|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Cytat:
Ja zamierzam w³a¶nie zim± postawiæ na oleje i na kremowanie w³osów bo unikam silikonów (w³osy naturalnie cienkie i delikatne, silikony robi± mi przyklap). A dziewczyny polecaj± jeszcze od¿ywkê Garnier awokado i karite, tu recenzja: http://my-hair-secrets.blogspot.com/...cja-ultra.html Ja jutro planujê nabyæ ;-) Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2012-12-06 o 23:40 |
|
|
|
|
#3062 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Dosta³am wiadomo¶æ, ¿e wys³ali we wtorek...mo¿e jutro przyjdzie. A Ci wys³ali poczt± czy kurierem?
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
nasz³a mnie my¶l szaleñcza, ¿eby nakremowaæ w³osy mleczkiem do cia³a Nutrispecific ( bo fajnie nawil¿a cia³o). Martwi mnie tylko dimethicone i glycerin na samym pocz±tku sk³adu.
A wy co s±dzicie o takim pomy¶le? Nie jednak, lepszy sk³ad ma mas³o Isana. To plan na niedzielê: kremowanie Isan± Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2012-12-07 o 00:01 |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
ja wy¿eram siemiê póki jeszcze ciep³e i nie ma smaku, prosto z gluta z zamkniêtymi oczami, co by siê nie ![]() a mi siê od tej zimy prostuj± loki
|
|
#3065 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
ja bym zrezygnowa³a
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 068
|
Cytat:
![]() Nie potrafi³am siê powstrzymaæ i zavatikowa³am siê.
|
|
#3067 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Mozecie jeszcze zerknac na sklad:
Aqua, Polysorbate 20, Rosmarinus officinalis, PEG-6-Caprylic/Capric Glyce rides, Limonene, Citrus Limonum Peel Oil, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Glycol Salicylate, Camphor, Citrus dulcis Peel Oil, Mentha arvensis Oil, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Parfum, Benzyl Alcohol, CI 16255, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Linalool To tetesept - olejek do kapieli na miesnie czy na co tam
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Padniêta, zmarzniêta, przemoczona i wypompowana idê spaæ
![]() Ca³y dzieñ na nogach + d¼wiganie zakupów ze sklepu ![]() Masakra ![]() A jutro lepiej nie bêdzie ![]() Byle do jutrzejszego wieczora
|
#3069 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Dobry
![]() Ca³y czas Was podczytujê, acz ciê¿ko wbiæ siê w rozmowê. Póki co bêdê Was nadrabiaæ z ukrycia, bo i tak nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Mi³ego dnia |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 471
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
a ja 800 na rejestracjê auta, a potrzebuje jeszcze tysiaka na ubezpieczenie i tysiaka na opony ³e
|
#3072 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Hej. Auto, znam ten ból:/ Wy¶li mi te¿ swój adres na pw to moze w pon dam radê wys³aæ Ci odlewkê oleju z orzechów laskowych.
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra z tymi autami
![]() ja czekam na moje zsk, nawet mi na maila nie odpisali
|
#3074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale w przysz³ym tygodniu zapewne kurier u mnie zawita Jeszcze gorsze od op³at jest je¿d¿enie:/ w tamtym roku obróci³o mnie na g³ównej drodze pe³nej aut, dobrze ze inni kierowcy byli przytomniejsi i w nikogo nie stuknê³am.
|
|
#3075 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
A ja jadê dzisiaj po Remingtona do sklepu
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
na³o¿y³am na w³osy dzi¶ bingo z shea, ale¿ ja lubiê w³osy po nim
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
A jeden silikon, kto by siê nim przejmowa³![]() Cytat:
Dzi¶ w planach proteinowy bomberman
|
|
#3079 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 839
|
Czytam Was regularnie, ale siê nie udzielam, wybaczcie
![]() Mnie moje fale te¿! My¶lê nawet, ¿e oduczy³am je skrêtu (bo codziennie zawijam je w co¶ na kszta³t ¶limaka i pakujê kaptur na g³owê, wiêc po zdjêciu s± g³adkie i rozprostowane). W¶ciek³am siê na ZSK. Na DDD zamówi³am u nich du¿o rzeczy, w tym dwa ekstrakty owocowe. Jeden przyszed³ zbrylowany i twardy jak kamieñ. Wys³a³am im zdjêcia i mi odpisali, ¿e wystarczy rozkruszyæ. Odpisa³am, ¿e siê tego "betonu" w ¿aden sposób nie da rozkruszyæ. I proszê o wys³anie dobrego produktu. Na co oni, ¿ebym im odes³a³a ekstrakt - tylko tyle. ![]() Spotka³y¶cie siê z czym¶ takim? |
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Pierwszy raz o czym¶ takim s³yszê.
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu trzeba uwa¿aæ teraz na drodze
|
|
|
#3082 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
Cytat:
g³ównie ostro¿no¶ci swojego auta nie mam ( )ale je¿d¿e T¿towym ![]() d³ugo mnie tu nie by³o, walczê ostatnio z w³osami, fajn± ju¿ maj± d³ugo¶æ, chyba pobijam swoje rekordy d³ugo¶ci od czasu liceum, ale koñcówki suche i przesuszone i nie wiem od czego.. mogê obwiniaæ szampon z slsem na codzieñ, bo to po oko³o tygodniu stosowania mia³am przesusz miljon na w³osach :P teraz siedzê z alterr± na w³osach.. i jestem têpa, bo kupi³am olej GP z skrzypem, po kilku stosowaniach zaczê³y mi w³osy gar¶ciami lecieæ.. Dopiero po jakim¶ czasie siê zorientowa³am, ¿e mogê byæ na skrzyp uczulona. (Jaki¶ rok temu jak bra³am systematycznie Skrzypovitê, mia³am okropn± alergiê, po odstawieniu skrzypovity wszystkie objawy alergii przesz³y) i chyba muszê siê wy¿aliæ, bo pok³óci³am siê z jedn± przyjació³k± o sylwestra (mamy tak± ekipê 10 osobow±, z któr± od lat spêdza³am sylwestra razem, a w tym roku dosz³o do roz³amu, i po³owa idzie w jedno miejsce, a druga po³owa jedzie do krk). Za tydzieñ mam urodziny i chcia³am siê jak zwykle spotkaæ z wszystkimi w barze, jak co roku, i po³owa obra¿ona i nie przyjdzie :/ ![]() mam nadziejê, ¿e nie dostanê bana za takiego avatara :P Edytowane przez supamolly Czas edycji: 2012-12-07 o 10:16 |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no trzeba ostro¿nie je¼dziæ, ja wtedy chcia³am skrêciæ i z daleka chcia³am zacz±æ hamowæ, chocia¿ predko¶ci nie mia³am wielkiej, wiadomo, ale jeden hamulec by³ ostrzejszy i zatañczy³am. A prawko zda³am dzieñ przed sylwestrem, ostatnia zdawa³am, by³ ju¿ trochê zmrok, pamietam jak dzis no to g³upia sytuacja z tym sylwestrem, moze siê jeszcze pogodzicie a ja dzi¶ mam urodziny
|
|
#3084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3085 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
Cytat:
w sumie to moje zdjêcie, ubrany pó³ akt :P ja mia³am ju¿ egzamin 1. kwietnia (w prima aprilis), no egzaminator mi zrobi³ psikusa i obla³, ale drugi termin mia³am 2 dni pó¼niej i zda³am wiêc zawsze mówiê, ¿e zda³am za prawie pierwszym razem :P Wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Czekam dzi¶ jak ma³e dziecko na prezenty- tata odbierze z poczty przesy³ki, a T¯ przywiezie mi Vatikê
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#3087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
rzeczywi¶cie, jakby¶ nie powiedzia³a to w ¿yciu nie domysli³abym siê. Tak zaczê³am na niego patrzeæ i nawet nie chcesz wiedzieæ co w nim zobaczy³am
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego!Cytat:
sporo razy zamawia³am i na szczêcie jeszcze mi siê co¶ takiego nie zda¿y³o - masz prawo do reklamacji
|
|
|
#3089 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tej okazji bêdê dzis testowaæ orzechy laskowe, mam nadziejê ze zrobi± mi prezent i moje w³osy bêd± po nich wygl±daæ dobrze
|
|
#3090 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 839
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale takie traktowanie klienta jest strasznie denerwuj±ce, zw³aszcza ¿e tyle kasy siê u nich zostawia. Zastanawiam siê, co dzisiaj odpisz±. Zainwestowa³am w kozieradkê i zobaczymy co z tego bêdzie. Siedzê pierwszy raz z naparem na skalpie. Moje w³osy jaki¶ czas temu przekroczy³y magiczn± granicê - d³ugo¶æ, której nigdy nie pozwala³am im osi±gn±æ, bo ¶cina³am - i teraz jako¶ szybko skubañce rosn± Ale wstydzê siê Wam je pokazaæ, bo krzywo je postopniowa³am i straci³y na gêsto¶ci. |
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Dosta³am wiadomo¶æ, ¿e wys³ali we wtorek...mo¿e jutro przyjdzie. A Ci wys³ali poczt± czy kurierem?

A jeden silikon, kto by siê nim przejmowa³

g³ównie ostro¿no¶ci
a ja dzi¶ mam urodziny
rzeczywi¶cie, jakby¶ nie powiedzia³a to w ¿yciu nie domysli³abym siê. Tak zaczê³am na niego patrzeæ i nawet nie chcesz wiedzieæ co w nim zobaczy³am
wszystkiego najlepszego!