![]() |
#4111 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Dziękuję uprzejmie, dach muszę podpierać i łopatą machać
![]() Cytat:
U Agi to pewnie klawiatura do czerwoności nagrzana. Do 24-tej w nią waliła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Kasiu klimatu zazdroszczę
![]()
![]() |
#4113 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Ale akurat tu zdolności nie trzeba
![]() Wystarczy ładna serwetka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja będę ozdabiać jakieś duperele, szkatułki i takie tam... Zacznę od pudeł po pieluchach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4114 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak się właśnie zastanawiałam gdzie Cię wcięło ![]() Cytat:
Masakra ![]() Cytat:
U mnie też. Nawet czapkę dzisiaj wyjęłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm, a ja właśnie kupiłam go na bazarku na dogo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak to się stało, ale wydałam więcej niż planowałam, mimo że parę rzeczy było niedostępnych ![]() Cytat:
![]() Ale i tak nie kupiłam wszystkiego co chciałam, bo mi czasu nie starczyło ![]() Kupiłam glany, już nie mogę się doczekać ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4115 | |
|
Cytat:
![]() Naprawdę zrobił na mnie wrażenie. O ile zazwyczaj te kremy do siebie podobne, to ten daje czadu ![]() A z zamówieniami miałam tak samo, późno siadłam, i chociaż miałam wcześniej upatrzone i pootwierane strony, to się po pierwsze zaczęło wieszać, a po drugie niektóre mi wykupili ![]() ![]() Ciekawe, czy jakbym dodała do koszyka taki produkt, którego chwilowo brak [w trakcie dostawy], czy by mi przysłali np. po tygodniu czy może anulowali zamówienie ![]() I oczywiście bardzo starałam się ograniczać. Miałam na oku olejek pielęgnacyjny, mała pojemność bo tylko 15ml, ale stwierdziłam, że i tak mam za dużo kremów dopaszczowych i odpuściłam. Tak samo tusz. Może uda mi się zużyć obecnie posiadane do dnia kolejnej darmowej dostawy i wtedy sobie zaszaleję ![]() Generalnie żałuję, że nie zaczęłam zakupów jeszcze jak byłam w robocie ![]() Te glany to chyba najlepszy zakup ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4116 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Dwa olejki do paznokci (jeden dla Psiapsiółki}, preparat do usuwania skórek {też dla Niej}, peeling do twarzy, peelingi i smarowidła do ciała . Dlaczego nic więcej ? Bo się nie mogłam zdecydować lub w oko wpadły mi rzeczy, które przed kupnem trzeba pomacać. Też się zastanawiam. Od paru dni, od kiedy to do wiadomości podali awanturuję się z wójtem. No tak, ale inni cicho siedzą. Po opłotkach gadają, a jak co do czego przyjdzie to d*upa. Osiem dych miesięcznie to straszliwa kwota. U nas wzięli wariant "od komina", tzn. od gospodarstwa. Jakieś tam niewielkie ulgi za selekcję śmieci będą. Cytat:
Wczoraj się pół dnia po urzędach szlajałam. Czapki nie włożyłam i taka zmarznięta do domu wróciłam, że olaboga. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Wy, Laski polazły ?
Generalne porządki w domu, coby zakupy z DDD poukrywać ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Czekamy na Mikołaja
![]()
![]() |
#4119 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() No wiem ![]() Ale przynajmniej miałabym czas dokładnie poprzeglądać rzeczy i regulaminy, a kto wie, może części rzeczy by nie wykupili ![]() I za późno się za ten dekupaż zabrałam i nie wiem, czy dobre rzeczy kupiłam. Muszę się w teorię wgłębić, bo zapomniałam co, do czego i jak. Cytat:
![]() ![]() Widziałam dziś ten tonik Korana, na który polowałam, jest droższy o 2,40 niż w sklepie sieciowym, więc cena do przeżycia ![]() A tak poza tym, to 4 dni temu na kablu nowy kanał mi włączyli - CBS. Hehehe, śmiesznie tak, jak wszystkie seriale idą od 1-go odcinka ![]() I moje kochane Miasteczko Twin Peaks ![]() ![]() ![]() Za każdym razem zapamiętuję inne sceny, chociaż sam serial widziałam już chyba ze 3 razy w całości ![]() Dziecki mi ukradły wszystkie grzebienie ![]() Miałam 3.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4120 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja też, tylko trochę mi nie wyszło
![]() Ale gdybym zdążyła kupić Wiedźmę to wyszłoby co najmniej stówę więcej ![]() Cytat:
![]() Paczka została nadania, nie mogę się już doczekać ![]() Cytat:
![]() Nie, to chyba nie ten, nie widziałam na zdjęciu tego napisu. Chyba ma fioletowe napisy. No co robi? Bo ja nie wiem ![]() Cytat:
![]() Jedna przesyłka czeka już na mnie w paczkomacie ![]() Do mnie nie przyszedł ![]() Sama muszę sobie kupić ![]() http://bezlitosne.pl/co-dostaniecie-pod-poduche-13270 Cytat:
![]() Ja mam ostatnio fazę na Dowody zbrodni - znowu ![]() A to małe kradziejki ![]() W pracy okropny dzień, padnięta jestem... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
No i co ? Przyszedł ? Ja wczoraj po mieście dwóch ganiałam, z pytaniem : macie dla mnie prezent ? O gucio ! Od jednego tylko cukierka dostałam. Już nie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj kupiłam za grosze WIBO - Extreme volume Fasnes. Zobaczymy co to jest. Cytat:
To : "Ja żałowałam, że nie miałam wolnego dnia i musiałam iść do pracy " ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4122 | |||
|
Cytat:
![]() U mnie był ale sama też poszalałam z jego imieniu. Za całe 14,90 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja lubie takie udziwnione historie, dlatego do mnie przemawia jeszcze bardziej. Choć nie mogę przeboleć zakończenia. Szkoda po prostu, bo nie tego się człowiek spodziewa. Ale może i na tym polega geniusz. Szok w ostatniej minucie. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=Heroldin;38009623] No i co ? Przyszedł ? Ja wczoraj po mieście dwóch ganiałam, z pytaniem : macie dla mnie prezent ? O gucio ! Od jednego tylko cukierka dostałam. Nie martw się. Teraz nastała moda na nieczesanie się. /QUOTE]Widzisz ja takich nie spotkałam ![]() To o mnie ![]()
![]() |
![]() |
#4124 | ||
Zakorzenienie
|
Hehe, skąd ja to znam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Super ![]() Ja dostałam dziś smsa, że moje glany czekają w paczkomacie ![]() Co kupiłaś? ![]() Asia, bawisz się jeszcze w te rozbiórki BB? Bo myślałam o tym, żeby poszukać czegoś jasnego i żółtego na zimę, bo żelek Rimmela jest jednak zbyt beżowy i odcina mi się od szyi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4125 | |
|
Cytat:
Za to wkurzyłam się na gościa z Allegro. Kupiłam książki dla TŻ'ta i 30 listopada opłaciłam transakcję. Wysyłka kurierem, najpóźniej 3 dni robocze od zapłaty. Powinna być nadana max w środę. Nie dotarła do dzisiaj ![]() ![]() Dodzwonić się nie idzie, skrzynki pozapychane, zgłoszę go chyba do Allegro jak w poniedziałek nie dostanę paczki. A kupiłam nowy stanik, bo te stare... za duże się zrobiły ![]() Tak bawię się ![]() Muszę zerknąć na Innisfree Eco White, jaki ma odcień. I Mizony. Jak nie zapomnę, to dam Ci znać jutro.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4126 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Chyba od tego trzeba zacząć. Ja, prawdę powiedziawszy, oglądam filmy i czytam książki takie odmóżdżające, przy których nie potrzeba ani krzty pomyślunku. Już w realnym świecie od myślenia włosy mi siwieją, Jakbym jeszcze musiała zastanawiać się : co autor chciał powiedzieć, pokazując żółte jabłko, zwoje by nie wytrzymały. Dlatego najbardziej lubię Pingwiny z Madagaskaru i Bolka i Loka. Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze to mamy : zjazd Mikołajów na motocyklach. http://s-trojmiasto.pl/zdj/c/3/98/80...982186__kr.jpg No pewnie, tylko o to chodzi ... ![]() Co się martwisz, wygodniej będzie. U mnie już fasolka po bretońsku na kuchni powolutku pyrkocze. Smaka mam na nią. Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OOo to mi się podoba ![]() Dziewczyny możecie mi pomóc? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Zadomowienie
|
heeeeeey
ale mnie dawno tu nie było! nie mam zupełnie na nic czasu. praca, praca, wielka miłość i szkoła hehehe wracam nadrabiać
![]() |
#4130 | |||
|
Cytat:
U mnie na tapecie też sporo odmóżdżaczy - Słodkie Kłamstewka, Zemsta, wciągnęłam się też w ten tasiemiec kręcony w Lublinie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nowa czy stara?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4131 | |||
Zakorzenienie
|
Do mnie przyszła już maska Bingo z masłem shea i algami, baza pod cienie Elfa, bibułki matujące i glany, co do których mam mieszane uczucia - wydają się większe niż myślałam i noga mi lata mimo wkładki, poza tym kiepsko układają się z tyłu na nodze, tak jakbym miała nogę zbyt nisko. A może to dlatego, że but jest nowy i skóra jest jeszcze sztywna, nie wiem
![]() Jak dobrze, że w DDD nie było Kallosa w tym sklepie, bo dzisiaj dostałam na maila wiadomość, że inny sklep ma w ten weekend darmowa dostawę i był Kallos, w dodatku jeszcze taniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4132 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Tej miłości też jestem ciekawa. Opowiadaj ! Zakochana jestem w królu Julianie ![]() Cytat:
Cytat:
Ad. 2 - korkowe podpiętki; jak trzeba to i dwie razem sklejone; ja mam je we wszystkich butach, bo mam "niskie podbicie". Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Sukienka idzie do skrócenia po przemyśleniu
![]() Ten z Mario Cassasem? ![]() Cytat:
![]() I co TŻ dał uczniowi w końcu? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupił mu jakąś inną koszulkę w sieciówce, szkoda tylko, że kosztowała 2 razy tyle co ta kupiona na allegro, no ale nie miał wyjścia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tą, która teraz przyszła co zrobicie?
![]() |
![]() |
#4136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4137 |
Zakorzenienie
|
O to fajnie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Sukienka niebrzydka. Jeśli źle się czujesz w takich długościach - skróć. Myślisz, że w krótszej i w butach na niskim obcasie będzie dobrze ? Cytat:
![]() Ten przystojniaczek nie wpływa zbytnio na zrozumienie przeze mnie tego serialu. A dla jego jednego oglądać ... Chociaż ja przez nietrawienie jakiegoś aktora potrafię i ciekawego serialu nie oglądać ![]() Cytat:
Cytat:
Jednym słowem - ja bez bolerka nie włożyłabym. Amen. Miłego dnia ![]() Wy tak latacie po sklepach i po internecie. Widziałyście może gdzieś GRUBE swetry ? Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2012-12-10 o 02:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4139 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Mój TŻ też go uwielbia. Boberek przeszedł samego siebie w dubbingu ![]() Cytat:
![]() ![]() Internat był w kręgu mojego zainteresowania, ale jakoś uciekł mi pierwszy odcinek, potem drugi... a przecież od środka nie będe oglądać ![]() Cytat:
![]() Tak, z tym gościem ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć, że byłam na kolejnym spotkaniu blogerek o były warsztaty z EcoSPA i robiłyśmy kosmetyki. Bardzo fajne zajęcia ![]() Formulacje w sumie takie dość proste, liczę więc na powtórkę za jakiś czas i na kręcenie emulsji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4140 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też tak mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie się te podobają,ale chyba nie są aż tak grube http://www.hm.com/pl/product/06920?a...rticle=06920-A Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.