Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-12, 12:44   #3961
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dobrze wstaæ, skoro ¶wit..
Hahahahahaha. Niektórzy to maj± dobrze

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Obcina? To fryzjer ?
Nie fryzjer. Jest w trakcie kszta³cenia na automatyka-robotyka.
Stary 2012-12-12, 12:44   #3962
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Mogê trochê podziamaæ?

Znalaz³am trochê rozdwojonych koñcówek - s± zdecydowanie krótsze ni¿ reszta, wiêc to resztki cieniowania. Oczywi¶cie upitolilam je, ale jestem oburzona. Te moje koñce s± bezczelne
Olejujê je, pakujê w nie jedwab CHI a one maj± jeszcze czelno¶æ siê rozdwajaæ.. Must-have na najbli¿szy czas: od¿ywka silikonowa.. Oby pomoglo, bo nie chcialabym ju¿ lecieæ do fryzjera - bylam dopiero pod koniec wrze¶nia..
jak nie mia³am rozdwojonych koñców, tak teraz BOOM i mam po ca³ej d³ugo¶ci musia³abym siê do uszu ciachn±æ ¿eby siê tego pozbyæ kole¿anka nied³ugo podetnie mi koñcówki, ale te na ró¿nych wysoko¶ciach to chyba bym musia³a pojedynczo wycinaæ. Moje w³osy najwyra¼niej nienawidz± zimy

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze. Zapomnia³abym wam zacytowaæ "komplementa" z dzisiaj : "Ooo, masz takie b³yszcz±ce w³osy jakby¶ jad³a karmê dla psów"

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Powiem tak ,ja zawsze mia³am problem z akceptacj± w gimnazjum. Podobnie¿ by³am zbyt dojrza³a. Ale jak dla mnie nagranie jakiej¶ laski telefonem jak siê przebiera na wf i wrzucenie tego na YouTube to dno. A u mnie w klasie taka sytuacja mia³a miejsce. Szkoda mi jej by³o. Szko³a te¿ wyci±gnê³a lipne konsekwencje. Czym jest obni¿enie zachowania przy takim filmiku? Nic dziwnego ,¿e pó¼niej ka¿dy problem rozwi±zywa³a piê¶ciami.
w moim gimnazjum (którego ca³ym sercem nienawidzi³am) uczeñ spotyka³ siê z nauczycielk± od angielskiego, a potem wywiesi³ jej nagie zdjêcia w szkolnej toalecie........

Kaveri bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki!
Stary 2012-12-12, 12:53   #3963
trommelka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 400

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Jestem dzielna, trommelko. Cieszê siê, ¿e mam jeszcze si³ê by siê nie poddaæ

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
tromm jak pisalam o swoich wlosach, i cos bylo o szamponetce/odzywce w kolorze czekolada to o jaki produkt chodzi ?
Hm.. Mo¿e o to?
Maska Marion?
A jak nie, to Henna Venity Innych pomyslów nie mam

Muzycznie: Just back where I started.

Uratuj!
Dla Ciebie to tylko 3 minuty, dla osoby poszkodowanej - cale ¿ycie
trommelka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:03   #3964
kreoolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 506

Olejek Rycynowy !!!
Dziewczyny poleca³am ju¿ go na rzêsy a teraz polecam wam na w³osy Mozecie go kupic w aptece za jakies 4 z³ .Sama stosujê od d³u¿szego czasu, wiêc potwierdzam efekty .
Polecam maseczkê z ;
Jednego ¿ó³tka, ³y¿ki olejku rycynowego i ³y¿ki oliwy z oliwek.
To wszystko wymieszac, lekko podgrzac i na³ozyc na w³osy.
Trzymac min przez godzinê ale mo¿ecie nawet ca³± noc.
Ja stosuje raz na 2 tygodnie.
kreoolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:11   #3965
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Napisane przez kreoolka Poka¿ wiadomo¶æ
Olejek Rycynowy !!!
Dziewczyny poleca³am ju¿ go na rzêsy a teraz polecam wam na w³osy Mozecie go kupic w aptece za jakies 4 z³ .Sama stosujê od d³u¿szego czasu, wiêc potwierdzam efekty .
Polecam maseczkê z ;
Jednego ¿ó³tka, ³y¿ki olejku rycynowego i ³y¿ki oliwy z oliwek.
To wszystko wymieszac, lekko podgrzac i na³ozyc na w³osy.
Trzymac min przez godzinê ale mo¿ecie nawet ca³± noc.
Ja stosuje raz na 2 tygodnie.
Heme heme.
W maseczce ujdzie, ale sam na skalp to u mnie tragedia.
Trudno siê go nak³ada i jeszcze gorzej zmywa.
Ciê¿ko jest.
Na rzêsy i na brwi idealny, ale w innym wypadku, to jednak nie jestem zwolenniczk±

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki Mo¿e trochê dzi¶ wytrzymaj± i nie rozprostuj± siê do 15 (do wuefu)
To moje ¿yczenie na ¶wiêta.
Suszarka z dyfuzorem, jonizacj±, zmienn± temperatur± i zimnym nawiewem

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
:
Ja u¿ywa³am Venity i bardzo bardzo lubiê.
Moja mama do tej pory u¿ywa, ja postanowi³am przetestowaæ hennê khadi
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:15   #3966
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Mam w domu now± gazetkê z Rossmana. Chcecie wyra¼ne skany czy ju¿ kto¶ wrzuci³ na Rossmanowym?
na rossmannowym s± zdjêcia, nikt chyba nie wrzuca³ dok³adniejszych skanów je¶li nie masz co robiæ i ci siê chce, to dawaj
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:20   #3967
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Hahahahahaha. Niektórzy to maj± dobrze
Uroki pracowania wieczorem i w nocy. Kiedy¶ trzeba odespaæ

BTW: Historia z wczoraj z cyklu "Jak ja kocham gastronomiê!"
W pracy mamy swoje mundurki: Bia³a tradycyjna koszula z ko³nierzykiem, czarne spodnie i fartuszek. Ostatnie dwa guziki koszuli siê nie dopinaj±, bo nale¿ê do dziewczyn, które maj± czym oddychaæ
Wczoraj podchodzi do baru starszy Pan i co¶ do mnie mówi - dooko³a pe³no ludzi, muzyka gra, w tle ¶miechy i chichy, Pan mówi po Wiedeñsku - ni uja nic nie rozumiem!
I nachylam siê w stronê Pana stoj±c akurat przy maszynkach, gdzie nalewa siê piwa beczkowego. Dalej nic nie s³ysza³am, wiêc stanê³am na palcach a z racji niskiego wzrostu musia³am siê czego¶ uchwyciæ. Padlo na uchwyt do lania piwa. W pewnym momencie Pan milknie i wyra¼nie kieruje wzrok w okolice mojej klatki piersiowej. ("Taki stary, a jeszcze mu cycki w glowie!?" ) Kilku innych mê¿czyzn siedz±cych przy barze te¿ zaczê³o siê na mnie patrzeæ z jeszcze wiêkszym zainteresowaniem
Zorientowa³am siê o co chodzi, gdy poczu³am dziwne zimno w dekolcie Bo trommel m±dra g³owa chc±c wys³uchaæ starszego Pana niepostrze¿enie zahaczy³ podkoszulek o wylot od beczki. Na szczê¶cie uchwyt pchnê³am do tylu (wtedy nalewa siê tylko piany) a nie do przodu, bo mia³abym istn± powód¼ w dekolcie
Ale dziwne o¿ywienie p³ci mêskiej, za ka¿dym razem, gdy przychodzi³am nalaæ kolejne piwo - bezcenne
Poza tym zdobyli¶my nowych sta³ych klientów - obiecali, ¿e wróc±

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
jak nie mia³am rozdwojonych koñców, tak teraz BOOM i mam po ca³ej d³ugo¶ci musia³abym siê do uszu ciachn±æ ¿eby siê tego pozbyæ kole¿anka nied³ugo podetnie mi koñcówki, ale te na ró¿nych wysoko¶ciach to chyba bym musia³a pojedynczo wycinaæ. Moje w³osy najwyra¼niej nienawidz± zimy
Wla¶nie moje chyba te¿ nie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Ja u¿ywa³am Venity i bardzo bardzo lubiê.
Moja mama do tej pory u¿ywa, ja postanowi³am przetestowaæ hennê khadi
O! A moglaby¶ mi napisaæ, czy stosowala¶ Khadi zaraz po Venicie, czy czekala¶, a¿ kolor Ci siê calkiem wyplucze?
Farbowa³am kiedy¶ Khadi, przerzuci³am siê jednak na Venitê, ale ostatnio kusi mnie, aby znów powróciæ do henny..
Najchêtniej hennowalabym wlosy ¶rednio co 1,5 miesi±ca a w miêdzyczasie miesza³abym Hennê Venitê razem z jak±¶ mask± i glutem lnianym, tworz±c w ten sposób koloryzuj±c± maseczkê regeneruj±c±
Nie wiem tylko, czy mo¿na tak ¿onglowaæ tymi hennami

Uratuj!
Stary 2012-12-12, 13:28   #3968
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

BTW: Historia z wczoraj z cyklu "Jak ja kocham gastronomiê!"
W pracy mamy swoje mundurki: Bia³a tradycyjna koszula z ko³nierzykiem, czarne spodnie i fartuszek. Ostatnie dwa guziki koszuli siê nie dopinaj±, bo nale¿ê do dziewczyn, które maj± czym oddychaæ
Wczoraj podchodzi do baru starszy Pan i co¶ do mnie mówi - dooko³a pe³no ludzi, muzyka gra, w tle ¶miechy i chichy, Pan mówi po Wiedeñsku - ni uja nic nie rozumiem!
I nachylam siê w stronê Pana stoj±c akurat przy maszynkach, gdzie nalewa siê piwa beczkowego. Dalej nic nie s³ysza³am, wiêc stanê³am na palcach a z racji niskiego wzrostu musia³am siê czego¶ uchwyciæ. Padlo na uchwyt do lania piwa. W pewnym momencie Pan milknie i wyra¼nie kieruje wzrok w okolice mojej klatki piersiowej. ("Taki stary, a jeszcze mu cycki w glowie!?" ) Kilku innych mê¿czyzn siedz±cych przy barze te¿ zaczê³o siê na mnie patrzeæ z jeszcze wiêkszym zainteresowaniem
Zorientowa³am siê o co chodzi, gdy poczu³am dziwne zimno w dekolcie Bo trommel m±dra g³owa chc±c wys³uchaæ starszego Pana niepostrze¿enie zahaczy³ podkoszulek o wylot od beczki. Na szczê¶cie uchwyt pchnê³am do tylu (wtedy nalewa siê tylko piany) a nie do przodu, bo mia³abym istn± powód¼ w dekolcie
Ale dziwne o¿ywienie p³ci mêskiej, za ka¿dym razem, gdy przychodzi³am nalaæ kolejne piwo - bezcenne
Poza tym zdobyli¶my nowych sta³ych klientów - obiecali, ¿e wróc±

haha, mistrzyni zamieszania musia³o byæ weso³o
ja dzisiaj te¿ muszê odespaæ. nie do¶æ, ¿e pó³ nocy robi³am projekt na dzisiejsze zajêcia, to drugie pó³ nocy mój pies siê dziwnie zachowywa³ i nie mog³am przez to spaæ. posz³am z nim nawet o 4 na spacer, bo my¶la³am, ¿e chce siusiu ale to nie by³o to, bo po powrocie dalej ³azi³ mi ko³o ³ó¿ka i popiskiwa³. okaza³o siê, ¿e zobaczy³ za oknem je¿d¿±cy p³ug migaj±cy na pomarañczowo i siê wystraszy³

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

paczka z choisee dosz³a

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

ku... wszystko na parafinie ;/ ahh wiedzia³am, ¿eby nie zamawiaæ bez znajomo¶ci sk³adów! co za 'naturalne' kosmetyki ;/
Stary 2012-12-12, 13:32   #3969
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

[QUOTE=Kaveri;38093324]
Rodzice wiedz± wszystko - bo komu innemu mia³abym to powiedzieæ? Praktycznie co tydzieñ s± u dyrektorki i wychowawczyni, które zarzekaj± siê, ¿e sprawy z nauczycielami bêd± wyja¶nione, bo bêd± z nimi rozmawiaæ. Jak wracam do szko³y, to jedna wielka dupa, chyba dwóch nauczycieli wie, jaka jest syt. ¿e nie bimbam sobie i nie chodzê na wagary. Na te ewenementy z klasy nic nie zrobi±, bo przy niej s± anio³kami, ale czasami co¶ nakre¶li, ¿e maj± na mnie uwa¿aæ. Ja po prostu nie pasujê jako pierwszoroczniak. Znam parê osób z kl. 3 i jednej czteroletniej, i potrafi± mi pomagaæ nawet wej¶æ po schodach, kiedy noszê ortezê! A kiedy z nimi rozmawiam traktuj± mnie zupe³nie normalnie! Gdyby tak da³o siê skoczyæ od razu do starszych klas...
/QUOTE]

to skoro rodzice byli ju¿ tyle razy, to niech tym razem powiedz±, ¿e jeszcze jedna taka sytuacja i zostanie powiadomiona policja i tyle. SZKO£A MA OBOWI¡ZEK REAGOWAÆ W TAKICH PRZYPADKACH. Nawet, je¶li nie masz ¿adnych namacalnych dowodów, to sam fakt pokazania siê policji w szkole bêdzie stawia³ instytucjê w z³ym ¶wietle, dlatego ja bym pokaza³a rogi.

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
nie moglam wycisnac glutka z ziarenek, wiec dodalam je razem z glutkiem do maseczki... teraz wiem, ze nie nalezy tego robic :/
hehe, ja nigdy nie odciskam bo nie umiem i zawsze wcinam taki zglucony

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
j
w moim gimnazjum (którego ca³ym sercem nienawidzi³am) uczeñ spotyka³ siê z nauczycielk± od angielskiego, a potem wywiesi³ jej nagie zdjêcia w szkolnej toalecie........

Edytowane przez deszczowypies
Czas edycji: 2012-12-12 o 13:31
deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:34   #3970
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:

Hm.. Mo¿e o to?
Maska Marion?
No o Venite mi chodzilo
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:45   #3971
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Hejka!

Znowu spa³am do po³udnia
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:48   #3972
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

kascysko, zalalam wczoraj siemie polowa szklanki wody i zaden chocby malenki glutek mi sie nie zrobil - no nic, wypilam te wode chociaz z ziarenkami

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 13:54   #3973
201612231846
Konto usuniête

Ale mam przesusz na koñcówkach
Stary 2012-12-12, 13:58   #3974
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 053

zarejestrowa³am sie na helfach.... chyba was zamorduje... cos czuje, ze to bedzie kolejne miejsce, gdzie zostawie maj±tek...

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:00   #3975
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
kascysko, zalalam wczoraj siemie polowa szklanki wody i zaden chocby malenki glutek mi sie nie zrobil - no nic, wypilam te wode chociaz z ziarenkami
jak tam otwarcie mydlarni?
Stary 2012-12-12, 14:01   #3976
Milva2020
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
[/COLOR]paczka z choisee dosz³a

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

ku... wszystko na parafinie ;/ ahh wiedzia³am, ¿eby nie zamawiaæ bez znajomo¶ci sk³adów! co za 'naturalne' kosmetyki ;/
to lipa z t± parafin± a chcia³am zamówiæ sobie krem do twarzy i pod oczy, tylko ju¿ wszystko by³o wyprzedane (a jak wstawili ponownie na stronê, to ceny by³y ju¿ podniesione wiêc sobie odpu¶ci³am) Ale dobrze, ¿e siê nie uda³o, bo po parafina masakrycznie siê ma do mojego tr±dziku. A patrz±c na sk³ad od¿ywki wszystko siê zapowiada³o fajnie, jestem ciekawa jak bêdzie z ¿elem do twarzy (moje zamówienie dostanê dopiero pod choinkê)
Stary 2012-12-12, 14:09   #3977
201612231846
Konto usuniête

Polecicie mi co¶ na koñcówki by je zabezpieczyæ? Co¶ taniego ,a skutecznego. Moje w³osy nienawidz± zimy . S± przesuszone od po³owy d³ugo¶ci. Teraz na koñce stosuje olejek z alterry ,ale chce co¶ z sylikonami
Stary 2012-12-12, 14:17   #3978
Milva2020
Raczkowanie

Cytat:
Polecicie mi co¶ na koñcówki by je zabezpieczyæ? Co¶ taniego ,a skutecznego. Moje w³osy nienawidz± zimy . S± przesuszone od po³owy d³ugo¶ci. Teraz na koñce stosuje olejek z alterry ,ale chce co¶ z sylikonami
a chodzi Ci o jak±¶ od¿ywkê silikonow±, czy mo¿e serum?

ja jestem zadowolona z jedwabiu Mariona do w³osów farbowanych, kupujê za max 5 z³ mieszam sobie z kropl± olejku, nak³adam na koñce i to co mi zostanie z kosmetyku na d³oni dajê po d³ugo¶ci
Stary 2012-12-12, 14:20   #3979
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
a chodzi Ci o jak±¶ od¿ywkê silikonow±, czy mo¿e serum?

ja jestem zadowolona z jedwabiu Mariona do w³osów farbowanych, kupujê za max 5 z³ mieszam sobie z kropl± olejku, nak³adam na koñce i to co mi zostanie z kosmetyku na d³oni dajê po d³ugo¶ci
Ok. Wypróbujê
Stary 2012-12-12, 14:30   #3980
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ok. Wypróbujê
od jutra jedwab Marion w Naturze za 3,99 te¿ polecam.
Stary 2012-12-12, 14:34   #3981
201612231846
Konto usuniête

Cytat:
od jutra jedwab Marion w Naturze za 3,99 te¿ polecam.
Najbli¿sza natura 20 km ode mnie . Ale mo¿e rano pojadê
Stary 2012-12-12, 14:34   #3982
justusia16
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 488

Cytat:
Napisane przez orisha Poka¿ wiadomo¶æ
zarejestrowa³am sie na helfach.... chyba was zamorduje... cos czuje, ze to bedzie kolejne miejsce, gdzie zostawie maj±tek...
A ja na KALINIE..... juz sie nie moge doczekac 10tego stycznia, wtedy zrobie tam sobie jakies zamowienie....

...a tymczasem do 10.01 BAN na zakupy wlosowe!!!
justusia16 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:45   #3983
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
jak tam otwarcie mydlarni?
Powiem Ci, ze z wrazenia (wizyta u ginekologa ) zapomnialam tam pojsc

Stary 2012-12-12, 14:51   #3984
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, ze z wrazenia (wizyta u ginekologa ) zapomnialam tam pojsc
hehe, no to ³adnie
a jak tam bejbi? wszystko dobrze?
Stary 2012-12-12, 14:55   #3985
orisha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 053

Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja na KALINIE..... juz sie nie moge doczekac 10tego stycznia, wtedy zrobie tam sobie jakies zamowienie....

...a tymczasem do 10.01 BAN na zakupy wlosowe!!!
Powodzenia

Nie podpowiadaj mi kojelnych miejsc, gdzie czai sie z³ooo
Zamówi³am sobie ju¿ maskê i olejek wypróbujê na swoich w³osach, mam nadzieje, ¿e rezultaty mnie oszo³omi± . Na razie po standardzie pojecha³am, jako ¿e nowe to wszystko dla mnie. Jestem przyt³oczona mozliwo¶ciami

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 15:02   #3986
201612231846
Konto usuniête

Wiecie co? Co¶ mnie korci by wycieniowaæ grzywkê i chyba zaraz to zrobiê. I podejrzewam ,¿e jak nie bêdzie siê dobrze uk³adaæ do Sylwestra to czeka j± skrócenie
Stary 2012-12-12, 15:02   #3987
trommelka
Zadomowienie

Cytat:
haha, mistrzyni zamieszania musia³o byæ weso³o
ja dzisiaj te¿ muszê odespaæ. nie do¶æ, ¿e pó³ nocy robi³am projekt na dzisiejsze zajêcia, to drugie pó³ nocy mój pies siê dziwnie zachowywa³ i nie mog³am przez to spaæ. posz³am z nim nawet o 4 na spacer, bo my¶la³am, ¿e chce siusiu ale to nie by³o to, bo po powrocie dalej ³azi³ mi ko³o ³ó¿ka i popiskiwa³. okaza³o siê, ¿e zobaczy³ za oknem je¿d¿±cy p³ug migaj±cy na pomarañczowo i siê wystraszy³
Albo roztrzepania
Lipa z t± parafin±! Powinni dawaæ sklady na stronie, dla zorientowanych klientek to przecie¿ glówny wyznacznik tego, czy kosmetyk jest wart zakupu, czy nie..

Cytat:
Takimi calymi?
Przeszlo Ci to przez gardlo? Respekt!

Cytat:
Mój faworyt: jedwab CHI od lat kilku

Uratuj!
Stary 2012-12-12, 15:02   #3988
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, no to ³adnie
a jak tam bejbi? wszystko dobrze?
Jak najbardziej
Ma 2000g i coraz bardziej sie rozpycha

Sluchalam dzis serducha

Stary 2012-12-12, 15:04   #3989
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Skany gazetki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1R.jpg (213,6 KB, 26 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 2R.jpg (236,4 KB, 22 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 3R.jpg (217,1 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 4R.jpg (210,8 KB, 18 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 5R.jpg (215,0 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 6R.jpg (203,4 KB, 22 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 7R.jpg (196,2 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 8R.jpg (199,4 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 9R.jpg (204,6 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 10R.jpg (207,6 KB, 18 za³adowañ)
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 15:05   #3990
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Takimi calymi?
Przeszlo Ci to przez gardlo? Respekt!
A nie powinnam tak?
Ejj, to jest fajne! Specjalnie dawkowalam sobie lyzeczka, zeby na dluzej wystarczylo - super sie je przegryza

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.