Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.80 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 16:13   #811
siasiolka
Zadomowienie

Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ktore?
te!
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 16:13   #812
on_tiptoes
Rozeznanie

Dot.: Przyszla zima, butow ni ma, choc sie staraja, zamowienia sie nie zbieraja. Cz.8

Cytat:
ktore?

zdecydowanie te
on_tiptoes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 16:14   #813
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
czyli jednak wina pracwnikow, ale producenci powinni czesciej kontrolowac, bo to co sie czasem, przynamniej w lodzi, dostaje do picia, smakuje jak lekko oslodzona woda mineralna:brzyd al:
Producent czesto kontroluje jakosc napoju, ale nie mozna byc 24h na miejscu - zwlaszcza jesli jest to fastfood, to ilosc zuzytego syropu idzie w tysiace litrow miesiecznie.
Jesli dostajesz napoj, ktory jest sama woda, prosisz menadzera restauracji i wyjasniasz z nim problem, a on juz zadba o to, aby tank zmienili i zebys dostala dobry napoj..
Wiadomo, ze jest to ich wina i powinni czesciej zmieniac syrop, kontrolowac, etc. , ale w momencie jesli wszyscy klienci zachowuja sie tak jak Ty - czyli nie zglaszaja w ogole problemu, to ten tank nie zostanie natychmiast wymieniony bo zwykle jest ruch i pracownik nie ma czasu wyjsc i sprawdzic czy z kazdego nalewaka leci odpowiednia mieszanka.
Mowie jak to wyglada od strony knajpy. Jako klient tez bym sie zezloscila i nieraz tak mialam, ale wtdy po prostu trzeba to zglosic.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez siasiolka Pokaż wiadomość
za czasów licealnych jak dorabiałam sprzedając na imprezach ulicznych (festyny, dni miasta itd) piwo to szef nam nakazywał aby to co spływa z nalewaka do kratki ustawionej tuż pod nim, zlewać do plastikowego kubka, a pozniej dolewać te obrzydliwe zlewki do piw najbardziej pijanych klientów...

No tak sie robi, niestety....
Stary 2012-12-11, 16:31   #814
Choco_
Zakorzenienie

svi, srodkowe najpiekniejsze
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 16:36   #815
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
bardz dobrze, ze nie chcesz jego uznania, po prostu fajnie jakby ktos mu utarl nosa, ale widac, ze jak tam dalej bedzie to Ty odejdziesz ze swoja wiedza, po Tobie pewnie tez kolejni oleja go i sam sobie nosa utrze, pajac
Dokładnie, zwłaszcza, że ja tutaj uczyłam się wszystkiego od podstaw, a przez te 5 miesięcy trochę już wiem na ten temat więc ja poza zszarpanymi nerwami coś więcej wyniosę z tej pracy

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Ale nie kazdy zamawia piwo przy barze, jak podchodzi do baru i zamawia 10 piw na ogrodek to nie ma problemu aby dolac do niego wygazowane piwo czy wode. Niestety...

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Ano.. W barze gdzie pracowałam na szczęście nic takiego się nigdy nie działo.
Cytat:
cześć dziewczynki

Cytat:
za czasów licealnych jak dorabiałam sprzedając na imprezach ulicznych (festyny, dni miasta itd) piwo to szef nam nakazywał aby to co spływa z nalewaka do kratki ustawionej tuż pod nim, zlewać do plastikowego kubka, a pozniej dolewać te obrzydliwe zlewki do piw najbardziej pijanych klientów...

o rany jakie buractwo
Cytat:
Napisane przez on_tiptoes Pokaż wiadomość
jakbys zmienila zdanie czy cos, to dawaj znac co to za wydatek
sorry ze ja tak nie odpisuje,ale wiecznie nie mam hajsu na telefonie

ucze sie wlasnie angielskiego - gramatyki z calego zycia
o 18 mam test, wlasnie jestem przy past simple
tak myślalam, ale wolałam sie upewnić, żeby się nie okazało, że kupisz

A wydatek związany z narodzinami córeczki znajomych, chciałabym jakiś fajny prezent kupić a po oddaniu mamie kasy za szkołe nie zostało mi zbyt wiele z mojej szalonej wypłaty więc muszę przyoszczędzić
Cytat:
Napisane przez on_tiptoes Pokaż wiadomość
zdecydowanie te
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 17:03   #816
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

nie wiem czy jakies wybiore
najbardziej podobaja mi sie jedne na lovelyshoes ale przesylka drugie tyle

za to kliknelam tztowi na gwiazke jego pierwsze sniegowce
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 17:35   #817
nikisa
Zakorzenienie

tak czytam o tych akcjach z piwem i musze powiedzieć, że nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło... zwykle widze, jak ktoś nalewa je do szklanki, która jest pusta

Mort w manu otworzyli, w gł też ma być, ale za jakiś czas dopiero.
Może zadzwoń tam i upewnij się, bo ja z sablewskiej w sumie nic upatrzonego nie miałam i na dobrą sprawe nie wiem czy jest

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 17:40   #818
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
nie wiem czy jakies wybiore
najbardziej podobaja mi sie jedne na lovelyshoes ale przesylka drugie tyle

za to kliknelam tztowi na gwiazke jego pierwsze sniegowce

Fajne sa, fajne. Mój Bartek miał takie.
Nic się nie niszcza i super wyglądaja w kolejnym sezonie.
Bedą dla Antosia
Stary 2012-12-11, 17:46   #819
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Fajne sa, fajne. Mój Bartek miał takie.
Nic się nie niszcza i super wyglądaja w kolejnym sezonie.
Bedą dla Antosia
ooo fajnie wiedziec
nie wiedzialam, ze sa takie dzieciece

myslisz, ze to dobry pomysl zeby Antek nosil buty po Bartku?
Stary 2012-12-11, 17:55   #820
lianeska
Zakorzenienie

aj spodobaly mi sie rajstopy
http://www.vintageshop.pl/nowosci_2/...ie_tatuaz.html

http://www.vintageshop.pl/nowosci_2/...ie_tatuaz.html

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 17:58   #821
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
ooo fajnie wiedziec
nie wiedzialam, ze sa takie dzieciece

myslisz, ze to dobry pomysl zeby Antek nosil buty po Bartku?
http://www.decathlon.pl/buty-arpenaz...d_8189053.html
od 28 rozm.

Bartek nie ma żadnej wady stwierdzonej, więc nie widze nic w tym złego.
Zresztą do tej pory nosił po nim tylko kalosze sporadycznie.
Każde inne buty były już za bardzo zniszczone. A te jako jedyne jak na razie na Antka czekają
Stary 2012-12-11, 18:06   #822
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
http://www.decathlon.pl/buty-arpenaz...d_8189053.html
od 28 rozm.

Bartek nie ma żadnej wady stwierdzonej, więc nie widze nic w tym złego.
Zresztą do tej pory nosił po nim tylko kalosze sporadycznie.
Każde inne buty były już za bardzo zniszczone. A te jako jedyne jak na razie na Antka czekają
no ja jednak bym nie zaryzykowala chyba
i nie chodzi o zadna wade
przeciez kazda stopa ma zupelnie inny ksztalt, inna grubosc, inne podbicie.....wszystko inne
i mozna w ten sposob zniszczyc nozki

no chyba, ze na doslownie sporadyczne wyjscia to jeszcze tak
Stary 2012-12-11, 18:09   #823
erha
Zakorzenienie

erha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 18:20   #824
tak
Zakorzenienie

tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 18:28   #825
j_ulkam
Organizatorka

GG do j_ulkam

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość

co się stało?
j_ulkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 18:29   #826
ania230
Zakorzenienie

wróciłam do domciu położyłam się z nadzieja że wstanę z mniejszym bólem głowy a jest na odwrót

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość

co się stało ?

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 18:31   #827
Brydzia_
Zakorzenienie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 18:38   #828
j_ulkam
Organizatorka

GG do j_ulkam

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Nie bierzcie za bardzo do siebie tego mówiłyśmy, każdy ma swój sposób na życie, y mówiłyśmy tylko, że nie wyobrażamy sobie życ w taki sposób, wy pewnie nie wyobrażacie sobie żyć tak jak ja z tztem na przykład.
to, co sobie wyobrażałam i o czym marzyłam, bardzo odbiega od tego, co mam, ale tak jak już napisałam - zaryzykowałam, na chwilę obecną nic z tego nie wyszło, może kiedyś się to zmieni. przed ślubem nie odważyłam się odejść, bo ciągle wierzyłam, a teraz myślę, że dam temu jeszcze czas..

nasze forum jest świetnym miejscem do wymiany poglądów, każda wypowiedź jest inna i pozwala nam na daną sprawę spojrzeć z innej perspektywy i dostrzec inne aspekty a przy okazji daję ulgę sercu i duszy, bo można się wyżalić cieszę się, że mnie Justa tu wciągnęła

Wizazanka, jeszcze w zeszłym roku miałam szefów zachowujących się analogicznie do Twoich, też kumple, tylko nieco starsi bo przed 40stką. Jeden był bardzo sympatyczny i czasem pośredniczył między pracownikami a drugim szefem, jak coś było nie tak, ale zawsze kumpelstwo wygrywało. Pod koniec mojej pracy tam jak już miałam dzwonić do tego 'trudniejszego' szefa, to było mi słabo i robiłam wszystko, byle z nim nie gadać. Twierdził, że lepszej pracy sobie nie znajdę, że nigdzie nie ędzi mi tak dobrze, jak u nich i że jak już będę chciała wrócić to mam zadzwonić, miejsce się dla mnie znajdzie Na szczęście odeszłam stamtąd, znalazłam o niebo lepszą pracę, mam fantastycznych współpracowników, rewelacyjnego szefa i nie zamieniłabym ich na nikogo innego Tobie też się tak uda
Stary 2012-12-11, 19:02   #829
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:

a się trochę po europie szlajałam... odwiedzałam przyjaciół...

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

ale mam ochotę coś zamówić
podroooze
Cytat:
ktore?

te
Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Producent czesto kontroluje jakosc napoju, ale nie mozna byc 24h na miejscu - zwlaszcza jesli jest to fastfood, to ilosc zuzytego syropu idzie w tysiace litrow miesiecznie.
Jesli dostajesz napoj, ktory jest sama woda, prosisz menadzera restauracji i wyjasniasz z nim problem, a on juz zadba o to, aby tank zmienili i zebys dostala dobry napoj..
Wiadomo, ze jest to ich wina i powinni czesciej zmieniac syrop, kontrolowac, etc. , ale w momencie jesli wszyscy klienci zachowuja sie tak jak Ty - czyli nie zglaszaja w ogole problemu, to ten tank nie zostanie natychmiast wymieniony bo zwykle jest ruch i pracownik nie ma czasu wyjsc i sprawdzic czy z kazdego nalewaka leci odpowiednia mieszanka.
Mowie jak to wyglada od strony knajpy. Jako klient tez bym sie zezloscila i nieraz tak mialam, ale wtdy po prostu trzeba to zglosic.
.
do tej pory myslalam, ze to takie zalozenie, ze te napoje sa po prostu w polowie z wody, bo jest im tak taniej, nie pamietam, zeby mi sie zdarzylo pic z takiego nalewaka napoj o takim smaku jak normalnie kupimy w butelce czy puszce. nie sadzisz, ze to takie kontrolowane zapominanie, zeby oszczedzic koncentrat,bo duzo wody to taniej?
Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Dokładnie, zwłaszcza, że ja tutaj uczyłam się wszystkiego od podstaw, a przez te 5 miesięcy trochę już wiem na ten temat więc ja poza zszarpanymi nerwami coś więcej wyniosę z tej pracy
jego strata
Cytat:
Napisane przez j_ulkam Pokaż wiadomość
to, co sobie wyobrażałam i o czym marzyłam, bardzo odbiega od tego, co mam, ale tak jak już napisałam - zaryzykowałam, na chwilę obecną nic z tego nie wyszło, może kiedyś się to zmieni. przed ślubem nie odważyłam się odejść, bo ciągle wierzyłam, a teraz myślę, że dam temu jeszcze czas..

nasze forum jest świetnym miejscem do wymiany poglądów, każda wypowiedź jest inna i pozwala nam na daną sprawę spojrzeć z innej perspektywy i dostrzec inne aspekty a przy okazji daję ulgę sercu i duszy, bo można się wyżalić cieszę się, że mnie Justa tu wciągnęła
nie szkoda Ci czasu? ile z nim jestes?

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 19:29   #830
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no dobra to dlugie czy krotkie?

Stary 2012-12-11, 19:39   #831
j_ulkam
Organizatorka

GG do j_ulkam

Cytat:
podroooze

te

do tej pory myslalam, ze to takie zalozenie, ze te napoje sa po prostu w polowie z wody, bo jest im tak taniej, nie pamietam, zeby mi sie zdarzylo pic z takiego nalewaka napoj o takim smaku jak normalnie kupimy w butelce czy puszce. nie sadzisz, ze to takie kontrolowane zapominanie, zeby oszczedzic koncentrat,bo duzo wody to taniej?

jego strata

no cóż.. długo, nie długo - jakieś 4 lata.. ale nie o to chodzi - on jest w porządku, bo jak mieszkaliśmy u mnie, to było super, ale potem ja się przeprowadziłam do niego, a właściwie do jego matki i tu jest problem. Problemem jest ona i otoczenie, w którym on jest, dom rodzinny, w którym mamusia zawsze wszystko zrobiła, przygotowała, posprzątała, nawet napaliła w piecu.. gdy tylko jest w innym otoczeniu, wszystko jest inaczej, ale z kilku powodów nie możemy się wyprowadzić i nie chodzi tylko o kredyt na samochód choć za dwa lata go spłacimy i wtedy mam nadzieję, że inne sprawy też się powyjaśniają, nadal obydwoje będziemy pracować i wtedy coś zmienimy ja na pewno wtedy coś zmienię a w międzyczasie staram się nie zapominać o samej sobie gdyby jeszcze teściowej nie było w trzecim pokoju to mogłabym się czuć swobodniej
a właśnie, bo mówicie, że jak tż siedzi przy kompie to siedzicie obok - ja też chętnie tak zrobię, tylko, że do jego pokoju nie da się wejść za bardzo.. parę razy już tam sprzątałam, ale powiedziałam sobie, że już więcej tego nie zrobię, tym bardziej, że potem parę razy słyszałam, że przeze mnie nie może nic znaleźć więc ja mam nasz pokój, o który dbam, a on swój - chętnie do tego naszego wstawiłabym jego komputer ale niestety, zabrakło miejsca albo stety, tv wystarczy

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

długie!
Stary 2012-12-11, 19:40   #832
UnholyOne
Ola-Unhola

Svi, nie wiem
A takie?
http://allegro.pl/top-seven-hit-styl...833736130.html
Koniecznie muszą byc białe?
Stary 2012-12-11, 19:41   #833
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

Svi, nie wiem
A takie?
http://allegro.pl/top-seven-hit-styl...833736130.html
Koniecznie muszą byc białe?
nie, chce jasne po prostu bo nie lubie czarnych
przejrzalam wszystko na all
te mi sie nie podobaja przez te sznurki/gumki
Stary 2012-12-11, 20:05   #834
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:

Wizazanka, jeszcze w zeszłym roku miałam szefów zachowujących się analogicznie do Twoich, też kumple, tylko nieco starsi bo przed 40stką. Jeden był bardzo sympatyczny i czasem pośredniczył między pracownikami a drugim szefem, jak coś było nie tak, ale zawsze kumpelstwo wygrywało. Pod koniec mojej pracy tam jak już miałam dzwonić do tego 'trudniejszego' szefa, to było mi słabo i robiłam wszystko, byle z nim nie gadać. Twierdził, że lepszej pracy sobie nie znajdę, że nigdzie nie ędzi mi tak dobrze, jak u nich i że jak już będę chciała wrócić to mam zadzwonić, miejsce się dla mnie znajdzie Na szczęście odeszłam stamtąd, znalazłam o niebo lepszą pracę, mam fantastycznych współpracowników, rewelacyjnego szefa i nie zamieniłabym ich na nikogo innego Tobie też się tak uda
To chyba częsty błąd kobiet: "po ślubie się zmieni"..
Ja może jestem trochę jędzą i za bardzo chcę stawiać na swoim, ale właśnie nie chcę pewnych spraw odkładać na później. Na przykład do szału mnie doprowadza zachowanie mojej teściówki, jakby mogła to by mu za przeproszeniem gumkę zakładała jak się kochamy wszystko robi za tżta, mimo że on wcale tego nie chce, nie potrzebuje, świetnie sobie radzi ze wszystkim sam i nie jest jakąś rozpieszczoną flegmą, a wręcz przeciwnie- zadziwia mnie do tej pory, że wszystko potrafi. Dlatego od kiedy to zauważyłam starałam się go odciąć trochę od tego, żeby mu to nie zostało. W ogóle uważam, że jak facet ma kobietę to matka powinna się od niego odczepić i pozwolić im żyć, ale niektóre nie są w stanie..

Co do szefów, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś fajnego.. Ale mój szef też uważa, że mam u nich za☠☠☠iście dobrze i że nigdzie mi lepiej nie będzie
Cytat:
podroooze

te

jego strata

heh po ślubie już chyba raczej się myśli troche inaczej niż pod kątem straty czasu..
Cytat:

hmm chyba krótkie

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
no cóż.. długo, nie długo - jakieś 4 lata.. ale nie o to chodzi - on jest w porządku, bo jak mieszkaliśmy u mnie, to było super, ale potem ja się przeprowadziłam do niego, a właściwie do jego matki i tu jest problem. Problemem jest ona i otoczenie, w którym on jest, dom rodzinny, w którym mamusia zawsze wszystko zrobiła, przygotowała, posprzątała, nawet napaliła w piecu.. gdy tylko jest w innym otoczeniu, wszystko jest inaczej, ale z kilku powodów nie możemy się wyprowadzić i nie chodzi tylko o kredyt na samochód choć za dwa lata go spłacimy i wtedy mam nadzieję, że inne sprawy też się powyjaśniają, nadal obydwoje będziemy pracować i wtedy coś zmienimy ja na pewno wtedy coś zmienię a w międzyczasie staram się nie zapominać o samej sobie gdyby jeszcze teściowej nie było w trzecim pokoju to mogłabym się czuć swobodniej
a właśnie, bo mówicie, że jak tż siedzi przy kompie to siedzicie obok - ja też chętnie tak zrobię, tylko, że do jego pokoju nie da się wejść za bardzo.. parę razy już tam sprzątałam, ale powiedziałam sobie, że już więcej tego nie zrobię, tym bardziej, że potem parę razy słyszałam, że przeze mnie nie może nic znaleźć więc ja mam nasz pokój, o który dbam, a on swój - chętnie do tego naszego wstawiłabym jego komputer ale niestety, zabrakło miejsca albo stety, tv wystarczy

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

długie!
Nie chcę za bardzo wnikać co to za sytuacja, że nie możecie się wyprowadzić, ale super by było jakby się udało.. szkoda, żeby zmarnować małżeństwo, bo wydaje mi się, że przez takie życie bardzo się od siebie oddalacie, kiedyś może być ciężko to ułożyć.. A Twój tż widzi w tym problem? czy jemu jest tak wygodnie i mu pasuje? nie był szczęśliwszy jak mieszkaliście sami?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:17   #835
ania230
Zakorzenienie

ile jest tu dziewczyn które są samotne? że tak zapytam

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2012-12-11 o 20:18
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:20   #836
magda2291
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
jaa
ania, odnośnie Twojego podpisu, to ja puściłam wolno, ale już nie wróciło

Kopciuszek jest wręcz idealnym przykładem na to,
jak buty potrafią zmienić kobiece życie.

"... czasem ukruszy się dzień,
czasem życie tonami się wali..."
magda2291 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:22   #837
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
ja

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:24   #838
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Popatrzysz na tą sukienkę co kupiłam, czy nie przecenili?
nie przecenili
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:28   #839
j_ulkam
Organizatorka

GG do j_ulkam

Cytat:
Aniu nawet nie wiesz ile razy wspominam czasy jak mieszkałam sobie sama i sama układałam swoje życie, otaczali mnie cudowni przyjaciele, studia szły jak z płatka.. wszystko ma swoje plusy i minusy, jeśli jakiś mój związek się kończył, ja zajmowałam się pracą i nauką, a moi przyjaciele otaczali mnie swoją opieką związek też ma swoje plusy, ale doceniam to, co przeżyłam , gdy byłam sama i dlatego tęsknię za tym aktywnym życiem teraz mieszkam na końcu świata odizolowana od wszystkich przyjaciół i znajomych, ale za to mam wieczorami czas na wizaż wszystko ma swoje plusy i minusy, trzeba po prostu walczyć o te pierwsze i się nie poddawać
Stary 2012-12-11, 20:31   #840
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
podroooze

te

Nie wiem. Na podstawie swoich doswiadczen w pracy w Cinema City i Subway'u moge powiedziec, ze nikt nie odwazylby sie w taki sposob oszczedzac, syrop jest b.tani, zwlaszcza w porownaniu z karami i konsekwencjami, jakie moga wyniknac z skargi konsumenckiej oraz kontroli dystrybutora przez producenta. W Subwayu np. pracownicy mogli pic napoje do woli, wiec tym bardziej zalezalo im na tym, aby syrop byl wymieniony, a ja jako menago nie wyobrazam sobie, ze mowie "Teraz nie zmieniajcie, zawsze to zaoszczodzone pieniadze..."

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości