ma" ale spytałam, uprzejmy pan poszukał, stwierdził że są jeszcze jakieś ostatnie sztuki bo "Messi"idzie jak ciepłe bułeczki i znalazł na szafie na samej górze schowaneostatnie spakowane 8 sztuk Rozczarowała mnie troszkę co prawda jakość papieru w tej książce(jest taki jakby żółty), no ale mam nadzieję,że Tż się ucieszy I teraz się waham czy pisać jakąś dedykację. Bo jak napiszę to już wiadomo że jej nie zamienie w razie (odpukać)gdyby jednak czytał... A z drugiej strony chciałabym mu coś napisać... może więc wydrukować na oddzielnej kartce i włożyć w książkę?Sama nie wiem. W ogóle to trochę nie wiem jak jest z praktyką oddawania książek bo przecież równie dobrze można by było przeczytać i oddać, więc tak naprawdę to nie wiem, czy zwroty są w ogóle w praktyce możliwe. Wie coś może ktoś na ten temat , czy nie robią problemów? Bo jesli robią to walnę tę dedykację na stronie w książce i tak nie wiem co napisać troszkę... Myślałam o tym,że skoro tytuł ksiązki to "Messi, chłopiec który zawsze się spóźniał a dzis jest pierwszy"to napisałabym coś w stylu" Messi jest pierwszy, ale to Ty dla mnie zawsze będziesz nr 1"Nie wiem , nie znam sięRzadko piszę dedykacje... Może coś doradzicie?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-07, 12:33   #1131
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
zdecydowanie granatowa!
Oczywiście ,że granatowa!
Stary 2012-12-07, 22:15   #1132
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja kupiłam tego "Messiego" Wybrałam się na zakupy wczoraj-o ludu, co się wczoraj w tej galerii działo, człowiek na człowieku A kolejka do kasy w Empiku to około 30 osóbDobrze chociaż,że było trzech kasjerów Weszłam tam i szukam, szukam-myślę"nie ma" ale spytałam, uprzejmy pan poszukał, stwierdził że są jeszcze jakieś ostatnie sztuki bo "Messi"idzie jak ciepłe bułeczki i znalazł na szafie na samej górze schowaneostatnie spakowane 8 sztuk Rozczarowała mnie troszkę co prawda jakość papieru w tej książce(jest taki jakby żółty), no ale mam nadzieję,że Tż się ucieszy I teraz się waham czy pisać jakąś dedykację. Bo jak napiszę to już wiadomo że jej nie zamienie w razie (odpukać)gdyby jednak czytał... A z drugiej strony chciałabym mu coś napisać... może więc wydrukować na oddzielnej kartce i włożyć w książkę?Sama nie wiem. W ogóle to trochę nie wiem jak jest z praktyką oddawania książek bo przecież równie dobrze można by było przeczytać i oddać, więc tak naprawdę to nie wiem, czy zwroty są w ogóle w praktyce możliwe. Wie coś może ktoś na ten temat , czy nie robią problemów? Bo jesli robią to walnę tę dedykację na stronie w książce i tak nie wiem co napisać troszkę... Myślałam o tym,że skoro tytuł ksiązki to "Messi, chłopiec który zawsze się spóźniał a dzis jest pierwszy"to napisałabym coś w stylu" Messi jest pierwszy, ale to Ty dla mnie zawsze będziesz nr 1"Nie wiem , nie znam sięRzadko piszę dedykacje... Może coś doradzicie?
z tego co sie orientuje, to faceci nie lubia dedykacji na ksiazkach. Przynajmniej ja takich znam. Pozniej im wstyd np pozyczac kumplom
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-07, 22:43   #1133
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

mama - ksiazka J.K.Rowling Trafny wybor - do tego chce jej dokupic taki komplet lazienkowy (pojemnik na mydlo itd) i cos jeszcze, moze jakies kolczyki

brat - zegarek Casio i chce kupic mu sweter w reserved ktory sobie wypatrzyl

tata - rozgladam sie za cyfrowa ramka ale troche sa drogie..
Stary 2012-12-07, 23:55   #1134
Ailanna
Rozeznanie

Cytat:
Oczywiście ,że granatowa!
Si!

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
z tego co sie orientuje, to faceci nie lubia dedykacji na ksiazkach. Przynajmniej ja takich znam. Pozniej im wstyd np pozyczac kumplom
Nie zgadzam się, moi przyjaciele wręcz się oburzają jak nie ma dedykacji. Ale my jesteśmy posrani na punkcie książek
Jak nie wiesz czy wpisać, to może daj do środka zakładkę-dedykację. Możesz zrobić ją sama, ale są różne różniste piękne i tanie zakładki, zarówno słodko-pierdzące, zabawne, poważne, jak i takie... o "średnim stopniu słodkości"? Na bank znajdziesz coś odpowiedniego, choćby zwykłą z fajnym zdjęciem, którą możesz z tyłu podpisać.

Dziś byłam z mamą w sklepie i mój TŻ dostanie ogromną filiżankę do kawy z dedykacją "Zamiast wiadra" (bo jak On jest u mnie, to pije rano kawę w takim kubku, w jakim my normalnie jemy zupę i mama się śmieje, że pije w wiadrze ).
A przyjaciółka na urodziny (zaraz po Świętach) dostanie cieplutki kocyk na nową kanapę ^^
Stary 2012-12-08, 00:32   #1135
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
w empiku ze zwrotem żadnych problemów nie robią - o ile masz paragon dziwne, że tak mało Messiego, w moim empiku leży i się kurzy
dedykacja fajna sprawa, sama chyba też coś skrobnę w książkach dla tż - uzbierałam dla niego na razie 3, czekam tylko aż wpadnie jakaś zniżka prezentu od Ciebie przecież nie może wyrzucić, a jak pożyczy to będzie wększe prawdopodobieństwo, że książka wróci
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 10:04   #1136
tamtaglista
Zakorzenienie

Yee! Koniec zakupów, wszyscy kupieni
tamtaglista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 11:08   #1137
Ojoanna29
Zakorzenienie

u mnie został do obkupienia jeszcze tata - tu miał być alkohol, ale może wzięłabym mu jakiś film na dvd..
no i jeszcze pies ale tu się wstrzymam, widziałam fajną psią zabawkę w empiku, poczekam na zniżkę, bo dosyć droga..
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 12:03   #1138
WormsCrew1988
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to WormsCrew1988

Gdybym tylko ja to wiedział jak zwykle na ostatnią chwilę.
WormsCrew1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 12:06   #1139
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Si!

Nie zgadzam się, moi przyjaciele wręcz się oburzają jak nie ma dedykacji. Ale my jesteśmy posrani na punkcie książek
Jak nie wiesz czy wpisać, to może daj do środka zakładkę-dedykację. Możesz zrobić ją sama, ale są różne różniste piękne i tanie zakładki, zarówno słodko-pierdzące, zabawne, poważne, jak i takie... o "średnim stopniu słodkości"? Na bank znajdziesz coś odpowiedniego, choćby zwykłą z fajnym zdjęciem, którą możesz z tyłu podpisać.

Dziś byłam z mamą w sklepie i mój TŻ dostanie ogromną filiżankę do kawy z dedykacją "Zamiast wiadra" (bo jak On jest u mnie, to pije rano kawę w takim kubku, w jakim my normalnie jemy zupę i mama się śmieje, że pije w wiadrze ).
A przyjaciółka na urodziny (zaraz po Świętach) dostanie cieplutki kocyk na nową kanapę ^^
Sorry za głupie pytanie, ale gdzie takie coś kupić? Bo ja przyznam się,że bardzo rzadko używam zakładek do książek, najczęściej bowiem zapamiętuję stronę, albo chamsko zawijam róg W Empiku są?Bo jednak ja chciałabym coś napisać tam, a jak widuję zakładki to nie ma za bardzo gdzie tam czegoś napisać? A jednak jak nie robią problemów ze zwrotem to nie chcę ryzykować i wpisywać na stronie w książce, bo a nóż widelec ją może czytał?(choć wątpię, bo na razie zaczytany jest w "Cień wiatru"
Stary 2012-12-08, 22:10   #1140
Misia89p
Wtajemniczenie

może macie jakiś fajny pomysł na prezent? bo nie wiem co kupić mojej przyjaciółce, niedawno urodziła dziecko, chciałabym coś naprawdę fajnego, myślałam o lampie solnej, ale nie wiem....może coś doradzicie?
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości