|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
O matuniu jakie pustki!
Kasiaher fajnie, że Dominik się przełamuje do żłobka! Super! Ania20m miłe Mikołajki
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
ja mam już weekend![]() Cytat:
w skrócie Vifi![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myślę, że jak masz płacić tyle za dojazdy to wg mnie lepiej zostać z tymi lekcjami prywatnymi - z własnego doświadczenia wiem, że zajęcia grupowe tyle Ci nie dadzą, bo każdy ma swoje tempo nauki, a tutaj masz 100% uwagi. A z biletów się cieszę, w końcu jak się zsumuje w skali roku to wychodzi niezła kasa a na bilecie jeżdżę też w weekendy więc już w ogóle.Odwiedziła nas w pracy dzisiaj koleżanka ze swoim synkiem urodzonym pod koniec września - jest taki duży, że przestaje się mieścić w gondoli, a gdzie do wiosny. W każdym razie dzięki oszałamiająco długim urlopom macierzyńskim u nas wraca do pracy od stycznia, jak łatwo sobie policzyć do żłobka powędruje 3,5 miesięczny maluch - i nie będzie najmłodszy w grupie. Super nie? Synek prześliczny, całą wizytę przespał, choć został zaprezentowany całemu piętru.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-12-06 o 20:02 |
|||
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to 200 euro co mam wydac na autobus to mam praktycznie miesiac nauki u tej babki 2 razy w tygodniu po 90 minut... wiec lepiej chyba tak ta kase spozytkowac niz jezdzic tam i z powrotem autobusem
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Wtajemniczenie
|
też tak myslę
tym bardziej jak będziesz w ciąży i np. będziesz się źle czuła, zawsze możesz lekcje przełożyć, czy po prostu odwołać.
|
#4535 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Nie mam na nic czasu ostatnio, sprzątanie przedświąteczne zajmuje mi popołudnia a wieczory poświęcam Ewie Chodakowskiej bo w końcu wzięłam się za siebie i stosuję dietę i ćwiczę. Mam nadzieję, że przyniesie to oczekiwane efekty bo mam dośc swojego ciała. Do tego maluchy też nie pozwalają się matce nudzić. Jak tam u Was Mikołaj? Bogaty? Bo mój zamiast dawać to wyciąga kasę. Wczoraj się okazało, że muszę szykować 600zł na leczenie kanałowe zęba
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry PIĄTEK
![]() Jestem zmęczona. Próbuję zapanować nad ziewaniem i zebrać się w sobie, żeby popracować, bo pracy mam w pi... dużo ![]() Samba przykro mi, że @ przyszedł. Bezczelny! mam nadzieje, że dzisiaj lepiej się czujesz! Iwka zazdroszczę weekendu ![]() I strasznie u Was jest z tym macierzyńskim - bardzo krótki, choć ja będę chciała wrócić do pracy po 3-4m-cach, ale później mąż zostałby z dzieckiem. Zresztą narazie to takie gdybanie. Ktosiu cieszę się, że mikołajki udane! Kasiaher super, że wczoraj bylo lepiej z Dominikiem. Martwią mnie Wasze relacje. Kasia przykro mi, że jest tak nijak między Wami. Rossi halo, czemu Ciebie tak mało? Aniaaaaaaa gdzie jesteś?? ![]() Wczoraj wieczorem jechaliśmy do mojej sis i przy wejściu do wind jakieś zamieszanie, ja patrzę, a tam Mikołaj, prezenty i chłopy - dużżżżo chłopów Zaczęłam się śmiać, a oni do mnie, że może zostanę? Że prezent też się dla mnie jakiś znajdzie, na co mój mąż "ona jest ze mną!" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() Które ćwiczenia robisz? - trzymam kciuki! ![]() Współczuję leczenia zęba!
|
|
#4537 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
były tańce, zabawy, i paczki takie o mikołaj z czekolady i jakieś trzy bąbeczki czekoladowe , a i mikołaj był w sali tyle wiem nie ma u nas czegos takiego Cytat:
Cytat:
fajne prezenty siemka , fajne zdjęcia na fb , przeuroczy szkrab Cytat:
Cytat:
no niestety nijak dobrze to powiedziałaś , cos mi sie wydaje że to może skończyć się tylko jednym ... pożyjemy zobaczymy , ale wszyscy wkoło mówia że nic się juz pewnie nie zmieni ale nas zasypałao no szok, kupa śniegu i pada cały czas taki drobny albo taki duży , temp. -8 świetnie i cały czas ma być na minusie więc śnieg sobie chyba poleży jeszcze
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||||
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziś do pracy na 12:30 więc sobie mogę poleniuchować od rana Ale kiepsko się czuje-całą jesien przetrwalam bez przeziębienia, a teraz jak mróz trzyma, więc zarazki wybija to się coś do mnie przypałętało. Gucia niezła historia
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja rozłożona, górne drogi oddechowe "zajęte", krtań też... prawie nie mówię no i siedzę w domu.Wczorajsze Mikołajki z trudem, ale poprowadziłam musiałam były dla całego przedszkola na sali choć nie powiem, ze się bałam, bo wczoraj obudziłam się bez głosu Było bardzo fajnie, oprócz jednej nieciekawej akcji no ale cóż...
|
|
|
|
#4540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulę Cię mocno Cytat:
Aniczko zapomniałam Ci napisać, że tęskniłam za Tobą
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na antybiotyku jestemWłaśnie dzwoniłam do męża to nie rozumiał co gadam bo w trakcie mówienia i tak zachrypłego i szeptem, głos momentami zanika mi w ogóle i nie słychać kawałków słów
|
|
|
|
|
#4542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje wydatkow zwiazanych z zabkiem ![]() Cytat:
a maz przytarl panom nosa haha ![]() Cytat:
dla dziecka chyba liczy sie sam fakt, a nie co konkretnie dostal... tak mi sie wydaje z mojego punktu widzenia wstalam dzisiaj z mega leniem... a trzeba by bylo cos robic, popoludniu idziemy do znajomych na mala posiadoweczke, a teraz przydaloby sie nadrabiac rozne papierki, sprzatanie, wypisac kartki i isc na zakupy... nieeee chce mi sie
|
|||
|
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
no cisza tu ostatnio
![]() kawę piję bo Karo w końcu zasnęła, jak włączyłam odkurzacz by wyssać powietrze z worków próżniowych
|
#4544 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malutka mojej przyjaciolki usypiala suszarka
|
|
|
|
|
#4546 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czy jestem szczęśliwa ...? czuje się szczęśliwa jeśli chodzi o mojego syna a reszta ... męczę się i duszę , przytłacza mnie to ... więc chyba nie ... napewno nie Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||||
|
|
|
#4547 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() Kurcze niefajnie się podziało z Waszym związkiem... ![]() idę pisać referat... |
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie U mnie od poniedziałku do piątku urwanie głowy. Dzisiaj już ledwo na oczy patrzę. Jak dobrze, że dzisiaj piątek ![]() A jutro idziemy na STRACHY!! ![]() Już się nie mogę doczekać
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was też tak sypie śnieg?? u nas bielusio... z 10 cm albo i lepiej
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Usłyszałam rano piosenkę "Snow is falling, all around me..." i mnie wprawiła w taki nastrój, że hej! ![]() Jedyne co mi psuje humor to opryszczka! Jasna cholercia, jeszcze jej mi potrzeba! Mam pierwszy raz w życiu i pewnie nie ostatni |
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
u nas nie pada
słońce świeci mam nadzieję że u madzi nie
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nasypało, mąż odśnieżył wczoraj wieczorem i dzisiaj z rana i znowu nasypało
![]() ale fajnie, nie powiem że nie - szczególnie jak nie wychodziłam z domu ![]()
|
|
|
|
#4556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja nie znoszę śniegu w mieście, więc nie będę płakać jak go nie będzie. Na razie jest biało. Cytat:
![]() ![]() współczuję opryszczki, skąd się to mogło przyplątać skoro nigdy nie miałaś? Ja już dzisiaj nie mogę. Oczy mi się zamykają, jestem padnięta - powinnam jeszcze sporo rzeczy zrobić, ale boję się, że popełnię błędy, więc wolę ich nie tykać. Ja już chcę do dommmmmuuuu! Kupię sobie wino albo piwo po drodze do domu i mam zamiar je otworzyć jak tylko przekroczę próg A później zaszyję się z książkami, bo znowu dostałam od sis Cobena ![]() A i jeszcze mąż mi w tym wszytskim będzie towarzyszył - taki jest PLAN!
|
|
#4557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie piłaś od kogoś z kubka kto ma ten wirus? albo nie dawałaś komuś takiemu buziaka? (w sensie opryszczki jeszcze wtedy nie miał, a niedawno mu wyskoczyła?) Kurka szkoda by było, abyś to miała, bo jak się przypałęta to już na całe życie... ![]() Cytat:
może w tym roku namówię mamę by napalić w kominku |
||
|
|
|
#4558 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4559 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja ma dzisiaj dzień lenia - na obiad leczo ze słoika i łazanki (również z zapasów). Ale się nagotowałam hoho. Czekam na Tż i śmigamy po jakieś zakupy, bo akcja opróżnianie zapasów dobiegła końca
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-12-07 o 15:06 |
||||
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi impreza czad się szykuje
![]() Podejrzewam, że koleżanka też sobie nieco popłacze przy tym wszystkim - ale szaleństwo dobrze jej zrobi Dobrze, że mąż szybko wraca! Iwka my rano już ustaliliśmy, że dzisiaj nie robimy nic na obiad, tym samym albo będzie zamawiana pizza, albo kfc, albo cokolwiek innego co nie wymaga ode mnie żadnego poświęcenia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.

I trzymam kciuki za pracę
Dostaliśmy prezenty już na mikołaja od rodziców, więc czar Św. Mikołaja trwa
Martucha nie wierzę już Ci z tym motylem!
zawsze rodzice mogliby sie zlozyc po np. 20 zl i kupic troche slodyczy i jakis maly samochodzik czy misia do tego

bo w trakcie mówienia i tak zachrypłego i szeptem, głos momentami zanika mi w ogóle i nie słychać kawałków słów 

i pewnie nie ostatni