|
|
#661 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Mąż mnie ciągnie do nietopsza. I po co? im mniej się będziemy widywały, tym lepiej... Już m\na wszelki wypadek boli mnie żołądek na tę okoliczność...
![]() 3majcie za mnie kciuki, żebym nikogo nie pogryzła po tej wizycie. Takoż w trakcie jej trwania.
|
#662 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To nie idź, co za problem odmówić? Niech idzie sam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#663 |
|
To ja :)
|
Właśnie próbowałam, ale jest druga strona medalu -jak nie pójdę, on jej odda pół pensji. Zawsze tak jest... W czasie naszej nieobecności wydała całą kasę, jaką zostawiliśmy jej na wszelki wypadek, gdyby trzeba było iść z kotem do weta. Bo jadała w restauracji. A jak się kasa skończyła, to chodziła... do pomocy społecznej na obiady. Nie było nas tydzień, zostawiliśmy 2 stówy, pełną lodówkę, no i miała swoją kasę, wszak u siebie by też jadała, nie?
|
#664 | |
|
Nindżopesz
|
Taaa, ja sie ubawilam przed kompem
![]() Przy okazji nie polecam Przychodze z deszczem bo zamysl fajny ale wykonanie jakies takie zenujace.Cytat:
![]() A nie ma opcji jak u mnie? Pojsc, poklocic sie smiertelnie a potem na luzaku wytykac, ze nie dasz ani grosza itp.? |
|
|
|
|
#665 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I Twój TŻ daje jej jeszcze pieniądze To jakiś patologiczny układ, dla mnie niepojęte to jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#666 | ||||||
|
Panaroja
|
Znad zimna i glutów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mursz , a weź Ty ją opi....ol porządnie z dołu do góry , żeby jej kapcie spadły , zrób sobie listę na karteczce - gary , okulary , kremy , rubiny i insze durne wyskoki , na zimno , z zabójczą logiką argumentów i niech usłyszy wreszcie parę słów prawdy i kategorycznym żądaniem na końcu żeby przestała Ci małża wykańczać ![]() ![]() Nie dawaj się kobieto , bo ten potwór Cię zniszczy , nie można być z takimi grzeczną i miłą , bo zjedzą na surowo ![]() Biorę antybiotyka i mam taki obrzydliwy gorzki smak w paszczy że najwyraźniej przenika i do śliny , co znaczy że dobrze penetruje do tkanek , ale muszę stale coś słodkiego podgryzać , bo wytrzymać tego paszkudztwa nie idzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aleee się zmieniła ![]() śledziłam wszystkie wersje Cytat:
![]() Mursz, nie da sie z nią porządku zrobić? czemu Twój mąż się na to zgadza? przecież ona się normalnie na leczenie nadaje.... Cytat:
Znad bólu guowy picie drinków z 5 rożnych rodzajów wódek to złooooooo
|
|||
|
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
2. podasz nazwę?
|
||
|
|
|
#669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I Ty nie zamierzasz nic z tym zrobić, głównie małżem swym? ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I dopóki nie podejmie sie drastycznych kroków, nic tego nie zmieni. Mój tato przez rok małżeństwa oddawał całą pensję mamusi - no przecież dwie mlodsze siostzyczki musiały mieć za co sie stroić, a wtedy cieżkie czasy były . Bo po co jemu , żonie i dziecku, skoro i tak mieszkają pod dachem mamusi ? A że mam ma wybuchowy charakter, zrobiła porządek i z tatusiem i z jego mamusią i siostrami. Na szczęście w miarę wcześnie. I jakoś powoli leci, oczywiście babcia jest biedna i pokrzywdzona, a moja mam to potwór wcielony . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-12-09 o 13:32 |
|||
|
|
|
#671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#672 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa a co chciałaś być zawsze piękna i muoda ? ![]() ![]() Cytat:
pierwsza wersja też mi się podobała Cytat:
będzie dobrze, to tylko kilka godzin![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Macham znad chlebka bananowego
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Guten Morgen
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||||
|
|
|
#675 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#676 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Ves sławną jest
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Chyba nie...
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie widzi, a nawet jak widzi to uważa za naturalne że trzeba mamusi pomoć, bo skoro mówi że jej źle, to napewno tak jest. i raczej żadne rozsądne argumenty nic nie zmienią ...No kto inny zadba o mamę jak nie włsany syn...
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Guten
Myślę że widzi ale dla świętego spokoju udaje że nie widzi ![]() Aaa czyli przeleciał mi dzień ![]() Spoo ale av
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda tylko że syn daje się nabrać ....u Was też taka mgła dziś?
|
||
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Gnije w łóżku
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czyż nie jestem? ![]() Prezenty na święta pokupione. Siostrzenica dostanie wymarzoną lalkę barbie, a siostrzeniec (wielbiciel zabawek-maszyn rolniczych) zażyczył sobie... beczkę do gnojowicy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-12-09 o 16:12 |
||
|
|
|
#683 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak zacznie też częściej korzystać z kąpieli to wybaczcie, ale koniec świata stanie się faktem
![]() Mam pytanie- ma ktoś tę słynną szczotkę do włosów Tangle Teezer? Warto kupić? Bo moja zwykła dołączona w komplecie do suszarki Remington jest ok, ale ma za duże gabaryty.
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie fotoreporter w klubie przyłapał z koleżanką
![]()
|
|
|
#688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak mi sie nic nie chce... miałam się skoczyć do CH w celu dalszego poszukiwania prezentów ale nie mam weny chyba
|
||
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre serducho i nabieranie się ![]() Miejmy nadzieję, że Mursz coś z nią wreszcie zrobi ![]() Była rano i chyba znów powraca Cytat:
Też na pewno niedługo będzie sławny
||
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
No co. To żaden wstyd.
![]() Mursz, strasznie mi przykro. To wszystko przypadek dla specjalisty (cały układ, z TŻ włącznie). A tak z innej beczki - wiecie, że nie mogę się przyzwyczaić do jaśniejszych włosów. Czuję się, jak nie ja. Jak w perudze. ![]() czy to minie? jestem gotowa na poka-poka. poradzicie, zmienić czy zostawić? (głupi znaczek, ale nie ma innego)
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Przy okazji nie polecam Przychodze z deszczem bo zamysl fajny ale wykonanie jakies takie zenujace.
To jakiś patologiczny układ, dla mnie niepojęte to jest 

najwyraźniej przenika i do śliny , co znaczy że dobrze penetruje do tkanek , ale muszę stale coś słodkiego podgryzać , bo wytrzymać tego paszkudztwa nie idzie 

Jest na jedwabiu, filc, fajny, do tego czarny golf, coś czarnego na dół i jestem ubrana

(głupi znaczek, ale nie ma innego)