Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16. - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-11, 20:12   #3751
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziś jest 12 dc.... to mogłaby być owulka...a testy negatywne...

No jasne, jak masz czas, to luz A warto, bo ciastka są super
to tak wygląda na owulkę, też tak raz miałam, tylko czemu testy negatywne może coś z nimi nie tak
przy moim antytalencie kulinarnym to mam nadzieję, że wyjdą zjadliwe

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Wlasnie dzwonili .. Domino dostal ubezpieczenie

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

No wlasnie to po co wcześniej mowil ze zjecie na miejscu
super, że dostał

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:13   #3752
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - cz. 16.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Co Ty nie powiesz.. ja nie miałam nigdy plamien, a teraz od 5cykli tak
Foty wrzucam do k.

No ja nawet w tych cyklach staraniowych tak nie miałam

Idę zobaczyć jak wyglądasz

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:20   #3753
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

super, że dostał

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

o kurcze...

super
mam tylko nadzieje ze pokryją wizyty w tyl ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:39   #3754
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa

Przepraszam musiałam sie wykrzyczeć.

Zaraz napisze o co chodzi, a potem was nadrobię, tylko się troszkę uspokoję.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:40   #3755
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie to po co wcześniej mowil ze zjecie na miejscu
ano wlasnie
Cytat:
Oczywiście, że nie tylko TY!!!
E tam czy świeże.
żebry żebrami...mógł gnać do sklepu i tyle..ja to jestem radykał..aż do przesady niestety...
no wlasnie a jak bylismy w realu to stwierdzil ze nic nie bierzemy bo mega kolejki
Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Kotku tez bym była zła

Ja to nawet niewiem jakie miałam postanowienia
czyli nie jestem czepialska jak on uwaza

moim glownym postanowieniem bylo zdac prawko haha i wlasciwie sie wyrobilam

aaa wiecie coooo!!!!wlasnie sprawdzilam na stronce i juz jest do odebrania

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 20:43   #3756
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Byłam dziś na ang. o 19 przyjechała teściowa. Ostatnio fajnie nam sie układa i w ogóle. Wchodzę o 19.30 do domu, patrzę a teściowa nosi Maje na rękach a ta trzyma łopatkę od patelni. Wszystko spoko, tylko że łopatka była brudna.... Więc wyrwałam jej tę łopatke i wkurzona się jej pytam czy ona nie widzi, ze łopatka jest brudna. A ta do mnie, ze tak, bo ją wzięła z tej nieumytej patelni ☠☠☠☠a..... dziewczyny. Wiecie po czym to było? Po jajecznicy smażonej na maśle z kiełbasą. Więc 1. Maja lizała zimną, tłustą łyżkę a po 2. z kawałkami jajek na które jest uczulona Walnęłam tą łyżką i tylko powiedziałam aby myślała na drugi raz co daje dziecku. A ta zamiast mnie przeprosić to się zaczeła śmiać i powiedziała tylko " ooo widzisz Maju babcia jaką gafę zrobiła". Teraz się modlę aby Mai te jajka i ten zimny tłuszcz nie zaszkodził

Stary 2012-12-11, 20:47   #3757
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

aaa wiecie coooo!!!!wlasnie sprawdzilam na stronce i juz jest do odebrania
super

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na ang. o 19 przyjechała teściowa. Ostatnio fajnie nam sie układa i w ogóle. Wchodzę o 19.30 do domu, patrzę a teściowa nosi Maje na rękach a ta trzyma łopatkę od patelni. Wszystko spoko, tylko że łopatka była brudna.... Więc wyrwałam jej tę łopatke i wkurzona się jej pytam czy ona nie widzi, ze łopatka jest brudna. A ta do mnie, ze tak, bo ją wzięła z tej nieumytej patelni ☠☠☠☠a..... dziewczyny. Wiecie po czym to było? Po jajecznicy smażonej na maśle z kiełbasą. Więc 1. Maja lizała zimną, tłustą łyżkę a po 2. z kawałkami jajek na które jest uczulona Walnęłam tą łyżką i tylko powiedziałam aby myślała na drugi raz co daje dziecku. A ta zamiast mnie przeprosić to się zaczeła śmiać i powiedziała tylko " ooo widzisz Maju babcia jaką gafę zrobiła". Teraz się modlę aby Mai te jajka i ten zimny tłuszcz nie zaszkodził
To meza nie było w domu sama tesciowa z Majka?

Oby jej nic nie było w najgroszym wypadku znowu ten liszaj jej wyjdzie nie?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-12-11, 20:51   #3758
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabciu mąż sie kąpał i szykował do pracy bo szedł na 20. Nie wiem co jej może być, oby nic Bo miała liszaj jak ja zjadłam jajka, a jak ona sama i do tego zimne i tłuste Nie ręczę za siebie jak jej coś będzie.

Stary 2012-12-11, 20:53   #3759
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabciu mąż sie kąpał i szykował do pracy bo szedł na 20. Nie wiem co jej może być, oby nic Bo miała liszaj jak ja zjadłam jajka, a jak ona sama i do tego zimne i tłuste Nie ręczę za siebie jak jej coś będzie.
Obserwuj ja

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-12-11, 20:59   #3760
Amani
Zakorzenienie

Madzia - kurcze, ale glupia sytuacja, ktorej tak latwo mozna by uniknac a duzo tam tego bylo? mam nadzieje, ze tylko taka ilosc, ktorej Maja nie odczuje...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:00   #3761
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, rozumiem, że się zdenerwowałaś... Doskonale Cię rozumiem...ale ile ona mogła zlizać z tego? Nie martw się, na pewno nic jej nie będzie!

A że teściowa tak palnęła...pewnie nie wiedziała, co powiedzieć, jak zareagować...wiesz jak to jest, ludzie jak są zakłopotani ględzą bzdury, albo się śmieją dziwnie...

Hania

Stary 2012-12-11, 21:00   #3762
Malensstfo
Zakorzenienie

Heloł...

My niedawno wróciliśmy...i jestem jakaś wypluta...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:01   #3763
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
o kurcze madzia... przeceiz tesciowa chyba wie co i jak z Maja... nie rozumiem, wcale sie nie dziwie Twojej reakcji Mam nadzieje, ze małej nic nie bedzie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:03   #3764
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Przelatuję

aaby ja tez często reaguję łzami na stres. Dziś tez sie popłakałam jak pomyślę, ze Mai się może coś stać przez teściową

Bika super, już na FB widziałam, śliczna.

Gucia kciuki.

Strong

Onyks to coś wam jeszcze z formalności zostało?

Gosiu o kurcze

Kasiu jaki śliczny miś

Blond super prace

Butter zdrówka.

Metka tulę

Dodaja zdrówka

Kotku tulę

Amani juz sama nie wiem ile tego było na początku, bo widziałam wszystko jak wróciłam do domu, to jeszcze trochę było na tej łopatce.

Butterm Mysia oby tylko nic Mai nie było. ech..

Stary 2012-12-11, 21:07   #3765
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

ja w koncu usiadlam, dzis mega kociol w pracy,
wczorajsza wizyta ok, nawet mnie zbadala, ocenila jajniki, mowi ze sa czyste, (szkoda tylko ze nie ma u siebie w gabinecie usg) ijakby wczoraj dowiedzialam sie ze mam policystyczne jajniki, niezle nie? nigdy nikt tego mi nie powiedzial, nawet ona, ktora przygotowywala mnie do pierwszej ciazy. Przepisujac lepi powiedziala, ze przy moich policystycznych jajnikach to moze byc problem z zajsciem w ciaze. Kilka lekarzy mialam po drodze i iby kazdy mowil o tych torbielach na jajnikach ale nikt nigdy nie powiedzial ze to podchodzi pod policystyczne. Przepisala mi kuracje na 3 miesiace. Wogole jej pierwsze pytanie to : czy nie za bardzo chce pani tego dziecka? no wlasnie bardzo bardzo. Mowi ze to moze byc tez od stresu. Dostalam clostilbegyt, duphaston i bromergon. O monitoringu nic nie mowila ale moze sie wybiore.
Oby wszystko poszło zgodnie z planem

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Dziewczyny, siedzicie? Trzymajcie się mocno!
Poszłam do rodzinnego (jakaś nowa lekarka, bo mój już nie pracuje ) po skierowanie na podstawowe badania: morfologia, mocz itp. Skoro płacę składki, to czemu mam wszystko robić prywatnie?
I teraz uwaga, co usłyszałam... "Skoro leczy się pani prywatnie, to badania też proszę robić prywatnie"
Uwierzcie, moje zęby zostały w gabinecie, poturlały się gdzieś pod jej podeszwy
Wyobrażacie sobie?! Po cho.le.rę płacę takie grube pieniądze na składki? Naprawdę wolałabym utworzyć osobne konto, przelewałabym tam kwotę, którą teraz zabierają ci słodzieje i chyba bym nigdy u prywatnego lekarza tego nie wydała
No aż nie wiedziałam, co jej odpowiedzieć!

Wkurzyłam się niemiłosiernie. Nie to nie - prosić się nie będę, zrobię prywatnie. Oby te jej zasady obróciły się kiedyś przeciwko niej
Są tacy, niestety... mój za to dopytywał czego się doszukuje, że chce robić badania ale nie narzekam, fajny gość

Cytat:
na morfologię i mocz powinna dać Ci skierowanie, ale oczywiście niektórzy są wredni i nie dadzą. Ja chciałąm ostatnio od mojego lekaża skierowanie na grupę krwi ale nie dał i powiedział, że jak będę chciała na mocz i morfologię to da bez problemu. Zmień lekarza
Grupa jest płatna

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Była u nas koleżanka z Hanią (może ją pamiętacie ze zdjęcia w wiaderku ) jej, jaka ona duża w porównaniu do Emilki namówiły nas i jutro idziemy do ludzi na gimnastykę dla mam i niemowląt - przekonało mnie, że babeczka prowadząca "ogląda" dzieci, mówi co i jak, bada itp więc za te 15zł poćwiczę, Emilka poćwiczy, do tego są jakieś masażyki dla dzieci, no i jeszcze ocena jej rozwoju przez profesjonaliste git
no i super

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
oo prosze masz wszystkie poprawiacze humoru jakie mi trzeba i dlaczego kiepska z Ciebie poprawiaczka humoru??

haha wiedzialam ze na was mozna liczyc

z Tztem poszlo o pier.dole i to doslownie (w sobote mielismy jechac do CH i tam zjesc obiad bo w domu nie robilismy. I jechalismy z Maja i ona tez miala jesc w CH a ten tak lazil i wybieral ze w koncu nigdzie nie poszlismy!!!A to mu mcdonald nie pasowal, w pizza hut za duzo ludzi, w jakiejs knajpie nie ma nic ciekawego itd itd Az zrobila sie godzina 16sta a Maja nadal byla bez obiadu!!!! juz tam ciu.l ze mna ale ona???!!!!! a zaznacze ze Tz byl w sobote w pracy- takiej dodatkowej - i tam szef postawil pizze na rozgrzanie wiec Tz wlasciwie nie byl glodny!!!! Nie wspomne ze w lodowce mielismy swiatlo i ani suchej pietki chleba!!! przyjechalismy do domu i gdyby nie moja babcia ktora miala zupe i dala Mai to dziecko bylo by glodne chyba do wieczora!!! wiem ze to glu.pota ale normalnie jego egoizm wyprowadzil mnie z rownowagi. Najlepsze ze on nie widzi swojej winy bo to moja wina ze nie bylo obiadu w domu mimo ze umawialismy sie na jedzenie poza domem!!!! koniec mojego wywodu. Mozecie mnie wysmiac )

no i jeszcze reszta domownikow mnie wqrza

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

tez mam taka nadzieje

a wiecie ze moje tegoroczne postanowienia sie prawie wszystkie spelnily
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:07   #3766
stokrotka24
Zakorzenienie

mysia a pokaż się jeszcze przodem, fryzurka fajna, sam taką nosiłam od ok roku, tylko jeszcze krócej ścięta, teraz już mi odrosły i muszę się wybrać do fryzjera

Łukaszek
Stary 2012-12-11, 21:08   #3767
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Idę zrobić sobie kolację i lece nadrabiac k.

Stary 2012-12-11, 21:09   #3768
Ana***
Zakorzenienie

Madzia ja się zgadzam w 100% z Butter myślę, że Małej nie zaszkodzi, przecież ilość niewielka - choć nie zmienia to faktu, że to niesmaczne i takie, jakieś odrzucające... sam fakt dania takie otłuszczonej łychy.
Stary 2012-12-11, 21:11   #3769
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana oby. Ale teściowa mogła pomyśleć. Poza tym jak to można dac brudną łyżkę dziecku?

Stary 2012-12-11, 21:15   #3770
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
mysia a pokaż się jeszcze przodem, fryzurka fajna, sam taką nosiłam od ok roku, tylko jeszcze krócej ścięta, teraz już mi odrosły i muszę się wybrać do fryzjera
kochana, chetnie , ale siostra robila mi zdjecie i znowu pozyczyłą aparat bo mały ma jakies przedstawienie w przedszkolu.
Mam grzywkę na lewą , tą dłuższa strone i tyle w sumie No i na tej dłuższej stronei jeszcze widac pasemka
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:21   #3771
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo Mysia, gdzie są Twoje zdjęcia??

Stary 2012-12-11, 21:24   #3772
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Przelatuję

aaby ja tez często reaguję łzami na stres. Dziś tez sie popłakałam jak pomyślę, ze Mai się może coś stać przez teściową

Butterm Mysia oby tylko nic Mai nie było. ech..
Madziu, nie ma co płakac, czy się załamywać. Trzeba teściowej grzecznie, acz dosadnie wyjaśnić czego Mai dawać nie wolno, bo jak widać na jej zdrowy rozsądek nie można liczyć...a Ty masz nauczkę, żeby myć łopatki

Hania

Stary 2012-12-11, 21:26   #3773
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana oby. Ale teściowa mogła pomyśleć. Poza tym jak to można dac brudną łyżkę dziecku?
O tym samym napisałam
Stary 2012-12-11, 21:30   #3774
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, nie ma co płakac, czy się załamywać. Trzeba teściowej grzecznie, acz dosadnie wyjaśnić czego Mai dawać nie wolno, bo jak widać na jej zdrowy rozsądek nie można liczyć...a Ty masz nauczkę, żeby myć łopatki
juz mi wkurzenie powoli przechodzi. Aby tylko małej nic nie było. Ale faktycznie będę miała nauczkę
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
O tym samym napisałam

Stary 2012-12-11, 21:35   #3775
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
kochana, chetnie , ale siostra robila mi zdjecie i znowu pozyczyłą aparat bo mały ma jakies przedstawienie w przedszkolu.
Mam grzywkę na lewą , tą dłuższa strone i tyle w sumie No i na tej dłuższej stronei jeszcze widac pasemka
pasemka zauważyłam chciałam po prostu zobaczyć jak wyglądasz bo bokiem to nie do końca widać. fajnie, ze się odważyłaś, po co nosić całe życie tą samą fryzurę jak można poeksperymentować

Łukaszek
Stary 2012-12-11, 21:52   #3776
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a robiłaś badanie prolaktyny, że dała Ci bromergon?
no wlasnie nie robilam, jutro z rana ide,

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Kochana, ale tu jest więcej dziewczyn z PCO i niektóre z nich są już w ciąży, a niektóre nawet mają dzieciaczki przy boku Z resztą i Ty masz już malucha
Swoją drogą czegoś nie zrozumiałam: babka nie ma usg i oceniła, że masz PCO?

Dziewczyny, siedzicie? Trzymajcie się mocno!
Poszłam do rodzinnego (jakaś nowa lekarka, bo mój już nie pracuje ) po skierowanie na podstawowe badania: morfologia, mocz itp. Skoro płacę składki, to czemu mam wszystko robić prywatnie?
I teraz uwaga, co usłyszałam... "Skoro leczy się pani prywatnie, to badania też proszę robić prywatnie"
Uwierzcie, moje zęby zostały w gabinecie, poturlały się gdzieś pod jej podeszwy
Wyobrażacie sobie?! Po cho.le.rę płacę takie grube pieniądze na składki? Naprawdę wolałabym utworzyć osobne konto, przelewałabym tam kwotę, którą teraz zabierają ci słodzieje i chyba bym nigdy u prywatnego lekarza tego nie wydała
No aż nie wiedziałam, co jej odpowiedzieć!

Wkurzyłam się niemiłosiernie. Nie to nie - prosić się nie będę, zrobię prywatnie. Oby te jej zasady obróciły się kiedyś przeciwko niej
oo matko, niezla babka,

ale ona nie zdiagnozowala tego wczoraj, powiedziala to tak jakbym juz to wiedziala

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Była u nas koleżanka z Hanią (może ją pamiętacie ze zdjęcia w wiaderku ) jej, jaka ona duża w porównaniu do Emilki namówiły nas i jutro idziemy do ludzi na gimnastykę dla mam i niemowląt - przekonało mnie, że babeczka prowadząca "ogląda" dzieci, mówi co i jak, bada itp więc za te 15zł poćwiczę, Emilka poćwiczy, do tego są jakieś masażyki dla dzieci, no i jeszcze ocena jej rozwoju przez profesjonaliste git
ale fajnie,

kotek tez bym sie wkurzyla,

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38087096]Myślałam, że sprzęt do usg to teraz standard w gabinecie ginekologicznym. Ciekawe, jak ta lekarka bez badań hormonów i bez usg stwierdziła, że masz policystyczne jajniki
Clostilbegyt lepiej brać pod kontrolą i monitorować cykle, zwłaszcza jeśli masz skłonności do torbieli

Też mnie to zaciekawiło.[/QUOTE]

a kiedy powinnam isc na usg?
kurcze myslalam juz nad zmiana lekarza ale tz twierdzi zeby juz zostac, tym bardziej ze nie mamy pojecia jakiego lekarza ewentualnie wybrac,

Cytat:
Wlasnie dzwonili .. Domino dostal ubezpieczenie
super,

Butter moze to rzeczywiscie owulacja,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 21:53   #3777
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kurcze, kurcze. Jeszcze mam 2 dni niby lenistwa W piątek do pracy. Ostatnio o niczym innym nie umiem mówić hehe. Jutro lece do szkoły aby zobaczyć co i jak, wezme program co tam mam sobie przygotować.

Mąz z tej okazji kupił mi śliczny długopis z Parkera aby mi się dobrze w dzienniku pisało

W ogóle to znowu idę na weekend do rodziców Bo mąz jedzie na weekend. W piątek już o 11 rodzice kończa pracę. Wpadną aby mąż się wyszykował. Potem wezme Maję na spacerek i do nich do domku a ja po pracy (o 16 kończę) wrócę.

Dowiedziałam się jeszcze, ze w środy i piątki prowadzę 2 koła (to znaczy jedno koło plastyczne a jedne to zajęcia wyrównawcze) więc zaczynam godzinkę wcześniej.

Stary 2012-12-11, 21:53   #3778
kotekk81
Zakorzenienie

Madzia no nawet nie skomentuje

dziewczyny a ja bym miala takie same nerwy jak Madzia bo moja tesciowa tez odwala takie numery.....w zeszlym roku na mikolaja dala Mai laleczke ok 10 cm i Maja przy niej wziela bucik tej lalki do buzi!!! w tym roku tez dala jej laleczke grajaca i Maja po 10 minutach ja rozbroila...pomijam fakt ze badziew i mogla jej zamiast tej laleczki misia lubisia kupic no ale niewazne to jeszcze z takimi malymi czesciami ze Mai sama sie w rekach rozpadla (cale szczescie Maja juz nie bierze do buzi malych czesci. i tyle razy tlumaczylismy jakie ewentualnie zabawki moze kupic jak chce a ta swoje. Z jedzeniem to samo. W zeszlym roku na BN upiekla ciasteczka dla Mai............z orzechami!!!! i jakiez bylo jej zdziwienie ze Maja nie je orzechow a juz napewno nie calych!!! coca cole tez jej daje mimo ze prosimy zeby tego nie dawala (Maja miala faze ze na kazde picie mowila cola cola ale wystarczylo dac jej sie napic lyka wody mineralnej np lekko gazowanej i juz sie dziecko cieszylo! a nie od razu kupowac 1,5 litra coli )

tak wiec ja bronic tesciowej Madzi nie bede bo wydaje mi sie ze to ten sam kaliber co moja

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-11, 22:06   #3779
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku o matko, to Twoja tez odwala nieźle. Kurcze, a najgorsze, że jej mówicie a tu nic.

Moja dała Mai zabawki po moim mężu (gumowe). Ale były takiej jakości , że Maja ogonek pieskowi odgryzła. Ale szybko jej z buzi wyjęliśmy i zabawki poszły do śmieci.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Mysia widziałam zdjęcia super.

Stary 2012-12-11, 22:09   #3780
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Kochane chciałam wam podziękować za głosiki oddane na mnie w konkursie, udało mi się dostać do nagradzanej 15 także mleko, album dla dzidziusia i 50zł do smyka jest moje )
Dziękuję

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości