Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-11, 23:45   #3931
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

A ja najlepiej wspominam liceum, a potem studia. Koncowka podstawowki byla totalnie denna, a gimnazjow za moich czasow nie bylo

Coby nie robic offtopu: ide cos zrobic z wlosami, nie wiem jeszcze co.

Polecam do obejrzenia 'latwa dziewczyna'(easy a) choc w tym wieku chyba nie powinnam sie przyznawac, ze takie cos ogladam
Stary 2012-12-11, 23:54   #3932
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

A ja mam pytanie nie w temacie albo w temacie trochê do Kascyska
Zrobi³am sobie te ziarenka siemienia i wcinam. I tak se czytam w necie i sie gubie...oriêtujesz sie jak to jest z tym glutkiem lnianym w kwesi metabolizmu? Znaczy, czy podkrêca czy jest tak kaloryczne,¿e mi ty³ek uro¶nie po nim jak bêdê pip³a przez dlu¿szy czas?
W jednym miejscu pisze,¿e podkrêca metabolizm ale jak sie ³yka ca³e ziarna, a jak sie rozgryza to one sa w ¶rodku bardzo tluste i sie od tego tyje. A w innym,ze sie tyje tak czy inaczej....
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-11, 23:57   #3933
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja mam pytanie nie w temacie albo w temacie trochê do Kascyska
Zrobi³am sobie te ziarenka siemienia i wcinam. I tak se czytam w necie i sie gubie...oriêtujesz sie jak to jest z tym glutkiem lnianym w kwesi metabolizmu? Znaczy, czy podkrêca czy jest tak kaloryczne,¿e mi ty³ek uro¶nie po nim jak bêdê pip³a przez dlu¿szy czas?
W jednym miejscu pisze,¿e podkrêca metabolizm ale jak sie ³yka ca³e ziarna, a jak sie rozgryza to one sa w ¶rodku bardzo tluste i sie od tego tyje. A w innym,ze sie tyje tak czy inaczej....
Cale ziarna z ca³± pewno¶ci± podkrêcaj± metabolizm, bo nie s± trawione - zreszt±, jak ze dwa dni takie bêdziesz je¶æ to sprawdzisz to hmm, naocznie:P

Rozgryzione natomiast s± w czê¶ci trawione, ale same ³upinki nasienne zostaj± - wiêc te¿ przyspiesza metabolizm. A od dwóch ³y¿ek siemienia nie przytyjesz, no proszê Ciê

Chyba, ¿e poza tym ob¿erasz siê jak ja w tej chwili
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 00:03   #3934
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Wpadam powiedzieæ tylko, ¿e zrobi³am sobie super hiper mieszankê na w³osy do wody doda³am ³y¿eczkê miodu, bingo spa z kolagenem, balsam green pharmacy, kilkana¶cie kropel oleju z orzeszków makadamia i kilkana¶cie kropel aloesu, wymiesza³am i popsika³am w³osy a na to olejek BDFM, mam nadzieje, ¿e siê nie przyklejê do poduszki

Moje w³osy
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 00:04   #3935
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Cale ziarna z ca³± pewno¶ci± podkrêcaj± metabolizm, bo nie s± trawione - zreszt±, jak ze dwa dni takie bêdziesz je¶æ to sprawdzisz to hmm, naocznie:P

Rozgryzione natomiast s± w czê¶ci trawione, ale same ³upinki nasienne zostaj± - wiêc te¿ przyspiesza metabolizm. A od dwóch ³y¿ek siemienia nie przytyjesz, no proszê Ciê

Chyba, ¿e poza tym ob¿erasz siê jak ja w tej chwili

Dziêki

Znaczy od dzi¶ dwie ³ychy siemienia codziennie
Na wlos i chu¶cie ( albo raczej nieprzytycie )

Obzera³am sie dzi¶ nale¶nikami

Wogóle, to rzucam palenie a ¿e mam tendencje do tycia, to postanowilam zabraæ sie za to porz±dnie. Znaczy w trakcie rzucania podkrêciæ metabolizm tak,zeby zostaæ na tym poziomie wagowym co teraz, wyeliminowac to co mogloby powiekszyæ moj maj±cy tendencje do rozrostu ty³ek, a wprowadzic parê wspomagaczy m±drych

A na wlosach olej z bobasa
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 00:28   #3936
grudniowa
Rozeznanie

nie moglam wycisnac glutka z ziarenek, wiec dodalam je razem z glutkiem do maseczki... teraz wiem, ze nie nalezy tego robic :/
Stary 2012-12-12, 06:41   #3937
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Kaveri

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze. Zapomnia³abym wam zacytowaæ "komplementa" z dzisiaj : "Ooo, masz takie b³yszcz±ce w³osy jakby¶ jad³a karmê dla psów"

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Zatem uwaga piejê xD :
nie do¶æ, ¿e dobrze gotuje, prace domowe wykonuje, pokój pomaluje, panele po³o¿y to jeszcze i mi kud³y zafarbuje i obetnie je. ¯yæ nie umieraæ
Ale ¿eby tak ró¿owo nie by³o to moich cudactw w³osowych (np. siedzenia w domu w czapce pod któr± mam zafoliowane w³osy z glutem czy te¿ innym specyfikiem) nie rozumie i siê denerwuje na mnie jak to robiê.
Pochwalnej pie¶ni koniec.
Obcina? To fryzjer ?

Ale moje w³osy s± dzisiaj puszyste tylko babyhairy nieogarniête i przy grzywce jestem rozkopana strasznie podobywuj± mi siê

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 07:30   #3938
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Kaveri trzymaj siê kochana

Ludzie, szczególnie w takim wieku szkolnym, potrafi± na prawdê uprzykrzaæ innym ¿ycie..
Bo¿e co ja siê mia³am jak siê przeprowadzi³am w inn± czê¶æ miasta, z domu nie wychodzi³am przez pare lat.. wredne bachory :/
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 07:50   #3939
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 956

Cytat:
Kurcze. Zapomnia³abym wam zacytowaæ "komplementa" z dzisiaj : "Ooo, masz takie b³yszcz±ce w³osy jakby¶ jad³a karmê dla psów"

Kaveri
¿e te¿ musia³a¶ trafic na takich debili...

Blog!
U¶miech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 07:55   #3940
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Kaveri pozabija³abym ich. Nigdy tego nie rozumia³am i nie zrozumiem. A znam taki przypadek, ¿e dokuczali ch³opakowi na wózku. Szczególnie taki jeden. I...wyobra¼cie sobie, ¿e by³ taki "odwa¿ny" na motorze, ¿e straci³ nogê w wypadku...

Jestem zaspana. Na rozbudzenie mro¿ony p³atek bawe³niany nas±czony sokiem z ogórka

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 08:00   #3941
Lils121
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 724

Hej. Pluskotka, dziêki, zapisa³am sobie tego psiukacza
Cytat:
Keratyna i spirulina jest moim must have. Shea jest dobre, ale bez sza³u

Ten zestaw sk³adowo jest ca³kowicie bez sza³u - szampon jest g³ównie na soli pêdzony, z oblepiaczami, a od¿ywka bazuje te¿ na oblepiaczach.

O tym denacie w od¿ywce w sprayu nie wspomnê.

Maceraty z zsk czy mazide³? Mnie ogólnie nie podniecaj± w ogóle takie oleje, jak mam ochotê to sama sobie robiê

Mnie te¿ niewiele, nie przejmuj siê :P

Albo zalaæ niepodgrzanym i postawiæ na parapecie (teraz chyba za ma³o s³oñca na t± metodê jest), albo zalaæ podgrzanym olejem zió³ko i trzymaæ w ciemnym miejscu, codziennie potrz±saj±c dla ka¿dej metody
Dzieki za lukniecie na niego Czyli prezent o kant ty³ka mo¿na rozbiæ:/ pewnie postoi trochê w ³azience "dla oka" a potem oddam siostrze. Szkoda mi go, ale wolê mieæ zdrowe w³osy a nie oblepione.
Stary 2012-12-12, 08:30   #3942
CrimsonGhost
Zadomowienie

Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki Mo¿e trochê dzi¶ wytrzymaj± i nie rozprostuj± siê do 15 (do wuefu)

Nowy blog
Stary 2012-12-12, 08:48   #3943
santi santi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 399

Jonizacja to cudo - dawno nie mia³am taaaaakich g³adkich w³osów

Jedna santi wystarczy
santi santi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 08:50   #3944
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki Mo¿e trochê dzi¶ wytrzymaj± i nie rozprostuj± siê do 15 (do wuefu)
te¿ chcê dyfuzor! szkoda, ¿e do mojej suszarki nie mo¿na dokupiæ nie chcê ca³ego zestawu kupowaæ, skoro suszarkê ju¿ mam.

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
Wpadam powiedzieæ tylko, ¿e zrobi³am sobie super hiper mieszankê na w³osy do wody doda³am ³y¿eczkê miodu, bingo spa z kolagenem, balsam green pharmacy, kilkana¶cie kropel oleju z orzeszków makadamia i kilkana¶cie kropel aloesu, wymiesza³am i popsika³am w³osy a na to olejek BDFM, mam nadzieje, ¿e siê nie przyklejê do poduszki
³adna bomba

a ja dzisiaj mam super w³oski po oleju z orzechów w³oskich na noc i porannym myciu i od¿ywianiu garnierem aik

w ogóle u mnie ostatnio denko wielkie jak nigdy, co kilka dni kolejny kosmetyk zu¿ywam jest progress. jeszcze tylko dwie od¿ywki wykoñczê i bêdê mog³a kupiæ now±
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 08:59   #3945
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ

w ogóle u mnie ostatnio denko wielkie jak nigdy, co kilka dni kolejny kosmetyk zu¿ywam jest progress. jeszcze tylko dwie od¿ywki wykoñczê i bêdê mog³a kupiæ now±
U mnie te¿. Sesa na jedno u¿ycie, sezam na dwa, isana na jedno chyba, balsam Q10 ju¿ zu¿y³am, mam 1/3 BDFM Coraz lepiej

Nowy blog
Stary 2012-12-12, 09:00   #3946
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ

S³uchaj ,a przeniesienie siê do innej szko³y po 1 semestrze? Najchêtniej bym pozabija³a takich ludzi
Nie chcê teraz kombinowaæ. Poza tym nie ma miejscu, a na p. humanistyczny nie pójdê, bo nic po tym nie zrobiê. Jest szansa, ¿e kto¶ nie zda i od 2kl. ja wskoczê na jego miejsce.
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Och, ci panowie poloni¶ci. Te¿ takiego mia³am w liceum. To by³ jedyny nauczyciel z którym na wycieczkach prowadzili¶my powa¿ne d³ugie nocne Polaków rozmowy i jedyny, który rozumia³ moje poczucie humoru. Gdy mu pyskowa³am za bardzo, rzuca³ tekstem: "Gdyby¶ by³a dwa lata starsza to bym Ciê inaczej uciszy³". I tak wymownie porusza³ brwiami.

Liceum by³o dobre. Ale studia i tak najlepsiejsze.
A¿ siê odechciewa³o pyskowaæ

U mnie jest ró¿nie: podstawówka pora¿ka, gimnazjum cudem, szko³a ¶rednia znów pora¿k±, ale studia musz± byæ najlepsze - poza tym, chyba bêdê ju¿ mia³a wtedy do czynienia z dojrza³ymi lud¼mi?

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri, bardzo Ci wspó³czujê. To jacy ludzie potrafi± byæ wstrêtni, wredni, okrutni, bezmy¶lni, bez wyobra¼ni, taktu, empatii jest pora¿aj±ce. Pokazuj± takim zachowaniem brak klasy, dojrza³o¶ci, mózgu... szkoda s³ów ehh
Przez nich g³ównie odechciewa mi siê je¼dziæ do tej szko³y i cieszê siê nawet z 5 anginy pod rz±d wywo³anej zaka¿eniem
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
nie da rady przynie¶æ siê ju¿ teraz? próbowa³a¶ rozmawiaæ z pedagogiem, psychologiem szkolnym, wychowawc±, rodzicami? nie wiem czy wiesz, ale to mo¿e podchodziæ pod nêkanie, które jest karalne. je¶li szko³a siê tym nie zainteresuje, a Twoi rodzice bêd± chcieli wnie¶æ oskar¿enie - zarówno Twoi "koledzy" jak i ca³e grono pedagogiczne mo¿e mieæ nie lada k³opoty. Pomy¶l nad tym i zasygnalizuj "górze" jak siê sprawy maj±. Powodzenia, trzymaj siê!
i poka¿ im to: Art. 190a.
§ 1. Kto przez uporczywe nêkanie innej osoby lub osoby jej najbli¿szej wzbudza u niej uzasadnione okoliczno¶ciami poczucie zagro¿enia lub istotnie narusza jej prywatno¶æ, podlega karze pozbawienia wolno¶ci do lat 3.
Rodzice wiedz± wszystko - bo komu innemu mia³abym to powiedzieæ? Praktycznie co tydzieñ s± u dyrektorki i wychowawczyni, które zarzekaj± siê, ¿e sprawy z nauczycielami bêd± wyja¶nione, bo bêd± z nimi rozmawiaæ. Jak wracam do szko³y, to jedna wielka dupa, chyba dwóch nauczycieli wie, jaka jest syt. ¿e nie bimbam sobie i nie chodzê na wagary. Na te ewenementy z klasy nic nie zrobi±, bo przy niej s± anio³kami, ale czasami co¶ nakre¶li, ¿e maj± na mnie uwa¿aæ. Ja po prostu nie pasujê jako pierwszoroczniak. Znam parê osób z kl. 3 i jednej czteroletniej, i potrafi± mi pomagaæ nawet wej¶æ po schodach, kiedy noszê ortezê! A kiedy z nimi rozmawiam traktuj± mnie zupe³nie normalnie! Gdyby tak da³o siê skoczyæ od razu do starszych klas...
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri trzymaj siê kochana

Ludzie, szczególnie w takim wieku szkolnym, potrafi± na prawdê uprzykrzaæ innym ¿ycie..
Bo¿e co ja siê mia³am jak siê przeprowadzi³am w inn± czê¶æ miasta, z domu nie wychodzi³am przez pare lat.. wredne bachory :/
Wiem, ale to wg mnie wina rodziców - niech siê zajm± wychowaniem bachora, a nie zarabianiem pieniêdzy. A tak kasy po same uszy, a bachor puszczony samopas. Hulaj dusza, piek³a nie ma.
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri
¿e te¿ musia³a¶ trafic na takich debili...
Inaczej ich nazwaæ nie mo¿na...
Cytat:
Kaveri pozabija³abym ich. Nigdy tego nie rozumia³am i nie zrozumiem. A znam taki przypadek, ¿e dokuczali ch³opakowi na wózku. Szczególnie taki jeden. I...wyobra¼cie sobie, ¿e by³ taki "odwa¿ny" na motorze, ¿e straci³ nogê w wypadku...

Jestem zaspana. Na rozbudzenie mro¿ony p³atek bawe³niany nas±czony sokiem z ogórka
A widzisz. Przypuszczam, ¿e te¿ nieraz mia³ ochotê ¿yczyæ im tego, co sam przeszed³ o ile nie gorszych rzeczy. Po prostu, kiedy kto¶ sam nie cierpi, nie dowie siê jak to jest, a oceniaæ i dogryzaæ jest ³atwo.

Nie wiem jakim cudem, ale najpierw przeczyta³am: "Na rozbudzenie mro¿ony p³atek ¶niegu na ogórku." Czytam jeszcze raz i dalej wysz³o mi to samo, wiêc kminiê - jak? Po co wystawia³a ogórka za okno, ¿eby zje¶æ go z p³atkiem ¶niegu?

A z moich w³osowych planów nic nie wysz³o, bo zapomnia³am, ¿eby cokolwiek na³o¿yæ na w³osy
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 09:13   #3947
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Kaveri, mam ochotê przyjechaæ tam do Ciebie i zrobiæ porz±dek z tymi niedojrza³ymi palantami ;/
na pocieszenie - takie zachowanie przechodzi po jakim¶ czasie. dojrzej± i zrozumiej±, ¿e zachowuj± siê jak debile
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 09:17   #3948
CrimsonGhost
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Inaczej ich nazwaæ nie mo¿na...

A widzisz. Przypuszczam, ¿e te¿ nieraz mia³ ochotê ¿yczyæ im tego, co sam przeszed³ o ile nie gorszych rzeczy. Po prostu, kiedy kto¶ sam nie cierpi, nie dowie siê jak to jest, a oceniaæ i dogryzaæ jest ³atwo.

Nie wiem jakim cudem, ale najpierw przeczyta³am: "Na rozbudzenie mro¿ony p³atek ¶niegu na ogórku." Czytam jeszcze raz i dalej wysz³o mi to samo, wiêc kminiê - jak? Po co wystawia³a ogórka za okno, ¿eby zje¶æ go z p³atkiem ¶niegu?
Pokara³o go. Trzeba by³o siê nie ¶miaæ z biednego kolegi...

A p³atki to taki fajny patent (z jutube ). Trê ogórka na tarce, przeciskam przez gazê, moczê w tym skoku p³atki, dociskam ¿eby nie ocieka³y, k³adê na foliê i mro¿ê. Codziennie biorê rano ¶wie¿y, czekam kilka minut a¿ trochê zmiêknie i przemywam jak tonikiem. Cera jest super i dobrze rozbudza zaspane oczka

Nowy blog
Stary 2012-12-12, 09:19   #3949
anoska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 401

szmat czasu mnie tu nie by³o
Stary 2012-12-12, 09:48   #3950
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kaveri, mam ochotê przyjechaæ tam do Ciebie i zrobiæ porz±dek z tymi niedojrza³ymi palantami ;/
na pocieszenie - takie zachowanie przechodzi po jakim¶ czasie. dojrzej± i zrozumiej±, ¿e zachowuj± siê jak debile
Mnie jako¶ ciê¿ko uwierzyæ, ¿e takie zachowanie ma szansê przej¶æ z czasem.
Cytat:
Napisane przez anoska Poka¿ wiadomo¶æ
Stary 2012-12-12, 09:54   #3951
justusia16
Wtajemniczenie

Kaveri zmykaj czym predzej z tej szkoly dla wlasnego zdrowka

Edytowane przez justusia16
Czas edycji: 2012-12-12 o 09:57
Stary 2012-12-12, 09:57   #3952
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Niektórym przejdzie na pewno, najciê¿szym przypadkom byæ mo¿e dopiero za wiele lat jak spowa¿niej± i bêd± mieli np. 40 lat. I bêdzie im okrutnie przykro z tego powodu. A w ¿yciu bywa ró¿nie, kto wie co los szykuje dla nich? Mo¿e dla nich, a mo¿e dla ich dzieci? Wtedy bêd± waliæ g³ow± w mur, ¿e byli takimi idiotami i tak krzywdzili drugiego cz³owieka, a teraz sami przechodz± przez byæ mo¿e jeszcze wiêksz piek³o. Aczkolwiek nawet to nie wynagrodzi tego, jak sie teraz zachowuj±. I w ogóle jestem w szoku, wiele ludzi, to po prostu potwory. Jak to mówi± -nie ma co siê baæ duchów, trzeba sie baæ ¿ywych co chodz± po ziemi.
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 10:01   #3953
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kaveri zmykaj czym predzej z tej szkoly dla wlasnego zdrowka
Ju¿ nied³ugo, chyba, ¿e sytuacja siê zmieni...
Stary 2012-12-12, 10:12   #3954
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ nied³ugo, chyba, ¿e sytuacja siê zmieni...
Kciuki bedziemy trzymac
Stary 2012-12-12, 10:16   #3955
medsik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 037
GG do medsik

Cytat:
Kciuki bedziemy trzymac
popieram, popieram
medsik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 11:39   #3956
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Kciuki bedziemy trzymac
Jak najbardziej! Zdrowiej szybko i mam nadzieje, ze sytuacja w szkole sie poprawi.

Kupilam dzis szampon miodowy. Firmy zadnej. Mozecie zerknac na sklad? Mnie zastanawia ten ethanol( w najgorszym wypadku mozna bedzie wypic ) czy nie bedzie suszyl, ale w skladzie jest dosc nisko. Tyle, ze nie wiem, czy w takim produkowanym na niewielka skale szamponie kolejnosc cos naprawde znaczy?

aqua dest., beeswax, diethylaminoethyl cocoate, cocobetaine, amidopropylbetaine, glycolethersulphat, hydrolyzed collagen, jelle royal, hyaluron acid, methylparabene, propylparabene, natrium sulphat, ethanol, parfum

nie ma wiec slsow, slesow, zastanawiam sie, gdzie tu srodek myjacy, ale zgaduje ze to ten sulphat. Nie widze silikonow(ale moge sie mylic ). Pachnie cudnie - miodem.

PS na e-naturalne jest promocja swiateczna do 24go grudnia 23:59 :
zakupy do 100zl 5% - znizki
powyzej 100zl - 10%

Edytowane przez grudniowa
Czas edycji: 2012-12-12 o 11:45
grudniowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 12:15   #3957
trommelka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 400

Jak dobrze wstaæ, skoro ¶wit.. Czyli w okolicach poludnia?

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
A dzi¶ z wszystkimi ziarenkami zjem ich smak z dzieciñstwem mi siê kojarzy pamiêtam jak za dzieciaka po polach biega³am i pszenicê wcina³am czy jakie¶ inne zbo¿e, nie odró¿niam
Taaak, tak± mlod±, tu¿ przed ¿niwami!

Cytat:
Kurs pedagogiczny cobym kiedy¶ gimnazjalistów i licealistów uczyæ mog³a
Czy¿by w Studium na Wi¶lnej?
Przeszukam moj± pocztê, mialam gdzie¶ masê materialów, jakby¶ potrzebowala Plus ogrom notatek pisemnych (nie moich )

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ sobie znajd¼ jaki¶ Avatar, który Ci humor bêdzie poprawia³ np. ³adn± laskê, ale z brzydkimi lokami i te¿ poczujesz, ¿e jeste¶ lepsza od swojego Avatara
Cholerka, muszê zmieniæ Avatara, moja panienka jest za fajna i za ³adna. I ma za ³adne dziary Wpêdza mnie w kompleksy

Cytat:
a ja mam same pozytywne wspomnienia z ka¿dej szko³y ale i tak studia to najlepsze ¿ycie
Popieram! Wszêdzie byli Ludzie i ludzie, ale wszystko do prze¿ycia

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
Och, ci panowie poloni¶ci. Te¿ takiego mia³am w liceum. To by³ jedyny nauczyciel z którym na wycieczkach prowadzili¶my powa¿ne d³ugie nocne Polaków rozmowy i jedyny, który rozumia³ moje poczucie humoru. Gdy mu pyskowa³am za bardzo, rzuca³ tekstem: "Gdyby¶ by³a dwa lata starsza to bym Ciê inaczej uciszy³". I tak wymownie porusza³ brwiami.

Liceum by³o dobre. Ale studia i tak najlepsiejsze.
Co za Pan!
¯e te¿ zawsze trafia³am na kobiety polonistki

Cytat:
Napisane przez the rock Poka¿ wiadomo¶æ
Wiêc przyznajê bez bicia, ¿e nie nadrabiam ale za tydzieñ we wtorek idê do fryzjera na farbê i ciêcie
Bêd± focie!

Cytat:
Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki
Cytat:
Napisane przez santi santi Poka¿ wiadomo¶æ
Jonizacja to cudo - dawno nie mia³am taaaaakich g³adkich w³osów
Piszcie mi jeszcze o suszarce, kusicielki wy! Jam prosta dziwuszka ze wsi, nie maju takiego ustrojstwa!

Ale wypatrzylam sobie ostatnio dwie fajne: Obie z dyfuzorami: jedna Babyliss, druga Reminghton, macie jakie¶ konkretne, godne polecenia?

Cytat:
Napisane przez anoska Poka¿ wiadomo¶æ
Oj nie bylo! Witojcie!

Kaveri! Slów mi trochê brakuje, nie wiem, co mam napisaæ.. B±d¼ po prostu dzielna i siê trzymaj!

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale ¿ycie

Edytowane przez trommelka
Czas edycji: 2012-12-12 o 12:16
trommelka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 12:18   #3958
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dobrze wstaæ, skoro ¶wit.. Czyli w okolicach poludnia?

Kaveri! Slów mi trochê brakuje, nie wiem, co mam napisaæ.. B±d¼ po prostu dzielna i siê trzymaj!

Jestem dzielna, trommelko. Cieszê siê, ¿e mam jeszcze si³ê by siê nie poddaæ
Stary 2012-12-12, 12:31   #3959
justusia16
Wtajemniczenie

tromm jak pisalam o swoich wlosach, i cos bylo o szamponetce/odzywce w kolorze czekolada to o jaki produkt chodzi ?
Stary 2012-12-12, 12:32   #3960
Kaveri
Spaceroholiczka

Mam w domu now± gazetkê z Rossmana. Chcecie wyra¼ne skany czy ju¿ kto¶ wrzuci³ na Rossmanowym?
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.