|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: mój chłopak coraz mniej się stara
Ja i tak jestem zdania by dawac szanse,jednak tym, ktorzy na to zasluguja, ktorzy pokazuja, ze ja chca - a z tym wlasnie mam problem
|
|
#152 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem, może będę żałować, nie chcę teraz o tym myśleć, bo postanowiliśmy zacząć od nowa. Ja też się ogarnełam i nawet on to zauważył i odrazu lepiej się dogadujemy. Postanowiłam też, że nie będę mu tak okazywać, że mi zależy. Teraz to on ciągle pisze, dzwoni, bo ja pierwsza tego nie robię, chce zobaczyć, czy jest szczery w tym co mówi. Nie zmieni się? Tzn? Dlaczego uważasz, że nie zasługuje na szanse? Edytowane przez lolsonon Czas edycji: 2012-12-10 o 20:29 |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Mozesz robic co chcesz
jak dla mnie za bardzo sie cieszysz i sie nie zmienisz pod tym wzgledem, ze dalej bedziesz zyla nim wiec bedziesz dalej raniona
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym weź na poprawkę,że ZAWSZE wina leży po obu stronach. Mozesz mu nieba przychylić a On i tak będzie skwaszony ;]
|
|
|
|
#155 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale teraz wiem, że gdybym się inaczej zachowywała, to byłoby dużo lepiej między nami... Każdy by miał dość kłótni, do których ja doprowadzałam praktycznie codziennie... W jednej kwestii się tylko nie dogadywaliśmy, bo ja lubię osoby punktualne, a on nie za bardzo do takich należy i teraz wiem, że jak takie sytuacje będą się powtarzały to nie będę na niego czekać, tylko wyjdę z domu... ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
Chcę mu pokazać, że bez niego daje sobie doskonale rade. Dzisiaj się w ogóle nie widzieliśmy, ja zajełam się sobą i dobrze mi z tym. Tylko on do mnie pierwszy się odezwał, pogadaliśmy trochę i jest ok. Teraz jest w pracy i ma się odezwać gdy wróci. Ja już nie będę mu bombardowała telefonu jak kiedyś, niech on się teraz wykaże. Nie rozumiem dlaczego, go tak źle oceniacie... |
||
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dalej jak za miesiąc (w optymistycznej wersji) znowu tutaj napiszesz, że to bez sensu i nic się nie zmieniło.
|
|
#157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale miejmy nadzieje, ze nie
|
|
|
#158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale i tak nie chcę tego wszystkiego kończyć, gorsze rzeczy się dzieją w związkach, a to co się dzieje w moim to nie uważam aby był powód aby nie dać szansy i odrazu wszystko skreślać... |
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest normalne. Serio pociesza cię, że inni mają gorzej? Czemu równasz w dół? Bo na nic lepszego cię nie stać?
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-10 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko na przyszłość nie opisuj swoich miłośnych perypetii na forum, prosząc o rady; broń misiaczka i po prostu pozostań z nim w waszej piaskownicy- co najwyżej z tej wielkiej miłości obsypujcie się piaskiem; ale nie jojcz na forum, bo po tym, jak reagujesz na wszystko, co słyszysz, jest to zwyczajnie żałosne.
|
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz widzę różnice, jest lepiej... bo staram się inaczej postępować. Czemu miałabym wszystko skreślać,skoro nam zależy, dobrze nam w swoim towrzystwie itd.?? my jakoś nie potrafimy się rozstać, bo nas mimo wszystko ciągnie do siebie.... a też nie chcę, czegos kończy, tylko dlatego bo kiedyś sobie coś ''ubzdurałam'' i przez to się psuło.. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
i też tak było, bo nie mówiła od samego początku żebym to wszystko zakończyła, tylko próbowała to zrozumieć... nie rozumiem nadal co wy się tak uparłyście na niego, gdzie w tym wszystkim jest większosc mojej winy....
|
||
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla własnego zdrowia psychicznego odcięłabym się od kolesia, który tak traktuje mnie po zaledwie 2 miesiącach - już traci zainteresowanie i ma mnie gdzieś. Wcześniej czy później wszystko i tak się skończy - nic nie uratujesz, jeśli tylko Tobie będzie na tym zależało i tylko Ty będziesz widziała problem - bo on chyba za bardzo nie widzi. Rób co chcesz, ja nie chciałabym tracić czasu na nerwy i płacze przez jakiegoś dzieciaka, a nie mężczyznę nawet.
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego z dedykacją dla ciebie, uważnie wsłuchaj się w tekst; "Starsi Panowie" pisali jednak genialne teksty http://www.youtube.com/watch?v=sJJc9tWIlfE |
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
tutaj też były popełniane błędy, nad którymi ja chcę pracować, bo wiem że może być dobrze... wczesniej nawet jak ja się tak nie czepialam, to było wszystko dobrze, tylko ubzduralam sobie nagle cos i byla kłotnia... ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No oby tak bylo Ja ci mowilam, tez sie zmienilam bo wszystkie klotnie byly przeze mnie, tzn ja zaczynalam krzyczec ale chyba nie bez powodu? No ale kij z tym. Zmienilam sie, uslyszalam, ze wszystko pieknie ladnie, potem jednak to wszystko g.owno dalo A ciagle teraz slysze, ze to moja wina i ze moze kiedys Aaaa szkoda gadac. Odezwij sie za miesiac to bedzie 1/3 waszego zwiazku juz
|
|
|
#166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a nie chce nic konczyc, tylko dlatego bo go zameczylam sobą... bo wiem, ze gdybym inaczej sie zachowywala to nawet tego calego wątku by nie było... i znowu się powtarzam - wiem ze zrobilam błąd, dlatego teraz nad pracuje i widze efekty, bo jak narazie wszystko dobrze jest... i to nie tak, ze tylko klotnie byly przezemnie, bo tez przez niego. tak jak wspominalam - on się spoznial itd.. ale wtedy ja odrazu krzyczalam na niego, zamiast inaczej to zalatwic, np. przemilczec to i po prostu wyjsc z domu w ktorym on by mnie nie zastał gdyby nagle przyjechał... i wlasnie wtedy sie klocilismy, on wiele razy mi mowil ze spokojnie rozmawiac nie umiem, tylko odrazu się unosze... pracuje nad tym,bo wiem ze nie tędy droga... |
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczysz, będziesz się starać, będziesz dobra za dwoje, a on i tak nie zacznie się starać i tego nie doceni - bo już raz przestał, to po co ma wznawiać jakieś podrywy i starania. Powinien poczuć, że może Cię stracić, a nie że ma Cię jeszcze bardziej w garści. Piszę z autopsji. Chyba, że dwa miesiące adoracji, to dla Ciebie aż zanadto, chyba, że uważasz, że za dużo już dostałaś kwiatów, komplementów i wszystkiego.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-12-10 o 21:27 |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jednak, nadal chce być... i od ostatniej rozmowy w ktorej sobie wiele wyjasnilismy duzo się zmienilo ..... jest lepiej, bo ja tez probuje inaczej się zachowywać... kazda z nas bylaby zmeczona , gdyby chlopak taki byl w stosunku do was.. bo ja go doslownie osaczyłam. ale ja widze, ze on wierze w to, ze moze byc lepiej i stara mi się pomóc.i własnie teraz daje mu to do odczucia, ze doskonale daje sobie rade bez niego, bo teraz to on pierwszy dzwoni, pisze.. chce się spotykać.. ja tez tego chce, ale po prostu nie okazuje mu tego już AŻ tak... |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyluzujesz jesli sama od niego sie NIE ODSUNIESZ, on nie zacznie sie starac jak sie NIE ODSUNIESZ
|
|
|
#170 | ||
|
BAN stały
|
zacytuje tutaj post, jednej z Was.. i właśnie w tym był problem:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
ale na pewno nie sposobem w którym koncze wszystko i nie mamy zadnego kontaktu...
|
||
|
|
|
|
#171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spoko spoko Odnoszac sie do cytatu powyzej twojego. Ja kocham, znosze najgorsze traktowanie. Raz przez caly nasz zwiazek go olewalam, mieszkajac razem, wracalam se wieczorami, nie rozmawialam,to byl raz jedyny, zeby cos zrozumiall. Ale nigdy, chociaz plakal czesto niby nie wiemczemu, chciaz sie upijal i mniewkurzal, chociaz szedl jarac ziolo choc mu "zabronilam" chociaz szedl gdzies, chociaz mnie wkurzal to bylam z nim. A kazdy powiedzial jak ja moge go znosic i co? Chyba tak wlasnie powinien sie on zachowywac jak kocha
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wg ciebie 'jakieś nieporozumienia'? Jak spóźniał się po 3 godziny, olewał, nie raczył poinformować o spóźnieniu, to też twoja wina, ubzdurałaś to sobie? Teraz niech jaśnie pan przychodzi kiedy mu się spodoba, nawet po 5 godzinach, a ty będziesz grzecznie czekała i nie pokażesz złości, żeby nie prowokować kłótni? Tak będzie ok? ![]() 2 miesięczny związek po przejściach, heh.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2012-12-10 o 21:48 |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jak on równiez czegoś nie zrobi dla Ciebie- np czasem nie wyjdzie i nie będzie punktualnie,to tylko Ty będziesz się starała a On ?Trzeba umieć też mówić pewne rzeczy, albo coś zrobić zeby było lepiej. Jak robi to jedna osoba.. to cóż,prędzej czy później związek padnie.
|
|
|
|
#174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie plakalam mu, nie blagalam aby został.. nie przestal w ogole ze mną rozmawiac... to coś znaczy prawda?? nie wydaje mi sie aby zachowywal się tak chłopak ktoremu nie zalezy
|
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobra kazdy jest inny wiec tak na prawde nasze rady sa na nic. Jak moj zadzwonil pierwszy raz po zniknieciu ja uradowana, ze w koncu go slysze. Slyszalam, ze teskni, ze wroci, zeby jechala do polski bo on tam bedzie, ze on chce zeby bylo inaczej, ja nie prosilam go o powrot, nie plakalam mu do sluchawki, SAM OD SIEBIE TO MOWIL, WIEC CHYBA TO COS ZNACZY PRAWDA??
|
|
|
#176 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() i nadal twierdze, ze nie szanowal mojego czasu i o to sie wkurzalam, rowniez o to ze mnie nie powiadamiał... i jasnie pan nie bedzie przychodzil nawet po 5 godzinach, poniewaz gdy bedzie sie spoznial, ja po prostu wyjde i mnie w domu nie zastanie, na pewno nie zamierzam juz na niego czekać.. wtedy niech on się stara, nawet nie będę do niego się odzywac wnikać gdzie jest, czemu się spoznia itd. nic nie bede mowic, bedzie sie spoznial to juz pozniej nie bede miala dla niego czasu. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No aby udalo ci sie wyluzowac i oby on jednak sie wykazal
|
|
|
#178 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
spozni się , jego sprawa..jak mu szczerze zalezy to będzie próbowal coś naprawicbedziemy to robić, ale w inny sposob - spokojnie... bo nerwami wiem ze nic nie wskóram , tylko do klotni doprowadzalam przez ostatni czas
Edytowane przez lolsonon Czas edycji: 2012-12-10 o 22:04 |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie rozumiesz, że po zaledwie 2 miesiącach związku nie powinno być w ogóle problemów? - powinniście w tym momencie biegać z jednorożcami z jednego końca tęczy na drugi, trzymając się za ręce zamiast się kłócić i przepychać.
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- rozumiem i wiem, że tak powinno być.. byłoby tak gdyby ( znowu ) nie JA... to ja taka zakochana jestem , ze chcialam go miec tylko dla siebie ... moglam tylko z nim spedzac czas, bo reszta się nie liczyla.. ograniczylam go.. po prostu to ja źle to rozegrałam, bo mi tak zalezy. Edytowane przez lolsonon Czas edycji: 2012-12-10 o 22:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

jak dla mnie za bardzo sie cieszysz i sie nie zmienisz pod tym wzgledem, ze dalej bedziesz zyla nim wiec bedziesz dalej raniona
Ja już nie będę mu bombardowała telefonu jak kiedyś, niech on się teraz wykaże. 

, tylko na przyszłość nie opisuj swoich miłośnych perypetii na forum, prosząc o rady; broń misiaczka i po prostu pozostań z nim w waszej piaskownicy- co najwyżej z tej wielkiej miłości obsypujcie się piaskiem; ale nie jojcz na forum, bo po tym, jak reagujesz na wszystko, co słyszysz, jest to zwyczajnie żałosne.