|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie nie ma. a facet mi odpisał że ma to od importera z niemiec - a chyba nie trzeba pytać skąd importuje....oczywiście że z chin....pytanie tylko czy jest to "tani" produkt który nie przechodzi żadnych kontroli......czy może jednak coś w miarę dobrego.
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/misiowa-kurtka-kur...857297825.html jaki kolor najfajniejszy
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbyś znała firmę to cosik bym poszukała, a tak niewiele mogę pomóc....
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Kasik_12 Czas edycji: 2012-12-12 o 15:07 |
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie gdyby mi się podobał to bym właśnie fp wybrała
|
|
#1270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pola ma w kupce od wczoraj śluz podbarwiony krwią, niedużo ale jednak, czy to może być po szczepieniu? nie podawałam nic oprócz mleka , które daje od dawna ![]() dziewczyny z Krakowa jest jakaś poradnia kardiologiczna w Krakowie , oprócz tej na Prokocimiu??? |
||
|
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poradnia kardiologiczna jest jeszcze przy szpitalu dziecięcym na strzeleckiej 2a http://www.dzieciecyszpital.pl/szpit...alnoci/92.html
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2012-12-12 o 15:35 |
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłąm taką stronę http://www.pro-test.pl/index/0,0/Str...html#&panel1-1
póki co tego jeździka tam nie znalazłam.
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilko jak mroziłas jabłka do gotowałas je wczesniej i blednowałas? to samo jesli chodzi o dynię?
jestem jakaś zmęczona wkurza mnie że Bacie to raz w tygodniu raz na dwa zobacza jasia, w tym moja mam sie pofatyguje, a dot esciowej trzeba jechac, kurna laze z wózkiem, to same babcie chodza, albo babcia+matka, a ja wciaz sama zaperdalam w domu i poza, nikt nie pomoze choc na godzine
|
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a: część rzeczy wyrzucę b: nic nie będę chciała kupić z obawy c: zamknę dom na 4 spusty
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny....
ostatnio się nie odzywałam bo znowu mnie dopadła kolka nerkowa i rozłożyła już jest ok, ale nie dam was rady nadrobić rzucę okiem co tam pisałyście i mam nadzieję, że już mi da spokój to dziadostwo
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Houserka jeju co za wysoka temperatura mam nadzieje ze Polusi juz lepiej. Z tym sluzem to bym sie skonsultowala, pewnie to nic groznego. No i wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiecy!Nadalka co za przezycie oby ostatni raz! Bebe ja labuje mojej przebic uszy, moze nawet wkrotce. Zobaczymy. Ja mialam przebijane w wieku ok 4-5 lat i mam dobre wspomnienia. Wanilka gratuluje drugiego zabka!! |
|
|
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny.
Głowa mi pęka Fatalnie się czuje .Próbowałam nadrobić,ale nie mogę się skupić. Ktoś pytał-chyba Linka? o jedzenie przy ząbkowaniu. Patryk jest butelkowy i zauważyłam zmniejszenie apetytu. Ale sukcesem jest to,że zaczął pić herbatkę . Wcześniej nie pił nic prócz mleka. Byłam dzisiaj w Wójciku i kupiłam Patrykowi spodnie przecenione z 94 zł na 45 ,bluze z 55 na 20 ,koszulke z 40 na 19,90 i rajstopki . Rajstopki są z miłej w dotyku bawełny.
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Chmielinko - odpoczywaj. Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas już 2 dzień cyrki przy jedzeniu
albo skok albo dziąsełka.Płacze, biorę do odbicia, na chwilę spokojniej, biorę znów do butli -znów ryk....z buzi wszystko się wylewa, płacze....rynce opadają.....
|
#1284 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Przejrzałam mniej więcej, ale nie mam za bardzo czasu dokładnie odpisywać. Zapomniałam wczoraj napisać, że byłam na wizycie u gina w końcu. Wszystko ok, powiedział, że lada dzień mam się spodziewać miesiączki i dziś rano dostałam ![]() Linka ja karmię piersią i jeśli pamiętam o smarowaniu dziąseł żelem Adasiowi ze 4 razy dziennie, to jest ok. Ale jak zapomnę, ledwo zacznie ssać i jest ryk. A apetyt ma, bo za chwilę znów próbuje złapać, pociągnie raz, urazi się i znów ryk. Jak posmaruje, odczekam parę minut i dam znów, je bez problemu. Więc czy butelka, czy cyc, to widać, że to i tak boli. A mały ma spuchnięte dziąsełka dolne bardzo i dwie góreczki. I wygląda to tak, jakby dwie jedynki szły na raz, tylko jedna jest bliżej niż druga..... |
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() a my jedziemy zaraz do ikei mam nadzieję że coś tam fajnego znajdę ![]() coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() udanych łowów! P. temperatura spadła do jej normalnej czyli 37,4,ale śluz z krwią pozostał. Mała była dziś bardzo marudna, zasypiała tylko na rękach. Zrobiłam zdjęcie kupki. Tylko jutro są dzieci zdrowe, dopiero w piątek chore, zadzwonię rano i się spytam czy mogę z małą przyjść jednak
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jak Wy dziewczyny macie czas na wizaż... kiedys sama siedziałam, a teraz Sara ma taki tryb dzienny jak ja i nie mam czasu, bo dziecko niezbyt samo soba umie sie zajac dluzej niz chilke, za to u mamy na reku jest fajnie, nazwet zabawek nie trzeba... dzisiaj razem tarkowałysmy ziemniaczki na babkę ziemniaczaną, nie ściemniam... tarkę mi trzymała
i kwiatki podlewałyśmy.. no i tak dni nam mijają![]() Muszę zacząć się rozglądać za prezentami dla niej.... ale jakieś to bez sensu mi się wydaje bo ona bardziej się na razie cieszy z kartonu po zabawce niż z samej zabawki chyba kupie coś "na wyrost" i poczekamy...W ogóle wczoraj złozyłam łózeczko Sary bo w ogole w nim nie spała i śpi w swoim pokoju na normalnej wersalce z mamusią, tatuś na razie musi zdzierżyć samotny sen.. tak naprawde mamy w sypialni komputer i tatus jak ma wolne to potrafi sie relaksowac przed kompem do 3 w nocy, wiec uciekłyśmy zemy miec ciesze i spokoj ![]() U nas na razie zebow brak... a widze ze tu jakies wysypy są ![]() noo gratuluje wszystkich zabeczkow no i wspolczuje Natalia tego podduszenia, bym chyba na zawał zeszła... słabo mi jak sobie to wyobrazam...
|
|
|
|
#1290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dziękujemy cioteczkom za uczczenie 5 miesięcy Leonka Pojechaliśmy dziś na szczepienie i wróciliśmy z niczym, bo nie było lekarza Jutro drugie podejście. Leoś dziś prawie wcale nie jadł z butli. Nie chciał No to go przystawiałam do piersi. Poza tym jest mega marudny i masakrycznie się ślini. Matko, niech mu już wyjdą te zęby Cytat:
My mamy Bobodent, ale rzadko mu smaruję, bo ma okropny smak.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wow! ![]() nie można odmówić
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

wkurza mnie że Bacie to raz w tygodniu raz na dwa zobacza jasia, w tym moja mam sie pofatyguje, a dot esciowej trzeba jechac, kurna laze z wózkiem, to same babcie chodza, albo babcia+matka, a ja wciaz sama zaperdalam w domu i poza, nikt nie pomoze choc na godzine
już jest ok, ale nie dam was rady nadrobić
rzucę okiem co tam pisałyście i mam nadzieję, że już mi da spokój to dziadostwo

dla Poli, i wczorajsze dla Leosia.

i kwiatki podlewałyśmy.. no i tak dni nam mijają
No to go przystawiałam do piersi. Poza tym jest mega marudny i masakrycznie się ślini. Matko, niech mu już wyjdą te zęby
A jak to jest z apetytem przy ząbkowaniu? Czy jest różnica w sposobie karmienia: piersią, butelką? Bo przecież przy piersi największą rolę odgrywa język, a usta i dziąsła żadnej. A przy butelce to język nie odgrywa zadnej roli. Więc jak to jest? czy dzieci piersiowe przy ząbkowaniu gorzej jedzą?