|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
A ja najlepiej wspominam liceum, a potem studia. Koncowka podstawowki byla totalnie denna, a gimnazjow za moich czasow nie bylo
![]() Coby nie robic offtopu: ide cos zrobic z wlosami, nie wiem jeszcze co. Polecam do obejrzenia 'latwa dziewczyna'(easy a) choc w tym wieku chyba nie powinnam sie przyznawac, ze takie cos ogladam
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 243
|
A ja mam pytanie nie w temacie albo w temacie trochê do Kascyska
![]() Zrobi³am sobie te ziarenka siemienia i wcinam. I tak se czytam w necie i sie gubie...oriêtujesz sie jak to jest z tym glutkiem lnianym w kwesi metabolizmu? Znaczy, czy podkrêca czy jest tak kaloryczne,¿e mi ty³ek uro¶nie po nim jak bêdê pip³a przez dlu¿szy czas? W jednym miejscu pisze,¿e podkrêca metabolizm ale jak sie ³yka ca³e ziarna, a jak sie rozgryza to one sa w ¶rodku bardzo tluste i sie od tego tyje. A w innym,ze sie tyje tak czy inaczej....
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Rozgryzione natomiast s± w czê¶ci trawione, ale same ³upinki nasienne zostaj± - wiêc te¿ przyspiesza metabolizm. A od dwóch ³y¿ek siemienia nie przytyjesz, no proszê Ciê ![]() Chyba, ¿e poza tym ob¿erasz siê jak ja w tej chwili
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Wpadam powiedzieæ tylko, ¿e zrobi³am sobie super hiper mieszankê na w³osy
do wody doda³am ³y¿eczkê miodu, bingo spa z kolagenem, balsam green pharmacy, kilkana¶cie kropel oleju z orzeszków makadamia i kilkana¶cie kropel aloesu, wymiesza³am i popsika³am w³osy a na to olejek BDFM, mam nadzieje, ¿e siê nie przyklejê do poduszki
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 243
|
Cytat:
![]() Dziêki Znaczy od dzi¶ dwie ³ychy siemienia codziennie ![]() Na wlos i chu¶cie ( albo raczej nieprzytycie ) ![]() Obzera³am sie dzi¶ nale¶nikami ![]() Wogóle, to rzucam palenie a ¿e mam tendencje do tycia, to postanowilam zabraæ sie za to porz±dnie. Znaczy w trakcie rzucania podkrêciæ metabolizm tak,zeby zostaæ na tym poziomie wagowym co teraz, wyeliminowac to co mogloby powiekszyæ moj maj±cy tendencje do rozrostu ty³ek, a wprowadzic parê wspomagaczy m±drych ![]() A na wlosach olej z bobasa
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
nie moglam wycisnac glutka z ziarenek, wiec dodalam je razem z glutkiem do maseczki... teraz wiem, ze nie nalezy tego robic :/
|
|
#3937 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Kaveri
Cytat:
Cytat:
![]() Ale moje w³osy s± dzisiaj puszyste tylko babyhairy nieogarniête i przy grzywce jestem rozkopana strasznie podobywuj± mi siê
|
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Kaveri trzymaj siê kochana
Ludzie, szczególnie w takim wieku szkolnym, potrafi± na prawdê uprzykrzaæ innym ¿ycie.. Bo¿e co ja siê mia³am jak siê przeprowadzi³am w inn± czê¶æ miasta, z domu nie wychodzi³am przez pare lat.. wredne bachory :/
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
Kaveri ¿e te¿ musia³a¶ trafic na takich debili...
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Kaveri
pozabija³abym ich. Nigdy tego nie rozumia³am i nie zrozumiem. A znam taki przypadek, ¿e dokuczali ch³opakowi na wózku. Szczególnie taki jeden. I...wyobra¼cie sobie, ¿e by³ taki "odwa¿ny" na motorze, ¿e straci³ nogê w wypadku...Jestem zaspana. Na rozbudzenie mro¿ony p³atek bawe³niany nas±czony sokiem z ogórka
|
|
|
|
#3941 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 724
|
Hej. Pluskotka, dziêki, zapisa³am sobie tego psiukacza
Cytat:
Czyli prezent o kant ty³ka mo¿na rozbiæ:/ pewnie postoi trochê w ³azience "dla oka" a potem oddam siostrze. Szkoda mi go, ale wolê mieæ zdrowe w³osy a nie oblepione.
|
|
#3942 |
|
Zadomowienie
|
Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki
|
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Jonizacja to cudo - dawno nie mia³am taaaaakich g³adkich w³osów
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
nie chcê ca³ego zestawu kupowaæ, skoro suszarkê ju¿ mam.Cytat:
![]() a ja dzisiaj mam super w³oski po oleju z orzechów w³oskich na noc i porannym myciu i od¿ywianiu garnierem aik w ogóle u mnie ostatnio denko wielkie jak nigdy, co kilka dni kolejny kosmetyk zu¿ywam jest progress. jeszcze tylko dwie od¿ywki wykoñczê i bêdê mog³a kupiæ now±
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coraz lepiej
|
|
|
|
|
#3946 | ||||||
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Cytat:
Cytat:
U mnie jest ró¿nie: podstawówka pora¿ka, gimnazjum cudem, szko³a ¶rednia znów pora¿k±, ale studia musz± byæ najlepsze - poza tym, chyba bêdê ju¿ mia³a wtedy do czynienia z dojrza³ymi lud¼mi? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Inaczej ich nazwaæ nie mo¿na... Cytat:
Nie wiem jakim cudem, ale najpierw przeczyta³am: "Na rozbudzenie mro¿ony p³atek ¶niegu na ogórku." Czytam jeszcze raz i dalej wysz³o mi to samo, wiêc kminiê - jak? Po co wystawia³a ogórka za okno, ¿eby zje¶æ go z p³atkiem ¶niegu? A z moich w³osowych planów nic nie wysz³o, bo zapomnia³am, ¿eby cokolwiek na³o¿yæ na w³osy |
||||||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Kaveri, mam ochotê przyjechaæ tam do Ciebie i zrobiæ porz±dek z tymi niedojrza³ymi palantami ;/
na pocieszenie - takie zachowanie przechodzi po jakim¶ czasie. dojrzej± i zrozumiej±, ¿e zachowuj± siê jak debile
|
#3948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A p³atki to taki fajny patent (z jutube ). Trê ogórka na tarce, przeciskam przez gazê, moczê w tym skoku p³atki, dociskam ¿eby nie ocieka³y, k³adê na foliê i mro¿ê. Codziennie biorê rano ¶wie¿y, czekam kilka minut a¿ trochê zmiêknie i przemywam jak tonikiem. Cera jest super i dobrze rozbudza zaspane oczka
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 401
|
szmat czasu mnie tu nie by³o
|
|
#3950 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaveri zmykaj czym predzej z tej szkoly dla wlasnego zdrowka
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2012-12-12 o 09:57 |
|
|
|
#3952 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Niektórym przejdzie na pewno, najciê¿szym przypadkom byæ mo¿e dopiero za wiele lat jak spowa¿niej± i bêd± mieli np. 40 lat. I bêdzie im okrutnie przykro z tego powodu. A w ¿yciu bywa ró¿nie, kto wie co los szykuje dla nich? Mo¿e dla nich, a mo¿e dla ich dzieci? Wtedy bêd± waliæ g³ow± w mur, ¿e byli takimi idiotami i tak krzywdzili drugiego cz³owieka, a teraz sami przechodz± przez byæ mo¿e jeszcze wiêksz piek³o. Aczkolwiek nawet to nie wynagrodzi tego, jak sie teraz zachowuj±. I w ogóle jestem w szoku, wiele ludzi, to po prostu potwory. Jak to mówi± -nie ma co siê baæ duchów, trzeba sie baæ ¿ywych co chodz± po ziemi.
|
|
|
|
#3953 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
|
#3956 |
|
Rozeznanie
|
Jak najbardziej! Zdrowiej szybko
Kupilam dzis szampon miodowy. Firmy zadnej. Mozecie zerknac na sklad? Mnie zastanawia ten ethanol( w najgorszym wypadku mozna bedzie wypic ) czy nie bedzie suszyl, ale w skladzie jest dosc nisko. Tyle, ze nie wiem, czy w takim produkowanym na niewielka skale szamponie kolejnosc cos naprawde znaczy?aqua dest., beeswax, diethylaminoethyl cocoate, cocobetaine, amidopropylbetaine, glycolethersulphat, hydrolyzed collagen, jelle royal, hyaluron acid, methylparabene, propylparabene, natrium sulphat, ethanol, parfum nie ma wiec slsow, slesow, zastanawiam sie, gdzie tu srodek myjacy, ale zgaduje ze to ten sulphat. Nie widze silikonow(ale moge sie mylic ). Pachnie cudnie - miodem.PS na e-naturalne jest promocja swiateczna do 24go grudnia 23:59 : zakupy do 100zl 5% - znizki powyzej 100zl - 10%
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-12 o 11:45 |
|
|
|
#3957 | ||||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Jak dobrze wstaæ, skoro ¶wit.. Czyli w okolicach poludnia?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeszukam moj± pocztê, mialam gdzie¶ masê materialów, jakby¶ potrzebowala Plus ogrom notatek pisemnych (nie moich )Cytat:
Wpêdza mnie w kompleksy ![]() Cytat:
Wszêdzie byli Ludzie i ludzie, ale wszystko do prze¿ycia ![]() Cytat:
¯e te¿ zawsze trafia³am na kobiety polonistki ![]() Cytat:
![]() Piszcie mi jeszcze o suszarce, kusicielki wy! Jam prosta dziwuszka ze wsi, nie maju takiego ustrojstwa! ![]() Ale wypatrzylam sobie ostatnio dwie fajne: Obie z dyfuzorami: jedna Babyliss, druga Reminghton, macie jakie¶ konkretne, godne polecenia? ![]() Oj nie bylo! Witojcie! ![]() Kaveri! Slów mi trochê brakuje, nie wiem, co mam napisaæ.. B±d¼ po prostu dzielna i siê trzymaj! Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2012-12-12 o 12:16 |
||||||
|
|
|
#3958 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
tromm jak pisalam o swoich wlosach, i cos bylo o szamponetce/odzywce w kolorze czekolada
to o jaki produkt chodzi ?
|
#3960 |
|
Spaceroholiczka
|
Mam w domu now± gazetkê z Rossmana. Chcecie wyra¼ne skany czy ju¿ kto¶ wrzuci³ na Rossmanowym?
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

pozabija³abym ich. Nigdy tego nie rozumia³am i nie zrozumiem. A znam taki przypadek, ¿e dokuczali ch³opakowi na wózku. Szczególnie taki jeden. I...wyobra¼cie sobie, ¿e by³ taki "odwa¿ny" na motorze, ¿e straci³ nogê w wypadku...
Czyli prezent o kant ty³ka mo¿na rozbiæ:/ pewnie postoi trochê w ³azience "dla oka" a potem oddam siostrze. Szkoda mi go, ale wolê mieæ zdrowe w³osy a nie oblepione.

nie chcê ca³ego zestawu kupowaæ, skoro suszarkê ju¿ mam.