Mamy lipcowo-sierpniowe 2013 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-10, 18:12   #3121
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ruszam do gina... Będzie chwila prawdy. Z jednej strony mnie skręca, a z drugiej mam jakieś obawy, czy na pewno wszystko będzie w porządku...
Zamelduję się po
trzymam kciuki!!! bedzie dobrze

jesli chodzi o ciezar dot wozka to dla mnie to bez znaczenia chodzi o to zeby byl naprawde wygodny dla dzidzi, prezentowal sie extra no i byl praktyczny

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:12   #3122
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Ruszam do gina... Będzie chwila prawdy. Z jednej strony mnie skręca, a z drugiej mam jakieś obawy, czy na pewno wszystko będzie w porządku...
Zamelduję się po

Czekamy! kciuki!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:18   #3123
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
ja byłam u dr Kuzmeckiej - polecam, chodzę do przychodni przy Madurowiczu
A Ty masz lekarza w Łodzi czy gdzieś indziej ?

Co do kremów jeszcze - właśnie ja wiele dobrego o tej Mustelli słyszałam, też muszę poczytać
Ja mam lekarkę w Konstantynowie Łódzkim, pracuje w MSWiA w Łodzi, a tam nie ma porodówki. No ale będę chciała rodzić w Medeorze w Łodzi więc zobaczymy. Mam jeszcze alternatywną gin w Rzgowie ona pracuje w Pabianicach, gdzie rodziłam córkę. Było ok bo rodziłam zaraz po Świętach Bożego Narodzenia i porodówka była pusta. Teraz nie wiadomo co będzie.

Jejku jak mi jest niedobrze. Troszkę pomogła mi mięta, ale na chwilę...
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:24   #3124
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
1.A kończysz już? Zdążysz przed 19.01 ? Przynajmniej z teorią bo praktyka po tym to już bez większego znaczenia

2.Już będzie wyglądał jak rodowity człowiek
Ja miałam pierwsze podejście do prenatalnych w 11t 3d... i Małe po prostu było boskie!
ad.1Zdążę, już mam papiery i idę w tym tyg zaklepać termin na testy muszę się jeszcze do nauki wziąć
ad.2 Super pamiętam to chyba twoje maleństwo tak słodko kciuka ssało?

Cytat:
Hej dziewczyny!
Ja już wrócona z Krakowa o 19:20 mam usg, więc trzymajcie mocno kciuki i mam nadzieję, że będziemy wznosić toasty!

Piersze usg z Mężem, ciekawe jak on zareaguje.
Wg OM mam 7 tydzień=5 dni, ale wg całej reszty to jakiś 6 pewnie...
zobaczymy co nam wyjdzie na badaniu. Nie mogę się doczekać
Trochę się ogrzeję i idę do wanny się ogarnąć, bo trzeba wyjściowo wyglądać na fotelu

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38065199]No to możemy sobie podać rękę, jeśli chodzi o mężów Jak ma coś w siatce, to pierwsze co, to włazi do kuchni i zostawia siatkę, a ja dostaję gorączki.

Widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Ja poprzednią ciążę straciłam w 30 tygodniu i dość się naoglądałam i naczytałam od tamtego czasu bardzo smutnych historii. Dlatego teraz wolę dmuchać na zimne.
A argument, że kiedyś kobiety.... już zupełnie do mnie nie przemawia - kiedyś zęby wyrywano bez znieczulenia i też ludzie żyli.
Moja mama też chodziła do pracy do końca ciąży i urodziła dwójkę zdrowych dzieci, ale teraz jak najbardziej mnie w moim "lenistwie", które jest tak naprawdę wymuszone wspiera.
Przepraszam, ja po prostu bardzo alergicznie reaguję na słowa: ciąża to nie choroba.

Ja na 90% kupuję Roana Maritę, a mój zakup będzie podyktowany po 1. czterema równymi pompowanymi kołami, po 2. cudną amortyzacją, a po 3. właśnie - bardzo dużą gondolą, jeśli nie największą, to jedną z największych na rynku. I masz rację, nasze wakacyjne dzieciaczki będę w gondoli jeździć jesienią, a wtedy trzeba je będzie trochę jednak opatulić.[/QUOTE]

Zgadzam się z tobą całkowicie Nie robię z siebie kaleki ale bardziej uważam na siebie i tak samo nie znoszę obu zwrotów

Co do wózka to jeszcze nie mamy upatrzonego, za wcześnie na to. Jak przyjdzie odpowiednia pora to pochodzimy po sklepach i "pomacamy" bo ja tak bez dotykania to nie lubię kupować

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Co do kremów jeszcze - właśnie ja wiele dobrego o tej Mustelli słyszałam, też muszę poczytać

Aha, jeszcze miałam zapytać, czy macie jakieś problemy z pęcherzem, bo ja od samego początku piję wodę mineralną z sokiem z cytryny i łykam żuravit - zalecenie gin, powoli zaczyna działać ale jak mnie przewieje to znowu czuję, że coś nie tak. W tym tygodniu robię posiew z moczu..
Ja używam Musteli, polecała ją moja nauczycielka ze szkoły kosmetycznej a wiem, że mogę jej ufać bo jeszcze nigdy źle mi nie doradziła a efekty zobaczymy w swoim czasie

z pęcherzem nie mam żadnych problemów całe szczęście

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Zamelduję się po
To czekamy na dobre wieści

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 18:27   #3125
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Kejt trzymam kciuki za wizytę!!!

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Co do wózka to jeszcze nie mamy upatrzonego, za wcześnie na to. Jak przyjdzie odpowiednia pora to pochodzimy po sklepach i "pomacamy" bo ja tak bez dotykania to nie lubię kupować

Ja używam Musteli, polecała ją moja nauczycielka ze szkoły kosmetycznej a wiem, że mogę jej ufać bo jeszcze nigdy źle mi nie doradziła a efekty zobaczymy w swoim czasie
Ja też bym się jeszcze nie rozglądała, ale w poprzedniej ciąży temat już był mi bliski. I faktycznie, bez sprawdzenia nie ma co kupować. Nawet jeśli chcecie kupić przez internet, to lepiej wcześniej podjechać do jakiejś hurtowni i pomacać

Mustela to ponoć jeden z najlepszych preparatów.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:02   #3126
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja tez nie chce juz teraz kupowac wozka, tylko po prostu trzeba sie zaznajomic z tematem w ogole ciuszki itp jakos nie chce na razie kupowac bo to za wczesnie

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-12-10, 19:04   #3127
kooocur
Zakorzenienie

Ja nic nie kupie pewnie długo, długo.....

Własnie przyszedł znajomy na 3 sekundy coś zabrać. Niestety smierdział fajkami......wszystko co zjadłam przez cały dzien poszło....

Czuje sie dzis fatalnie...

Synuś
Stary 2012-12-10, 19:09   #3128
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Zamelduję się po

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
ad.1Zdążę, już mam papiery i idę w tym tyg zaklepać termin na testy muszę się jeszcze do nauki wziąć
ad.2 Super pamiętam to chyba twoje maleństwo tak słodko kciuka ssało?
1) to daj znać, będziemy trzymać kciuki
2) Moje... ale tydzień później w 12t 3d, bo mam tyłozgięcie i w 11 nie dało się Małego pomierzyć
Ale w 11 wyglądało właśnie bardzo podobnie tylko trochę mniejsze było

Teraz to już pewnie wielkolud

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:13   #3129
fiazo
Zakorzenienie

mam znajomych, którzy mają 5letnią córę, teraz na dniach rodzi się kolejna. Oni praktycznie nic nie kupują bo babcia ze szczęścia zaopatruje w ciuszki
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:15   #3130
magdalennne
Wtajemniczenie

Wróciłam

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38057932]Tak, to norma, przy luteinie moga być jakieś szarawe upławy nawet czy coś. Progesteron z tabletki się wchłania, a reszta no cóż...

Umówiłam się na USG genetyczne 07.01. W urodziny mojej Mamy Mam nadzieję, że będę miała fajny prezent dla niej [/QUOTE]

Ja 8.11 w urodziny mojej mamy byłam pierwszy raz u gina potwierdzić ciążę

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzień dobry !!!
Jestem tu nowa Moja fasolka ma 2 mm. Termin porodu wg kalkulatorów wypada mi na początku sierpnia. Moją ciążę gin potwierdził w mikołajki (najlepszy prezent jaki dostałam). Jeszcze nie wiem nic, gin powiedział, że ustalimy wszystko jak zobaczymy już dzieciaczka. Następną wizytę mam na 27.

Pisałyście tu o brzuszkach, ja mam nadzieję, że mój szybko nie wyskoczy bo ukrywamy się jeszcze i nie informujemy nikogo. No i mam wesele 2 lutego. Nie chce, żeby rodzinka zasypywała pytaniami.

Mam pytanie czy bolą Was piersi ?
U mnie to był jeden z pierwszych objawów i cały czas się utrzymuje, czasami nawet podczas snu czuję. Do tego strasznie dużo śpię. Muszę drzemać w ciągu dnia, żeby normalnie funkcjonować.
Witaj A piersi bolą oj bolą.

Cytat:
Napisane przez La_Mezcla Pokaż wiadomość
ja dzis porobilam badania i w przyszlym tygodniu znow ide do gina teraz robie obiadek .. nie mam wymiotow tylko te bolace piersi ..

kochane jak wy dlugo zamierzacie pracowac do ktorego miesiaca ? bo ja mniej wiecej musze dac znac kadra do kiedy chce pracowac a nie mam pojecia ja sie bede czuc

sliczne brzuszki macie moj to jest raczej jeszcze stary tluszczyk :P a czy wy cwiczycie w ciazy ??
Ja zamierzam do 6. Ale to jest uwarunkowane innymi sprawami jeszcze.

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzis o 18 mam wizyte u nowego ginka Trzymajcie kciuki zeby wszystko z Puszkiem Okruszkiem bylo dobrze
Narzekalam ostatnio ze nie mam brzuszka a na drugi dzien tak mnie wywalilo ze szok:p Juz od wczoraj mam w brzuszku (2 cm pod pepkiem- tam zawsze mierze) 77 cm vez wzgledu na to czy mierze rano czy wieczorem Tz nawet zrobil mi wczoraj fotki ale nie wiem kiedy je wstawie bo sa na jego aparacie i bedzie problem z przechwyceniem go:p

No i po raz pierwszy tz'ecik zobaczy dzis swoje malenstwo Mam nadzieje ze sie ucieszy i w koncu do niego dotrze to ze bedzie tata

Cytat:
Napisane przez ewelina_k Pokaż wiadomość
Hej! Tez szukam takiego bodziaka dla TZ mogłabyś podesłać link
Wybierałam z tych tańszych. Niestety nie stać nas na bardzo drogie ubranka
http://allegro.pl/body-62-nowa-kolek...836831582.html

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
dzis zaczynam 10 tc wg suwaczka, mam nadzieje,z e dzidzi moje jest starsze czy WY tez uwielbiacie nowe tygodnie i czytanie w necie co sie w tym czasie z dzidzi robi?
ja uwielbiam
w ogole co sadzicie o tym wozku? wiem ze to jeszcze za wczesnie ale chcialabym miec jakis granatowy z czerwonym lub w kropeczki
http://www.justbaby.pl/wozek-wielofu...arki-tako.html
Mi się marzy w jasnym kolorze - kremowym lub beżowym. W ogóle podobają mi się takie retro z dużymi kółkami

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie. Juz kiedys tak mialam ale mi przeszlo a teraz znowu to samo. Ale do rzeczy. Czasami jak sobie spokojnie siedze albo leze to serce zaczyna mi walic jak szalone, tak jakbym biegala przed chwila. Zastanawiam sie czemu tak sie dzieje? Miala ktoras z was tak?
Też tak mam czasami. Ale nie doszłam jeszcze do tego skąd to

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
Przyłączę się i ja do wątku W czwartek zrobiłam test, na którym dość nieśmiało pokazała się druga kreska. Z moich obliczeń wynika, że to piąty tydzień. Pierwszą wizytę u ginekologa mam wyznaczoną na 19 grudnia. Jak już będę miała ją za sobą, planujemy w święta oznajmić radosną nowinę całej rodzinie

Żeby nie być za bardzo anonimową - kilka słów o mnie Mam 27 lat, pracuję na pełen etat. Z TŻ staraliśmy się 3 miesiące. Urządzamy właśnie mieszkanie i wygląda na to, że będziemy musieli pospieszyć się z pokojem dziecięcym
Witaj

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
A Wy już powiedziałyście rodzinie o dziecku? Nie wiem, czy tylko ja mam taką schizę, ale wydaje mi się, że wszyscy się na mnie podejrzliwie patrzą i już wiedzą, chociaż nic jeszcze nie mówiliśmy
My powiedzieliśmy od razu. Nie umiem trzymam takich rzeczy w tajemnicy

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Dziewczyny to w jakim tepie mój brzuch rosnie zaczeło mnie przerażać....jestem mega chudzinka, ale żeby aż tak....zaraz wszyscy sie domyślą....
Ale wraz z brzuszkiem rośnie wasze maleństwo
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:17   #3131
Konto usunięte

Mnie też jest dzisiaj jakoś niedobrze... Powrót mdłości.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:22   #3132
Guuusiaa
Zadomowienie

Witajcie

Czy mogę się przyłączyć?
Mój termin wypada na 7 sierpnia Jestem tak strasznie szczęsliwa i już się nie mogę doczekać jak maleństwo będzie na świecie, choć wiem że jeszcze długa droga przed mną....
Jestem teraz w 6 tygodniu i jak na razie żadnych objawów... fakt na początku jak spóźniała mi się @ mdliło mnie trochę i kręciło w głowie a teraz nic a nic, nawet nie czuję się jakoś ciążowo

Oby tak zostało do końca
Jedyne co mnie dobija to to że jestem przeziębiona i niestety ale nie mogę brać żadnych laków a na syrop z cebuli już nie mogę patrzeć ale czego się nie robi dla malenstwa

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Może znacie jakieś sposoby na przeziębienie w ciąży?
Będe wdzięczna

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:25   #3133
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witajcie

Czy mogę się przyłączyć?
Mój termin wypada na 7 sierpnia Jestem tak strasznie szczęsliwa i już się nie mogę doczekać jak maleństwo będzie na świecie, choć wiem że jeszcze długa droga przed mną....
Jestem teraz w 6 tygodniu i jak na razie żadnych objawów... fakt na początku jak spóźniała mi się @ mdliło mnie trochę i kręciło w głowie a teraz nic a nic, nawet nie czuję się jakoś ciążowo

Oby tak zostało do końca
Jedyne co mnie dobija to to że jestem przeziębiona i niestety ale nie mogę brać żadnych laków a na syrop z cebuli już nie mogę patrzeć ale czego się nie robi dla malenstwa

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Będe wdzięczna

Gusia kochanie nawet nie wiesz jak sie ciesze, że tu jestes....:cm ok:

Synuś
Stary 2012-12-10, 19:29   #3134
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Czy mogę się przyłączyć?
Witaj
I ogromne gratulacje

I idę gotować obiad

Mały
Stary 2012-12-10, 19:35   #3135
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Gusia kochanie nawet nie wiesz jak sie ciesze, że tu jestes....:cm ok:
O matko kogo ja tu widzę

Jak się czujesz kobietko?

Rośnij kruszynko rośnij

Stary 2012-12-10, 19:38   #3136
Neni1984
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Nie było mnie, bo mieliśmy gości na weekend, a dziś musiałam ogranąć ten sajgon
Jestem do niczego ... Znudzona, a zarazem zmęczona, wszystko mnie denerwuje ... Najchętniej bym tylko jadła. Nudzi mi się w domu, ale na badania jutro też mi się nie chce iść Ale to pewnie dlatego, bo obiecałam, ze zajrzę do pracy po badaniach... Dobijcie mnie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:38   #3137
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Czy mogę się przyłączyć?

Oby tak zostało do końca

Będe wdzięczna
Moja mama robiła bratowej właśnie syrop z cebuli i syrop z buraka.
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:38   #3138
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

GUSIA gratulacje super coraz wiecej tutaj osob, tak trzymac

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-12-10, 19:39   #3139
mela1234
Zakorzenienie

Margosia rozumiem, że obiad na jutro? Ja wyciągnęłam golonkę. Nagotuję pomidorówki na dwa dni i będę miała spokój.

Guuusiaa ewentualnie sok z jednej cytryny pij, na gardło super. Poza tym dwa ząbki czosnku, kroisz na plasterki, zalewasz trzema łyżkami płynnego miodu i odstawiasz na 2 godz. Potem co godz pijesz1 łyżeczkę! Nie za smaczne, ale to naturalny antybiotyk i pomaga. Można wycisnąć do tej mieszanki jeszcze cytrynę.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:41   #3140
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
O matko kogo ja tu widzę

Jak się czujesz kobietko?

Hahah to trafiłaś....pisze do Was miedzy jedym rzygankiem a drugim....

Synuś
Stary 2012-12-10, 19:41   #3141
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Poza tym dwa ząbki czosnku, kroisz na plasterki, zalewasz trzema łyżkami płynnego miodu i odstawiasz na 2 godz. Potem co godz pijesz1 łyżeczkę! Nie za smaczne, ale to naturalny antybiotyk i pomaga. Można wycisnąć do tej mieszanki jeszcze cytrynę.
Mi by pewnie smakowało, lubię katować się takimi miksturami
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:57   #3142
Konto usunięte

A mnie od czosnku totalnie odrzuciło...
Na sam widok mi niedobrze, a zapach -
Stary 2012-12-10, 20:03   #3143
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
GUSIA gratulacje super coraz wiecej tutaj osob, tak trzymac
Hej jak miło że tu jesteście

Cytat:
a który tydzień u ciebie?

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Mi by pewnie smakowało, lubię katować się takimi miksturami
Mi ostatnio się też troszkę smaki pozmieniały
zawsze uwielbiałam czekoladę a teraz na nią patrzeć nie mogę
Wole za to kwasotę i ostre

Rośnij kruszynko rośnij

Stary 2012-12-10, 20:11   #3144
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Witaj Guuusiaa spróbuj syrop Prenalen, typowo dla kobiet w ciąży i karmiących, ale pij z zatkanym nosem bo to z czosnku i malin jest ja właśnie też walczę z przeziębieniem więc Prenlenu nawet do szafki nie chowam tylko co 3-4 godzinki chlup

Ciekawe jak tam nasza położna

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:12   #3145
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38069401]A mnie od czosnku totalnie odrzuciło...
Na sam widok mi niedobrze, a zapach - [/QUOTE]

a mnie od pikantnych rzeczy, jak wczesniej moglam jesc tylko pikantne tak teraz od miesiaca juz nie bleeeeeeeeeeee

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2012-12-10, 20:15   #3146
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Guuusiaa witaj i gratuluję
ja też trochę przeziębiona i leczę się miodem z mlekiem lub herbatą.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:17   #3147
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Witaj
I ogromne gratulacje

I idę gotować obiad
A co gotujesz smacznego ?

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Moja mama robiła bratowej właśnie syrop z cebuli i syrop z buraka.
A jak się robi ten syrop z buraka???

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Witaj Guuusiaa spróbuj syrop Prenalen, typowo dla kobiet w ciąży i karmiących, ale pij z zatkanym nosem bo to z czosnku i malin jest ja właśnie też walczę z przeziębieniem więc Prenlenu nawet do szafki nie chowam tylko co 3-4 godzinki chlup

Ciekawe jak tam nasza położna
Mam już na wyczerpaniu Prenalen ale i tak nic nie pomaga... straszny kaszel mnie męczy i boję się że szkodzi to fasolce bo cały czas napinam miścnie przy kaszlu i pobolewa mnie od tego podbrzusze

Rośnij kruszynko rośnij

Stary 2012-12-10, 20:35   #3148
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Margosia rozumiem, że obiad na jutro? Ja wyciągnęłam golonkę. Nagotuję pomidorówki na dwa dni i będę miała spokój.
eee... obiad jak najbardziej na dzisiaj ale dla męża... wraca z pracy po 20 więc ma wszystko ciepłe i świeże A że w domu je tylko wieczorem to musi zjeść coś porządnego i koniecznie na ciepło

Ja nie jadam o tej porze, chyba, że ciastka na dobranoc

Cytat:
Ale nas zaszczyt kopnął

Cytat:
A co gotujesz smacznego ?
Mielone z ziemniaczkami, sosem pieczarkowym i ogórkami

A jutro barszcz albo pomidorowa... jak mi się w końcu zachce zejść do piwnicy po warzywa
ale pomidorowa to raczej w czwartek

Mały
Stary 2012-12-10, 20:42   #3149
malaczarnakejt
Zakorzenienie

:win ko:

Stawiam soczki!!!!

Dziecina ma 8,1 mm, serduszko bije i wychodzi wg usg 6 tydzień + 5 dni

Wspaniale!!!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:43   #3150
Margosia__
Zakorzenienie

Super wieści

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości