|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Hahahahahaha. Niektórzy to maj± dobrze
![]() Nie fryzjer. Jest w trakcie kszta³cenia na automatyka-robotyka.
|
#3962 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
kole¿anka nied³ugo podetnie mi koñcówki, ale te na ró¿nych wysoko¶ciach to chyba bym musia³a pojedynczo wycinaæ. Moje w³osy najwyra¼niej nienawidz± zimy Cytat:
Cytat:
Kaveri bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!
|
|
#3963 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Cytat:
Cytat:
Maska Marion? A jak nie, to Henna Venity Innych pomyslów nie mam
|
||
|
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Olejek Rycynowy !!!
Dziewczyny poleca³am ju¿ go na rzêsy a teraz polecam wam na w³osy Mozecie go kupic w aptece za jakies 4 z³ .Sama stosujê od d³u¿szego czasu, wiêc potwierdzam efekty .Polecam maseczkê z ; Jednego ¿ó³tka, ³y¿ki olejku rycynowego i ³y¿ki oliwy z oliwek. To wszystko wymieszac, lekko podgrzac i na³ozyc na w³osy. Trzymac min przez godzinê ale mo¿ecie nawet ca³± noc. Ja stosuje raz na 2 tygodnie. |
|
|
|
#3965 | |||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
W maseczce ujdzie, ale sam na skalp to u mnie tragedia. Trudno siê go nak³ada i jeszcze gorzej zmywa. Ciê¿ko jest. Na rzêsy i na brwi idealny, ale w innym wypadku, to jednak nie jestem zwolenniczk± ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Suszarka z dyfuzorem, jonizacj±, zmienn± temperatur± i zimnym nawiewem ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Moja mama do tej pory u¿ywa, ja postanowi³am przetestowaæ hennê khadi
|
|||
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Cytat:
je¶li nie masz co robiæ i ci siê chce, to dawaj
|
|
#3967 | ||
|
Zadomowienie
|
Uroki pracowania wieczorem i w nocy. Kiedy¶ trzeba odespaæ
![]() BTW: Historia z wczoraj z cyklu "Jak ja kocham gastronomiê!" W pracy mamy swoje mundurki: Bia³a tradycyjna koszula z ko³nierzykiem, czarne spodnie i fartuszek. Ostatnie dwa guziki koszuli siê nie dopinaj±, bo nale¿ê do dziewczyn, które maj± czym oddychaæ Wczoraj podchodzi do baru starszy Pan i co¶ do mnie mówi - dooko³a pe³no ludzi, muzyka gra, w tle ¶miechy i chichy, Pan mówi po Wiedeñsku - ni uja nic nie rozumiem! ![]() I nachylam siê w stronê Pana stoj±c akurat przy maszynkach, gdzie nalewa siê piwa beczkowego. Dalej nic nie s³ysza³am, wiêc stanê³am na palcach a z racji niskiego wzrostu musia³am siê czego¶ uchwyciæ. Padlo na uchwyt do lania piwa. W pewnym momencie Pan milknie i wyra¼nie kieruje wzrok w okolice mojej klatki piersiowej. ("Taki stary, a jeszcze mu cycki w glowie!?" ) Kilku innych mê¿czyzn siedz±cych przy barze te¿ zaczê³o siê na mnie patrzeæ z jeszcze wiêkszym zainteresowaniem ![]() Zorientowa³am siê o co chodzi, gdy poczu³am dziwne zimno w dekolcie Bo trommel m±dra g³owa chc±c wys³uchaæ starszego Pana niepostrze¿enie zahaczy³ podkoszulek o wylot od beczki. Na szczê¶cie uchwyt pchnê³am do tylu (wtedy nalewa siê tylko piany) a nie do przodu, bo mia³abym istn± powód¼ w dekolcie Ale dziwne o¿ywienie p³ci mêskiej, za ka¿dym razem, gdy przychodzi³am nalaæ kolejne piwo - bezcenne Poza tym zdobyli¶my nowych sta³ych klientów - obiecali, ¿e wróc± Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Farbowa³am kiedy¶ Khadi, przerzuci³am siê jednak na Venitê, ale ostatnio kusi mnie, aby znów powróciæ do henny.. ![]() Najchêtniej hennowalabym wlosy ¶rednio co 1,5 miesi±ca a w miêdzyczasie miesza³abym Hennê Venitê razem z jak±¶ mask± i glutem lnianym, tworz±c w ten sposób koloryzuj±c± maseczkê regeneruj±c± ![]() Nie wiem tylko, czy mo¿na tak ¿onglowaæ tymi hennami
|
||
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musia³o byæ weso³o ja dzisiaj te¿ muszê odespaæ. nie do¶æ, ¿e pó³ nocy robi³am projekt na dzisiejsze zajêcia, to drugie pó³ nocy mój pies siê dziwnie zachowywa³ i nie mog³am przez to spaæ. posz³am z nim nawet o 4 na spacer, bo my¶la³am, ¿e chce siusiu ale to nie by³o to, bo po powrocie dalej ³azi³ mi ko³o ³ó¿ka i popiskiwa³. okaza³o siê, ¿e zobaczy³ za oknem je¿d¿±cy p³ug migaj±cy na pomarañczowo i siê wystraszy³ ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- paczka z choisee dosz³a ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- ku... wszystko na parafinie ;/ ahh wiedzia³am, ¿eby nie zamawiaæ bez znajomo¶ci sk³adów! co za 'naturalne' kosmetyki ;/
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
[QUOTE=Kaveri;38093324]
Rodzice wiedz± wszystko - bo komu innemu mia³abym to powiedzieæ? Praktycznie co tydzieñ s± u dyrektorki i wychowawczyni, które zarzekaj± siê, ¿e sprawy z nauczycielami bêd± wyja¶nione, bo bêd± z nimi rozmawiaæ. Jak wracam do szko³y, to jedna wielka dupa, chyba dwóch nauczycieli wie, jaka jest syt. ¿e nie bimbam sobie i nie chodzê na wagary. Na te ewenementy z klasy nic nie zrobi±, bo przy niej s± anio³kami, ale czasami co¶ nakre¶li, ¿e maj± na mnie uwa¿aæ. Ja po prostu nie pasujê jako pierwszoroczniak. Znam parê osób z kl. 3 i jednej czteroletniej, i potrafi± mi pomagaæ nawet wej¶æ po schodach, kiedy noszê ortezê! A kiedy z nimi rozmawiam traktuj± mnie zupe³nie normalnie! Gdyby tak da³o siê skoczyæ od razu do starszych klas... ![]() /QUOTE] to skoro rodzice byli ju¿ tyle razy, to niech tym razem powiedz±, ¿e jeszcze jedna taka sytuacja i zostanie powiadomiona policja i tyle. SZKO£A MA OBOWI¡ZEK REAGOWAÆ W TAKICH PRZYPADKACH. Nawet, je¶li nie masz ¿adnych namacalnych dowodów, to sam fakt pokazania siê policji w szkole bêdzie stawia³ instytucjê w z³ym ¶wietle, dlatego ja bym pokaza³a rogi. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2012-12-12 o 13:31 |
||
|
|
|
#3970 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
|
|
#3971 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Hejka!
Znowu spa³am do po³udnia
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
kascysko, zalalam wczoraj siemie polowa szklanki wody i zaden chocby malenki glutek mi sie nie zrobil - no nic, wypilam te wode chociaz z ziarenkami
|
|
|
|
#3973 |
|
Konto usuniête
|
Ale mam przesusz na koñcówkach
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 053
|
zarejestrowa³am sie na helfach.... chyba was zamorduje... cos czuje, ze to bedzie kolejne miejsce, gdzie zostawie maj±tek...
![]()
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a chcia³am zamówiæ sobie krem do twarzy i pod oczy, tylko ju¿ wszystko by³o wyprzedane (a jak wstawili ponownie na stronê, to ceny by³y ju¿ podniesione wiêc sobie odpu¶ci³am) Ale dobrze, ¿e siê nie uda³o, bo po parafina masakrycznie siê ma do mojego tr±dziku. A patrz±c na sk³ad od¿ywki wszystko siê zapowiada³o fajnie, jestem ciekawa jak bêdzie z ¿elem do twarzy (moje zamówienie dostanê dopiero pod choinkê)
|
|
#3977 |
|
Konto usuniête
|
Polecicie mi co¶ na koñcówki by je zabezpieczyæ? Co¶ taniego ,a skutecznego. Moje w³osy nienawidz± zimy
|
|
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem zadowolona z jedwabiu Mariona do w³osów farbowanych, kupujê za max 5 z³ mieszam sobie z kropl± olejku, nak³adam na koñce i to co mi zostanie z kosmetyku na d³oni dajê po d³ugo¶ci
|
|
#3979 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra jedwab Marion w Naturze za 3,99
te¿ polecam.
|
#3981 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Cytat:
...a tymczasem do 10.01 BAN na zakupy wlosowe!!!
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, ze z wrazenia (wizyta u ginekologa
) zapomnialam tam pojsc
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no to ³adnie
a jak tam bejbi? wszystko dobrze?
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 053
|
Cytat:
![]() Nie podpowiadaj mi kojelnych miejsc, gdzie czai sie z³ooo Zamówi³am sobie ju¿ maskê i olejek wypróbujê na swoich w³osach, mam nadzieje, ¿e rezultaty mnie oszo³omi± . Na razie po standardzie pojecha³am, jako ¿e nowe to wszystko dla mnie. Jestem przyt³oczona mozliwo¶ciami
|
|
#3986 |
|
Konto usuniête
|
Wiecie co? Co¶ mnie korci by wycieniowaæ grzywkê i chyba zaraz to zrobiê. I podejrzewam ,¿e jak nie bêdzie siê dobrze uk³adaæ do Sylwestra to czeka j± skrócenie
|
|
|
|
#3987 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lipa z t± parafin±! Powinni dawaæ sklady na stronie, dla zorientowanych klientek to przecie¿ glówny wyznacznik tego, czy kosmetyk jest wart zakupu, czy nie.. ![]() Cytat:
![]() Przeszlo Ci to przez gardlo? Respekt! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
![]() Ma 2000g i coraz bardziej sie rozpycha ![]() Sluchalam dzis serducha |
|
|
|
#3989 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Skany gazetki
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
A nie powinnam tak?
![]() Ejj, to jest fajne! Specjalnie dawkowalam sobie lyzeczka, zeby na dluzej wystarczylo - super sie je przegryza
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

kole¿anka nied³ugo podetnie mi koñcówki, ale te na ró¿nych wysoko¶ciach to chyba bym musia³a pojedynczo wycinaæ. Moje w³osy najwyra¼niej nienawidz± zimy
Mozecie go kupic w aptece za jakies 4 z³ .Sama stosujê od d³u¿szego czasu, wiêc potwierdzam efekty .