Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-12, 17:45   #4021
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Na ¿yczenie Diany efekty wczorajszego eksperymentu z szamponetk± red. Widaæ ró¿ na koñcówkach?
zmiany koloru za bardzo nie widzê, ale to nie zmienia faktu ¿e Twoje w³osy s± bardzo ³adne
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 17:53   #4022
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

chlupnê³am gluta
¶mieszne to takie, woda smakuje jak pszenica, a ziarenka siê fajnie gryzie jeszcze jutro spróbujê wsypaæ ziarenka do kisielu i zalejê wrz±tkiem

versatille ja zmiany nie dostrzegam ale i tak jestem zachwycona tym kolorem
Stary 2012-12-12, 17:57   #4023
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Ale siê najad³am . Tata zrobi³ zakupy. By³a promocja na groszek i kukurydze. Kupi³ te¿ ser ¿ó³ty w kawa³ku. Zrobi³am sa³atkê ser zó³ty ,pier¶ z kurczaka ,kukurydza ,pomidor ,cebula i sos z majonezu ,jogurtu naturalnego ,ketchupu i mleka (nie wiem czy wiecie ,ale tak siê robi sosy w niektórych budkach typu kebab).
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:03   #4024
xsyskax
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale siê najad³am . Tata zrobi³ zakupy. By³a promocja na groszek i kukurydze. Kupi³ te¿ ser ¿ó³ty w kawa³ku. Zrobi³am sa³atkê ser zó³ty ,pier¶ z kurczaka ,kukurydza ,pomidor ,cebula i sos z majonezu ,jogurtu naturalnego ,ketchupu i mleka (nie wiem czy wiecie ,ale tak siê robi sosy w niektórych budkach typu kebab).
Nie wiem nawet jak to moze smakowac, zawsze bra³am czosnkowy do kebabu

10.09.2012 Dbam o w³osy

Blog
Moje w³osy
xsyskax jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:04   #4025
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
Napisane przez xsyskax Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿. Omnomnom....kebsik... zjad³abym

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:05   #4026
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Rozu niestety nie widze, ale kolor ladny i wlosy tak samo

Kascysko: moglabys zerknac na ten sklad, prosze? :
aqua dest., beeswax, diethylaminoethyl cocoate, cocobetaine, amidopropylbetaine, glycolethersulphat, hydrolyzed collagen, jelle royal, hyaluron acid, methylparabene, propylparabene, natrium sulphat, ethanol, parfum
Wiedzia³am, ¿e jaki¶ post mi umkn±³ wcze¶niej jak czyta³am, przepraszam

To pogrubione odpowiada za mycie. Strasznie wysoko wosk pszczeli - szczerze mówi±c nie wiem po co on w szamponie bo w³a¶ciwie to odpowiadaæ on mo¿e za tworzenie emulsji - ale w szamponie?
W ka¿dym razie nie jest to sk³adnik z³y. Mi ten sk³ad podoba siê ca³kiem nie¼le, jest kolagen, mleczko pszczele, kwas hialuronowy, a parabeny wcale nie s± jakimi¶ hiperkonserwantami, s± wrêcz jednymi z bezpieczniejszych.

Wódeczka pod koniec sk³adu prawdopodobnie odpowiada za pog³êbienie efektu konserwuj±cego. W tak ma³ej ilo¶ci nie zaszkodzi

Przez ten wosk zastanawiam siê jedynie, jaka bêdzie si³a mycia tego specyfiku.

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-12-12 o 18:20
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:09   #4027
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Kaveri co¶ o tym wiem co prze¿ywasz, ja swoje gimnazjum wspominam najgorzej.
Nawet trochê w³osowo- pewne nadzwyczaj dojrza³e dziewczyny (mowa dalej o gimnazjum) uwziê³y siê na mnie i w bibliotece na okienku uciê³y mi kosmyk w³osa z ty³u. Na pocz±tku tego nie czu³am, dopiero po paru sekundach siê zorientowa³am co siê dzieje. Ca³e szczê¶cie, ¿e mia³am wtedy cieniowane w³osy. Afera by³a z tego niez³a...
Tobie pozostaje mi ¿yczyæ tylko wytrwa³o¶ci i podjêcia odpowiedniej decyzji. Nie daj siê i jak trzeba to postrasz kuratorem i policj±- pomaga

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Dyfuzor to cudo! Oszczêdza du¿o czasu i tworzy epickie loczki Mo¿e trochê dzi¶ wytrzymaj± i nie rozprostuj± siê do 15 (do wuefu)
Od jakiego¶ czasu mi sie czasem my¶li o takiej suszarze z dyfuzorem, zimnym nawiewem, jonizacj±...

Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Uroki pracowania wieczorem i w nocy. Kiedy¶ trzeba odespaæ

BTW: Historia z wczoraj z cyklu "Jak ja kocham gastronomiê!"
W pracy mamy swoje mundurki: Bia³a tradycyjna koszula z ko³nierzykiem, czarne spodnie i fartuszek. Ostatnie dwa guziki koszuli siê nie dopinaj±, bo nale¿ê do dziewczyn, które maj± czym oddychaæ
Wczoraj podchodzi do baru starszy Pan i co¶ do mnie mówi - dooko³a pe³no ludzi, muzyka gra, w tle ¶miechy i chichy, Pan mówi po Wiedeñsku - ni uja nic nie rozumiem!
I nachylam siê w stronê Pana stoj±c akurat przy maszynkach, gdzie nalewa siê piwa beczkowego. Dalej nic nie s³ysza³am, wiêc stanê³am na palcach a z racji niskiego wzrostu musia³am siê czego¶ uchwyciæ. Padlo na uchwyt do lania piwa. W pewnym momencie Pan milknie i wyra¼nie kieruje wzrok w okolice mojej klatki piersiowej. ("Taki stary, a jeszcze mu cycki w glowie!?" ) Kilku innych mê¿czyzn siedz±cych przy barze te¿ zaczê³o siê na mnie patrzeæ z jeszcze wiêkszym zainteresowaniem
Zorientowa³am siê o co chodzi, gdy poczu³am dziwne zimno w dekolcie Bo trommel m±dra g³owa chc±c wys³uchaæ starszego Pana niepostrze¿enie zahaczy³ podkoszulek o wylot od beczki. Na szczê¶cie uchwyt pchnê³am do tylu (wtedy nalewa siê tylko piany) a nie do przodu, bo mia³abym istn± powód¼ w dekolcie
Ale dziwne o¿ywienie p³ci mêskiej, za ka¿dym razem, gdy przychodzi³am nalaæ kolejne piwo - bezcenne
Poza tym zdobyli¶my nowych sta³ych klientów - obiecali, ¿e wróc±
Tromm, normalnie pi±tka, ba, szóstka z PR

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Poka¿ wiadomo¶æ
kascysko, zalalam wczoraj siemie polowa szklanki wody i zaden chocby malenki glutek mi sie nie zrobil - no nic, wypilam te wode chociaz z ziarenkami
Pi³am kiedy¶ przez miesi±c siemiê i na pocz±tku tylko zalewa³am, ale zero gluta tylko te¿ sama woda z glucianym posmakiem. Pó¼niej gotowa³am i rozkoszowa³am siê prawdziwym glutem, którego uwielbia³am. Którego¶ dnia sobie odpu¶ci³am, bo co¶ wypad³o, potem mi siê nie chcia³o i tak oto nici z picia. Muszê do tego wróciæ

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
haha, mistrzyni zamieszania musia³o byæ weso³o
ja dzisiaj te¿ muszê odespaæ. nie do¶æ, ¿e pó³ nocy robi³am projekt na dzisiejsze zajêcia, to drugie pó³ nocy mój pies siê dziwnie zachowywa³ i nie mog³am przez to spaæ. posz³am z nim nawet o 4 na spacer, bo my¶la³am, ¿e chce siusiu ale to nie by³o to, bo po powrocie dalej ³azi³ mi ko³o ³ó¿ka i popiskiwa³. okaza³o siê, ¿e zobaczy³ za oknem je¿d¿±cy p³ug migaj±cy na pomarañczowo i siê wystraszy³

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

paczka z choisee dosz³a

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

ku... wszystko na parafinie ;/ ahh wiedzia³am, ¿eby nie zamawiaæ bez znajomo¶ci sk³adów! co za 'naturalne' kosmetyki ;/
Kurczê, szkoda, ¿e na parafinie. Ja w³a¶nie rozmy¶la³am czy nie zamówiæ ¿elu pod prysznic i myd³a jako prezent. Ma która¶ te rzeczy z choisse? Jak tam z zapachami?

Cytat:
Na ¿yczenie Diany efekty wczorajszego eksperymentu z szamponetk± red. Widaæ ró¿ na koñcówkach?
Przypatrywa³am siê prawie przez minutê tym zdjêciom i choæbym chcia³a to ró¿u na koñcach nie widzê. Mo¿esz biæ Za to ca³okszta³t w³osowy jak zwykle miodzio

Vatika chyba stanie siê moim ulubionym olejem Przyjemnie miêkkie w³osy, zmniejszone str±kowanie i nawil¿enie. Co ciekawe w trakcie schniêcia wygl±daj± na bardzo spuszone i suche.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:14   #4028
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Wiedzia³am, ¿e jaki¶ post mi umkn±³ wcze¶niej jak czyta³am, przepraszam

To pogrubione odpowiada za mycie. Strasznie wysoko wosk pszczeli - szczerze mówi±c nie wiem po co on w szamponie bo w³a¶ciwie to odpowiadaæ on mo¿e za tworzenie emulsji - ale w szamponie?
W ka¿dym razie nie jest to sk³adnik z³y. Mi ten sk³ad podoba siê ca³kiem nie¼le, jest kolagen, mleczko pszczele, kwas hialuronowy, a parabeny wcale nie s± jakimi¶ hiperkonserwantami, s± wrêcz jednymi z bezpieczniejszych.

Wódeczka pod koniec sk³adu prawdopodobnie odpowiada za pog³êbienie efektu konserwuj±cego. W tak ma³ej ilo¶ci nie zaszkodzi

Przez ten wosk zastanawiam siê jedynie, jaka bêdzie si³a mycia tego specyfiku.

A oprócz tego jest
Dziekuje Kascysko!
Szampon kupilam w malym sklepie z produktami pochodzenia pszczelego, mieli troche kosmetykow i miedzy innymi szampony. Wzielam szczerze mowiac z ciekawosci, myslalam natomiast, ze to dobrze jak wosk jest tak wysoko
Szampon ma gesta konsystencje, takiego zelu. Zobaczymy jak bedzie sie spisywal. Jesli dobrze, to moze skusze sie i na inne kosmetyki.
Sadze ze taki udziwniony sklad wynika z tego, ze nie produkuje tego zadna firma kosmetyczna, a raczej pewnie jakas pojedyncza osoba albo dwie.
Stary 2012-12-12, 18:16   #4029
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

nie ma bata, idê do sklepu po piwo i chipsy :P ile mo¿na siedzieæ po nocach z projektami bez jedzenia?
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:17   #4030
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
dzisiaj znajomy przyszed³ na faki z fizyki po wizycie w kebabie biedak wpad³ na pomys³, ¿e wali olejem, ale niestety psikn±³ granatow± koszulê antyperspirantem... Faceci

Olejujê rzêsy to te¿ w³osy, wiêc siê pochwalê

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:19   #4031
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziekuje Kascysko!
Szampon kupilam w malym sklepie z produktami pochodzenia pszczelego, mieli troche kosmetykow i miedzy innymi szampony. Wzielam szczerze mowiac z ciekawosci, myslalam natomiast, ze to dobrze jak wosk jest tak wysoko
Szampon ma gesta konsystencje, takiego zelu. Zobaczymy jak bedzie sie spisywal. Jesli dobrze, to moze skusze sie i na inne kosmetyki.
Sadze ze taki udziwniony sklad wynika z tego, ze nie produkuje tego zadna firma kosmetyczna, a raczej pewnie jakas pojedyncza osoba albo dwie.
Aaa, to teraz rozumiem Ten sk³ad ma z dziwnych, a lepiej mówi±c niespotykanych rzeczy tylko ten wosk. Sam sk³ad napisany jest jednak w innym ni¿ zwykle formacie i temu tak dziwnie siê go czyta

Niemniej - czekam z ciekawo¶ci± na recenzjê Tw±
Stary 2012-12-12, 18:25   #4032
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

zaczynaja mi sie rozdwajac i lamac wlosy, ech chyba jednak zrezygnuje z suszenia suszarka i musze pomyslec o zwiazywaniu wlosow...
skonczyl mi sie Seboradin, ale dzis odebralam dwa Jantary moze zaczne pic siemie? hmm
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:26   #4033
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Kasiu kascysko mam do Ciebie pytanie Na kartkówce z chemii napisa³am w pytaniu o zastosowanie mocznika, ¿e jest on sk³adnikiem kosmetyków, co oczywi¶cie nie zosta³o mi zaliczone czy da³oby siê przemówiæ w jaki¶ pedagogiczny sposób, ¿eby mi to zaliczy³a? Bo punkta mi do czwórki brakuje i jak go nie zdobêdê mam 3 na koniec

Dziêki, dziêki kobity, ale przesadzacie ju¿.
Ale zobaczycie, ¿e jeszcze ró¿/czerwieñ na w³osach bêdê mieæ

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:27   #4034
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Mia³y¶cie mo¿e ten szampon?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...jedwabiem.html

Bo tak rozmy¶lam nad czym¶ nowym, a ¿e od¿ywkê z tej serii lubiê to pomy¶la³am o tym
Stary 2012-12-12, 18:27   #4035
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
zaczynaja mi sie rozdwajac i lamac wlosy, ech chyba jednak zrezygnuje z suszenia suszarka i musze pomyslec o zwiazywaniu wlosow...
skonczyl mi sie Seboradin, ale dzis odebralam dwa Jantary moze zaczne pic siemie? hmm
Kurczê, w³a¶nie mam taki dylemat, czy podci±æ je przed studniówk±, czy wytrwam do matury? koñcówki s± silikonowane, ale jednak znajdujê rozdwojone czasem

Stary 2012-12-12, 18:30   #4036
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Kurczê, w³a¶nie mam taki dylemat, czy podci±æ je przed studniówk±, czy wytrwam do matury? koñcówki s± silikonowane, ale jednak znajdujê rozdwojone czasem
ja jak siedzê w pracy to wypatrujê rozdwojone koñcówki i tak pojedynczo obcinam kole¿anki siê ze mnie ¶miej±
Stary 2012-12-12, 18:35   #4037
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu kascysko mam do Ciebie pytanie Na kartkówce z chemii napisa³am w pytaniu o zastosowanie mocznika, ¿e jest on sk³adnikiem kosmetyków, co oczywi¶cie nie zosta³o mi zaliczone czy da³oby siê przemówiæ w jaki¶ pedagogiczny sposób, ¿eby mi to zaliczy³a? Bo punkta mi do czwórki brakuje i jak go nie zdobêdê mam 3 na koniec

Dziêki, dziêki kobity, ale przesadzacie ju¿.
Ale zobaczycie, ¿e jeszcze ró¿/czerwieñ na w³osach bêdê mieæ
Na PW masz
Stary 2012-12-12, 18:36   #4038
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Aaa, to teraz rozumiem Ten sk³ad ma z dziwnych, a lepiej mówi±c niespotykanych rzeczy tylko ten wosk. Sam sk³ad napisany jest jednak w innym ni¿ zwykle formacie i temu tak dziwnie siê go czyta

Niemniej - czekam z ciekawo¶ci± na recenzjê Tw±
Jak to napisalas, to teraz mnie kusi zeby wyprobowac juz, teraz...

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
ja jak siedzê w pracy to wypatrujê rozdwojone koñcówki i tak pojedynczo obcinam kole¿anki siê ze mnie ¶miej±
Ja swoich wlosow prawie ,ze nie ogladam, chyba ze w lustrze. Lubie miec dlugie, TZ lubi dlugie, ale nie lubie jak mi sie placza, wlaza, opadaja, itp i nosze caly czas spiete

Edytowane przez grudniowa
Czas edycji: 2012-12-12 o 18:38
grudniowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:51   #4039
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 243

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Pytanie do Warszawianek i osób, które w warszawie w kosmetyki siê zaopatruj±.
S³ysza³y¶cie o sklepie deesis (dziwna nazwa jak na sklep kosmetyczny w brzmieniu przynajmniej - dizis...), który znajduje siê na ul.Pañskiej ?
Jest to sklep tybetañski jbc.
Oni s± te¿ na Allegro. Kilka razy u nich kupowalam.
Cytat:
Napisane przez karoolaaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny brala moze ktoras z Was taka biotyne?

http://allegro.pl/biotyna-7500-mcg-5...819235487.html

Rzeczywiscie tak szybko rosna po niej wlosy?
Ja ³ykam, ale mniejsz± dawkê. 5000 . I tez nie codziennie, tylko co dwa , trzy dni ..Przez pierwsze okolo dwa tyg tylko codziennie. Nie ma sensu takiej mocnej dawki, bo i tak nadmiar jest wydalany z organizmu.
A czy w³osy rosn± szybciej od niej...nie wiem, bo jednocze¶nie wcierek i olei u¿ywam...napewno paznokcie sa mocniejsze
Cytat:
¦liczne w³osy
anastazjaaa2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 18:58   #4040
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Taki naprawdê delikatny ró¿yk jest. Ale bardzo s³abo widoczny.
Ale i tak, w³oski ³adne

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Ja kebab zawsze z baranin± bez sosu.
Mniamu¶ne

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Mia³y¶cie mo¿e ten szampon?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...jedwabiem.html

Bo tak rozmy¶lam nad czym¶ nowym, a ¿e od¿ywkê z tej serii lubiê to pomy¶la³am o tym
Ja mia³am i nic szczególnego z w³osami nie robi³...

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
¬ród³o 1
¬ród³o 2

Wydaje mi siê, ¿e te dwa artyku³y bêd± wystarczaj±cym dowodem na Twoj± korzy¶æ
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:07   #4041
nafiyqa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 813

Cytat:
ja uwielbiam te ziarenka gry¼æ
Chociaz jedna mnie rozumie

Cytat:
super! bêdê trzymaæ kciuki
Cytat:
Napisane przez trommelka Poka¿ wiadomo¶æ
Ojej.. Super! Niech ro¶nie Twój ma³y Mê¿czyzna w silê!

Jako¶ nie mogê siê przekonaæ do calych ziarenek i wcinam te £upane albo gluta, albo blendujê
Cytat:
Napisane przez justusia16 Poka¿ wiadomo¶æ
Cudownie
Cytat:
Dziwne, mi po zalaniu wrz±tkiem bez mieszania zawsze siê robi

Ro¶nie mê¿czyzna cioci
Cytat:
to takie s³odkie
Cytat:
Aaaaa uwielbiam maluszki
A takie ca³kiem ma³e przynajmniej nie pyskuj± Moja siostra dwuipó³latka wczoraj do mnie: `Ogl±dam bajkê, id¼ Paulinko, bo Ciê pogoniê!!`
Kochane jestescie wszystkie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Pi³am kiedy¶ przez miesi±c siemiê i na pocz±tku tylko zalewa³am, ale zero gluta tylko te¿ sama woda z glucianym posmakiem. Pó¼niej gotowa³am i rozkoszowa³am siê prawdziwym glutem, którego uwielbia³am. Którego¶ dnia sobie odpu¶ci³am, bo co¶ wypad³o, potem mi siê nie chcia³o i tak oto nici z picia. Muszê do tego wróciæ
Co do gluta - nie zrazam sie i bede dalej probowac zalewac.
Gotowac mi sie nie chce - czyste lenistwo

nafiyqa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:08   #4042
201612231846
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 143

Cytat:
Napisane przez xsyskax Poka¿ wiadomo¶æ
Cytat:
Do czosnkowego dodawany jest czosnek zamiast ketchupu . A wiem ,bo jak pracowa³am w sklepie z ubraniami i nie mia³am ludzi to czêsto siedzia³am u takiej dziewczyny ,który mia³a kebaby ,zapiekanki itd.
201612231846 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:15   #4043
aleeexandra
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 898

Mam w koñcu wszystko, co zamawia³am w DDD. Taki ¶wi±teczny prezent ode mnie dla mnie, a co tam...
Na w³osach sezam, zaraz zmyjê balsamem BDFM i napaækam awokado.

A, dzisiaj zaczê³am a6w, mam nadziejê, ¿e wytrwam do koñca... Trzymajcie kciuki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04048.jpg (103,5 KB, 32 za³adowañ)
aleeexandra jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:17   #4044
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ostatniego kebaba jad³am po maturze z matmy (¶wiêtowa³am). tak siê zatru³am, jak nigdy - gor±czka, omamy, spanie w toalecie na maturze ustnej z angielskiego ba³am siê , ¿e zwymiotujê na komisjê i w ten oto sposób przesta³am je¶æ kebaby ;P mam taki wstrêt, ¿e jak tylko poczujê zapach z jakiej¶ budki, to mnie bierze na wymioty
Stary 2012-12-12, 19:17   #4045
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
O matko

Dziewczynki, pochwalê siê - ja i T¿ dostali¶my od moich rodziców (ju¿ na ¶wiêta) te same telefony z T-mobile Aaaa! Nawet nie zas³u¿y³am
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:18   #4046
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Poka¿ wiadomo¶æ
Mam w koñcu wszystko, co zamawia³am w DDD. Taki ¶wi±teczny prezent ode mnie dla mnie, a co tam...

ale dobroci
ja a6w nie wytrzyma³am, dla mnie to zbyt monotonne zamiast tego wolê poæwiczyæ ró¿ne inne treningi, a efekt ten sam

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczynki, pochwalê siê - ja i T¿ dostali¶my od moich rodziców (ju¿ na ¶wiêta) te same telefony z T-mobile Aaaa! Nawet nie zas³u¿y³am
o jak fajnie ja liczê na perfumy od mamy (ju¿ od miesi±ca przy ka¿dej okazji jej mówi³am, które mi siê podobaj± )
Stary 2012-12-12, 19:23   #4047
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
o jak fajnie ja liczê na perfumy od mamy (ju¿ od miesi±ca przy ka¿dej okazji jej mówi³am, które mi siê podobaj± )
I to jak Cieszê siê chocia¿ z tego, ¿e moi rodzice akceptuj± T¿ (bo wiem, ¿e ró¿nie z tym bywa), choæ jest ode mnie starszy a¿ o 4 lata...
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:26   #4048
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Poka¿ wiadomo¶æ

Recenzuj !
Kurde, a6w to ¶wietna rzecz ja nigdy nie robi³am do koñca, bo mi siê za mocne miê¶nie brzucha robi³y, ale to moje ulubione æwiczenia(od równego tygodnia zbieram siê do Ewki )

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
O matko

Jeee jakie to s³odkie ciekawe co mi te¶ciowa kupi termoforek bym chcia³a

Stary 2012-12-12, 19:34   #4049
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Hej! Nie mia³am neta od wczoraj i teraz tyyyyyle stron do nadrabiania :O

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:41   #4050
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
Recenzuj !
Kurde, a6w to ¶wietna rzecz ja nigdy nie robi³am do koñca, bo mi siê za mocne miê¶nie brzucha robi³y, ale to moje ulubione æwiczenia(od równego tygodnia zbieram siê do Ewki )
[/COLOR]
Ja od dwóch.
Przez jeden siê zbiera³am.
W drugim zachorowa³am.
Od jutra nie ma wymówek
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.