Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.80 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 13:03   #781
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko
Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Jeśli nawet rzeczywiście tak jest to nie robi tego pub tylko dostawca piwa, bo oni przywożą gotowe kegi do podpięcia i nie ma jak tam kombinować, chyba że ja nie doinformowana jestem
Z sama kega i gazem nie ma jak kombinowac, bo to czesta sprawdzaja, serwisuja, podpina sie i juz. Kombinuje sie przy nalewaniu piwa, tzn. podstawia np. kufel w ktorym jest 1/4 wygazowanego piwa, wody, etc..
Ale to nie powinno powodowac biegunki czy bolu glowy.
Inna sprawa, ze jak widze te reklamy o stardowanych recepturach mnichow i fdlugim warzeniu w debowych beczkach to smiech mnie ogarnia, bo to pedzone chemiczne bakterie pod szybka, masowa produkcje. I to juz moze wywolywac takie sensacje. Tak sobie mysle...

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Raczej nie prędzej może to być kwestia trafienia np. na starą beczkę zależy jak im sie sprzedaje lane, ale jeśli otwarta beczka stoi dłuzej niż 2 dni to piwo zaczyna się psuć tzn jest zdatne do picia do około tygodnia, ale mimo wszystko nie jest już świeże
Oo, racja
Stary 2012-12-11, 13:07   #782
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8

a te automaty typu np.w kfc gdzie jest dolewka coli, pepsi i innych i normalnie widac, jak woda leci? nie mowiac juz o smaku

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 13:09   #783
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
No tak, ale żadna z Nas nie narzuciła Ci co masz robić ani nie zarzuciła Ci jak tak możesz żyć. Było tylko stwierdzenie, że MY byśmy się w takim trybie życie nie odnalazły. Więc co tutaj ma wkurzać? Że mamy własne zdanie?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Podejrzewam że z czymś rozwadniają co ma przypominać smak alko

Może niekiedy i rozwadniają zwykłą wodą, ale to chyba rzadkość (przynajmniej ja jak na razie nie miałam z tym do czynienia). Zwykła woda nie powodowałoby kaca, skoro piwo byłoby po prostu słabsze, to teoretycznie można wypić ich więcej, a tymczasem często jest odwtornie. Ja często mam wrażenie, że jestem trzeźwa, ale zamulona i przez to nie mogę pić więcej, bo jakoś źle się czuję (nie mam tak po piwach butlekowych), nie mówiąc już o tym, co się dzieje następnego dnia . Znajoma, która pracuje w barze, mówiła mi, że są różne rodzaje piwa z kega (zdaje się, że 3) i najtańsze jest po prostu gorzej jakości, takie zlewki z warzenia Nie wiem czy to prawda, słyszałam to tylko od jednej osoby. Podobno ma mniej ekstraktu. Pewnie też wszystko zalezy od knajpy, bo nie w każdej będą kupowali to najtańsze.
Stary 2012-12-11, 13:18   #784
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
a te automaty typu np.w kfc gdzie jest dolewka coli, pepsi i innych i normalnie widac, jak woda leci? nie mowiac juz o smaku
Napoje gazowane z automatu to syrop smakowy, woda, gaz. Mieszanke ustawia producent napoju i siec ma obowiaze sprzedaac w takim stezeniu jakiego wymaga producent.
Zreszta butelkowana jest tak sama robiona, tylko nasycana bardziej. A to, ze smakuje inaczej wynika z faktu, ze nie leci przez (bardzo dlugie czesto) rurki, ktore dziela dytrybutor z przodu knajpy od "rozlewni" na jej tylach.
Stary 2012-12-11, 13:28   #785
iwoona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
Może niekiedy i rozwadniają zwykłą wodą, ale to chyba rzadkość (przynajmniej ja jak na razie nie miałam z tym do czynienia). Zwykła woda nie powodowałoby kaca, skoro piwo byłoby po prostu słabsze, to teoretycznie można wypić ich więcej, a tymczasem często jest odwtornie. Ja często mam wrażenie, że jestem trzeźwa, ale zamulona i przez to nie mogę pić więcej, bo jakoś źle się czuję (nie mam tak po piwach butlekowych), nie mówiąc już o tym, co się dzieje następnego dnia . Znajoma, która pracuje w barze, mówiła mi, że są różne rodzaje piwa z kega (zdaje się, że 3) i najtańsze jest po prostu gorzej jakości, takie zlewki z warzenia Nie wiem czy to prawda, słyszałam to tylko od jednej osoby. Podobno ma mniej ekstraktu. Pewnie też wszystko zalezy od knajpy, bo nie w każdej będą kupowali to najtańsze.
to prawda, jest kilka poziomów jakości piwa, niestety w barach często podawane jest to średniej bądź najniższej. Najwyższej klasy piwo jest dosyć drogie. Mam znajomych którzy od razu wyczuwają różnicę, ja tam piwoszką nie jestem ale czasem pijąc to samo piwo w różnych barach czuje różnice w smaku ogromną ale to też może zależeć od świerzości

Spełnić marzenia . . .

Edytowane przez iwoona
Czas edycji: 2012-12-11 o 13:30
iwoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 13:33   #786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
to prawda, jest kilka poziomów jakości piwa, niestety w barach często podawane jest to średniej bądź najniższej. Najwyższej klasy piwo jest dosyć drogie. Mam znajomych którzy od razu wyczuwają różnicę, ja tam piwoszką nie jestem ale czasem pijąc to samo piwo w różnych barach czuje różnice w smaku ogromną ale to też może zależeć od świerzości
Dokałdnie o tym mówię. Ja zawierzyłam tej informacji, gdy się o tym dowiedziałam, bo z autopsji wiem, że jakość jest różna. Sądziłam przez długi czas, że to własnie rozwadnianie, ale okazuje się, że nie w tym rzecz. Dlatego staram się kupować butelkowe, ale często jest dwa razy droższe no i wiadomo
Stary 2012-12-11, 13:41   #787
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj kaca po dwóch piwach Czuję posmak jakiejś siarki. Ja nie wiem co oni z tymi piwami w pubach robią

Popatrzysz na tą sukienkę co kupiłam, czy nie przecenili?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Widocznie wszystko zależy od tego jakimi jesteśmy ludźmi, jak lubimy spędzać czas i czego oczekujemy od drugiej strony. Ja np. przyzwyczajona jestem do zupełnie innych nawyków "życiowych" partnera niż Ty. I co osoba będzie inna opinia na ten temat
Niestety nie zdazylam juz przeczytac, ale jutro ide znowu, bo odlozylam sobie rzeczy wiec moge zerknac, ale dzisiaj nie rzucila mi sie w oczy na przecenie.
Stary 2012-12-11, 14:07   #788
Wizazanka5000
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38078829]też się zdziwiłam, byłam pewna, że to facet w kryzysie wieku średniego, a to młody gość [/QUOTE]

No młody, dlatego mu się wydaje, że jak ma własną firmę to jest Bóg wie kim
Cytat:
ja sie nie znam na mikro, ale wiem,z e mam samsunga juz bardzo dlugo i dobrze sie sprawdza

Wizazanka, dramat, ja bym sie poskarzyla tak porzadnie temu drugiemu szefowi, moze on go ogarnie..
Tylko, że to są kumple więc wiesz jak to jest. Ostatnio mu powiedziałam o kilku sytuacjach, między innymi o tej z drzwiami do jego domu ogólnie troszkę po nim po nim pojechałami do tego powiedziałam że jest sfrustrowany i wyładowuje się na mnie, żeby swoje problemy rozwiązywał sam i że nie ma zamiaru się w żadnym wypadku z nim dogadywać, to mu to chyba przekazał, bo teraz jak dzwoni to tylko formalnie rozmawiamy i tyle, mam nadzieję, że tak zostanie, bo najbardziej mnie wkurzało jak dzwonił zadowolony i sie pytał co słychać.
Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Poprosze bo u mnie mi jeszcze mało

Raczej nie prędzej może to być kwestia trafienia np. na starą beczkę zależy jak im sie sprzedaje lane, ale jeśli otwarta beczka stoi dłuzej niż 2 dni to piwo zaczyna się psuć tzn jest zdatne do picia do około tygodnia, ale mimo wszystko nie jest już świeże

Tylko przez nalanie wody na dno szklanki i zakrycie ręką podczas nalewania
Czyli jestem dobrze poinformowana
Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Z sama kega i gazem nie ma jak kombinowac, bo to czesta sprawdzaja, serwisuja, podpina sie i juz. Kombinuje sie przy nalewaniu piwa, tzn. podstawia np. kufel w ktorym jest 1/4 wygazowanego piwa, wody, etc..
Ale to nie powinno powodowac biegunki czy bolu glowy.
Inna sprawa, ze jak widze te reklamy o stardowanych recepturach mnichow i fdlugim warzeniu w debowych beczkach to smiech mnie ogarnia, bo to pedzone chemiczne bakterie pod szybka, masowa produkcje. I to juz moze wywolywac takie sensacje. Tak sobie mysle...

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Oo, racja
Nigdy sie nie spotkałam z takim kombinowaniem, ale może gdzieś tak robią, jednak jest to dość trudne do wykonania, bo przeciez widać cały kufel jak się nalewa piwo
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 14:12   #789
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Napoje gazowane z automatu to syrop smakowy, woda, gaz. Mieszanke ustawia producent napoju i siec ma obowiaze sprzedaac w takim stezeniu jakiego wymaga producent.
Zreszta butelkowana jest tak sama robiona, tylko nasycana bardziej. A to, ze smakuje inaczej wynika z faktu, ze nie leci przez (bardzo dlugie czesto) rurki, ktore dziela dytrybutor z przodu knajpy od "rozlewni" na jej tylach.
czyli najwyrazniej producent w takim nalewaku lubi dolozyc sporo wody, bo czasami to juz ledwo czuc jaki to napoj
Cytat:
No młody, dlatego mu się wydaje, że jak ma własną firmę to jest Bóg wie kim

Tylko, że to są kumple więc wiesz jak to jest. Ostatnio mu powiedziałam o kilku sytuacjach, między innymi o tej z drzwiami do jego domu ogólnie troszkę po nim po nim pojechałami do tego powiedziałam że jest sfrustrowany i wyładowuje się na mnie, żeby swoje problemy rozwiązywał sam i że nie ma zamiaru się w żadnym wypadku z nim dogadywać, to mu to chyba przekazał, bo teraz jak dzwoni to tylko formalnie rozmawiamy i tyle, mam nadzieję, że tak zostanie, bo najbardziej mnie wkurzało jak dzwonił zadowolony i sie pytał co słychać.
no tak kumple.. ale skoro mowisz, ze cos sie zmienilo troszke to moze jednak mu przemowi do rozumu...ech

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

znacie jakis program, w ktory mozna wrzucic zdjecie i zmienic kolor wlosow? nie mam photoshopa niestety

Edytowane przez ultrafiolet88
Czas edycji: 2012-12-11 o 14:14
Stary 2012-12-11, 14:23   #790
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
czyli najwyrazniej producent w takim nalewaku lubi dolozyc sporo wody, bo czasami to juz ledwo czuc jaki to napoj

no tak kumple.. ale skoro mowisz, ze cos sie zmienilo troszke to moze jednak mu przemowi do rozumu...ech

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

znacie jakis program, w ktory mozna wrzucic zdjecie i zmienic kolor wlosow? nie mam photoshopa niestety
Ja nie potrzebuję się ich prosić, żeby ktoś się odnosił do mnie z szacunkiem. To jest po prostu taki typ człowieka - cham i prostak, po co mi jego szacunek i uznanie? po Nowym Roku zacznę czegoś szukać, może się uda w miarę szybko. Do niedawna jeszcze się tym przejmowałam, jak szłam do koleżanki do sklepu obok to nieraz z łzami w oczach jej opowiadałam jak się zachował, bo taka jestem nadwrażliwa, dlatego tak się tu męczę, za bardzo wszystko biorę do siebie. Ale powoli zaczynam sama siebie przekonywać, że nie ma sensu i że debilem nie ma co się przejmować, bo co mi zrobi? Zwolni mnie? Jeszcze bym podziękowała. Zresztą nie oszukujmy się, w tym momencie na temat drzwi na przykład wiem więcej niż on, bo on jedynie montuje okna i drzwi więc jestem im tu potrzebna, bo bez kogoś w biurze sami sobie nie poradzą

za każdym razem jak się tak o nim rozpisuję to się zastanawiam co by było jakby ktoś tu to wyczytał i się zorientował, że to ja i mu przekazał
Stary 2012-12-11, 14:25   #791
Zakorzenienie

Cytat:
za każdym razem jak się tak o nim rozpisuję to się zastanawiam co by było jakby ktoś tu to wyczytał i się zorientował, że to ja i mu przekazał

Czasem, gdy piszę coś o sobie to zastanawiam się, czy da się odgadanąć, że ja to ja.
Stary 2012-12-11, 14:39   #792
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

chce cos kupic
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 14:47   #793
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
chce cos kupic
Ja też
Stary 2012-12-11, 15:02   #794
bajeczka000
Wtajemniczenie

A mnie się marzą ładne szpilki na sylwestra

Cytat:
Napisane przez marrellic
Jeżeli Wizaż jest bezradny, to nic tylko skakać z mostu

bajeczka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 15:06   #795
SuLoVa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
chce cos kupic
sweterkiem u mnie pogardziła
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 15:08   #796
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ide szukac sniegowcow

Sul nie w moim stylu
Stary 2012-12-11, 15:11   #797
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość

Czasem, gdy piszę coś o sobie to zastanawiam się, czy da się odgadanąć, że ja to ja.
Ja myślę, że po tym co piszę można by się domyślić, bo zbyt wylewna tu jestem
Stary 2012-12-11, 15:11   #798
mortish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
W poniedziałek byłam po bilety pks do zakopanego, kupiłam tylko w 1 strone, bo pani powiedziała, że w drugą dopiero od śr/czw. będą w sprzedaży. Dzisiaj pojechała po nie koleżanka i zonk, bo bilety sprzedane To jest możliwe?!
a patrzyłaś czy na e-podroznik są?
bo teraz podobno pewną pulę mają do sprzedania na dworcu, trochę sprzedają na epodróżniku i reszta dla kierowcy

Cytat:
Napisane przez SuLoVa Pokaż wiadomość
może sobie zrobimy jakiś miesiąc bez żadnego zamówienia?

Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj świetna bluzkę dla chrześnicy w promocji za 22,90
cena przed promocją 19,90 (reserved)

reserved lubi fundować takie przeceny

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
też tak mam

Marze o pracy, w której będę musiała się w miare ładnie ubierać

A propo zakupów Kupiłam zieloną baskinke w mohito
Zarąbiste uczucie iść do nowo otwartego sklepu, w którym wszystko jest, co chcesz

manu czy gł?
jest tam kolekcja sablewskiej?

bloguję i ja
olalicious.blogspot.com - nowy wpis
mortish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 15:26   #799
on_tiptoes
Rozeznanie

Cytat:
Niestety żadnego znieczulenia nie miałam więc trochę cierpiałam, tiptoła zresztą widziała moją twarza od razu po tym musiałam leciec na busa bo się spieszyłam bardzo więc nie ochłonęłam nawet i musiałam siedzieć w busie 3h.
Może lepiej pokażę jak zgubię tłuszcz z pleców albo zrobie zdjęcie samych dołeczków z dermalami tak, żeby boczków nie pokazywać
Eee tam, nie krzyczałaś w ogole dzielna bylas
no i dziewczyny - za☠☠☠iscie to wyglada !
on_tiptoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 15:46   #800
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez on_tiptoes Pokaż wiadomość
Eee tam, nie krzyczałaś w ogole dzielna bylas
no i dziewczyny - za☠☠☠iscie to wyglada !
Bo cała sztywniałam więc ciężko mi było nawet jęczeć z bólu

dostałaś smska o narzutce?
Stary 2012-12-11, 15:52   #801
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie potrzebuję się ich prosić, żeby ktoś się odnosił do mnie z szacunkiem. To jest po prostu taki typ człowieka - cham i prostak, po co mi jego szacunek i uznanie? po Nowym Roku zacznę czegoś szukać, może się uda w miarę szybko. Do niedawna jeszcze się tym przejmowałam, jak szłam do koleżanki do sklepu obok to nieraz z łzami w oczach jej opowiadałam jak się zachował, bo taka jestem nadwrażliwa, dlatego tak się tu męczę, za bardzo wszystko biorę do siebie. Ale powoli zaczynam sama siebie przekonywać, że nie ma sensu i że debilem nie ma co się przejmować, bo co mi zrobi? Zwolni mnie? Jeszcze bym podziękowała. Zresztą nie oszukujmy się, w tym momencie na temat drzwi na przykład wiem więcej niż on, bo on jedynie montuje okna i drzwi więc jestem im tu potrzebna, bo bez kogoś w biurze sami sobie nie poradzą

bardz dobrze, ze nie chcesz jego uznania, po prostu fajnie jakby ktos mu utarl nosa, ale widac, ze jak tam dalej bedzie to Ty odejdziesz ze swoja wiedza, po Tobie pewnie tez kolejni oleja go i sam sobie nosa utrze, pajac

Stary 2012-12-11, 16:00   #802
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Nie jest to wina prducenta - akurat oni dbaja o to aby napoj byl mieszany w dpowidnic proporcjach - jesli przyjdzie kontrola lub serwisant i zauwazy, ze napoj nie jest odpowiednio mieszany moga wlepic kare.
Wina lezy po stronie pracownika, jesli nie zmieni tanku z syropem to maszyna miesza sama wode z gazem i resztka syropu - stad niedobry/nieodpowiedni smak.
Stary 2012-12-11, 16:01   #803
siasiolka
Zadomowienie

cześć dziewczynki
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 16:02   #804
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Nigdy sie nie spotkałam z takim kombinowaniem, ale może gdzieś tak robią, jednak jest to dość trudne do wykonania, bo przeciez widać cały kufel jak się nalewa piwo
Ale nie kazdy zamawia piwo przy barze, jak podchodzi do baru i zamawia 10 piw na ogrodek to nie ma problemu aby dolac do niego wygazowane piwo czy wode. Niestety...

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
Stary 2012-12-11, 16:07   #805
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest to wina prducenta - akurat oni dbaja o to aby napoj byl mieszany w dpowidnic proporcjach - jesli przyjdzie kontrola lub serwisant i zauwazy, ze napoj nie jest odpowiednio mieszany moga wlepic kare.
Wina lezy po stronie pracownika, jesli nie zmieni tanku z syropem to maszyna miesza sama wode z gazem i resztka syropu - stad niedobry/nieodpowiedni smak.
czyli jednak wina pracwnikow, ale producenci powinni czesciej kontrolowac, bo to co sie czasem, przynamniej w lodzi, dostaje do picia, smakuje jak lekko oslodzona woda mineralna:brzyd al:

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
cześć dziewczynki
gdzies byla?

Stary 2012-12-11, 16:07   #806
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:
Ale nie kazdy zamawia piwo przy barze, jak podchodzi do baru i zamawia 10 piw na ogrodek to nie ma problemu aby dolac do niego wygazowane piwo czy wode. Niestety...

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

za czasów licealnych jak dorabiałam sprzedając na imprezach ulicznych (festyny, dni miasta itd) piwo to szef nam nakazywał aby to co spływa z nalewaka do kratki ustawionej tuż pod nim, zlewać do plastikowego kubka, a pozniej dolewać te obrzydliwe zlewki do piw najbardziej pijanych klientów...

Stary 2012-12-11, 16:08   #807
on_tiptoes
Rozeznanie

Cytat:
Bo cała sztywniałam więc ciężko mi było nawet jęczeć z bólu

dostałaś smska o narzutce?
jakbys zmienila zdanie czy cos, to dawaj znac co to za wydatek
sorry ze ja tak nie odpisuje,ale wiecznie nie mam hajsu na telefonie

ucze sie wlasnie angielskiego - gramatyki z calego zycia
o 18 mam test, wlasnie jestem przy past simple
on_tiptoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 16:10   #808
siasiolka
Zadomowienie

Cytat:
gdzies byla?

a się trochę po europie szlajałam... odwiedzałam przyjaciół...

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

ale mam ochotę coś zamówić
Stary 2012-12-11, 16:12   #809
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ktore?

Stary 2012-12-11, 16:12   #810
Zakorzenienie

Cytat:
za czasów licealnych jak dorabiałam sprzedając na imprezach ulicznych (festyny, dni miasta itd) piwo to szef nam nakazywał aby to co spływa z nalewaka do kratki ustawionej tuż pod nim, zlewać do plastikowego kubka, a pozniej dolewać te obrzydliwe zlewki do piw najbardziej pijanych klientów...

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości