|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII
Cytat:
hahaha nie no co Ty nie chciałoby mi się tego pisać wszystkiego, zrobiłam kopiuj wklej ![]()
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
najlepiej napisz pytanie do sprzedawcy. Myślę ze nie powinnaś płacić więcej, a tym bardziej 2 razy, ale lepiej się upewnić przed zrobieniem wpłaty.
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Nina! trzymaj się tam dzielnie! Trzymam kciuki za dobrą decyzję lekarzy. Szkoda że ten twój na urlopie. Musi być dobrze.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38068033]Tak, takie kłucie nagłe, nieprzyjemne, czasem aż stanę jeśli akurat idę bo się nie da kroku zrobić. [/QUOTE] Jej, ja mam tak kilka razy dziennie, aż mnie wpół zgina ![]() Muszę się doprowadzić do używalności bo jutro przegląd podwozia
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
Ja tak samo. Lecę się ogolić tu i tam bo jutro o 8.30 wizyta.
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38068033]
A cholera wie, ledwo się ruszam :/ w pracy jest - no i świnia jestem bo nie napisałam :d wczoraj go do muru przyparłam, dałam 3 opcje do wyboru i pogadaliśmy - jest zawieszenie broni. [/QUOTE] E to ja bym zadzwoniła, niech się pomartwi trochę I dobrze, że zawieszenie broni, może w takim razie się ułoży całkiem wszystko ![]() Kija dzięki za info o tych proszkach wszystkich Ja mam te ubranka z Jelpa w osobnym pokoju na suszarce i okna otwarte. Jutro piorę znowu w czymś innym. Dobrze, że te moje próbki małe były, takie akurat na raz. Oby ten Biały Jeleń był ok Właśnie sobie zjadam potarte jabłka z cynamonem |
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
uff, napisałam pism odo skarbówki i miałam zamiar prasować, ale mnie to pisanie osłabiło jakoś
![]() właśnie się dowiedziałam, że znajoma, która miała ustalone cc na 2 stycznia ma się zgłosić do szpitala już 17 grudnia na jakieś dodatkowe badania i najprawdopodobniej dzidziak będzie przed świętami
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() weźcie mi juz nawet nie przypominajcie odpisał ten gościu od zasłon i moga mi uszyc długie, jupiiiiiii ciekawe tylko jaka cena no i czy do świat sie wyrabią? |
|
|
|
|
#3638 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie też mam takie pytanie czy proszek z białego jelenia nadaje się do prania dziecięcych ubranek??
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dziękuje, za wsparcie i podniesienie mnie na duchu. Puki co lekarz powiedział, że wszystko w normie i czekamy na rozwój sytuacji. Jak coś będzie się działo to mam zgłaszać.
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2012-12-10 o 20:01 |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
kuuurcze, spakowałam torbę na tip top, strasznie cięzka
![]() i naprawde dociera do mnie ze to juz bardzo blisko, ojjjj bardzo |
|
|
|
#3641 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
taka pipa ze mnie, że was nadrobiłam, ale do połowy zapomniałam cytować
wybaczcie! Sylwietta, nie daj się! co za chłop, normalnie udusiłabym! dziewczyny już większość napisały, co miałam na myśli, ale wiesz!lenova, trzymaj się mała! trzymamy kciuki ![]() Cytat:
w tym roku PÓKI CO na pewno będziemy mieć: zupę rybną, barszcz z uszkami, ziemniaki, chleb, ryba po grecku, karp, pstrąg, może sum, pierogi (kilka rodzai), krokiety z kapustą i grzybami, kapusta z grzybami, kapusta z grochem, makówki, śledzie w śmietanie i śledzie w oleju no a po wigilii to wiadomo: owoce, słodycze i ciasta. No a generalnie na święta będą jeszcze robione sałatki, kiełbaska i szynki ( we własnej wędzarni mojego teścia ), bigos i pewnie ktoś z czymś jeszcze wyskoczy nie wiem kto to wszystko będzie jadł, ale ja tej wigilii nie organizuję, więc się nie wtrącam, jak ja będę robić wigilię to mam nadzieję, że mi też się wpychać nie będą Cytat:
jesteś już tak blisko, aż ci zazdroszczę Cytat:
dziewczyny, a chyba wam nie mówiłam przez to całe zamieszanie ze szpitalem. Moja Ania to albo prawdziwa artystka, albo niezłe ziółko ![]() w 28tc byłam na wizycie u gina - dziecko ułożone główkowo. Pytam się lekarza, czy jest możliwe, że się jeszcze przekręci - lekarz odpowiedział, że generalnie tak, ale jeśli jest już główkowo to raczej mała szansa, prędzej by się obróciłą, gdyby była główką do góry. Przyjęłam, nie zastanawiałam się za bardzo i tyle. Potem kiedyś pół nocy przez jej wygibasy nie mogłam spać, wydawało mi się, że się przwróciła, ale mąż mówił, że przecież gin mówił, że to mało prawdopodobne i żebym sobie nie wkręcała, bo pewnie po prostu mocniej kopała. No to ok, znów przyjęłam, za bardzo się nie przejęłam, tym bardziej, że czkawkę czułam na dole (do tej pory nie wiem jak to możliwe ).We wtorek (32tc) gin mi powiedział, że dziecko jest główką do góry, w szpitalu potwierdzili w środę - haha - a nie mówiłam! W szpitalu lekarze ostrzegali,i mój gin też, że mała może mieć mało miejsca i może już się nie obrócić. Ale w czwartek w nocy znów czułam takie nietypowe ruchy, ale znów się tym nie przejęłam, bardziej się cieszyłam, że się tak intensywnie rusza a w piątek na wizycie co - dziecko obrócone główką do dołu Nie wspominam nawet o tym, że w sobotę miała znów dziwne ruchy, nawet mąż trzymał rękę na brzuchu i stwierdził, że ewidnetnie się przewróciła - ale wiecie co? teraz to mam to w nosie! z tym dzieckiem się nie dogadasz niech się okręca ile chce, już nie mam zamiaru się zastanawiać nas tym, bo za tym dzieckiem nie nadążysz ![]() Cytat:
już nie długo będziesz miała swojego maluszka przy sobie, a dobrze, że jesteś w szpitalu - skoro jest mało wód przynajmniej wiesz, że będzie szybka reakcja i jesteś w dobrych rękach dawaj nam znać, bo się o ciebie martwimy!Cytat:
![]() i mi też niektórzy mówią, że mi brzuch opadł wy się przynajmnij zastanawiacie, a ja co? stwierdziłam, że to i tak tylko do wycierania, więc biorę tańsze, czyli 60x80...
|
|
|
#3642 |
|
Wtajemniczenie
|
ninagg a Ty zostawiłaś komuś namiary tel. do siebie? albo masz do kogoś tel, żeby dać znać np sms-kiem co i jak?
|
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zostawiłam namiary w klubie, i spisałam sobie numerki do kilku z was do komórki. Jak coś to eska na pewno wyskrobię.
|
|
|
|
#3644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5043812
cały mój komentarz to ![]() a chciałam znalezc porade jak miec lepsze warunki umowy z tmobile
|
|
|
|
#3646 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- tłumaczy sie winny |
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38065298]Badzia, dajesz korki z fizyki??? szacun normalnie
[/QUOTE]Z matmy tez . Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze sie pomylilam i wzielam podwójne tkane, na szczescie anulowalam i wzielam normalne;p ja tez biore tansze itd, ale akurat pieluszki mi się przydadza nie tylko dla dzidzi. Kurna 300zl poszlo do jednego sprzedawcy baj baj pieniązki.
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badzia, tak, dokładnie. To jak znajdziesz tę książkę, to daj znać, będę wdzięczna, może wyszperam pdf na necie.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-10 o 20:35 |
|
|
|
|
#3651 |
|
Konto usunięte
|
Badzia, to jeszcze raz SZACUN
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
hahahahaah
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle ta mała tam wywija u Ciebie u brzuchu. Akrobatka mała ![]() Ja się wreszcie ogoliłam a nie było łatwo.Wszystko mnie boli od tych wygibasów
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Black, to chyba ta ksiazka byla http://komputeks.pl/teoria-obwodow-e...ia-p-3130.html
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Niusiek mi daje popalic... oj... moje żebra...
ale kązdy kopniak daje znac, ze dobrze sie ma |
|
|
|
#3656 |
|
Rozeznanie
|
ninag trzymaj się!
U mnie mły się kręci strasznie, aż brzuch mnie boli tzn skóra od naciągania w każdą stronę. Ledwo chodzę dzisiaj i chyba miałam skorcze przepowiadajace, ale pewna nie jestem. Dwa razy bolał mnie brzuch jak przy okresie.
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, przyjrzę się jej, może gdzieś będzie pdf. |
|
|
|
|
#3659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i faktycznie juz nie duzo zostalo - ale Ci bedziemy zazdroscic ze Ty juz po ![]() Cytat:
no i tez brawa za wizyte Black brzusio sliczny zapomnialam wczesniej napisac ![]() Cytat:
Cytat:
i koniecznie dawaj Nam znac ja tez musze sobie w koncu pospisywac Wasze numery tel, tylko do kogo napisze sms jak urodze chyba by pasowalo do kogos z terminem pozniejszym jak moj
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2012-12-10 o 20:52 |
||||
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Myślam, ze to Ty tak słodzisz ale to są nazwy aukcji chyba
a ilości jak dla mnie ok 

Albo przerzucę się na płatki mydlane 

wybaczcie! 

Łożysko na razie II stopnia. Młody waży 2915. Przewidywana waga do porodu to około 3700. W załączeniu mój grubasek. Kurde chyba idę pakować torbę
).
dawaj nam znać, bo się o ciebie martwimy!

no i faktycznie juz nie duzo zostalo - ale Ci bedziemy zazdroscic ze Ty juz po