|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
znajdziesz cos za
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...8&d=1169541310 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1169426576 ?
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *** wszystkiego po trochu *** kolorówka i pielęgnacja *** średnia i niska półk
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#93 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
Jestem zainteresowana, najbardziej olejkiem:Oriflame olejek do skórek i paznokci, 7ml - zużycie 35% J&J Holiday Skin, 250ml, wersja do karnacji normalnej i ciemnej, zostało jakieś 35% Astor, 60 sec Ultra Diamant, nr 5, 8ml - czy nie jest on za bardzo różowy? Szukam takiego transparentnego z połyskiem. Proponuję, oczywiście jeśli Ci pasuje - za te 3 rzeczy emulsję Planet Spa Avon i krem do stóp Avon. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-02-22 o 01:00 |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie, lakier Astora jest właśnie transparentym różem z mieniącymi się drobinkami. Dla mnie za transparentny, akurat liczyłam, że będzie bardziej widoczny kolor. Po trzecie, najbardziej zależało mi na kredce i kremie do rąk z YR od ciebie, emulsję i krem do stóp z Avonu wybrałam jako ewentualny dodatek. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej, za Extraordinary narazie nic nie widzę, może po dokładce. Nadal interesuje mnie J&J Holiday Skin i olejek Oriflame. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej dokładek nie przewiduje, prędzej zwinięcie się z Targowiska. A może powiedz, czego szukasz za Extraordinary, to będzie łatwiej. Może coś znajdę.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Szukam cieni Avonu (w kremie lub złocistych nowych), ogólnie cieni w kremie, próbek zapachów, szminek Avon odżywczo-nabłyszczających (wycofanych), smakowitych kosmetyków pielęgnacyjnych (Body Shop, Fruttini itp.) lub do suchej skóry, serii z oliwką Avon. Różnych tego typu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#98 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A tutaj jest cytat z mojego kramiku:
Wymienię się za wszystko co wpadnie mi w oko, NAJBARDZIEJ zależy mi na farbie Palette XXL odcień Deep Black!, próbki perfum i odlewki (Hypnotic Poison Dior, Euphoria CK), jeansy, kosmetyki smakowo-zapachowe, cienie w kremie lub złociście połyskujące Avonu, szminki Avon odżywczo-nabłyszczające lub inne transparentne, smakowite kosmetyki pielęgnacyjne (np. Body Shop, Fruttini itp) lub do suchej skóry itd. Każda kategoria mnie interesuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#100 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej, już nie mam Extraordinary (tzn. mam jeszcze jej próbki, jeśli Cię interesują), ale byłaś zainteresowana kredką do oczu Yves Rocher. Czy chciałabyś coś za olejek do skórek Oriflame, J&J Holiday Skin i próbki Avene balsamu po opalaniu? Mam trochę dokładek. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
![]() Może coś u mnie za czarny cień inglota? |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, przypominam się i śle zapytanie czy nadal jesteś zainteresowana tymi rzeczami które wybrałaś u mnie? Pozdrawiam
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Oriflame, T-Balance, Natural Ivory – podkład do cery normalnej i mieszanej, 30ml – zużycie 35%
*Schwarzkopf, got2b, pianka do loków, 250ml - z wymiany, wersja niemiecka - zużycie oceniam na jakieś 30% Schwarzkopf, got2b, spray do loków, 200ml - z wymiany, wersja niemiecka, zużycie jakieś 30% Oriflame, Divine, talk do ciała to mnie zainteresowało... ![]() wiec... jakaś propozycja?
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko teraz - jak wyceniasz swoje dzieła? Bo ja się w tym kompletnie nie łapię
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
nie nie czytalam, poniewaz spodziewalam sie odpowiedzi na moim watku. nie zagladalam juz do ciebie..bo myslalam ze zignorowalas poprostu nasza wymiane, juz szukam postu skierowanego do mnie i zaraz sie odezwe co i jak
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
hm wiec tak.. jak narazie moge ci dac tylko te zielone..bo z tych czarnych juz nie bede miala poki co..i powiedz co ewentualnie moglabys za nie mi dac, jakos sie dogadamy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Dziękuje za zainteresowanie!
Buziaki