Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-10, 19:33   #3631
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Deli, przepraszam Cię ale jak przeczytałam te wszystkie ŚLICZNE i NIEZASTĄPIONE rzeczy to mi się śmiać zachciało... Myślam, ze to Ty tak słodzisz ale to są nazwy aukcji chyba a ilości jak dla mnie ok

hahaha nie no co Ty nie chciałoby mi się tego pisać wszystkiego, zrobiłam kopiuj wklej

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:34   #3632
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
aha no to super

a jeszcze mam takie glupkowate pytanie jak zamawiam u jednego sprzedawcy, no i pisze mi ze mozna max 20 produktów zamówić no i jak zamawiam u niego znowu, to dwa razy mam placic za przesyłkę?
najlepiej napisz pytanie do sprzedawcy. Myślę ze nie powinnaś płacić więcej, a tym bardziej 2 razy, ale lepiej się upewnić przed zrobieniem wpłaty.
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:35   #3633
laurka23
Zakorzenienie

Nina! trzymaj się tam dzielnie! Trzymam kciuki za dobrą decyzję lekarzy. Szkoda że ten twój na urlopie. Musi być dobrze.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38068033]Tak, takie kłucie nagłe, nieprzyjemne, czasem aż stanę jeśli akurat idę bo się nie da kroku zrobić. [/QUOTE]

Jej, ja mam tak kilka razy dziennie, aż mnie wpół zgina

Muszę się doprowadzić do używalności bo jutro przegląd podwozia
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:41   #3634
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Muszę się doprowadzić do używalności bo jutro przegląd podwozia
Hahaha
Ja tak samo.
Lecę się ogolić tu i tam bo jutro o 8.30 wizyta.
Stary 2012-12-10, 19:49   #3635
szklanka19
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38068033]
A cholera wie, ledwo się ruszam :/ w pracy jest - no i świnia jestem bo nie napisałam :d wczoraj go do muru przyparłam, dałam 3 opcje do wyboru i pogadaliśmy - jest zawieszenie broni.
[/QUOTE]

E to ja bym zadzwoniła, niech się pomartwi trochę A tak serio to leż tam, Dorotka ma jeszcze trochę czasu I dobrze, że zawieszenie broni, może w takim razie się ułoży całkiem wszystko

Kija dzięki za info o tych proszkach wszystkich Ja mam te ubranka z Jelpa w osobnym pokoju na suszarce i okna otwarte. Jutro piorę znowu w czymś innym. Dobrze, że te moje próbki małe były, takie akurat na raz. Oby ten Biały Jeleń był ok

Właśnie sobie zjadam potarte jabłka z cynamonem
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:53   #3636
elllmi
Zakorzenienie

uff, napisałam pism odo skarbówki i miałam zamiar prasować, ale mnie to pisanie osłabiło jakoś

właśnie się dowiedziałam, że znajoma, która miała ustalone cc na 2 stycznia ma się zgłosić do szpitala już 17 grudnia na jakieś dodatkowe badania i najprawdopodobniej dzidziak będzie przed świętami podobno ma bardzo nisko główkę już i boją się, że się zacznie w każdej chwili; tylko mam nadzieję, że nie będzie tam leżeć i leżeć i czekać nie wiadomo na co

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:55   #3637
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Ty się lepiej dopytaj mailowo żeby nie wyszło jak z niejaką Myszką
Jak będziesz długo karmić to wkładek trzeba będzie na kopy (i to nie jedną kopę w sensie 60 sztuk tylko duuuużo kop) ale spokojnie zdążysz dokupić
weźcie mi juz nawet nie przypominajcie
odpisał ten gościu od zasłon i moga mi uszyc długie, jupiiiiiii
ciekawe tylko jaka cena no i czy do świat sie wyrabią?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:55   #3638
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
I czego używasz w zamian? Dzidziusia? Mój mąż jutro wyruszy na poszukiwanie Białego Jelenia (on chyba też się nadaje do dziecięcych ubranek?), może nie będzie mi tak śmierdzieć bo inaczej się wykończę Albo przerzucę się na płatki mydlane
no właśnie też mam takie pytanie czy proszek z białego jelenia nadaje się do prania dziecięcych ubranek??
Stary 2012-12-10, 19:56   #3639
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
aha no to super

a jeszcze mam takie glupkowate pytanie jak zamawiam u jednego sprzedawcy, no i pisze mi ze mozna max 20 produktów zamówić no i jak zamawiam u niego znowu, to dwa razy mam placic za przesyłkę?
Dogadaj się mailowo. Ja raz coś zamawiałam i zapomniałam czegoś tam kliknąć i dokupiłam osobno, ale zapłaciłam za sam przedmiot. Napisałam maila tylko do sprzedawcy z informacją. problemów nie robili.

Dziewczyny dziękuje, za wsparcie i podniesienie mnie na duchu. Puki co lekarz powiedział, że wszystko w normie i czekamy na rozwój sytuacji. Jak coś będzie się działo to mam zgłaszać.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015

Edytowane przez ninagg
Czas edycji: 2012-12-10 o 20:01
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:58   #3640
sylwietta1988
Zakorzenienie

kuuurcze, spakowałam torbę na tip top, strasznie cięzka
i naprawde dociera do mnie ze to juz bardzo blisko, ojjjj bardzo
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 19:59   #3641
ewulkaaa
Wtajemniczenie

taka pipa ze mnie, że was nadrobiłam, ale do połowy zapomniałam cytować wybaczcie!

Sylwietta, nie daj się! co za chłop, normalnie udusiłabym! dziewczyny już większość napisały, co miałam na myśli, ale wiesz!

lenova, trzymaj się mała! trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
No tak zupa,drugie danie,kompot i makówki

A u Was ile dań na Wigilii macie?
ooo matko, to u nas cały festiwal w tym roku PÓKI CO na pewno będziemy mieć: zupę rybną, barszcz z uszkami, ziemniaki, chleb, ryba po grecku, karp, pstrąg, może sum, pierogi (kilka rodzai), krokiety z kapustą i grzybami, kapusta z grzybami, kapusta z grochem, makówki, śledzie w śmietanie i śledzie w oleju no a po wigilii to wiadomo: owoce, słodycze i ciasta. No a generalnie na święta będą jeszcze robione sałatki, kiełbaska i szynki ( we własnej wędzarni mojego teścia ), bigos i pewnie ktoś z czymś jeszcze wyskoczy nie wiem kto to wszystko będzie jadł, ale ja tej wigilii nie organizuję, więc się nie wtrącam, jak ja będę robić wigilię to mam nadzieję, że mi też się wpychać nie będą

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jestem Dziękuję za kciuki.
Jeśli chodzi o ciśnienie to u wyszło bardzo wysokie też w gabinecie więc mój ciśnieniomierz nie kłamie. Rano w domu miałam 157/103 u ekarza nbawet jeszcze wyższe. Dostałam Dopegyt. Mam brać 4 razy dziennie. Następna wizyta 24 grudnia. Miałam dzisiaj posiew w kierunku paciorkowca. I najważniejsze. Będę miała cc - termin to 3 stycznia o godzinie 15!!! Właśnie ze względu na moją tendencję do nadciśnienia + było sporo białka w moczu = zagrożenie rzucawką w czasie porodu.Czyli dziewczyny zostało mi 24 dni Łożysko na razie II stopnia. Młody waży 2915. Przewidywana waga do porodu to około 3700. W załączeniu mój grubasek. Kurde chyba idę pakować torbę
woow, no to gratulacje! jesteś już tak blisko, aż ci zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ooo, no widzisz - to u Ciebie sytuacja jest już całkowicie jasna. Nie musisz się bić z myślami na temat porodu.

Moja dalej jest głową w górę, dzisiaj ją zresztą głaskałam po niej, bo czuć taką kuleczkę pod samymi żebrami u mnie, z lewej strony.

dziewczyny, a chyba wam nie mówiłam przez to całe zamieszanie ze szpitalem. Moja Ania to albo prawdziwa artystka, albo niezłe ziółko
w 28tc byłam na wizycie u gina - dziecko ułożone główkowo. Pytam się lekarza, czy jest możliwe, że się jeszcze przekręci - lekarz odpowiedział, że generalnie tak, ale jeśli jest już główkowo to raczej mała szansa, prędzej by się obróciłą, gdyby była główką do góry. Przyjęłam, nie zastanawiałam się za bardzo i tyle.
Potem kiedyś pół nocy przez jej wygibasy nie mogłam spać, wydawało mi się, że się przwróciła, ale mąż mówił, że przecież gin mówił, że to mało prawdopodobne i żebym sobie nie wkręcała, bo pewnie po prostu mocniej kopała. No to ok, znów przyjęłam, za bardzo się nie przejęłam, tym bardziej, że czkawkę czułam na dole (do tej pory nie wiem jak to możliwe ).
We wtorek (32tc) gin mi powiedział, że dziecko jest główką do góry, w szpitalu potwierdzili w środę - haha - a nie mówiłam! W szpitalu lekarze ostrzegali,i mój gin też, że mała może mieć mało miejsca i może już się nie obrócić. Ale w czwartek w nocy znów czułam takie nietypowe ruchy, ale znów się tym nie przejęłam, bardziej się cieszyłam, że się tak intensywnie rusza a w piątek na wizycie co - dziecko obrócone główką do dołu
Nie wspominam nawet o tym, że w sobotę miała znów dziwne ruchy, nawet mąż trzymał rękę na brzuchu i stwierdził, że ewidnetnie się przewróciła - ale wiecie co? teraz to mam to w nosie! z tym dzieckiem się nie dogadasz niech się okręca ile chce, już nie mam zamiaru się zastanawiać nas tym, bo za tym dzieckiem nie nadążysz

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. A ja znów piszę z patologii ciąży. Wczoraj z rana wylądowałam z podejrzeniem odpływania wód i wysokim ciśnieniem. Obudziłam się rano z mokrą piżamą, poszłam do łazienki wysikałam się, podtarłam a potem znów jakaś woda mi poleciała trochę. Obudziłam męża i pojechaliśmy na IP i zrobili test wyszedł negatywnie, ale zostawili mnie na obserwacji do PORODU. Dziś mnie badali, rozwarcia żadnego nie mam, skurcze zaniknęły. Na USG wyszło, że mam bardzo mało wód i teraz czekam z niecierpliwością na obchód co będą dalej robić. Najgorsze jest to, że mój lekarz jest na urlopie, a dla lekarza ciśnienie 155/100 to jeszcze nie kwalifikuje się do cesarki, ale mam nadzieję że po tym USG i małej ilości wód stwierdzą że jednak nie ma na co czekać i zrobią CC. A mój lekarz powiedział, że graniczne 135/95. Potem jest już problematycznie. Teraz byłam na pomiarze 145/95.
Strasznie boję się o małą i się zamartwiam. Tyle mnie ta ciąża kosztuje nerwów, że już małą bym chciała mieć przy sobie.
no to trzymamy kciuki za ciebie! już nie długo będziesz miała swojego maluszka przy sobie, a dobrze, że jesteś w szpitalu - skoro jest mało wód przynajmniej wiesz, że będzie szybka reakcja i jesteś w dobrych rękach dawaj nam znać, bo się o ciebie martwimy!

Cytat:
ja sie juz nie moge doczekać jak bede mogla robić brzuszki, biegać ach i och!

ooojjjjjjjjjj jak ja kocham jesc maaaaaaaasakra!!!!! mniam mniam mniam

Kobiety
dziękuje za słowa otuchy związanym z moim zadkiem, niestety i tak czuje sie tłusto. Powiem Wam ze jak kochałam leginsy to teraz ich nienawidzę !! a i dzisiaj dziewczyny w szkole powiedzialy ze minimalnie opadł;o
ja też nie umiem się doczekać, kiedy będę mogła coś ze sobą zrobić, ale niestety ja też kocham jeść, więc nie wiem jak to będzie

i mi też niektórzy mówią, że mi brzuch opadł

Cytat:
jakie brać pieluszki tetrowe
60x80 czy 80x80 ?
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Ja mam 80x80, ponoć kwadratowe lepsze
wy się przynajmnij zastanawiacie, a ja co? stwierdziłam, że to i tak tylko do wycierania, więc biorę tańsze, czyli 60x80... mam nadzieję, że nie będzie źle!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:01   #3642
e_vel
Wtajemniczenie

ninagg a Ty zostawiłaś komuś namiary tel. do siebie? albo masz do kogoś tel, żeby dać znać np sms-kiem co i jak?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:11   #3643
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ninagg a Ty zostawiłaś komuś namiary tel. do siebie? albo masz do kogoś tel, żeby dać znać np sms-kiem co i jak?
Tak zostawiłam namiary w klubie, i spisałam sobie numerki do kilku z was do komórki. Jak coś to eska na pewno wyskrobię.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:15   #3644
j1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a chyba wam nie mówiłam przez to całe zamieszanie ze szpitalem. Moja Ania to albo prawdziwa artystka, albo niezłe ziółko
w 28tc byłam na wizycie u gina - dziecko ułożone główkowo. Pytam się lekarza, czy jest możliwe, że się jeszcze przekręci - lekarz odpowiedział, że generalnie tak, ale jeśli jest już główkowo to raczej mała szansa, prędzej by się obróciłą, gdyby była główką do góry. Przyjęłam, nie zastanawiałam się za bardzo i tyle.
Potem kiedyś pół nocy przez jej wygibasy nie mogłam spać, wydawało mi się, że się przwróciła, ale mąż mówił, że przecież gin mówił, że to mało prawdopodobne i żebym sobie nie wkręcała, bo pewnie po prostu mocniej kopała. No to ok, znów przyjęłam, za bardzo się nie przejęłam, tym bardziej, że czkawkę czułam na dole (do tej pory nie wiem jak to możliwe ).
We wtorek (32tc) gin mi powiedział, że dziecko jest główką do góry, w szpitalu potwierdzili w środę - haha - a nie mówiłam! W szpitalu lekarze ostrzegali,i mój gin też, że mała może mieć mało miejsca i może już się nie obrócić. Ale w czwartek w nocy znów czułam takie nietypowe ruchy, ale znów się tym nie przejęłam, bardziej się cieszyłam, że się tak intensywnie rusza a w piątek na wizycie co - dziecko obrócone główką do dołu
Nie wspominam nawet o tym, że w sobotę miała znów dziwne ruchy, nawet mąż trzymał rękę na brzuchu i stwierdził, że ewidnetnie się przewróciła - ale wiecie co? teraz to mam to w nosie! z tym dzieckiem się nie dogadasz niech się okręca ile chce, już nie mam zamiaru się zastanawiać nas tym, bo za tym dzieckiem nie nadążysz
no to będziesz mieć żywe sreberko w domu
Stary 2012-12-10, 20:25   #3645
sylwietta1988
Zakorzenienie

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5043812
cały mój komentarz to

a chciałam znalezc porade jak miec lepsze warunki umowy z tmobile
Stary 2012-12-10, 20:28   #3646
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
cały mój komentarz to

taaaaaa, tłumacz się
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:30   #3647
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
cały mój komentarz to

o w mordę! koniec swiata jest bliski

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
taaaaaa, tłumacz się
tłumaczy sie winny

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:33   #3648
badziabadzia
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38065298]Badzia, dajesz korki z fizyki??? szacun normalnie [/QUOTE]
Z matmy tez .
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja mam dość spiczasty, ale kształt ma dość ładny, tylko u mnie też widać, jak mała się wypina plecami z lewej strony - zawsze mam krzywy brzuch, więcej jest go po lewej, tzn widać to z góry, z boku nie.

Ja teeeeż, szacun. Badzia, gdybyś bliżej mieszkała, to sama bym do Ciebie wpadała na korki. A może polecisz jakieś zadania na prawo Kirchhoffa? Bo nie mogę zrozumieć, jak się ustala te kierunki i znaki równania.

j1987 - ja tak samo, matematykę lubię i rozumiem, a fizykę nie... Na nieszczęście, wybrałam sobie takie studia, gdzie jest pełno fizyki.
teoria obwodow jakas? Mialam fajna ksiazke ale nie pamietam autorow.. pozniej poszperam

Cytat:
Cześć Dziewczyny. A ja znów piszę z patologii ciąży. Wczoraj z rana wylądowałam z podejrzeniem odpływania wód i wysokim ciśnieniem. Obudziłam się rano z mokrą piżamą, poszłam do łazienki wysikałam się, podtarłam a potem znów jakaś woda mi poleciała trochę. Obudziłam męża i pojechaliśmy na IP i zrobili test wyszedł negatywnie, ale zostawili mnie na obserwacji do PORODU. Dziś mnie badali, rozwarcia żadnego nie mam, skurcze zaniknęły. Na USG wyszło, że mam bardzo mało wód i teraz czekam z niecierpliwością na obchód co będą dalej robić. Najgorsze jest to, że mój lekarz jest na urlopie, a dla lekarza ciśnienie 155/100 to jeszcze nie kwalifikuje się do cesarki, ale mam nadzieję że po tym USG i małej ilości wód stwierdzą że jednak nie ma na co czekać i zrobią CC. A mój lekarz powiedział, że graniczne 135/95. Potem jest już problematycznie. Teraz byłam na pomiarze 145/95.
Strasznie boję się o małą i się zamartwiam. Tyle mnie ta ciąża kosztuje nerwów, że już małą bym chciała mieć przy sobie.
Kciuki
Stary 2012-12-10, 20:33   #3649
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

wy się przynajmnij zastanawiacie, a ja co? stwierdziłam, że to i tak tylko do wycierania, więc biorę tańsze, czyli 60x80... mam nadzieję, że nie będzie źle!
ja jeszcze sie pomylilam i wzielam podwójne tkane, na szczescie anulowalam i wzielam normalne;p ja tez biore tansze itd, ale akurat pieluszki mi się przydadza nie tylko dla dzidzi. Kurna 300zl poszlo do jednego sprzedawcy baj baj pieniązki.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:34   #3650
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
cały mój komentarz to

Badzia, tak, dokładnie. To jak znajdziesz tę książkę, to daj znać, będę wdzięczna, może wyszperam pdf na necie.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-12-10 o 20:35
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:36   #3651
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Badzia, to jeszcze raz SZACUN
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:37   #3652
sylwietta1988
Zakorzenienie

hahahahaah laski, ja napalona ale żeby az tak? zresztą, posmiac sie można, na poprawe nastroju
Stary 2012-12-10, 20:39   #3653
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze nieźle ta mała tam wywija u Ciebie u brzuchu. Akrobatka mała

Ja się wreszcie ogoliłam a nie było łatwo.Wszystko mnie boli od tych wygibasów
Stary 2012-12-10, 20:39   #3654
badziabadzia
Zakorzenienie

Black, to chyba ta ksiazka byla http://komputeks.pl/teoria-obwodow-e...ia-p-3130.html
Stary 2012-12-10, 20:41   #3655
sylwietta1988
Zakorzenienie

Niusiek mi daje popalic... oj... moje żebra...
ale kązdy kopniak daje znac, ze dobrze sie ma
Stary 2012-12-10, 20:42   #3656
mitabe
Rozeznanie

ninag trzymaj się!

U mnie mły się kręci strasznie, aż brzuch mnie boli tzn skóra od naciągania w każdą stronę. Ledwo chodzę dzisiaj i chyba miałam skorcze przepowiadajace, ale pewna nie jestem. Dwa razy bolał mnie brzuch jak przy okresie.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:44   #3657
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
cały mój komentarz to

Stary 2012-12-10, 20:48   #3658
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

Dzięki, przyjrzę się jej, może gdzieś będzie pdf.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:50   #3659
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Jestem Dziękuję za kciuki.
Jeśli chodzi o ciśnienie to u wyszło bardzo wysokie też w gabinecie więc mój ciśnieniomierz nie kłamie. Rano w domu miałam 157/103 u ekarza nbawet jeszcze wyższe. Dostałam Dopegyt. Mam brać 4 razy dziennie. Następna wizyta 24 grudnia. Miałam dzisiaj posiew w kierunku paciorkowca. I najważniejsze. Będę miała cc - termin to 3 stycznia o godzinie 15!!! Właśnie ze względu na moją tendencję do nadciśnienia + było sporo białka w moczu = zagrożenie rzucawką w czasie porodu.Czyli dziewczyny zostało mi 24 dni Łożysko na razie II stopnia. Młody waży 2915. Przewidywana waga do porodu to około 3700. W załączeniu mój grubasek. Kurde chyba idę pakować torbę
super wiesci no i faktycznie juz nie duzo zostalo - ale Ci bedziemy zazdroscic ze Ty juz po

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
I ja juz po wizycie . Mala przekrecila sie glowka w dol i wazy 2360 g nastepna wizyte mamy 31 grudnia . Aa i lozysko 2 stopien
jedna ma wizyte w wigilie a druga w sylwestra hehe no i tez brawa za wizyte

Black brzusio sliczny zapomnialam wczesniej napisac

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Naprawdę? Ciężko mi uwierzyć, że lubisz je robić, ale jeść już niekoniecznie Ja to znowu na odwrót - piec nie umiem, ale jeść mogę kilogramami Łasuch jestem - taka jest prawda
ja tez jesc bym mogla i mogla ale piec juz mniej mam ochote

Cytat:
o jaaa no to trzymamy kciuki zeby bylo wszystko dobrze i koniecznie dawaj Nam znac

ja tez musze sobie w koncu pospisywac Wasze numery tel, tylko do kogo napisze sms jak urodze chyba by pasowalo do kogos z terminem pozniejszym jak moj

Edytowane przez eff8
Czas edycji: 2012-12-10 o 20:52
eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-10, 20:52   #3660
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ja się wreszcie ogoliłam a nie było łatwo.Wszystko mnie boli od tych wygibasów
Jej a ja jeszcze się za to nie zabrałam, muszę w odpowiedni nastrój się wprawić
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości