|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]() no ale niestety nawet Ci ze spuścizną, dziełami, talentami umierają , różnica jest taka że w pierwszym przypadku obchodzi to tylko najbliższych i nie ma szumu, a w drugim- połowa narodu idzie na pogrzeb, wszystkie stacje o tym gadają, ludzie w sieci , klikają gwiazdki w nawiasach i wychwalają te talenty nawet jeśli wcześniej mieli taką artystę w rzyci
|
|
#752 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o to swietnie, bo ja gucci ph nie lubieu
|
|
|
#753 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#754 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;38056350]Co nie znaczy, że ten YR Ci podejdzie
![]() Tak serio, to nie widzę między nimi dużych podobieństw ja też nie |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za Hoggarem, testowałam mniej więcej rok temu, ale pamiętam, że podobał mi się. Nie ma nic z Gucci PH.
A śnieg ciągle sypie....
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Drugi ![]() Znad bułek sałatki warzywnej z jajem i jogurtu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak pokazałaś się w rudym to teraz mi się wydaje, że rudy lepiej wygląda na Tobie niż ciemny ![]() Ale może to takie zdjęcia, a może po prostu z tym rudym tak inaczej Ale podobało misie Dobry i lecę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#760 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
![]() 2.znaczy taki balsam dokadłubowy na wuosy ? a się potem nie przetłuszczają ? Bo tak czytam o tych isanach dokadłubowych na guowę i się zastanawiam , co to robi i czy nie robi tustych wuosuf ![]() Drzewnie . O rany , wypollizują zaraz zapasy trza robić ![]() Drogi Baru , przyszła mi do guowy goopia ankieta - czy macie perfumy koloru różowego a jeżeli tak to czy dużo i jakie - ciekawa jestem , czy jest związek między kolorem perfum a osobowością posiadacza zaczynając - mam różanego Janiołka , któren jest różowy i Rumeura , który jest różowawo-morelowawy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam za dalekosiężne plany, żeby mi tu teraz koniec świata wszystko sypał ja nie mam czasu na koniec świata po prostu ![]() Baru pomóż albowiem wanna mię się wściekła, pod wanną mam od metra wody i przesiąkła mię do kuchni po ścianie kałużę wielką tworząc i grozi mię kuciem ściany Parabelka ja mam róziowe jedne ale mię się nie podobają tylko chuopu kiedyś, bo teraz i jemu nie, Krystynę Orłowską Rossmanowską
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-12-10 o 10:49 |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Panaroja
|
a
Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam różowe Kelly Caleche ![]() Cytat:
![]() so to jest Orłowska Rossmannowska ?
|
|
#766 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Reasumujac, do moich depresyjnych rozkminek i pesymistycznej osobowosci najlepiej pasuja flakony czarne i ponure, jak sie spsikam takowymi i jeszcze zakutam w czarne ciuchy to juz fogle mi dobrze
|
|
|
|
|
#768 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mniemam że Christina Aguillera
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() 2. ale chodzi o puyn czy flaszkę? ja flach mam mało i róziowa mi się akurat nie trafiła, a koloru puynów w odlewkach nie pamiętam... chyba piwoniowy aniołek był różowawy...? a tak fogle to lubię róziowy kolor
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#769 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Też chętnie się dowiem o co chodzi
![]() Ach, doczytałam ![]() Byłam dzisiaj u promotora porozmawiać o doktoracie i chyba wiem o czym będę pisać
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-12-10 o 15:20 |
|
|
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo , nie znam , chciałam kiedyś kupić didce ale powiedziała NIE ![]() nie wiem może nawilżać
|
|
#772 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
A moszna dać po myciu? ![]()
|
#774 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() W każdym razie w rudym Ci fajnie Cytat:
I so wyszło z badań? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-12-10 o 15:41 |
|||
|
|
|
#775 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jasne że lepsza moszna po myciu niż przed
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakbym dała malutko to może bym puchu nie miała po nim?
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() 2. Ale miało być o czymś innym niż o moszna
|
|
#778 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaraz przyjdzie Kura i wióry, a raczej pióra polecą za te herezje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
Z różowych mam coś Miraculum, co miało być niby podobne do Lancome. Stoi nie używane i nikt nie chce
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Piniu :klaski:
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to na półce z flaszkami aż czarno ![]() Życie jest do dupy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Ale podobało misie 

zapasy trza robić