Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-12, 13:58   #4201
pstryczek84
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz.VII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zabieram sie za nadrabianie Was, ale najpierw pogratuluje swiezo upieczonej mamusi - od razu ten news mi sie rzucil w oczy!
Aaaaa zaczelo sie
nastepna.... u Ciebie czy w ogóle?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:07   #4202
litllesweetangel
Lurker ;)

Dziewczyny, te farby w piance dobrze wam pokrywaja odrosty??

Witamy Ole!! coz to za piekne imie
Do dziewczyn ktore wybraly to imie, macie swietny gust :P

Sylwietta- ja dzis tez rybke :P ale nie wiem jak ja zrobic po cukrzycowemu...

Zostalismy dzis zaatakowani przez ZMUTOWANIE, WYGLODNIALE GOLEBIE. Wracalismy z TZem z banku, jedlismy sobie buly a tu nagle na rynku rzucilo sie na nas stado golebi, nie dalo sie odgonic. Nic machanie rekami, kopanie nic nie dawalo wracaly z wieksza sila. Prawie wpadlam w histerie normalnie scena z horroru :/

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:09   #4203
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Na metce stanika jest napisane: rozmiar uniwersalny. Dlatego tez nazywa się rosnący. Ale faktycznie, mylące jest w tytule aukcji to S, M, L. Chyba chodzilo im o to, ze na kazdy biust są dobre Zawsze mozna do nich napisac i zapytac

a zobacz, nad tą pania w staniku, szara czcionką napisali, tez wczesniej nie zauwazylam
A no teraz widzę Dziekuję zamówiłam.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38098153]Luz dziewczyny miałam wątek ogólnie na myśli sama jeszcze nie zaczęłam rodzić [/QUOTE]

nooo a juz myślałyśmy
Stary 2012-12-12, 14:09   #4204
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Ja miałam w poprzedniej ciąży!!! Termin miałam na ok. 21 grudnia, a 30 listopada (w Andrzejki - akurat byliśmy w gościach) zaczęło mnie wszystko swędzieć. W nocy nie mogłam spać, musiałam zdjąć piżamę, bo myślałam że się zadrapie. Ale uwaga przy cholestazie swędzi wszystko - nie tylko brzuch. Zaraz następnego dnia zadzwoniłam do gina i ten kazał natychmiast przyjechać mi do szpitala. Miałam b.podwyższone wyniki i kiepskie przepływy na usg dopplerowskim, więc lekarz podjął decyzję o wcześniejszym rozwiązaniu ciąży przez cc. 6 dni leżałam w szpitalu, bo czekaliśmy na wolne miejsce na bloku operacyjnym, dostawałam leki na złagodzenie swędzenia i po nich chciało mi się spać. Później zrobili mi cc, rach ciach i mam moją ukochaną córunię
To teraz to ja się przestraszyłam........... mialam Wam wlasnie dzisiaj pisać o tym, ale nie zdążyłam, od rana mnie wszystko swędzi......
i jeszcze czytałamm o tej cholestazie rano ale to moze kwestia niedomycia?:hahah a: nie no zartuje. ale kimnęło mi się, ale mam tak suche powietrze w pokoju, masakra........

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:10   #4205
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za wszystkie odpowiedzi dotyczace L4 i ceratki

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
kuuuuuuuuurcze, a ja nie moge nic sprzedac... a mam tyle sukienek weslenych (nie umiem isc na dwa wesela w tej samej......), bluzek, i róznych inncyh rzeczy.... sprzedalam tylko kamizelkę slubna małzona
Cierpliwosci kochana
Odswiezaj ogloszenia i na pewno za jakis czas cos sprzedasz.
Ja mam 50 ogloszen i co jakis czas dodaje cos nowego jak sie tylko zwolni miejsce.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A nie lepiej kupić na cały materac na gumkę (wymiar 120x60). Wydaje mi się, że będzie wygodniej i nie będzie uciekać...
Masz racje, dorzuce do zamowienia

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:11   #4206
Kija80
Zadomowienie

Hmmm ale właściwie to nie bardzo się zaczęło bo przecież ninagg nigdy nie była styczniowo-lutowa tylko grudniowa... Tak naprawdę to zacznie się dopiero jak polecą w grudniu pierwsze styczniówki
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:13   #4207
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Zostalismy dzis zaatakowani przez ZMUTOWANIE, WYGLODNIALE GOLEBIE. Wracalismy z TZem z banku, jedlismy sobie buly a tu nagle na rynku rzucilo sie na nas stado golebi, nie dalo sie odgonic. Nic machanie rekami, kopanie nic nie dawalo wracaly z wieksza sila. Prawie wpadlam w histerie normalnie scena z horroru :/
"Ptaki" Hitchcocka

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Hmmm ale właściwie to nie bardzo się zaczęło bo przecież ninagg nigdy nie była styczniowo-lutowa tylko grudniowa... Tak naprawdę to zacznie się dopiero jak polecą w grudniu pierwsze styczniówki
nie polecą, zaczekają ładnie do stycznia

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:18   #4208
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
nastepna.... u Ciebie czy w ogóle?
W ogoleeeee
Hhehe, pstryczku, nie podskakuj, nastepna jestes

Stary 2012-12-12, 14:18   #4209
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, zapisalam sie na 27grudnia do tej ortopedy, cale swieta bede siedziec jak na szpilkach

Co do sukni slubnej - dzisiaj rano zadzwonila do mnie jakas laska i w pt o 17 przychodzi na przymiarke, osobiscie mam nadzieje, ze sie nie zdecyduje, jak ja dzisiaj wyjelam to sie poplakalam, gupia baba :p

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:19   #4210
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

Hmmm, odezwała się potencjalna kandydatka... Ty to lepiej wreszcie imię wybierz bo już czasu coraz mniej Tak się zastanawiam, skoro całą ciążę do dziecka mówicie Zenuś i w stopce to masz ustawione więc się do tego napatrzysz "wizualnie", to po porodzie może się okazać że żadne inne imię wam nie spasuje, no bo przecież to Zenuś i koniec
Stary 2012-12-12, 14:19   #4211
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w zasadzie to była, bo podawała wszędzie termin z OM, ale mówiła, że jej malutka jest przynajmniej o tydzień młodsza, z czego wynikał fakt, że powinna się urodzić najwcześniej 01.01.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:20   #4212
litllesweetangel
Lurker ;)

[QUOTE=elllmi;38098672]"Ptaki" Hitchcocka[COLOR="Silver"]

dokladnie, tego tytulu mi brakowalo, mieszalam z Omenem i Krukiem :p

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:20   #4213
pstryczek84
Zakorzenienie

kurde no...
wkurza mnie to ze ten nasz fotelik nie pasuje do wozka
lubie miec tak dopiete wszystko na ostatni gzuik, dopasowane wszystko do granic mozliwości a tu taka d..pa
i nie wiem czy teraz
- czekac i zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja , tzn czy bardzo mi bedzie potrzebne to nisidełko na stelażu wózka,
- czy kupić taki zwyklak pasujacy do wozka i miec 2 foteliki
- czy kupic uzywke cabrio a tego pebble próbowac sprzedac :conf used:
czesto uzywa sie fotelika jako "wózka"?

Stary 2012-12-12, 14:21   #4214
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Tak w zasadzie to była, bo podawała wszędzie termin z OM, ale mówiła, że jej malutka jest przynajmniej o tydzień młodsza, z czego wynikał fakt, że powinna się urodzić najwcześniej 01.01.
Eee, jak o tydzień to i tak na koniec grudnia bo grudzień ma 31 dni Po prostu tutaj jej się bardziej podobało niż na grudniówkach to się podpięła
Stary 2012-12-12, 14:23   #4215
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, jak o tydzień to i tak na koniec grudnia bo grudzień ma 31 dni Po prostu tutaj jej się bardziej podobało niż na grudniówkach to się podpięła
Przynajmniej o tydzień. Dlatego podpięła się już pod nas i ja nie widzę w tym niczego dziwnego.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:25   #4216
nafiyqa
Zakorzenienie

Zakrecona jestem w tej ciazy.
Bylam przekonana, ze dzisiejsza wizyte u gina mam na 17, ale chcialam zadzwonic do poloznej, zeby sie upewnic.
Dzwonie o 11, a ona mi mowi, ze wizyta jest na 11:30 - a ja w zupelnie innym miescie bylam w tym czasie

Wizyta kompleksowa, czyli usg+macanko
I najwazniejsze - Kubuś obrócony glowka w dol!!! W koncuuuu
wazy 2000g - podobno duzo jak na 31tc i w zwiazku z tym mam jesc mniej witamin (co 2-3 dzien).
W moczu nie ma bakterii, morfologia ok (nawet hemoglobina mi skoczyla).
Gin sie zdziwil, bo akurat mialam twardy brzuch, podejrzewal, ze cos jest na rzeczy, zrobil mi usg dopochwowe, ale na szczescie szyjka dluga - rodzic jeszcze nie bede

Stary 2012-12-12, 14:26   #4217
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
W ogoleeeee
Hhehe, pstryczku, nie podskakuj, nastepna jestes

Cytat:
Hmmm, odezwała się potencjalna kandydatka... Ty to lepiej wreszcie imię wybierz bo już czasu coraz mniej Tak się zastanawiam, skoro całą ciążę do dziecka mówicie Zenuś i w stopce to masz ustawione więc się do tego napatrzysz "wizualnie", to po porodzie może się okazać że żadne inne imię wam nie spasuje, no bo przecież to Zenuś i koniec

Zenuś tez ładnie

Stary 2012-12-12, 14:29   #4218
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
kurde no...
lubie miec tak dopiete wszystko na ostatni gzuik, dopasowane wszystko do granic mozliwości a tu taka d..pa
i nie wiem czy teraz
- czekac i zobaczyc jak rozwinie sie sytuacja , tzn czy bardzo mi bedzie potrzebne to nisidełko na stelażu wózka,
To zależy jak będziesz tego wózka używać. Ja nie miałam wpinanego fotelika, tym razem też nie mam i uważam że nie jest mi potrzebny. Na spacery i tak bym dzieciaczka w foteliku nie woziła bo to niewygodnie i na dłuższą metę niezdrowo, jeżeli już to na zakupy ale zakupów z małym dzieckiem za bardzo sobie nie wyobrażam, jak jechałam np. do przychodni to stawałam w pobliżu budynku i dziecko zabierałam w nosidełku - pewnie na stelażu byłoby wygodniej ale z kolei kilometrami go nie nosiłam tylko kawałeczek od samochodu do przychodni. To chyba taka trochę moda na te 3 w 1, jest taka opcja to wszystkie chcą taką mieć, ale jakoś na ulicach bynajmniej nie widzę żeby co druga matka wiozła dziecko w foteliku...
Stary 2012-12-12, 14:31   #4219
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde no...
i nie wiem czy teraz
Pstryczku tak mnie zastanawia ten fotelik... zobacz co znalazłam http://www.kajtus.pl/Tutek-GRANDER-f...ble-p1448.html
tylko nie wiem, czy ten tutek jest taki jak Twoj. ale skoro na tym sie da tego pebble umocowac, to na Twoim tez powinno....?
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:32   #4220
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Zenuś tez ładnie
Na początku myślałam że naprawdę takie imię ellmi wybrała i nawet się trochę dziwiłam że takie starodawne, potem doczytałam o co z tym imieniem chodzi, a teraz się przyzwyczaiłam bo co chwilę je oglądam w podpisie pod postami i nawet mi się zaczyna podobać Dlatego ostrzegam że w końcu im zostanie Zenuś bo się za bardzo przyzwyczają i już żadne inne imię nie będzie pasować
Stary 2012-12-12, 14:38   #4221
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Co do sukni slubnej - dzisiaj rano zadzwonila do mnie jakas laska i w pt o 17 przychodzi na przymiarke, osobiscie mam nadzieje, ze sie nie zdecyduje, jak ja dzisiaj wyjelam to sie poplakalam, gupia baba :p
przymierz

Cytat:
Cytat:

Zenuś tez ładnie
śmiejcie się, śmiejcie z Zenona

Cytat:
kurde no...
i nie wiem czy teraz
fotelika wpiętego w stelaż wózka na spacery na pewno brać nie bedziesz, ewentualnie do sklepu na zakupy czy jakby trzeba było gdzieś na szybko wyskoczyć, a dziecia nie ma z kim zostawić; wydaje mi się, że kupno kolejnego taniego fotelika po to tylko, żeby pasował do wózka mija się z celem, bo w samochodzie w bazę będziesz miałą wpięty pebble i o to chodziło, żeby go razem z dzieckiem wypiąć, wpiąć na stelaż i tyle, a jak będziesz miała drugi fotelik pasujący do wózka, to wyciągać dziecko z jednego, wkąłdać do drugiego, trochę za dużo zamieszania jak dla mnie; a jesteś pewna, że ten twój fotelik nie podpasuje na adapterach cabrio? może w jakimś sklepie mogłabyś sparwdzić?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Na początku myślałam że naprawdę takie imię ellmi wybrała i nawet się trochę dziwiłam że takie starodawne, potem doczytałam o co z tym imieniem chodzi, a teraz się przyzwyczaiłam bo co chwilę je oglądam w podpisie pod postami i nawet mi się zaczyna podobać Dlatego ostrzegam że w końcu im zostanie Zenuś bo się za bardzo przyzwyczają i już żadne inne imię nie będzie pasować
nie, nie zrobię tego dziecku; wystarczy, że jego tatuś ma paskudne imię po babci

Stary 2012-12-12, 14:47   #4222
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy jak będziesz tego wózka używać. Ja nie miałam wpinanego fotelika, tym razem też nie mam i uważam że nie jest mi potrzebny. Na spacery i tak bym dzieciaczka w foteliku nie woziła bo to niewygodnie i na dłuższą metę niezdrowo, jeżeli już to na zakupy ale zakupów z małym dzieckiem za bardzo sobie nie wyobrażam, jak jechałam np. do przychodni to stawałam w pobliżu budynku i dziecko zabierałam w nosidełku - pewnie na stelażu byłoby wygodniej ale z kolei kilometrami go nie nosiłam tylko kawałeczek od samochodu do przychodni. To chyba taka trochę moda na te 3 w 1, jest taka opcja to wszystkie chcą taką mieć, ale jakoś na ulicach bynajmniej nie widzę żeby co druga matka wiozła dziecko w foteliku...
Cytat:
fotelika wpiętego w stelaż wózka na spacery na pewno brać nie bedziesz, ewentualnie do sklepu na zakupy czy jakby trzeba było gdzieś na szybko wyskoczyć, a dziecia nie ma z kim zostawić; wydaje mi się, że kupno kolejnego taniego fotelika po to tylko, żeby pasował do wózka mija się z celem, bo w samochodzie w bazę będziesz miałą wpięty pebble i o to chodziło, żeby go razem z dzieckiem wypiąć, wpiąć na stelaż i tyle, a jak będziesz miała drugi fotelik pasujący do wózka, to wyciągać dziecko z jednego, wkąłdać do drugiego, trochę za dużo zamieszania jak dla mnie; a jesteś pewna, że ten twój fotelik nie podpasuje na adapterach cabrio? może w jakimś sklepie mogłabyś sparwdzić?

-

nie, nie zrobię tego dziecku; wystarczy, że jego tatuś ma paskudne imię po babci
Tatus po babci???? a mozna wiedziec jak tatus ma na imie bo mnie to zaintrygowało...

właśnie sprawdzalismy na innym adapterze od maxicosi i nie pasowało
wiem ze macie racje dziewczyny z tym nosidelkiem, ja sobie też tak to probuje przetłumaczyc, mąż tez jest tego zdania ale jakby tak pasowal do wozka to by bylo idelanie a tak jak pisalam, wkurza mnie jak cos nie idzie po mojej mysli juz taki durny człek ze mnie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Pstryczku tak mnie zastanawia ten fotelik... zobacz co znalazłam http://www.kajtus.pl/Tutek-GRANDER-f...ble-p1448.html
tylko nie wiem, czy ten tutek jest taki jak Twoj. ale skoro na tym sie da tego pebble umocowac, to na Twoim tez powinno....?
Wow! przywrocilas mi wiarę
zaraz do nich napiszę i sie zapytam o co kaman bo pisalam do Tutka i oni co prawda nie produkuja adapterow, bo to produkuja tylko jakies niezależne firmy, ale facio mi napisał ze do pebble nie ma adapterów

Stary 2012-12-12, 14:48   #4223
Kija80
Zadomowienie

Cytat:

No ale w sumie co Ty chcesz od tego Zenona, pamiętam że była taka książka "Ten obcy" - lektura w podstawówce za moich czasów, i tam był Zenek - taki dorosły i odważny i w ogóle coool, dziecko uratował jak konie poniosły, był debeściak po prostu, wszystkie laski z klasy się w nim kochały
Stary 2012-12-12, 14:49   #4224
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
czekam z niecierpliwością na wizytę dzisiejsza.
Kciuki za wizyte

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Dziewczyny, te farby w piance dobrze wam pokrywaja odrosty??
Mi pokrywaja naprawde bardzo dobrze

Cytat:
Wizyta kompleksowa, czyli usg+macanko
I najwazniejsze - Kubuś obrócony glowka w dol!!! W koncuuuu
wazy 2000g - podobno duzo jak na 31tc i w zwiazku z tym mam jesc mniej witamin (co 2-3 dzien).
W moczu nie ma bakterii, morfologia ok (nawet hemoglobina mi skoczyla).
Gin sie zdziwil, bo akurat mialam twardy brzuch, podejrzewal, ze cos jest na rzeczy, zrobil mi usg dopochwowe, ale na szczescie szyjka dluga - rodzic jeszcze nie bede
za wizyte

Dzwonił do mnie jakiś obcy numer przed chwilą...odbieram a facet pyta czy dodzwonił sie do kuriera hahah
Stary 2012-12-12, 14:52   #4225
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Ninagg przysłała smsa:

Hej. Wczoraj nic się nie odzywałam, bo z rana po obchodzie zabrali mnie na porodówkę ze względu na zły zapis ktg. Próbowali wywołać, skurcze były i zapis też się poprawił. Potem na chwilę mnie odłączyli od ktg, bo papier się skończył. Potem znów mnie podłączyli i znów kiepskie ktg i lekarz podjął decyzję o CC. Potem czekałam na blok operacyjny, bo był zajety. O 18.30 Ola przyszła na świat. Ma 54 cm długości i waży 2900. Od wczoraj jej nie widziałam i już nie mogę się doczekać. Pozdrowienia dla was.

Nina! gratuluję córeczki. Życzę tobie i Oli dużo zdrówka

Lady, ja na twoim miejscu poważnie przemyślałabym cc. Jak dostaniesz bóli krzyżowych to z Twoimi problemami może nie być za ciekawie...poczytaj sobie opisy cc, przełam się psychicznie i na spokojnie podejmij decyzję.
marsi całe szczęście że nic się poważnego nie stało, uważaj na siebie!
Cytat:
mam pytanie do "moich" współtowarzyszek z poczatku stycznia - czy wy też macie takie schizy i co rusz sprawdzacie oragnoleptycznie (czyli ręka miedzy nogi ) czy przypadkiem nie jest mokro i czy wam wody nie odeszły?
a juz w nocy to istne szleństwo jak tylko sie obudze to pierwsze co to "badanko"
Ja jakoś nie przyjmuję do wiadomości że u mnie mogłoby się zacząć od odejścia wód jak w filmach. bardziej się schizuję skurczami...

Cytat:
Ja nie zamierzam mam nadzieję że moje dziecko mnie wysłucha i nie będzie wyskakiwać z niespodziankami w grudniu
Stary 2012-12-12, 14:57   #4226
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Moje dziecię też z tych "większych" z OM termin mam na 31.01, ale z USG wychodzi 16.01. 2 dni temu maluch miał już 2660, trochę obawiam się ile jeszcze urośnie...
Moja mama urodziła i mnie i dwójkę mojego rodzeństwa równo 3 tygodnie przed terminem, więc myślę sobie, że w genach mam trochę krótszą ciążę i że może dziecię nie urośnie dużo powyżej 4kg do tego czasu

Cytat:
To moja jakieś maleństwo jest.... w 32 tyg ważyła 1770g... Ale nie wiem czy wierzyć do końca staremu aparatowi mojej gin....
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 14:58   #4227
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Tatus po babci???? a mozna wiedziec jak tatus ma na imie bo mnie to zaintrygowało...
Czesio, po babci Czesławie porażka

Cytat:
No ale w sumie co Ty chcesz od tego Zenona, pamiętam że była taka książka "Ten obcy" - lektura w podstawówce za moich czasów, i tam był Zenek - taki dorosły i odważny i w ogóle coool, dziecko uratował jak konie poniosły, był debeściak po prostu, wszystkie laski z klasy się w nim kochały
o kurde, a ja zaraz koło domu mam stadninę koni, to mógłby się ewentualnie wykazać trzeba to przemyślec

Stary 2012-12-12, 15:00   #4228
ewadylewska
Zadomowienie

wiem, że pisane już było, ale jakie kosmetyki kupiłyście dla dzidziuśków? lub kupujecie, bo w sumie nie wiem kiedy to kupić...termin początek lutego...

na początek chyba oczywiście pieluchy no i oilatum emulsja do kąpieli, mustela cold cream, tak mi poleciła koleżanka, że dobry na chłodne dni, bepanthen, linomag a+e do pupy...i co jeszcze?
Stary 2012-12-12, 15:03   #4229
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
wiem, że pisane już było, ale jakie kosmetyki kupiłyście dla dzidziuśków? lub kupujecie, bo w sumie nie wiem kiedy to kupić...termin początek lutego...

na początek chyba oczywiście pieluchy no i oilatum emulsja do kąpieli, mustela cold cream, tak mi poleciła koleżanka, że dobry na chłodne dni, bepanthen, linomag a+e do pupy...i co jeszcze?
ja mam oilatum, sudocrem, aquastop do buzi, kupilam tez oliwke hippa na wszelki wypadek i z kosmetyków to chyba tyle. hmmm a i wazelinke jeszcze do ust

a bepanthen i linomag to nie do tego samego sluzy?

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2012-12-12 o 15:05
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 15:04   #4230
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
To moja jakieś maleństwo jest.... w 32 tyg ważyła 1770g... Ale nie wiem czy wierzyć do końca staremu aparatowi mojej gin....
Twoja pewnie miesci sie w normie, moj jest przerosniety

Cytat:
Czesio, po babci Czesławie porażka
Modnie, jak Mozil

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości