|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Kiciu- korzystaj, że jesteś unieruchomiona
takie lenistwo na legalu szybko się nie powtórzy I zrób focie tych swoich panienek w jaki sposób są pozaklejane- u nas też tak czasem lekarze obklejają anatomki A szwy jakie masz? Malinko - hejeczka Panny masz już dorosłe - hihi też się obrażę jak zdjęcia nowe zapodaszKlaudek - ![]() Rodzyneczku - hihihi masz sporo zaległości. Miłego czytania Ja już się żegnam i wszystkim miłego tygodnia życzę i kolorowych
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-12-10 o 00:14 |
|
|
|
#7772 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#7773 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#7774 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałek ![]() na pierniczku wczoraj złamałam sobie zęba piszecie o nudzie,zimie etc i to tłumaczy moje dzieci.Im też się taaaak nudzi i tak cudują i wymyślają jak są uziemione w domu....eh byle do wiosny
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7775 |
|
Zadomowienie
|
Jak patrzę na tą cyferkę to mnie w brzuchu ściska...
Matti 14.12- 4 ![]() przedpo 28.12- 18 ![]() Paularetka 03.01- 24 ![]() lubuss 22.01- 43![]() malina986 05.02- 57
|
#7776 |
|
Zadomowienie
|
Myu ja wiem jak Was te taśmy interesują, podstępne stworzonka
Szwy nie mam pojęcia jakie mam, ale pewnie normalne, a nie rozpuszczalne. Z resztą nie pytałam o to, bo nawet nie wiedziałabym jak![]() Jeśli, któraś ciekawa to zapraszam do albumiku
|
#7777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiciu!!!! Boooossssskkkkooooo ![]() Ja sobie wyobrażam jak Ty się w swojej okolicy pokażesz latem . Kobity będą swoich facetów w domach na klucz zamykać. Nie dosyć, że śliczna babeczka z Ciebie to teraz z tymi "maleństwami" oczu od Ciebie nie będzie można na ulicy oderwać a belgijki raczej urodziwe nie są więc współczuję Twojemu TŻowi skoro był zazdrosny przed to co będzie po |
|
|
|
|
#7778 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia, byłam,widziałam i wzdycham jak do większości z was
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#7779 |
|
Raczkowanie
|
iloona79 polecam ten przepis, bo z pewnością wyjdzie. Ja go robiłam pierwszy raz miesiąc temu i powiem Ci, że kupne wypadają bardzo blado przy tym makowcu.
Ja też póki co tylko czytam i zastanawiam się czy nie ubrać już choinki, bo dziecko nie daje mi spokoju i koniecznie chce gwiazdkę na samym czubku. Już dwa tygodnie go zbywam, ale dziś wyraźnie mi powiedział, że musimy ubrać "cholinkę" Miłego dnia Wam życzę.
|
|
#7780 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio dziękuję
![]()
|
#7781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziwię się sąsiadom jeżeli wyjdziesz ich przywitać w tej bluzeczce to mąż dostanie szału Wiedziałam, że będzie fajnie wyglądać biust w tej małej czarnej bluzce.
|
|
|
#7782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiciu Twój TŻ powinien nauczyć się być dumnym a nie zazdrosnym, on ma ten zaszczyt bycia z Tobą a inni mogą z zazdrością ino patrzeć ![]() Cieszę się, że mam czas do własnej op. Mogę popatrzeć jak cycuszki zmieniają się z tych świeżynek na dojrzałe do użytku . To dużo daje, szczególnie jak się nie wie jaką wielkość implantu chce się wybrać, tak żeby były nie za duże i żeby nie żałować, że jednak za małe...Wiadomo na żywo wyglądają inaczej, na każdej sylwetce inaczej i co kobitka to inaczej będzie się czuła z nowymi cycuszkami
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2012-12-10 o 12:01 |
|
|
|
|
#7783 |
|
BAN stały
|
Gwendolinka - z tymi bańkami to na Twoim miejscu ostrożna była! ja przez wakacjami byłam u kosmetyczki żeby na cellulit coś poradziła. I ona wlasnie wyskakuje z bańkami, ale zobaczyła moje nogi i powiedziała ze nie mogę! bo mam słabe naczynka!
Horo jesteś z Wrocławia? a z wagą to chyba zbieram zapasy tłuszczyku na zimę ;( jak ja nie lubię zimy!!!!!!!! |
|
|
|
#7784 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
witam Was po leniwym weekendzie... na nic nie miałam ochoty i się wybyczyłam ![]() Korinko, nie jestem z Wrocławia, ale swego czasu wiele razy byłam tam w związku z pracą... tak regularnie co 2-3 tygodnie No i przy okazji tych delegacji zawsze zaliczyłam jakąś godzinę piękności dla siebie
|
|
#7785 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu,
ja już nie moge się doczekać Twoich bimbałków w całej okazałości-do Twojej figurki to będzie miodzio-mąż będzie miał naprawdę ciężko ![]() Niezadowolencjo, mnie najbardziej intrygują te wiśnie w makowcu-już czuję na języku jego smaczek Choinkę tez bym ubrała,ale czekam aż TŻ wróci do domu w przysżłym tygodniu-niech sam ją wyciąga z piwnicy i targa do góry ![]() Katarzynko, a jak to się mogło stać,że uległaś takiemu wypadkowi przy pierniczku? Mam nadzieję,że to nic powaznego,bo ciarki mnie przeszły jak to sobie wyobraziłam!! |
|
|
|
#7786 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() ), ale podczytuję Was co nie co i staram się nadrobić zaległości. ![]() Tak na wstępie mam pytanie: Czy któraś z Was brała kredyt na piersi? I czy myślicie, że jest to dobry pomysł? Waham się trochę, bo nie wiem czy jest to dobre rozwiązanie. Z góry dziękuję za odpowiedź
|
#7787 | |
|
Zakorzenienie
|
Iloona, no już taki osłabiony był, więc czułam że to kiedyś nastąpi.
Niewiele mu brakowało do ułamania,a ciasteczko twarde,ja łakome i mam za swoje.Już się zapisałam do dentysty.Do piątku jakoś wytrzymam ![]() Cytat:
![]() Tu niejedna ma skredytowany biuścik.
|
|
|
|
#7788 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc bardzo się nastawiłam na ten kredyt, mam nadzieję, że mi się uda. No ale tak czy siak już się rozglądam za kliniką. Myślicie, że klinika, do której mam 3 h jazdy jest dobrym rozwiązaniem? Czy szukać czegoś bliżej?
|
#7789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie sugeruj się odległością, tylko jedź tam, gdzie jest "Twój" Doktorek
|
|
|
#7790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja drzewko mam już gotowe do ubrania, muszę tylko przynieść ozdoby + światełka, ale możliwe, że dziś mi się jeszcze upiecze Sprawa ubierania "cholinki" zostanie poruszona zapewne dopiero jutro Czy Wy też tak czasem macie, że w ciągu dnia nie jecie jakoś szczególnie dużo, a właściwie prawie wcale, a brzuch jakiś taki niby głodny, a najedzony? Dziwne to uczucie. I sama nie wiem jeść czy nie jeść? Napiję się chyba wody ciepłej.
|
|
|
#7791 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Pisałam ostatnio tu na forum ale pewnie umknęła Wam moja wiadomość jestem umówiona na konsultacje do dwóch chirurgów, jedną wizytę mam już w tą sobotę natomiast drugą 15 stycznia. Nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jakie rozmiary zostaną zaproponowane ..... tylko boję się że z tej mojej malutkiej wyjściówki (a raczej z niczego) nie będzie się dało nawet dużego, pełnego C zrobić......
|
|
|
|
#7792 |
|
Zadomowienie
|
Przebrnęłam przez zaległości w czytaniu
Kicia niezły Twój tż oj będziesz go teraz piersiami kusić... Matti nie bój się! Nie ma czego, naprawdę! Ja też się bałam, ale nie warto Nic strasznego tam nie robią, wręcz przeciwnie![]() Fuksja odległość nie ma znaczenia, ważne żebyś robiła u lekarza, któremu zaufasz. W końcu oddajesz w jego ręce swoje zdrowie i wygląd. A jeśli nie stać Cię na operację od razu, ale masz zdolność kredytową, to warto na taki cel wziąć ![]() Miłego popołudnia kochane!!!
|
#7793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na auto bym nie wziela lepsze gdybym miala poprawic sobie o mlodszy rocznik ale na cycki mowie zdecydowane TAK,TAK,TAK ![]() 3 godz jazdy do dobrego lekarza to jest nic i warto jechac
|
|
#7794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#7795 |
|
Raczkowanie
|
hello
![]() dobrze pamiętacie za parę dni będzie pierwsza rocznica moich panienek ![]() a co zdjęć to tak szczerze mówiąc ja nie widzę żadnej zmiany w porównaniu do tych fotek ostatnio dodanych... lewy dalej jest sporo wyżej i jest dalej taki bardziej "sztuczny". prawy jest jak zawsze niżej i jest taki bardziej ruchliwy. przestałam się oszukiwać, że one się wyrównają... i dalej uważam, że one są za duże :P chyba jako jedyna na forum hehe
|
#7796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcinam wtedy słodycze ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
![]() ostatnie zdjecia są w strojach ![]() wiec nie wymiguj sie i coś wrzucaj ![]() ja sie zbieram na zdjecia ale co sobie sama zrobie wychodza dziwnie, bo zeby sobie zrobic podnosze reke, napinam miesień i wychodzi jakieś cuś dziwnego
|
||
|
|
|
#7797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
))do kogo idziesz na konsultacje??napisz inicjaly![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- kicia super okazyy
|
|
|
|
|
#7798 |
|
Zadomowienie
|
Fuksja ja brałam kredyt
I nie żałuje, pieniążki nawet jak się odłożyło to rozchodziły się na inne cele i ostatecznie kredycik nas poratował![]() A ja mam za sobą pierwsze wyjście do sklepu, ciągłam się za tż jak staruszka Przynajmniej nie siedziałam na tyłku w jednym miejscu, bo mnie to denerwuje.Dziękuję dziewczyny za miłe komentarze
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-12-10 o 19:22 |
|
|
|
#7799 |
|
Wtajemniczenie
|
KICIA ja juz nie wchodze na to forum przez Ciebie
oszsze jakie masz cuda przepiekneI pomyslec, ze mialam meza Belga i tez w Belgi mieszkalam
|
#7800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne masz bimbałki i nie masz czego żałować. A rozmiarem moje będą mniejsze. Teraz mam 93cm w biuście, 72/73cm pod a są opuchnięte Lewy bardziej, co pewnie widać
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

takie lenistwo na legalu szybko się nie powtórzy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Matti 14.12- 4 

Piękne masz bimbałki i nie masz czego żałować. A rozmiarem moje będą mniejsze. Teraz mam 93cm w biuście, 72/73cm pod a są opuchnięte