Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-08.2011 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnej cześci naszego wątku. Zapraszam do głosowania
Już jest zima i bałwanek-mamo, mamo nie mam sanek! 4 8,33%
Na jedzenie czasu nie marnujemy, od rana do nocy świat poznajemy. 0 0%
Śnieg, sanki i Mikołaj, do zabawy nas zawołaj. Ciągle rośniemy i coraz więcej łobuzujemy 0 0%
Książki „czytamy“, coraz więcej mówimy, nasze mamusie w zdziwienie wprawimy. 0 0%
Jesteście gotowi na szaleństwa wakacyjnych dzieci? To już kolejna zima z ich udziałem leci 0 0%
Pierwsze święta odkąd chodzimy i na saneczkach też już jeździmy 2 4,17%
Czy to synek, czy to córka- co dzień wielka rozpierdułka 13 27,08%
Kończymy ząbkować, zaczynamy mówić, wakacyjnych dzieci nie da się nie lubić. 3 6,25%
Zima przyszła, my psocimy i na sanki wychodzimy 2 4,17%
Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną 15 31,25%
Zbieramy siły, szyki zwieramy, na bunt dwulatka razem czekamy 1 2,08%
Mamy ciągle nowe, szatańskie pomysły, przez które mamusie tracą wszystkie zmysły 3 6,25%
Na sankach śmigać, choinki stroić, przy stole broić- to wszystko tej zimy ze swym smykiem zrobimy! 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i na nocnik sobie siadam. 1 2,08%
Biegam, skaczę, klocki składam i do mamy ciągle gadam. 1 2,08%
Zęby prawie wszystkie mam, zjadam wszystko am, am am 2 4,17%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-09, 12:07   #4171
mme_audrey
Raczkowanie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

brumek, najlepiej działa mi się w nocy tylko teraz wcześniej wstawać trzeba

Kolina, dobrze, że Tobie się nic nie stało!

Zimno! Zastanawiam się, czy możemy wyjść na spacer

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

ale kaloryfer nadal tylko w łazience mamy włączony
mme_audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 13:12   #4172
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Biegamy,piszczymy,na szafki wchodzimy,nie możemy się doczekać sanek i zimy.07-0

Chelsea znam ten ból;/ ja moczyłam w rivanolu i okładałam maścią ichtiolową . Skończyło sie przepalaniem paznokcia, najgorzej jak ropa jest bo nawet nie dotkniesz niczego;.

Dzien dobry
A u nas szaro, buro i deszcz... blee

oglądałyście wczoraj wybory miski 2012? Dopiero dziś zauwazyłam że wygrała moja koleżanka ze szkoły

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 13:52   #4173
mamad1
Zadomowienie

Kolina uroki mieszkania w górach. Dobrze, że tylko tak się kończyło.

Kajool dobrze, że wyjaśniła się sprawa zęba

Wodaqua śliczna blondynka

Dwa lata temu robiłam test A potem na dobre utknęłam w Krakowie...

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Patryk jeszcze dzisiaj nie spał Wzięłabym go na spacer wcześniej, ale nie myślałam, że taki numer wykręci. Fatalny dzień w ogóle. Nienawidzę weekendów, świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez mamad1
Czas edycji: 2012-12-09 o 13:17
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 14:26   #4174
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię zawrócę Wam tyłek.
Nie mogę się zdecydować, z którego zdjęcia zrobić świąteczną kartkę- pomóżcie.
Dla mnie ostatnie - cudo! Zresztą wszystkie piękne
Mały śpi, debiut na sankach zaliczony
Wczoraj pobił rekord - spał 4 godziny w ciągu dnia! Potem pojechaliśmy do kuzynki na urodziny 3latki , masa dzieci była, więc szalał ile mógł. Adaś był najmłodszy, ale nie dał sobie w kaszę dmuchać rozpychał się jak zasłaniali, rozdzielał zabawki, dziewczynki całował a jednemu chłopcu odwinął, jak go zaczepiał
Padł do spania dopiero po 22.00
A za chwilę jedziemy do koleżanki, ma synka miesięcznego, jeszcze go nie widzieliśmy
A na razie usiłujemy wybrać z TŻem jakieś łóżko dla Adasia

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2012-12-09 o 14:28
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 14:42   #4175
CrazyMachine
Zadomowienie

Zosieńka to prawdziwa dama i jaką fryzurkę ma! Ja swojej jeszcze nie podcinałam włosów. Zapuszczam na całego - tz śmieje się ze mnie, że to przez moją traumę z dzieciństwa.
Kolina całe szczęście, że jesteście cali. Uważaj na siebie na śliskim.
Kajool, a kanałówkę będą ci w ciąży robić????
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 14:45   #4176
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
A na razie usiłujemy wybrać z TŻem jakieś łóżko dla Adasia
Niezmiennie to polecam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...06/#/S39836495
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 14:49   #4177
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość

dzięki, przyglądniemy mu się
AgaG, co u Was??

Kolina, ale miałaś przejścia dobrze że tylko tak się skończyło.
Kajool, zęba współczuję.

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 15:03   #4178
Natka_
Zakorzenienie

Hej

Później nadrobię, a teraz wklejam zdjęcia ze spotkania z Anią i Adasiem, bo mi Marzenka żyć nie da

Zbyt wiele zdjęć nie mamy, bo Adaś na obu spotkaniach akurat sobie drzemał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070616.jpg (63,0 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070622.jpg (127,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070626.jpg (134,1 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070629.jpg (163,7 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070631.jpg (50,9 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070636.jpg (93,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070639.jpg (158,2 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070645.jpg (104,4 KB, 70 załadowań)
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 15:36   #4179
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cześć
Ale pustki
Ja jestem u rodziców- dzieciaczki śpią razem na łóżku w sypialni, więc mam labę P. ma dniówkę, więc spędzamy tu cały dzień nie ma jak u mamy

Natka świetne zdjęcia.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 15:40   #4180
brumek
Zakorzenienie

AGA!!!!!!!!!!!!!
Gdzie byłaś!?!?!

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Obiecane fotki:
1 - strojenie się smyczą z kluczami
2 - kąpiel
3 - prezenty (same słodycze z mojej firmy :P: )
4 - dziecku też coś s tego skapnęło - dyktatorka
Ale pozuje cudnie na pierwszej fotce
I śliczną ma fryzurkę, tak równiutko z tyłu przyciętą. To Twoje działo czy fryzjera?
Co je z takim zapałem?

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Dwa lata temu robiłam test A potem na dobre utknęłam w Krakowie...

Patryk jeszcze dzisiaj nie spał Wzięłabym go na spacer wcześniej, ale nie myślałam, że taki numer wykręci. Fatalny dzień w ogóle. Nienawidzę weekendów, świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamad, coś się stało w domu? Bo humor masz strasznie smutny

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Później nadrobię, a teraz wklejam zdjęcia ze spotkania z Anią i Adasiem, bo mi Marzenka żyć nie da
Zbyt wiele zdjęć nie mamy, bo Adaś na obu spotkaniach akurat sobie drzemał
Uwielbiam takie spotkania A chłopcy bawili się ze sobą, czy specjalnego zainteresowania nie był?
Aniu, jaka Ty jesteś drobniusieńka

Cytat:

Mały śpi, debiut na sankach zaliczony
Wczoraj pobił rekord - spał 4 godziny w ciągu dnia! Potem pojechaliśmy do kuzynki na urodziny 3latki , masa dzieci była, więc szalał ile mógł. Adaś był najmłodszy, ale nie dał sobie w kaszę dmuchać rozpychał się jak zasłaniali, rozdzielał zabawki, dziewczynki całował a jednemu chłopcu odwinął, jak go zaczepiał
Jak było na sankach, opowiadaj!
Adaś mądry chłopak - wiedział, ze trzeba pospać, żeby sił nabrać na spotkanie towarzyskie
Stary 2012-12-09, 15:45   #4181
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Brumek już po sushi?

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 15:50   #4182
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
dzięki, przyglądniemy mu się
AgaG, co u Was??
U nas po staremu, raz gozej, raz lepiej, dzieki, ze pytasz.

P.S Widzialam brzuszek, a raczej jego brak

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
AGA!!!!!!!!!!!!!
Gdzie byłaś!?!?!

Jestem Brumku, jestem...
Pochlonelo mnie wybieranie pewnej rzeczy, ale potem sie okazalo, ze i tak mnie na nia nie stac, no a potem trudno jest sie wbic w watek i tak po jednym zdaniu probuje, choc widze, ze ostatnio straszne pustki tu.

W ogole to sliczne zdjecia wklejalyscie ostatnio.
Stary 2012-12-09, 16:12   #4183
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
oglądałyście wczoraj wybory miski 2012? Dopiero dziś zauwazyłam że wygrała moja koleżanka ze szkoły
jednym okiem, a potem i tak poszłam spac. A tak się zastanawiłam czy znasz tą laskę z krynicy eee ale jakaś taka piękna to ona nie była. Były ładniejsze moimz daniem, no, ale nie tylko uroda się liczy.

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale pustki
Ja jestem u rodziców- dzieciaczki śpią razem na łóżku w sypialni, więc mam labę P. ma dniówkę, więc spędzamy tu cały dzień nie ma jak u mamy

Natka świetne zdjęcia.
czyli sielanka powiedz jak Ty sobie radzisz z dwójką? przychodzi mama do pomocy czy sama wszystko ogarniasz?

Cytat:
U nas po staremu, raz gozej, raz lepiej, dzieki, ze pytasz.

P.S Widzialam brzuszek, a raczej jego brak

Jestem Brumku, jestem...
Pochlonelo mnie wybieranie pewnej rzeczy, ale potem sie okazalo, ze i tak mnie na nia nie stac, no a potem trudno jest sie wbic w watek i tak po jednym zdaniu probuje, choc widze, ze ostatnio straszne pustki tu.

W ogole to sliczne zdjecia wklejalyscie ostatnio.
aga a co chciałaś kupić? ( ah moja ciekawosć) .
Brakuje tu Ciebie, pisz pisz
Dzieci zdrowe?

Wodaqua love. Jaka Zosia duża, zmienia się, włoski modnie obcięte na pazia

Natka, Ania Wasi mali panowie , Ania jak była szczupła tak jest, przejęła schedę Brumka z brzuchem chyba

Kolina wrrr czyli zimę rozpoczełaś z przytupem, i portfel ucierpiał no ale ważne że Wam nic.

Mamad o co cho?
Stary 2012-12-09, 16:32   #4184
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
aga a co chciałaś kupić? ( ah moja ciekawosć) .
Brakuje tu Ciebie, pisz pisz
Dzieci zdrowe?
Patik dla Ciebie tez i jeszcze dla Anki , bo widzialam, ze pytalyscie o mnie.

Chcialam wczasy zarezerwowac. I juz przekonalam meza, ze przeciez wracam do pracy i uzbieramy, zgodzil sie, ale jak sie okazalo, ze to co wybralam, dla naszej 5 nie jest mozliwe i jak wybieralam cos innego, to jednak sie rozmyslil, bo po prostu sie boi, ze cos sie po drodze podzieje, ze w sumie nie wiadomo, co z Antkiem, jak wroce do pracy i takie tam. No i smutno mi sie zrobilo, bo to bylby ostatni dzwonek, poki Antek jest infantem .
Nie pisalam, bo dziewczyny tu maja naprawde powazne problemy, czy to ze zdrowiem, czy inne, wiec te moje urojenia, nijak sie maja do ich problemow. Tak ze musialam sie z tym przespac po prostu.

Dzieciaki zdrowe o tyle o ile. W tym tygodniu mielismy (Wiki, Antek i ja) jakiegos wirusa, bylo troche wymiotow i biegunek, na szczescie nic groznego, choc Antos jeszcze brzydkie kupki robi.

Widzialam, ze tu troche chorobowo na watku bylo. Bardzo Wam wspolczulam tych chorob.
Trzymam kciuki za Sare, zeby badania powychodzily w porzadku.

Oliweczko Tobie nie mialam okazji pogratulowac! Swietnie Ci poszedl drugi porod. Dzieciaki prezentuja sie doskonale na zdjeciu.

W ogole to @ sie zbliza, bo z mezem ostatnio na wojennej sciezce, dobrze, ze w pracy siedzi duzo, to moze sie nie pozabijamy.

Od wczoraj mam na kilka dni rodzicow u siebie, przyjechali do dzieciakow na Mikolaja.
Stary 2012-12-09, 16:50   #4185
patik87
Zakorzenienie

Aga może to Cię pocieszy, ja nigdy nie byłam na zagranicznych wczasach, nigdy nie leciałam samolotem...
Nasze wakacje poza domem w Polsce trwają zazwyczaj nie więcej niż 3-4 dni
Stary 2012-12-09, 18:33   #4186
mamad1
Zadomowienie

AgaG ja też już miałam o Ciebie pytać, ale dziewczyny mnie uprzedziły. I nie myśl tak, że Twoje problemy miałyby być nie-problemami tylko dlatego, że ktoś się czymś innym martwi. Przykro mi, że trudno się Wam jednak zdecydować na te wczasy. A może jeszcze uda się jakieś last minute?

Patik ja też nigdy nie byłam na wczasach za granicą i wcale się nie zapowiada, żebyśmy sobie w najbliższym czasie na takie pozwolili.
W sumie tylko raz udał nam się taki normalny urlop zaraz po ślubie na 6 dni nad morze (choć nieciekawie się skończył ostrym zapaleniem oskrzeli u męża)
Stary 2012-12-09, 19:12   #4187
patik87
Zakorzenienie

Muszę wam powiedzieć, że mam zawroty głowy.
Pierwszy raz było w nocy jak wstawałam do sary i nie dałam rady dojść do jej pokoju.
Dzisiaj drugi raz, siedziałam na fotelu i znienacka się zaczęło, czułam się jak po 5 piwach, wszystko wokół wiruje.
Nie wiem czym to jest spowodowane, dziwne to

co zawsze robicie w weekendy że tu takie pustki?
Stary 2012-12-09, 19:16   #4188
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Dziewczyny ja wiem, ze wiele ludzi nie podrozuje i zyje, ale tak to jest, ze apetyt rosnie w miare jedzenia.

Mamad w lastach raczej nie ma ofert dla rodzin 2+3

Mamad a powiedz mi, czy Ty teraz jesienia, zima sprawdzasz jaka jest sytuacja powietrza w Krakowie? Czy nie patrzysz na to zupelnie i wychodzisz z Patrykiem na spacer mimo zlego stanu? Dzis np. byla bardzo zla syt. Ja mam jakis tik i sprawdzam, choc i tak wychodze. Tyle, ze takie spacery moga przyniesc wiecej pozytku nz korzysci... Ale pytam tak z czystej ciekawosci.
Stary 2012-12-09, 19:20   #4189
patik87
Zakorzenienie

Aga a co sie dzieje z powietrzem w krk? duże stężenie zanieczyszczeń?
Stary 2012-12-09, 19:36   #4190
mamad1
Zadomowienie

Cytat:
Mamad a powiedz mi, czy Ty teraz jesienia, zima sprawdzasz jaka jest sytuacja powietrza w Krakowie? Czy nie patrzysz na to zupelnie i wychodzisz z Patrykiem na spacer mimo zlego stanu? Dzis np. byla bardzo zla syt. Ja mam jakis tik i sprawdzam, choc i tak wychodze. Tyle, ze takie spacery moga przyniesc wiecej pozytku nz korzysci... Ale pytam tak z czystej ciekawosci.
Ale zły stan jest przez ok. 200 dni w roku
Wychodzimy do parku, a poza tym nasze osiedle na wzniesieniu i to powietrze jednak inne niż w centrum. A gdzie sprawdzasz? Jest tam rejonizacja Krakowa?
Stary 2012-12-09, 20:13   #4191
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Patik chodzi o smog.

Mamad niby masz racje, ale teraz dochodzi fakt ogrzewania mieszkan, wiec ten stan drastycznie sie pogarsza. Ja np. nie moge przewietrzyc mieszkania po 16, bo po prostu mi smierdz. Sprawdzam tu: http://www.malopolska.pl/Obywatel/EK...y/default.aspx ulica Bujaka to moj rejon.
Stary 2012-12-09, 21:03   #4192
marzena_S
Zadomowienie

Dobry wieczór.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi w sprawie zdjęć . Chyba ostatnie wygrało - zdecydowałam, że wywołam je i jeszcze 2 inne po kilka sztuk i będę losowo wysyłać do bliskich.

Telik, nie było lepienia bałwana bo wczoraj nadeszła potworna @ i na nic nie miałam siły. Za to Hania po raz pierwszy testowała spodnie zimowe. Wyglądała jak Sigma podczas lądowania na księżycu.
Czyli u Was sezon saneczkowy też już otwarty. A w pracy nie zamierzacie zatrudnić kogoś na miejsce tej osoby? Jakby co jestem chętna!
Prezenty jeszcze kupuję, ale już widzę światełko w tunelu- mamy sporo osób do obdarowania, więc to dlatego. A Ty skoro się pytasz to pewnie chcesz się pochwalić, że masz już kupione i zapakowane, co?

Natko, świetne zdjęcia, tylko Ciebie brakuje. Chłopcy rosną w oczach, Dominik ma coraz bujniejszą czuprynę, a Adaś chyba wszędzie podróżuje ze swoim misiem? Pamiętam go ze zdjęć na górskim szlaku. Aaniu wyglądasz bardzo zgrabnie i brzuszek się nieźle maskuje.

Wodaqua, no zrehabilitowałaś się kobieto. Cudna Zosieńka i fryzury mają z Hanią identyczne, jakby je posadzić obok siebie to by mogły bliźniaczki udawać. (w końcu tylko kilka dni różnicy)

Aga, a może jeszcze uda się namówić tż? Jeśli nie na zagraniczne wczasy, to może chociaż w Polsce? Brakowało tu Ciebie.

Agni, Madziulka, Wasi chłopcy noszą Clarksy prawda? Nosili któreś z kolekcji first shoes jak już chodzili? Chciałam, żeby przyjaciółka kupiła mi takie http://www.clarks.co.uk/p/20351850 dla Hani na wiosnę, ale ekspedientka wręcz na nią naskoczyła, że w żadnym przypadku dla 1,5 rocznego chodzącego dziecka się nie nadają? Podobno te buty NIE są do chodzenia- co dla mnie jest niezłym paradoksem. Możecie mi to jakoś rozsądnie wytłumaczyć?
Stary 2012-12-09, 21:06   #4193
Lili 83
Zakorzenienie

Aga patrzyłam na tę stronkę co podałaś i w mojej okolicy też tragedia. Jakość powietrza bardzo zła, wczoraj, dzisiaj i jutro.
Dobrze, że wróciłaś
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 21:24   #4194
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podoba, ale jakbym kupowała to chya odrazu takie pełnowymiarowe.

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Aga może to Cię pocieszy, ja nigdy nie byłam na zagranicznych wczasach, nigdy nie leciałam samolotem...
Nasze wakacje poza domem w Polsce trwają zazwyczaj nie więcej niż 3-4 dni
Ja wole sie wczasować w PL, własnie planujemy wyjazd w okolice Zakopanego, tak w marcu.

Cytat:
Agni, Madziulka, Wasi chłopcy noszą Clarksy prawda? Nosili któreś z kolekcji first shoes jak już chodzili? Chciałam, żeby przyjaciółka kupiła mi takie http://www.clarks.co.uk/p/20351850 dla Hani na wiosnę, ale ekspedientka wręcz na nią naskoczyła, że w żadnym przypadku dla 1,5 rocznego chodzącego dziecka się nie nadają? Podobno te buty NIE są do chodzenia- co dla mnie jest niezłym paradoksem. Możecie mi to jakoś rozsądnie wytłumaczyć?
Sara miała Clarksy, dwie pary nawet. Świetne są i niby dlaczego nie są do chodzenia? Chyba by takich rozmiarów nie produkowali gdyby sie nie nadawały. Ja je bardziej lubiłam od Elefantenów.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 21:34   #4195
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ja wole sie wczasować w PL, własnie planujemy wyjazd w okolice Zakopanego, tak w marcu.
Carmela jak rozumiem psiejstwo też zabieracie? miałam pytać: zawsze na wczasy jeździcie z psami? gdzie znajdujesz miejsca, w których psy są mile widziane (jeszcze nie szukałam, później pogooglam )
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 21:36   #4196
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Szymon ma buciki z Clarksa z kolekcji first shoes. Szczerze? Nie potrafię Ci tego wytłumaczyć, bo to są buciki do chodzenia. Szymon ma np. takie http://www.ebay.co.uk/itm/New-Clarks...item3f1dac249e , czyli w tym samym stylu co te różowe.

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 21:38   #4197
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Carmela jak rozumiem psiejstwo też zabieracie? miałam pytać: zawsze na wczasy jeździcie z psami? gdzie znajdujesz miejsca, w których psy są mile widziane (jeszcze nie szukałam, później pogooglam )
Zawsze.
Mam taki przwodnik Polska na 4 łapach, albo zwyczajnie dzwonie i sie pytam.
Czasami jednego psa trzeba dopłacić jak za człowieka ale uważam ze to złodziejstwo i takich miejsc unikam.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 22:01   #4198
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hi
Mało piszecie ale za to jakie foty

Zosia
Dominik i Adaś jak zwykle oboje swietnie sie prezentujeie
Ale jakoś mi mało fotek
A Ania faktycznie drobniutka zgrabniutka fiu fiu
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Matko, jakie pustki!

4. O, pamiętam ją. To ta, która tez ma dziecko, tak?
Ale więcej pracy mi się nie podoba

Tymkowi dziś nie tylko apetyt na mleko wrócił, ale i ogólnie. Nawet nam z sushi wyjadał awokado i łososia pieczonego Dobierał sie i do surowego, ale walczyłam
Jasiek tez lubi awokado chyba za kolor

A w pracy to inna koleżanka ta która ze mną biegła
Tamta ma 2 fajowskich dzieciaczkow

Dorze ze apetyt wrócił
A co do łososia tak mi sie przypomniało co robicie dzieciom na wigilię ?
Bo wlasnie myślałam zrobić wyjątkiem kotleciki z łososia ( na parze ) lub pieczonego
Cytat:
Dobry wieczór.

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi w sprawie zdjęć . Chyba ostatnie wygrało - zdecydowałam, że wywołam je i jeszcze 2 inne po kilka sztuk i będę losowo wysyłać do bliskich.

Telik, nie było lepienia bałwana bo wczoraj nadeszła potworna @ i na nic nie miałam siły. Za to Hania po raz pierwszy testowała spodnie zimowe. Wyglądała jak Sigma podczas lądowania na księżycu.
Czyli u Was sezon saneczkowy też już otwarty. A w pracy nie zamierzacie zatrudnić kogoś na miejsce tej osoby? Jakby co jestem chętna!
Prezenty jeszcze kupuję, ale już widzę światełko w tunelu- mamy sporo osób do obdarowania, więc to dlatego. A Ty skoro się pytasz to pewnie chcesz się pochwalić, że masz już kupione i zapakowane, co?
no to będzie szał kartkowy
A gdzie jak drukujesz?

Nowa osoba w pracy - pod warunkiem ze będziesz brała Hanie do pracy i ona będzie bawiła sie z Jasiem czuj sie zatrudniona

Prezenty - ich status jeszcze nie jest znany-
Tyle ze dla chrzesniakow już nie robię bo zawsze na Mikołaja dostają
No ale zbieram sie powoli z tematem

A u nas kaaaaaaatar
Taka głupia rzecz a męki w nocy niesamowite
Za dnia tak fridy sie Jasiek nie boi a w nocy dziki szał jakby ze skóry obdzierał go ktoś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (199,2 KB, 72 załadowań)
Stary 2012-12-09, 22:10   #4199
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Hej.

Marzenko my mamy tez Clarks first shoes http://www.clarks.co.uk/p/20341134 i są swietnie. Wiki dobrze sie w nich chodzi.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-09, 22:16   #4200
ela_86
Wtajemniczenie

heloł.
nadaję już z domu.
moje dziecko spało przez cały dzień tylko 20 minut w samochodzie
wstał o 7:30 a poszedł spać 20:30. I starsznie był nakręcony cały dzień, rozpierała go energia, szałaput mały

naprawdę dopiero odkręcacie kaloryfery? ja to już od dawna grzeję zmarźluch jestem

mialam coś pisać, ale zapomniałam....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości