|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
Cytat:
Rozumiem. Tylko nie wiem, czy w takiej sytuacji Clostilbegyt to dobry pomysł Przy torbielach nie należy go stosować, nawet w ulotce jest napisane, że to jedno z przeciwwskazań.
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38039647]Rozumiem. Tylko nie wiem, czy w takiej sytuacji Clostilbegyt to dobry pomysł
Przy torbielach nie należy go stosować, nawet w ulotce jest napisane, że to jedno z przeciwwskazań.[/QUOTE]no wlasnie troche poczytalam i wychodzi ze w moim przypadku moze niekoniecznie bedzie to dobre, zobaczymy co mi powie jak pojde
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
helloł czyżbym była dziś pierwsza??
ale mróz na dworze brrr, grzeje w piecu cały czas a i tak mi zimno jak przez okno patrze :/jutro Niuniu jedzie na wycieczkę do teaatru a ja już dziś z przejęcie o niczym innym w nocy nie myślałam ![]() miłej niedzieli
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry....
U nas pół godziny temu było -13, a teraz jest już -10 I jest mgła...i qrde nie wiem czy jechać do tej Ikei... Chociaż tak oglądam DDTVN i tam jakoś nie widzę mgły...heh... |
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
na szczęście dziś nigdzie nie musze jechać, ale za to jutro musze dziecko na wycieczkę zawieść, do lekarza jechać i do biblioteki bo książkek już nie mam BRRRR najchętniej to bym wogóle już z domu się nie rusząła
|
|
#3396 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, część z Was pewnie mnie nie zna,a druga część pewnie nie pamięta, więc mówię tylko cześć
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, pojdziesz na wizytę - wszystkiego sie dowiesz, jeżeli jakas coś ma pomóc to tym lepiej Hej. U mnie tylko -4 ale sniegu torche napadało w nocy, no i Malensfto u nas rzeczywiscie mgły brak Ehh.. po wczorajszych zakupach stwierdzam, ze nie kupiłam nic na obiad ![]()
|
|
#3398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38039647]My trochę w domu z moją mamą - przyjdzie do nas moje rodzeństwo, a trochę z rodziną męża. A przygotowania? Nie ma żadnych. Nie czuję świątecznego nastroju. Rozumiem. Tylko nie wiem, czy w takiej sytuacji Clostilbegyt to dobry pomysł Przy torbielach nie należy go stosować, nawet w ulotce jest napisane, że to jedno z przeciwwskazań.[/QUOTE]ja też jeszcze nie czuję nastroju świąt ale powoli trzeba się zabrać za sprzątanie, czyli u Ciebie będzie miło, rodzinnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie, ze do nas zajrzałaś, może zostaniesz na stałe? jak tam twoja dzidzia, co u Was?
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzę, że u nas już mgła opada... |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że byłam na usg i robiła mi przez brzuch i tylko dzidzia migla i ginka nie mogła jej znaleźć bo miałam za dużo fałd tłuszczu na brzuchu więc włożyła mi aparat tam na dole i zrobiła zdjęcie szyjki ale dzidzi tez nie było widać wiec jeszcze raz robiła usg. Tak to długo trwało, aż w kocu znalazła zarodek, ale tak się spieszyła że nie powiedziała czy serduszko bije i kiedy mam znowu przyjść na wizytę
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-12-09 o 10:57 |
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chodzi jej o mgłę...która według niej jest wszędzie...skoro przed blokiem nic nie widzi...
|
|
|
|
|
#3402 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się w niedzielę.
Wiecie co robiłam całą noc? Oglądałam Zmierzch. Wszystkie części. Ależ mnie to wciągnęło! W ogóle spać mi się nie chciało! Tylko niech mi któraś wyjaśni o co chodziło- nie wychodzcie po napisach? Bo oglądałam on line i na końcu nic nie było =) Cytat:
W każdym bądź razie życzę wam miłej niedzieli. Ja się chyba dzisiaj nie ruszam z domu. Masa śniegu u nas, wczoraj było -9, a dzisiaj nie wiem... Wszyscy się do świąt szykują a ja planuje się stąd uciec =)
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Wstawiłam nowe fotki... ![]() I mykam...
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
cześć , co u Was?
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() przyszlam na chwile bo zabralam sie za odgruzowywanie lodowki i musze chwile odpoczac haha ![]() napisze tylko ze w piatek bylismy na tym Mikolaju w teatrze i Maja wysiedziala cale przedstawienie (byla przerwa i byl poczestunek) z buzia otwarta haha a i powiem ze i my tez sie fajnie bawilismy mimo ze byla to bajka i byl Mikolaj i Maja bez problemu do niego poszla po paczke ![]() a wczoraj bylam na urodzinach u kolezanki....w sumie babski wieczor ale bylo bosko i do domu wrocilam po 1 i czuje sie dzic tak:
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Malensstfo mama zwyczajnie sie martwi u nas tez zimno ale zaliczylismy poranny spacer
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co u was?
|
|
|
#3408 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzinnie na pewno będzie, a czy miło? Okaże się. |
|
|
|
|
#3409 |
|
Zadomowienie
|
U nas w miarę ok. Bruno rosnie, jak na drożdżach. W poniedziałek skończył pół roku i zaczyna rozrabiać i pokazywać różki. A ja już myslałam, że będę miała grzeczne dziecko
Ja siedzę w domu i szukam pracy. Na razie jestem na urlopie. I czas leci z tygodnia na tydzień co raz szybciej. Święta już niedługo. Nasze pierwsze swięta we trójkę Już się nie mogę doczekać. Wszystkim swieżo upieczonym mamusiom serdecznie gratuluję, a za te w ciąży trzymam mocno kciuki i również gratuluję A tym którym się nie udaję szczerze kibicuję i zaciskam kciuki. |
|
|
|
#3410 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
wyobrazam sobie zapatrzona Maje... ![]() Cytat:
witam z powrotem synek zaczyna pokazywac rozki? tzn?
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jestem już po szkoleniu, od jutra zaczynamy kampanie także do piątku mnie raczej nie będzie poza tym jestem wykończona, bo 7 dni pod rząd pracy, a najgorsze jest to, że czeka mnie kolejne 5 chcę już święta
|
#3413 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za poł roczku![]() Ślicznego masz synka Co Cie skłoniło do powrotu?Mam nadzieje,z e teraz juz zostaniesz ![]() A Ty sie zwolniłaś z pracy?Powodzenia w szukaniu Cytat:
Czesc ![]() Ubralismy choinkę i ustroiliśmy troszke mieszkanie ![]() Seba byl wniebiowzięty, oczywiście chetnie pomagał przy ubieraniu![]() Teraz musze odkurzyć ten bałagan
|
|
#3414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Metko przykro mi z powodu wrednej @. Jak masz torbiele to uważaj z clo, bo ja po clo miałam dwukrotnie torbiel.. Niestety to jeden ze skutków ubocznych.. Zresztą lekarz na pewno wie co robi i dobierze leczenie najlepiej dla Ciebie Onyks moja Kochana jak tam się czujesz? Skurcze dalej się pojawiają? Nie martw się tymi różnicami jak lekarz powiedział, żeby się tym nie martwić to na pewno wszystko będzie dobrze. Stokrotko ale masz sny.. to pewnie przez to, że martwisz się o dzidziolka. Ja także teraz się martwię i nie mogę doczekać się wizyty. Szczególnie, że powoli wszyscy znajomi się dowiadują (moja mama jest mistrzynią w przekazywaniu radosnej nowiny) i jakoś się martwię, żeby nie okazało się, że coś jest nie tak. Jak sie czujesz? Brawo za egzamin ![]() Cytat:
![]() Ale dziś pochłonęłam cale tony czekoladek!!Marao dawno Cię u nas nie było... Cytat:
![]() A co do przygotowań to w tym roku odpuszczam.. nie robię porządków generalnych i nie wiem jak z oknami. Miał myć mąż ale się tak pochorował, że raczej nie da rady. A ja jakoś trochę się boję myć.. żeby coś się nie stało. Ale jakoś staram się nie martwić tym brakiem przygotowań do świąt - czy to takie ważne? I tak nikogo nie zapraszamy, a całe święta będziemy u mamy lub teściowej. Oj Kochana Jak będziesz święta spędzać w ogole?
|
|
#3415 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ważne, ze się dobrze bawiłaśCytat:
Cytat:
co do porządków to ja porobię ale powoli i po trochu, oczywiście jak lekarz pozwoli, ale okien też nie będę myć. Najważniejsze jest zdrowie Twoje i maluszka, a czy bedziesz miala trochę więcej kurzu to kogo to obchodzi. Tym bardziej, że święta u rodziny spędzacie
|
|
#3416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale w sumie widocznie tak przechodzimy ciążę Nadal nic jedynie szybciej się męczę i dłużej śpię. Wizytę mam 19 grudnia.No właśnie co do porządków to też do tego tak podchodzę - jeszcze będzie czas na generalne porządki jak będziemy przygotowywać pokoik dla dzidziolka ![]() Już napisałam
|
|
#3417 | |
|
Zadomowienie
|
To wszystko zależy od tego jak skończy się nadchodzący tydzień. A że przewidywałam już dla nas wszystkich same pozytywne informacje więc mam nadzieję że uda mi się z mężem gdzieś wyjechać.
Cytat:
Wczoraj wyszłam na spacer+ do sklepu i w drodze powrotnej ( a byłam opatulona jak eskimosik) zaczepił mnie jakiś koleś i chciał zaprosić na kawę, numer telefonu mi swój dawał ale nie wzięłam i koniecznie chciał się ze mną umówić. Co za gość...
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A koleś dobry, spodobałaś się mu
|
|
#3419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślisz że mu się spodobałam?Miałam na sobie kurtkę narciarską, kaptur od bluzy na to kaptur od kurtki, buty trekkingowe. Jak mnie zaczepiał to nawet nie widział mojej twarzy =) Ale po rozmowie z nim szłam do domu i się śmiałam =)
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż choinkę!!!! ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- ja mam jutro wizytę u "gmeracza" - trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze (no i żebym tam bezpiecznie dojechała :/)
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Przy torbielach nie należy go stosować, nawet w ulotce jest napisane, że to jedno z przeciwwskazań.

brrr, grzeje w piecu cały czas a i tak mi zimno jak przez okno patrze :/

fajnie, ze do nas zajrzałaś, może zostaniesz na stałe? jak tam twoja dzidzia, co u Was?

I chodzi jej o mgłę...która według niej jest wszędzie...skoro przed blokiem nic nie widzi... 

Ja siedzę w domu
poza tym jestem wykończona, bo 7 dni pod rząd pracy, a najgorsze jest to, że czeka mnie kolejne 5
za poł roczku