|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | ||||
|
AGA :)
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Ostatnio kupiłam karmelowe kozaki, są piękne, ale niestety odstają :/ Niewiele, ale jednak. Na szczęście cholewka jest sztywna, więc się nie zsuwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj z tżtem na sankach, co za zabawa! Ile radości Chociaż tyle mogę czerpać z tej zimy bo dziś rano jak się przebijałam przez zaspy a parking pod pracą był nieodśnieżony to myślałam, że wyjdę z siebie
|
|
|
#2972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Na minusowe temperatury to tylko puchówka |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, właściwie do Ciebie mam mała "sprawę"
W lutym wybieram sie na narty do Włoch, doradz na co odkładać pieniądze furla to wiem, może coś jeszcze Cię tam zainteresowało ![]() Dziewczyny.. U mnie minus 6, śnieg. I mimo to poranny spacer z psem sprawił mi mnóstwo przyjemności nie lubie zimy i zimna ale opatulilam sie, zrobilam makijaz (!) i poszlam. A jutro wybieram sie na zakupy ostatnie świąteczne. Większość już mam ale nie wszystko. W tym roku mam 17 osób do obdarowania rok temu było 19 więc jest lepiej ![]() mm111111 śliczny prezent sobie sprawilas ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
czytam Was często tylko jakoś tak nie miałam "ochoty" by sie odezwać.![]() Płaszcz przymierze choć ten czerwony jest z outletu więc może być problem z dostepnoscia. Puchowa kurtkę już mam ale jak pisałam chce mieć coś eleganckiego, nie czuje sie najlepiej w płaszczu, mam poczucie, ze wygladam zbyt sztywno i powaznie ale ze względu na prace męża i pewne imprezy, które nas czekają czasami musze dobrze wyglądać. I kurtka nie pasuje. Ten płaszcz to ma być trochę inwestycja no ale mam nadzieje ze posłuży na długo jestem zmarzluchem ale po ciazy coś mi sie zmieniło i np wczoraj o 23 wyszłam z psem na ostatnie siku w adidasach i kurtce, bez czapki, szalika i rękawiczek ![]() A w styczniu/ lutym zamawiam Modene od SP nawet jeśli sie złote okucia nie pojawia. Już nie moge wytrzymać. I chyba wybiorą malinowa Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2012-12-10 o 10:20 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Daaaawo do Was nie zaglądałam, ale zupełnie nie miałam czasu. Wieczorami pisałam prace do szkoły, a w pracy miałam taki sajgon, że wracałam totalnie wymęczona Mam nadzieję, ze ten tydzień będzie lepszy ![]() Moja koleżanka od herbaty tak się obraziła, że rzuciła chorobowym Już się z nią spotykać nie będę Tymi kozakami strasznie kusicie Ale ja muszę kupić sobie takie na zimę ![]() W tym tygodniu czeka mnie jeszcze wyjazd na zakupy świąteczne Wszystko już powybierane, zostaje tylko zakup
|
#2975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam raptem 6 prezentów do kupienia, a i tak uważam że to spore wyzwanie, ciężko o oryginalność no i żeby prezenty się nie powtarzały z roku na rok..Cytat:
![]() Ja w temacie świąt jestem całkowicie nieogarnięta, muszę zrobić jakąś listę prezentów....
|
|
#2976 |
|
AGA :)
|
Ja kupuję prezent tylko dla tżta, ale to nie lada wyzwanie :/
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także teraz do końca grudnia pochoruje. Szkoda tylko, że zakończyła pracę w takiej dziwnej atmosferze ![]() Ja listę mam już od jakiegoś czasu, muszę teraz tylko jechać i wszystko pokupować W tym tygodniu pojadę, bo choć weekend mam wolny od szkoły, to jednak zakupy w sobotę chyba nie są dobrym pomysłem. Teraz w weekend było tyle ludu w galeriach, że....
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Największe wyzwanie dla mojego konta
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Konto usunięte
|
ja też planuję już zakupy świąteczne, jutro wyruszam na podbój galerii
a dzisiaj wigilia w pracy... po pracy właściwie |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- I jeszcze słowo na temat historii o podkradej herbacie... W mojej ostatniej pracy mieliśmy kuchnie i lodówkę do trzymania jedzenia. Każdy mogl sobie trzymać co tam chciał, jak komuś brakowało masla do kanapki to bez problemu za zgoda mozna było sie częstowac masłem kolegi/koleżanki. W pewnym momencie jedzenie zaczęło z lodówki znikac. No i ok, znika trochę masła, plaster sera... Ale mi np często znikal cały obiad, który przynosilam w pojemniku do odgrzania. Po trzecim czy czwartym razem wkurzylam sie, mam 30 minut przerwy i nie zamierzam biegać i szukać czegoś do kupienia na obiad. Zreszta nie zamierzam utrzymywać zlodzieja poszłam do mojej szefowej, miala pecha bo byłam przed okresem, głodna jak wilk i powiedziałam, ze jeśli nie znajdzie sposobu żeby to zakończyć to niech mi firma sponsoruje obiady. Wspólnie z kolega wpadliśmy na pomysł żeby przygotować pyszny obiad dla złodzieja z dodatkiem odrobiny środka przeczyszczajacego. Mieliśmy podejrzenia, kto jest winny. Powiedzieliśmy szefowej o tym planie i oswiadczylismy ze nie pytamy jej o zgodę tylko ja informujemy o tym. następnego dnia w lodówce czekal pyszny obiadek z niespodzianka dla złodzieja był to jego okres próbny więc został zwolniony a jedzenie przestało znikac. Okazało sie rownież ze był winien karadziezy drobnych kwot z kasy w punkcie informacyjnym... Znikalo 10-20 zł.
|
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przedświąteczne soboty w galeriach, to zdecydowanie zły pomysł, ja również omijam sklepy w weekendy szerokim łukiem, w tygodniu wieczorami (czyli jak mam czas po pracy) co prawda też nie jest dużo lepiej.. no ale kiedyś te prezenty trzeba kupić.. ![]() Domyślam się.. EDIT: Historia o złodzieju! CSI Miami!
You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... Edytowane przez katrina_s Czas edycji: 2012-12-10 o 11:45 |
|
|
|
|
#2982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masakra... ciekawe co jej to robi za różnice może chciała się poczuć jeszcze bardziej "ważna" narzucając gościom kolor stroju.Cytat:
![]() Cytat:
![]() też ubolewam, że one na zimę się za bardzo nie nadają, ale za to zatrzymam 200zł na koncie... |
||||
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38059770]ja też planuję już zakupy świąteczne, jutro wyruszam na podbój galerii
a dzisiaj wigilia w pracy... po pracy właściwie[/QUOTE] Ja jadę w środę, bo jutro chrześnica o mnie przyjeżdża ![]() My wigilii pracowniczej mieć nie będziemy Jakieś jedynie życzenia w pracy w ciachem i to na tyle ![]() Cytat:
![]() Ale to podkradanie pieniędzy- pozostawię bez komentarza ![]() Cytat:
![]() Teraz weekend akurat w szkole siedziałam, ale kumpela mi opowiadała, że była totalna masakra!!! Do M1 stała w kolejce godzinę, później nie mogła znaleźć miejsca parkingowego i wkurzona wróciła do domu Ja poczekam do środy i wtedy ruszę do prezenty Bo kiedyś je kupić trzeba
|
|
#2984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy poruszaniu się samochodem płaszcz może być wystarczający. W przypadku komunikacji etc. już niekoniecznie. Zapewne jest to kwestia indywidualna. Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale obrazić się tak "na śmierć i życie" o głupią herbatę- dla mnie to jest niezrozumiałe ![]() Dokładnie, 200 zł będzie można odlożyć na poczet zakupów wyprzedażowych
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sobotę zrealizowałam zakupy prezentowe
Galeria pękała w szwach od natłoku ludzi a ja nie odnotowałam "znamion" słynnego kryzysu ![]() Udało nam się zakupić wszystkie prezenty ! Teraz mogę na spokojnie zająć się drobiazgami.Odwiedziałam przy okazji sklep MK
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jakie wrażenia?
![]() O widzę,że razem z Julką zainteresowałyśmy się MK
Edytowane przez Lena1209 Czas edycji: 2012-12-10 o 12:29 |
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wrażenia?
Jest jakiś wybór?
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, żeby osoba podkradająca obiady miała nauczkę raz na zawsze Wiem, wredna jestem Dokładnie Ale skąd mogłam wiedzieć.... Nikt normalny by takiego focha z przytupem nie strzelił [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38060525]nasza wigilia będzie w restauracji i generalnie bardzo fajna sprawa, tylko szkoda, że zaczyna się wieczorem, bo pewnie niewiele osób zostanie dłużej (choćby do deseru) i skończy się na zjedzeniu kolacji i pójściu do domu [/QUOTE]Fajnie masz Fajnie, ze w ogóle macie cosik organizowane Nie każdy ma tak dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- I jak wrażenia?
|
|
#2993 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sklep przestronny, wszystkie towary są wystawione na półkach i wieszakach/stendach umożliwiających klientom swobodne oglądanie. Obsługa uśmiechnięta i bardzo życzliwa. Wybór torebek, potfeli i butów duży, ale nie ma wszystkich dostępnych modeli. Każdą rzecz jak pisałam można swobodnie zdjąć z półki/wieszaka i obejrzeć. Ceny zróżnicowane, nie sprawdzałam jak się mają do cen online. To co mnie zainteresowało : http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false Cena : 1560 zł http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false Cena : 810 zł Mam nadzieję, że coś pomogłam. |
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38061200]to prawda, w obecnej firmie to moja pierwsza "impreza" bo pracuję tutaj dopiero troszkę ponad pół roku, więc jestem ciekawa jak to będzie
[/QUOTE]Na pewno będzie super Choć wszystko zależy od tego, z jakimi ludźmi się pracuje
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie jednak nieoczekiwanie wybieram w najblizszy weekend do Warszawy,wiec moze uda mi sie zahaczyc o Galmok i MK...alez bym sobie chetnie "pomacala" te torby,eh... Przynajmniej latwiej bedzie oszczedzac na Hamiltona do wiosny, jak troszke naciesze oczy w miedzyczasie ![]() A co do znikania jedzenia w pracy, to koledze ktos wlasnie zwinal z lodowki ketchup... pollitrowy! |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chętnie się wybiorę przy najbliższej okazji. Swoją torebkę kupowałam w salonie Korsa w Hiszpanii i Pani mówiła mi, że ceny są ujednolicone w całej Europie, różnice mogą być minimalne. W USA są niższe, ale dla nas zakup jest mało opłacalny ze względu na cło i VAT. Widziałaś może Hamiltona w mniejszej wersji saffiano w kolorze szarym i ze złotymi okuciami?
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy będą łaskawi w sprowadzaniu jakichś konkretnych modeli...Wężowa baaardzo łaadna.
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planujesz kolejna torebkę Korsa? Trzeba uzupełnić puste miejsce po Romie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

rok temu było 19

Jakieś jedynie życzenia w pracy w ciachem i to na tyle