|
|
#931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
aaa ktoś tu coś pisał o Eau des Baux - otóż ja bym była chętna na ewentualną rozbiórkę. może po świętach sama się w końcu skuszę, wtedy mogę się podzielić. a może w ogóle dostanę w prezencie
to też się podzielę.
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym miała wybrać jakiś kierunek z oferty politechnik/uniwersytetów technologicznych, to byłaby to inżynieria chemiczna i procesowa albo technologia chemiczna
![]() I w sumie tylko korki z matmy musiałabym wziąć... ![]() Poza tym - gratuluję
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z rok
![]() Fogle, to dziś se zakupiłam perfum z biedrąki Wczoraj żem pod wpływem niewytłumaczalnego impulsu psikła se nim nadgarstek i wyjdźwszy z biedrąki na śnieg pełna niedowierzania niuchałam jak to pięknie pachnie
|
|
|
|
#934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już się martwiłam ze nietopsz Cię zamęczył że się od weekendu nie odzywałaś Cytat:
![]() 2. nic tylko skakać z radości ![]() 1 kolczyki i chcę coś jeszcze dokupić 2 Tobie też szybko pójdzie, zobaczysz Cytat:
![]() ja sie obawiam ze w ten mój łeb bym się musiała puknąć już w podstawówce, bo jak się matmę i wszystkie ścisłe przedmioty odpuściło na całe liceum to po latach już ciężko nadrobić ![]() Dopra idę czytać, oglądać serial i spać (nie naraz )
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2012-12-11 o 22:59 |
|||
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale gupio tak się chwalić. Nigdy tego nie robiłam i nie robię. Na /po wywiadówkach, w rozmowach z matkami, wręcz wytykałamMarty błędy i krytykowałam wady,żeby matkom zrobiło się lepiej na duszy,że Marta nie jest taka idealna .Przez 11 lat czułam na sobie dziwne (zazdrosne) spojrzenia rodziców. Nie jest to miłe przy tym,jak ciągle chwalą twoje dziecko na forum szkoły,wygrywa wszystkie konkursy i jako jedyna w historii szkoły podstawówkę kończy ze średnią 6.0. Średnio to przyjemne,ale nie dziwię się. Cytat:
Te chemiczne kierunki są świetne A tak na koniec napiszę tylko,że dla mnie najważniejsze jest,aby była szczęśliwa i zdrowa! A co będzie robić,to już jej wybór.My możemy tylko pomóc i kibicować Dzisiaj po raz czwarty oblała egzamin na prawo jazdy,czyli geniuszem nie jest...na szczęście Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-12 o 00:03 |
||
|
|
|
#936 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba nic w tym nadzwyczajnego - ja podstawówkę skończyłam z najwyższą możliwą natenczas średnią i dostałam czekoladę ![]() bo zarowno moi rodzice jak i ja i cała reszta uważała że to zaden zaiste wyczyn - przecież to były jakieś bzdety schodki zaczynają się duuużo później ![]() tj zaczynały - w systemie szkolnictwa za moich czasów nigdy nie myślałam że powiem to aż tak szybko ![]() już widzę co z mego postu wynika - pewno nieźle niski poziom musielim mieć być mejbi - dla mnie był niski
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-12-11 o 23:39 |
|
|
|
|
#938 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Raz usłyszałam, że ktoś jest głupi, jak blondynka, więc się odcięłam -no, albo jak siwa...Liczenie strat po jej wizycie -zepsuty parawan nawannowy (baj-baj 700 zł wydane 3 miesiące temu), konieczne pranie, albo wymiana dywanu, szpachlowanie świeżo malowanej ściany i podmalówki -metalowym krzesłem jeździła po niej, wyrzucenie kwiatów -wszystkie zalane gniją. O rzeczach typu totalnie rozregulowany telewizor i rozprogramowana kablówka nie wspomnę, bo w sumie mogło każdego spotkać... ![]() Idę spać... Dobranoc
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto - Twoja córka to mój wymarzony typ córki - i nie mówię tu w ogóle o geniuszu - tylko o owym podejściu, niezależnym, zdecydowanym, konkretnym - baaaaardzo życiowym - masz milion powodów do dumy i szczęścia - miec taki rozum i umiec go użyć to jest coś
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. tylko biernie ![]() Cytat:
![]() 2. o, kolejna higienistka nakładanie kremu sterylnym patykiem itepe? co jest niehigienicznego w waciku, może mi ktoś rozjaśnić co do ekonomiki, wcale nie, się w końcu przeterminuje ![]() Cytat:
myślę że mogłabyś wybrać się na zwolnienie zanim Twoja ulubiona koleżanka to zrobi....no więc serum zapodałam na wieczór na dekolt, po toniku 10%, pieczenia brak, w chwili obecnej czyli rano dekolt wygładzony, nawilżony, trąd mniej widoczny. Cytat:
![]() Cytat:
nie chce mi się wierzyć, że to niechcący... i co można zrobić z parawanem????
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#943 | |
|
To ja :)
|
Witam Szanownych i Szacownych
![]() Zapomniałam wczoraj napisać, że vesowy balsam jest najlepszy na świecie. W życiu tak dobrego nie miałam! Niniejszym laur konsumenta przyznaję ![]() A teraz jadę złapać nieco luzu na jodze. A potem go stracić w pracy ![]() Miłego dnia! ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Cytat:
![]() A parawan chyba do wyrzucenia,bo się rama wygięła... Bez nacisku na "się"...
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() heloł |
||
|
|
|
#945 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja wiem co to jest i musze oblukac ten hydrolat do cery naczynkowej, bo micele sobie z tym nie radzą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#946 |
|
BAN stały
|
![]() Cud, że na niego dotarłam, bo rano sytuacja była dość dramatyczna Wstałam o 6:30, jeszcze ciemna noc, idę do łazienki, siedzę na kiblu, a tu gaśnie światło Otóż wysiadł prąd (jak się później okazało w połowie dzielnicy). Musiałam się wyszykować i dopakować w tych ciemnościach, ale to jeszcze pół biedy, bo prawdziwy dramat polegał na tym, że siłą rzeczy nie działała również winda i nie było światła na klatce schodowej, więc musiałam znieść walizę i torby z 8 piętra ciemnymi schodami
|
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie przelatuje Cytat:
tefałen 24 gada o tym od rana
|
|
#948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#949 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Flo, no nareszcie ![]() W Lidlu może? ![]() Dobrze, jak zawsze ![]() ![]() Życzę szybkiego naprawienia wszystkich awarii Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uuups przeładowałam się grafiką
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam ![]() Cytat:
).To co się głupio pytasz ![]() Łapaj go szybko Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeee Ja to natenprzykład bardzo bym sie z imadła niezmiernie ucieszyła. Oprócz standardowych 0 które są bardzo praktyczne, to urządzenie może mieć wiele niestandardowych zastosowań np. - można unieruchomić dziecięcie za rękę, lub tez męża abo kota na ten przykład. MOżna sobie ułatwić miksowanie - we w imadło można miskę wimadłować i dwiem rękoma mikser trzymać, można imadłem orzechy łupać ( nawet kokosowe ) ..... znalazło by się więcej .... ha
|
|
|
|
|
#952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może być "który"? Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ![]() Chiński i japoński jak najbardziej tak i jak to dla Niej nie problem się nauczyć to dobrze Marzenia córki też świetne A pośmieję się z Ciebie poniżej, o tam ↓ Cytat:
![]() ![]() Aaaaa, mam 15 000
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-12-12 o 11:14 |
||||
|
|
|
#953 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#955 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w kwestii zębowej a i ofszę w niektórych innych już nie tak bardzo
|
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z przygodami, ale najważniejsze, że dotarłaś I jak miło po takich przejściach spocząć w końcu na siedzeniu, odetchnąć i mieć w doopie wszystko ![]() Cytat:
to ja przepraszam...2. Każden robi jak chce, ja tylko powtarzam co mie na biochemicznym do łba nakładziono. Nakładanie kremu sterylnym patykiem to dla mnie masochizm i perwersja, ogólnie wszelkie kremy w słoiczkach są niehigieniczne, a te kręcone samodzielnie w szczególności (brak sterylnych warunków w procesie "produkcji", brak efektywnego układu konserwującego). Preferuję opakowania z pompką / airless Nie tyle sam wacik jest niehigieniczny, co częsty kontakt płynu z powietrzem i wacikami (które jałowe nie są). Atomizer ogranicza kontakt płynu w butelce przed drobnoustrojami z otoczenia. Wyczuwam irytację..Nie gniewaj się na mię Furio-Gburio... ![]() Masz łobrazek z kwiatem pomarańczy (pierwszy od góry) - dziwne, bo to oferta z lipca. Nie ma ich w regularnej sprzedaży.
|
||
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() 1, Dzięki,. W sumie tez nie zwracam jakiejś szcególnej uwagi na to co hydolaty robią, ale oczarowy i pomarańczowy robia mi od razu coś i pięknie pachną ...mam ochotę na ten porzeczkowy...chyba wrzucę przy najbliższym zamoieniu do koszyka... A teraz zdradziłam hydrolaty z naparem z kozieradki i narazie jestem zachwycona . 2, Jeśli jako bierna palaczka zauważyłąś przyrost masy u palacza, to sie liczy ![]() Jaknajbardziej Opowiadaj. Palił najpierw zwykle faje, potem E fajka? Przytył po zmianie czy nie zwrocił uwagi na taki drobiazg? Mam w domu takieg szczura co sie przerzucił ze zwykłych na elektronicznego, ale on jest niewiarygodny...zawsze obrzydliwie dużo jadł i był chudy i tak ma ciągle...malo tego chce pzrytyć, ale mu nie idzie
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Byłby ktoś chętny na przeczytanie, przeanalizowanie i ewentualne poprawienie krótkiego listu motywacyjnego? Najlepiej ktoś kto uwielbia takie listy pisać, zna się na tym
itd itp ![]() Szczegóły i sam list na pw ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Ano nie można mieć wszystkiego nie? ![]() A dlaczego miał przytyć? Pierwsze słyszę? Tzn za chudy to i tak nie jest ale nie stwierdzono tego o czym Ty tu piszesz
|
|
|
#959 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. żadna irytacja, no coś Ty.... wychodząc z założenia że i tak nie żyję w sterylnym środowisku więc te kilka mikroorganizmów wyhodowanych na pożywce z kremu czy toniku (czy stuletniej szminki czy też o zgrozo nie pranej przez tydzień gąbeczki od pudru) nie zrobi większej różnicy jeszcze nie umarłam, więc system się sprawdza ![]() 3. dzięki.. może odwiedzę dziś Biedro, choć ich pewnie nie uświadczę skoro brak w regularnej sprzedaży Cytat:
ad papierosy, u mnie w pracy palacze przerzucili się na elektryczne, nie zaobserwowałam przyrostu masy ano nie ale chciałoby się
|
||
|
|
|
#960 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Niewarte było to piwo ekscytacji, ryli ![]() Cytat:
Tak! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślę: czy jeśli moja obecna praca mnie niemożebnie dołuje to może powinnam ją rzucić, mimo że nie mam nic nowego znalezionego?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

to też się podzielę.

Ponoć

.Przez 11 lat czułam na sobie dziwne (zazdrosne) spojrzenia rodziców. Nie jest to miłe przy tym,jak ciągle chwalą twoje dziecko na forum szkoły,wygrywa wszystkie konkursy i jako jedyna w historii szkoły podstawówkę kończy ze średnią 6.0. Średnio to przyjemne,ale nie dziwię się.
nigdy nie myślałam że powiem to aż tak szybko 

nie chce mi się wierzyć, że to niechcący... i co można zrobić z parawanem????

Ostudziłaś mój ętuzjazm.