|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 906
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
|
|
|
|
#4022 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
chlupnê³am gluta
![]() ¶mieszne to takie, woda smakuje jak pszenica, a ziarenka siê fajnie gryzie jeszcze jutro spróbujê wsypaæ ziarenka do kisielu i zalejê wrz±tkiem versatille ja zmiany nie dostrzegam ale i tak jestem zachwycona tym kolorem
|
#4023 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Ale siê najad³am
. Tata zrobi³ zakupy. By³a promocja na groszek i kukurydze. Kupi³ te¿ ser ¿ó³ty w kawa³ku. Zrobi³am sa³atkê ser zó³ty ,pier¶ z kurczaka ,kukurydza ,pomidor ,cebula i sos z majonezu ,jogurtu naturalnego ,ketchupu i mleka (nie wiem czy wiecie ,ale tak siê robi sosy w niektórych budkach typu kebab).
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Cytat:
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
To pogrubione odpowiada za mycie. Strasznie wysoko wosk pszczeli - szczerze mówi±c nie wiem po co on w szamponie bo w³a¶ciwie to odpowiadaæ on mo¿e za tworzenie emulsji - ale w szamponie?![]() W ka¿dym razie nie jest to sk³adnik z³y. Mi ten sk³ad podoba siê ca³kiem nie¼le, jest kolagen, mleczko pszczele, kwas hialuronowy, a parabeny wcale nie s± jakimi¶ hiperkonserwantami, s± wrêcz jednymi z bezpieczniejszych. Wódeczka pod koniec sk³adu prawdopodobnie odpowiada za pog³êbienie efektu konserwuj±cego. W tak ma³ej ilo¶ci nie zaszkodzi ![]() Przez ten wosk zastanawiam siê jedynie, jaka bêdzie si³a mycia tego specyfiku.
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-12-12 o 18:20 |
|
|
|
|
#4027 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Kaveri co¶ o tym wiem co prze¿ywasz, ja swoje gimnazjum wspominam najgorzej.
Nawet trochê w³osowo- pewne nadzwyczaj dojrza³e dziewczyny (mowa dalej o gimnazjum) uwziê³y siê na mnie i w bibliotece na okienku uciê³y mi kosmyk w³osa z ty³u. Na pocz±tku tego nie czu³am, dopiero po paru sekundach siê zorientowa³am co siê dzieje. Ca³e szczê¶cie, ¿e mia³am wtedy cieniowane w³osy. Afera by³a z tego niez³a... Tobie pozostaje mi ¿yczyæ tylko wytrwa³o¶ci i podjêcia odpowiedniej decyzji. Nie daj siê i jak trzeba to postrasz kuratorem i policj±- pomaga Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za to ca³okszta³t w³osowy jak zwykle miodzio Vatika chyba stanie siê moim ulubionym olejem
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|||||
|
|
|
#4028 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
![]() Szampon kupilam w malym sklepie z produktami pochodzenia pszczelego, mieli troche kosmetykow i miedzy innymi szampony. Wzielam szczerze mowiac z ciekawosci, myslalam natomiast, ze to dobrze jak wosk jest tak wysoko ![]() Szampon ma gesta konsystencje, takiego zelu. Zobaczymy jak bedzie sie spisywal. Jesli dobrze, to moze skusze sie i na inne kosmetyki. Sadze ze taki udziwniony sklad wynika z tego, ze nie produkuje tego zadna firma kosmetyczna, a raczej pewnie jakas pojedyncza osoba albo dwie.
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
nie ma bata, idê do sklepu po piwo i chipsy :P ile mo¿na siedzieæ po nocach z projektami bez jedzenia?
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
dzisiaj znajomy przyszed³ na faki z fizyki po wizycie w kebabie biedak wpad³ na pomys³, ¿e wali olejem, ale niestety psikn±³ granatow± koszulê antyperspirantem... Faceci Olejujê rzêsy to te¿ w³osy, wiêc siê pochwalê
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten sk³ad ma z dziwnych, a lepiej mówi±c niespotykanych rzeczy tylko ten wosk. Sam sk³ad napisany jest jednak w innym ni¿ zwykle formacie i temu tak dziwnie siê go czyta![]() Niemniej - czekam z ciekawo¶ci± na recenzjê Tw±
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
zaczynaja mi sie rozdwajac i lamac wlosy, ech chyba jednak zrezygnuje z suszenia suszarka i musze pomyslec o zwiazywaniu wlosow...
skonczyl mi sie Seboradin, ale dzis odebralam dwa Jantary moze zaczne pic siemie? hmm
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Kasiu kascysko mam do Ciebie pytanie
Na kartkówce z chemii napisa³am w pytaniu o zastosowanie mocznika, ¿e jest on sk³adnikiem kosmetyków, co oczywi¶cie nie zosta³o mi zaliczone czy da³oby siê przemówiæ w jaki¶ pedagogiczny sposób, ¿eby mi to zaliczy³a? Bo punkta mi do czwórki brakuje i jak go nie zdobêdê mam 3 na koniec Ale zobaczycie, ¿e jeszcze ró¿/czerwieñ na w³osach bêdê mieæ
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Mia³y¶cie mo¿e ten szampon?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...jedwabiem.html Bo tak rozmy¶lam nad czym¶ nowym, a ¿e od¿ywkê z tej serii lubiê to pomy¶la³am o tym
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4038 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-12 o 18:38 |
||
|
|
|
#4039 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 243
|
Cytat:
Cytat:
A czy w³osy rosn± szybciej od niej...nie wiem, bo jednocze¶nie wcierek i olei u¿ywam...napewno paznokcie sa mocniejsze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4040 | |||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Ale i tak, w³oski ³adne ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Ja kebab zawsze z baranin± bez sosu. ![]() Mniamu¶ne ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
¬ród³o 2 Wydaje mi siê, ¿e te dwa artyku³y bêd± wystarczaj±cym dowodem na Twoj± korzy¶æ
|
|||
|
|
|
#4041 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 813
|
Chociaz jedna mnie rozumie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gotowac mi sie nie chce - czyste lenistwo
|
||||
|
|
|
#4042 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Cytat:
. A wiem ,bo jak pracowa³am w sklepie z ubraniami i nie mia³am ludzi to czêsto siedzia³am u takiej dziewczyny ,który mia³a kebaby ,zapiekanki itd.
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 898
|
Mam w koñcu wszystko, co zamawia³am w DDD. Taki ¶wi±teczny prezent ode mnie dla mnie, a co tam...
![]() Na w³osach sezam, zaraz zmyjê balsamem BDFM i napaækam awokado. A, dzisiaj zaczê³am a6w, mam nadziejê, ¿e wytrwam do koñca... Trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
ostatniego kebaba jad³am po maturze z matmy (¶wiêtowa³am). tak siê zatru³am, jak nigdy - gor±czka, omamy, spanie w toalecie
na maturze ustnej z angielskiego ba³am siê , ¿e zwymiotujê na komisjê i w ten oto sposób przesta³am je¶æ kebaby ;P mam taki wstrêt, ¿e jak tylko poczujê zapach z jakiej¶ budki, to mnie bierze na wymioty
|
#4045 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja a6w nie wytrzyma³am, dla mnie to zbyt monotonne zamiast tego wolê poæwiczyæ ró¿ne inne treningi, a efekt ten sam ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
ja liczê na perfumy od mamy (ju¿ od miesi±ca przy ka¿dej okazji jej mówi³am, które mi siê podobaj± )
|
|
#4047 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
|
|
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, a6w to ¶wietna rzecz ja nigdy nie robi³am do koñca, bo mi siê za mocne miê¶nie brzucha robi³y, ale to moje ulubione æwiczenia (od równego tygodnia zbieram siê do Ewki Cytat:
ciekawe co mi te¶ciowa kupi
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Hej! Nie mia³am neta od wczoraj i teraz tyyyyyle stron do nadrabiania :O
|
#4050 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Cytat:
Przez jeden siê zbiera³am. W drugim zachorowa³am. Od jutra nie ma wymówek
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

efekty wczorajszego eksperymentu z szamponetk± red. Widaæ ró¿ na koñcówkach? 

. Tata zrobi³ zakupy. By³a promocja na groszek i kukurydze. Kupi³ te¿ ser ¿ó³ty w kawa³ku. Zrobi³am sa³atkê ser zó³ty ,pier¶ z kurczaka ,kukurydza ,pomidor ,cebula i sos z majonezu ,jogurtu naturalnego ,ketchupu i mleka (nie wiem czy wiecie ,ale tak siê robi sosy w niektórych budkach typu kebab).
bo w³a¶ciwie to odpowiadaæ on mo¿e za tworzenie emulsji - ale w szamponie?

dzisiaj znajomy przyszed³ na faki z fizyki po wizycie w kebabie 

czy da³oby siê przemówiæ w jaki¶ pedagogiczny sposób, ¿eby mi to zaliczy³a?