|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
A ja chyba jutro nie dotrę na wizytę jak tak dalej pójdzie
bo musimy wyjechać o 7 a o tej godzinie będzie masakra na drodze jak tak będzie sypać jak teraz chociaż w poznaniu nie pada jeszcze to u nas od 18 sypie ehh
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-12-10 o 09:02 |
|
|
|
|
|
#1323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może się jeszcze zreflektuje ![]() tzn ? No wiadomo, jest remont jest bałagan :P Cytat:
ehh a ja przez te głupie przestawki dopiero w środę ![]() Cytat:
W drugiej to już nie ma co czytać, ale w pierwszej pewnie czytałaś :P
|
|
|
#1324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też jutro wizyta.. na 14.40.. ![]() strasznie mi się ciągnął ten miesiąc.. ![]() dobranoc..
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby któraś z was chciała sobie zamówić kalendarz z własnymi zdjęciami to polecam z tej stronki
http://allegro.pl/a3-fotokalendarz-1...849547460.html my zamawialiśmy dla Julki rok temu i zrobił furorę i kosztował mnie wtedy 40zł także super promocja i nawet widać tam Julkę na jednym foto - szablon 005
|
|
|
#1326 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
, my dzisiaj byliśmy w kinie z dzieciakami na "strażniku marzeń"- świetna bajka ,akcja cały czas ,a potem u rodziców - na im.taty . rozmawiałam z tż przed chwilą o wielkim "P" .... skończyło się to moim bekiem i dreszczami ... Cytat:
za pomal. pokoik !piękna fotka no i zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no dokładnie specjalnie dla Ciebie fotki ścian Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę kina, też bym poszła, ale niestety kurować się trzeba 1 fotka lewa strona od okna 2 prawa strona, błękitna ściana 3 lampka i drewniane bele sufitowe pomalowane na granat 4 biała, drewniana ściana 5 półka pod oknem, na razie na mój modem :d
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
boshe UMIERAM
![]() mowie wam ale sie napracowalam ..... przy tej przeprowadzce na raze same lekkie rzeczy, za tydzien kolega uzyczy autka bo dzis nie wypalilo - wiec PRZEPROWADZALAM sie AUTOBUSEM ale dalismy rade z sisotra, potem poslzismy tylko na obiad do IKEI i co kolejna rundka do domu ( ok 20 min spacerkiem ) bo kupilismy 2 lustra. polke na butu i wiedzak na ubrania - i mase mase innych malych rzeczy - i wydalalismy z sisotar tylko 1200 nok ( ok 600 zeta ) ale najlepsze bylo pozniej haaa jak sie z tym zabrac - no i siostra ZAIWANILA duzy wozek - boshe mam filma nagrnaego jak cos moge poslac na meila - ubaw po pachy mialam.no a teraz lece spac jutro lekarz i polzona ![]() a od wtorku znowu praca aaa i dodam zdjecie wozka ktory mi sie podoba, i siostrze tez i ew nawet sie do niego dorzuci - tylko oczywiscie kolor nie ten
Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2012-12-09 o 22:22 |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wózek super, podoba mi się My już prawie cały regał mamy skręcony i powiem wam, że świetnie wygląda i jest szerooookiii, jak 2 Julki nie spodziewałam się
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.babyland.as - prestige collection ale w PL niestety nie dostepny ![]() wiesz strippi mialo byc autem, ale kolega dzis jednak nie mogl, a juz mialysmy rzeczy naszykowane wiec busa i siuuup. ale lepiej to niz aga 3 lata temu rowerem sie przeprowadzala |
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
kochane wpadłam tylko na chwilkę, żeby poczytać co u Was słychać a jutro z rana odp.
ok zmykam do jutra
|
|
#1333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1334 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
zeby nie bylo, ze w ciazy sie tylko kwitnie i pachnie, witam sie z bolem glowy polowa sniegu stopniala.. ![]() wczoraj zdrapalam tapety w kuchni, musimy ja troche podrasowac, bo bidnie wyglada, a w weekend czeka nas znowu przemeblowanie sypialni (nowe lozko i nowa szafa pax system).. ojj bedzie sie dzialo, ale nie moge sie juz doczekac ![]() a dzisiaj mam w planach uderzyc na wyprzedaz w h&m, dziewczyny mialy dzisiaj do poludnia wszystko przemetkowac, co do przemetkowania jest
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się śnieżnie
śniegu nasypało do kolan, w końcu prawdziwa zima, za chwilę lecę psiaka wymęczyć, dla niego to raj![]() Wczoraj dostałam od teściowej fajowy sweterek ![]() Zastanawiam się czy kupić tę sukienkę: http://global.images9.fotosik.pl/96/9b8103c15b85a583.jpg byłaby na święta? |
|
|
|
|
#1337 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Co do świąt- ja jestem trochę taka Zosia Samosia. Owszem, tęsknie za rodziną i chętnie spędziłabym święta z nimi, ale najbardziej chciałabym zrobić, to tylko z mężem. Teściowie chcą wszystko robić rodzinnie- razem na narty, razem siedzieć, razem wszystko. A mój mąż jest strasznie na nich podatny i jak czasami na niego wtedy patrzę, to widzę trochę taką sierotkę. Przykład- robimy kuchnię, pomagał mój tata. Wszystko robiliśmy sami no i wiadomo jak to bywa, czasem coś nie wyjdzie, tamci przychodzą i marudzą, ja twardo mówię, że tak ma być, a oni od razu do męża i dawaj mu ponownie. Wczoraj już słuchałam, że Sławuś na narty będzie jeździł, do szkoły muzycznej chodził, u dziadków nocował, z łuku strzelał. A jak powiedziałam, że będzie chodził na sztuki walki i strzelał ze śrutówki, to już im wesoło nie było. Jedziemy dziś do Castoramy zobaczyć tapety do pokoju. Mam szarą rogówkę i meble w kolorze miodowym. Jedną ścianę, mniejszą, chciałam zrobić na biało w czarne ornamenty, a dwie pozostałe....w delikatny fiolet? Sama nie wiem. Musi mi coś wpaść w oko. Mąż musi się wyrobić do Wigilii, a tapety już zdjęte. Nie chcę narzekać na teściów, ale dziś tylko ich mam w głowie i te święta głupie...Jeszcze siostra męża przyjedzie, to będziemy słuchać. Nawet żal mi teściowej, bo ona już się boi co ona jej nagada na wystrój domu. Jakbyście nie wiedziały, to moja szwagierka ma decydujący głos w tym jak moja teściowa dom urządza. Mi ta dziewczyna działa na nerwy jak ją słyszę.... Do mnie pretensje miała, że w dniu ślubu w kościele zemdlałam...
|
|
|
#1338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
teraz siostra mi dała gazety m jak mama po sobie i nawet nie mam kiedy do nich zajrzec nawet na kibelki spokojnie nie mozna poczytać bo zaraz coś ode mnie chca ![]() Cytat:
a pokoik super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1341 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co prawda ja nie chce sesji ciążowej, jakoś mnie nie ciągnie... ale za to noworodkową na 100% i z mężem o tym w sumie jeszcze nie rozmawiałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super i sufit mi się bardzo spodobał |
|||||||
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym: Kasia fajny wózek i za ciekawą przeprowadzkę ![]() gratuluje wszystkim nowych tygodni, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje. Strippi za pokoik. no więc i ja sie witam, zaraz pędzę do tego internisty i modlę się o kompetentną osobę bo jak nie Mokka do kiedy jest ten jarmark? bo ja oczywiście jeszcze okazji nie miałam żeby się wybrać. aha ktoś pytał na czym byłam w kinie i nie pamiętam czy odpowiedziałam, a więc na Hotelu Transylwania. fajny ale myślałam, że będzie lepszy kurde muszę w końcu podzwonić po szkołach rodzenia, nie wiem czy to załatwię jak tak dalej pójdzie. wiem, że jedna się 8 grudnia zaczęła. noi jeszcze muszę te opinie o szpitalach poczytać i zadecydować gdzie chce bo mi tż spokoju nie da. ale pewnie dziś nie zdążę. widzę, że macie temat świąt na tapecie kto gdzie i czemu, my na pewno wigilie w tym roku u moich dziadków, a potem to jest lekki problem. ![]() i też już nam się z tżtem odechciewa gdziekolwiek jechać, jakby nam się udało do następnych świąt wyjechać za granicę to już chyba tam byśmy sami spędzali, ewentualnie kto chce niech do nas wpada i tyle. dobra idę trzymać kciuki prosze.
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie kupuję
61zł już z przesyłką.
|
|
|
|
|
#1344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
heh dobrze, ze mnie jeszcze nie wywalilyscie mialam caly poprzedni tydzien mega zalatany, a weekend u rodzicow i tesciow ... w tygodniu tyle zalatwialam, pracowalam itd, ze jak już o 1 w nocy kladlam sie spac to strasznie bolal mnie kregoslup i stopy o dziwo no i maly jeszcze dodatkowo zawsze mnie kopal, bo w koncu wyrodna matka usiadla, to mozna bylo sobie pozwolic a u tesciow jak u tesciow - troche fajnie, troche wkurzajaco - zalezy jaki kto wrazliwy... z 2 razy sie troche mocno musialam wypowiedziec na pewne tematy heheh ale generalnie oni sa bardzo spoko, wiec luzikno a w tym tygodniu zamierzam odpoczac, robic 1/10 tego co w zeszlym i przeczytac zaleglosci na forum - ciekawe czy dam rade no i witam sie w 24 TC ![]() to do kawki, zaleglosci, ubierania choinki i na fitness heheh
|
|
|
|
|
#1346 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My w tym roku będziemy na dwóch Wigiliach Najpierw u mnie, będzie skromnie, bo tylko ja z mężem i mój tato, a później jedziemy do teściów, i tam już będzie bardziej tłoczno Wygodnie by było gdyby mój tato pojechał do teściów z nami, no ale zobaczymy jak to będzie, myślę, że jakkolwiek wyjdzie, to nie będzie problemu dla nas, my bezkonfliktowi jesteśmy pod tym względem Cytat:
za pomalowane ściany! fajna lampka - samolot ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
za 24 t
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
Witam się poniedziałkowo
![]() Weekend zleciał leniwie, nawet nie wiem kiedy. I już tylko 2 tygodnie do świąt, a ja się dowiedziałam, że jednak moja opcja z kupowaniem prezentów tylko dla dzieciaków nie przejdzie, więc muszę poszukać jakichś "drobiazgów", ech...No ale jeszcze trochę czasu zostało A dziś mam ambitny plan upiec pierniczki z tego przepisu http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...i/przepis.html ![]() Na ten tydzień życzę udanych wizyt, dobrych humorów i zdrówka ![]() Aha, chwaliłyście się swoimi pupilami, to ja też się pochwalę jednym z moich kotów w zimowej scenerii
|
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładniutka!
i jaka cena atrakcyjna Cytat:
czad... Cytat:
![]() i jakie ambitne plany bo konflikty mogą się zaczynać gdy sytuacja się komplikuje... między nami a moimi rodzicami jest 326 km, między rodzicami a "teściową" (in spe...) 162 km, od teściowej do nas 182 km... no i brak auta, i kiepska komunikacja między moim domem rodzinnym a domem konkubenta... no i nade wszystko moje ukochane szantażyki emocjonalne - czyja mama jest bardziej "samsza" (wdowa vs żona marynarza)...
|
|
|
|
#1349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wyszly, tylko ja je grubsze zrobilam, powodzenia
|
|
|
|
|
|
#1350 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a u rodziny tz nie lubie spedzac swiat.....Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za przeprowadzke i wybór wózka no i za przygodyCytat:
Cytat:
![]() a dzis dzien zaczełam od badan teraz mam co tydzien zwariowac mozna wieczorkiem ok 20 spełnie zyczenie meza i wybieramy sie prywatnie na usg i moze jego wysle do przychodni dyzurujacej co znajduje sie obok gina cała noc mi sie duśił tak go to choróbsko meczyło ech... no to tyle biore sie za porzadek bo obiecałam łobuzowi ze ogarne troche bo przez to ciśnienie to zapusciłam sie z porzadkami. miłego dnia wam życze i udanych wizyt
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

bo musimy wyjechać o 7 a o tej godzinie będzie masakra na drodze jak tak będzie sypać jak teraz chociaż w poznaniu nie pada jeszcze to u nas od 18 sypie 

05.07.2008
on wszak wierzący, praktykujący (sic... - 10 lat w konkubinacie...). tylko, że on mnie nie poprosił o tą rękę 

ehh a ja przez te głupie przestawki dopiero w środę 

wznoszę toaścik herbatką z sokiem malinowym 

nawet na kibelki spokojnie nie mozna poczytać bo zaraz coś ode mnie chca