|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Viollet - gratulacje! ale w sumie wiedziałam, że tak będzie
![]() poza tym rzeczywiście fajnie jest planować wesele, zwłaszcza z perspektywy czasu ![]() Justynaa - mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku, tak jak sobie zaplanowaliście co do fryzjera to byłam u niej pierwszy raz, ale jestem zadowolona. Kasioonya - we Wrocku mogę polecić pana Tomka (facet z tatuażami byłam u niego raz... fakt, tani to on na pewno nie jest, ale powiem ci, że ściął mnie świetnie, a jaki kolor mi śliczny zrobił. Pierwszy raz widziałam, żeby komuś tak nożyczki chodziły w rękach. ścinał mi włosy nawet jakoś ze środka, ale wyglądało jakbym miała 4 razy więcej włosów. Fryzurę miałam mniej więcej upatrzoną i powiem, że spisał się na medal. Moja teściowa też długo do niego chodziła, tylko nie wiem jak on się teraz ceni. Ja byłam ze 2-3 lata temu i za balejaż, ścinanie i modelowanie zapłaciłam 250zł, ale jakbyś chciała to mogę dowiedzieć się o jego numer. |
|
|
|
#4592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
teraz jest taka pora, że o 16 jest już ciemno...aż się w pracy nie chce siedzieć..i wracać po ciemku.....ja do końca grudnia mogę pracować od 6 do 14 ale od stycznia znowu od 8 do 16 no ale może w koncu się wyśpię![]() a mieszkacie już w tym mieszkanku?? czy dopiero macie się wprowadzić?
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!
![]() Kasioonya, tak, rajd po salonach zaplanowany mniej więcej na połowę stycznia Wezmę urlop specjalnie na tę okazję bo nie chcę iść w weekend. Mam nową faworytkę: KLIK |
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
monika - kasioonya bardzo dobrze ujęła tą sytuację. Twój tata i reszta rodziny powinna też pomyśleć o Tobie, a nie oglądać się tylko na Ciebie. Rozumiem, że chcesz pomóc, ale Ty też potrzebujesz chwili dla siebie i pomocy , tak samo straciłaś bliską osobę.
Malgos - Ten Twój fryzjer z Wrocławia to fachowiec w swojej dziedzinie. Każdy porządny fryzjer powinien cieniować włosy w środku. Wtedy się świetnie układają i fryzura nabiera lekkości i sama z siebie się układa bez dodatkowych zabiegów. Ja za malowanie włosów jednym kolorem bez modelowania płacę 180-190 zł zależy ile farby zużyje. Niestety (dla mojego portfela) mi włosy rosną szybko i co miesiąc muszę je malować. Viollet87 - Gratuluję Pani MGR . Zazdroszczę Ci przygotowań do ślubu i tego, że ten dzień masz jeszcze przed sobą. A suknia śliczna Tak się dziś wkur..... na Naszego fotografa, że jutro zadzwonię do Niego i mu nawsadzam jak jeszcze nikomu. Moja cierpliwość już wygasła. Nie dość, że oddaje Nam zdjęcia na raty to jeszcze nie oddał wszystkich i dziś prawie po pół roku oddał Nam zdjęcia z wesela, ale bez oczepin. No myślałam, że padnę przy komputerze. Ale jutro nawsadzam mu ku.....w przez telefon to popamięta mnie do końca życia! Najlepsze jest to, że to Nasz znajomy. Ale najlepsze jest to, że za plener policzył sobie dodatkowe pieniądze. O nie!!! miarka się przebrała! Jutro mu wyprawie takie święta że ho ho! Na poprawienie humoru TŻ zabrał mnie na zakupy i kupił mi buty Eś! Wygadałam się, a teraz idę spać. Dobranoc |
|
|
|
#4596 |
|
Zadomowienie
|
viollet gratulajszon
![]() malgos no cena niezla no ale jak taki specjalista to moze warto oddac się w jego rece ja tez wlasnie przechodze kryzys wygladu, chetnie bym cos zmienila ale nie mam pomyslu zadnego na swoje wlosy..justiii no powiem Ci tak to jest jak ze z rodzina najlepiej wyglada się na zdjeciach, no i widocznie kolega uznal ze jak jestescie znajomymi to moze troche odpuscic prace przy Waszych zdjeciach, a ile w sumie mu placiliscie?
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justiii, współczuję akcji z fotografem niefajnie Was potraktował...
|
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciekawe jak będzie na tobie leżeć![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie butki kupiłaś? pochwalisz się??
mój suwaczek [img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img] Edytowane przez monika860902 Czas edycji: 2012-12-12 o 15:49 |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Po pół roku nie masz jeszcze wszystkich zdjęć?
Ja się wkurzałam na Naszego foto, bo oddał zdjęcia po prawie dwóch miesiącach, a kamerzysta film po ponad 3, a jakbym miała czekać pół roku, to już dawno bym temu gościowi bonanzę zrobiła! I też zrobiłabym mu odpowiednią 'reklamę'...
|
|
|
|
#4601 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hej ho
chyba muszę zmienić pracę - mimo że w pracy jestem tylko 4 godziny dziennie, to mnóstwo rzeczy muszę robić w domu, nie wyłączając weekendów i urlopów... no i dziś wróciłam po dwóch dniach urlopu, a w pracy siwy dym i naprawianie tego, czego nie dopilnowała moja pracowa partnerka Cytat:
fiu, fiu - miał Mikołaj gest Cytat:
tylko że ja do Wrocka mam ponad 70km, więc nie wiem czy udałoby mi się wybrać tam do fryzjera jak się nadarzy okazja, to na pewno poproszę Cię o namiar na pana Tomka no i nie ukrywam, że chętnie poszłabym do fryzjera-mężczyzny Cytat:
trzymaj się Monia!Cytat:
ta suknia jest z tafty, prawda? ten materiał kojarzy się z ciężkością, a ta suknia sprawia wrażenie takiej lekkiej, zwiewnej... naprawdę bardzo mi się podoba! zwróciłam uwagę jeszcze na tą http://www.glamourousgowns.co.uk/ima...age/6749b2.jpg no ale chyba nic w tym dziwnego, biorąc pod uwagę mój wybór Cytat:
tym bardziej, że fotograf to znajomy... ale tak to chyba jest, że najgorzej załatwiać coś "po znajomości"... mam nadzieję, że dałaś upust swoim emocjom i nie będziesz się już denerwować! a mąż kochany - wie jak poprawić humor żonce pochwal się butkami!
|
|
#4602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooooo bardzo ładna- prosta, klasyczna i elegancka nie wiem tylko czy nie jest zbyt obszerna na dole ale to może kwestia zdjęcia- trzeba na żywo zobczyć---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
jakiś niepoważny ten fotograf. Tak to czasem jest jak się interesy ze znajomymi robi, no ale jakby człowiek wiedział to by nie brał. Jak to policzył dodatkowo za plener? Spisywaliście jakąś umowę może?Pokazuj buty!!
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-12-12 o 19:08 |
||
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedział Nam, że padł mu komputer i odzyskuje zdjęcia, ale nie wiadomo czy uda mu się odzyskać resztę, na obecną chwilę mamy zdjęcia z wesela do 23. Nawet oczepin nie mamy Znajomy czy nie znajomy po prostu poleciał sobie z nami w kulki, ale jak nie odda reszty zdjęć niech zwraca pieniądze. Bo jak się okazało policzył sobie za każde zrobione zdjęcia 2 zł więc powinniśmy dostać 900 zdjęć i taka była rozmowa na samym początku, a my dostaliśmy 489 zdjęć. Najgorsze jest to, że moi rodzice zajmują się fotografią, Ja sama robię plenery młodym i nigdy nikomu nie odwaliliśmy takiego numeru, a sami nie mamy pamiątki Z pleneru jesteśmy bardzo zadowoleni, zresztą ze zdjęć ślubnych też, ale wesele Jest tylko jedno rozwiązanie - musimy powtórzyć wesele jeden plus tej całej sytuacji ![]() Jak tylko dorwę się do aparatu to zrobię zdjęcia butów i się pochwalę
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1800 zł to wcale nie mało, coś ten fotograf ściemia.... komp mu padł? to nie ma backupu żadnego? nie ma kopii na kartach, serwerach itp- nie wierzę.... przyciśnijcie go i nie odpuszczajcie ![]() a mój mąż kupił wczoraj ramkę i wywołał dodatkowo jeszcze jedno nasze zdjęcie z pleneru stoi teraz na komodzie ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- byłam dziś w H&M i Orsay o chciałam sobie jakieś spodnie kupić- takie z cieplejszego materiału bo w sobotę na chrzciny jedziemy i zmarznę a poza tym przydadzą się No normalnie nc w tych sklepach nie ma- same szmaty i kupa ludzi... znalazłam dosłownie trzy pary i wszystkie paskudne- dramat. W końcu kupiłam sobie stanik w H&M i kolczyki a na chrzciny chyba w kiecce pojadę ![]() Widziałam spodnie- jeansy- w rozmiarze 24/32 ![]() ludzie kto ma taki rozmiar???? nie wiem czy by mi na udo wlazły a co dopiero w pas. Nie wiedziałam, że tam taki asortyment jak w Smyku... Poczułam się tłusta ;(
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia - Mężuś sentymentalny i romantyczny
![]() Niestety teraz w sklepach są ubrania w takich rozmiarach Ja od kilku dni poszukuję spódnicy z eko-skóry i nigdzie nie ma , a przez allegro jakoś nie chce zamawiać.
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraź sobie,że widziałam w HM taką spódnicę- czarna ołówkowa
|
|
|
#4607 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie ją zmierz, tylko cena może być nieciekawa bo to M. LeeCytat:
Cytat:
ogólnie nie widać, bo mam dość cienkie. Mi też szybko rosną, ale starałam się chodzić nie częściej niż co 3 miesiące, ale pani fryzjerka pochwaliła moje włosy, że pomimo blondu mam bardzo zdrowe - przyznaję odstawiłam prostownicę kilka miesięcy temu i olejuję czasami... Justii - skąd ja to znam... też nie mam zdjęć z oczepin i jeszcze grupowych do tego... ale co zrobić. Mojemu zawirusowało kartę, ale zachował się profesjonalnie i oddał kasę, choć dał mi do wyboru kilka opcji (w tym kilka różnych sesji). Cytat:
Cytat:
![]() U mnie w Forever też takie są i jaki wybór
|
|||||
|
|
|
#4608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
ciekawe jak wygląda na żywo... Myślisz, że gdziekolwiek pozwolą mi robić zdjęcia? nie wydaje mi się... Oczywiście zlecę mamie potajemne działania fotograficzne ale nie wiem co z tego wyjdzie. Nie dziwi mnie wcale, że zwróciłaś uwagę na tę sukienkę ![]() Cytat:
tzn. wiem, że mają Mori Lee w Evicie i w Madonnie na Floriańskiej, pytanie czy mają ten model. Pierwsze przymiarki mniej więcej za miesiąc ![]() Cytat:
współczuję... szewc bez butów chodzi ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ile wcześniej zaklepywałyście terminy u florystki i w cukierni?
|
||||
|
|
|
#4609 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
Wszystkim którzy trzymali kciuki za podpisnaie umowy aktu notarialnego dziękuję wszystko poszło gładko. Teraz tylko klucze musimy dostać i zabieramy się za remont. Cytat:
Co do pani Basi jadę pierwszy raz ale podobno ma kobieta pojęcie. Zobaczymy wizyta dzis o 17! Nie mam nic w planach idę na żywioł, alebo wróce zmieniona albo podetnę końcówki :P ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
wcześniej np do lekarza wkładałam buty adidasy bądź jazzówki takie do kostki. Inne nie weszły zbyt miałam kostkę spuchniętą. Tak mi się też nie chce siedzieć w pracy jak jest tak ciemno. Ale szefowa ostatnioi pare razy mi powiedziała że jak nie mamy nic w planach to mogę wyjść wcześniej ![]() W mieszkaniu trzeba zrobić generalny remont. A potem planujemy go wynająć i troszkę na nim zarobić. Bo obecnie mamy gdzie mieszkać. Zobaczymy co przyniesie przyszłość ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Można wiedzieć ile takie cudo kosztuje ?? ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
A potem te 300 dostaniemy na płycie jako zdjęcia i drugą płytę z takim fotoreportażem z podkładem muzycznym 3 piosenek ale kiedy to będzie ??? Kto wie... ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Tłusta to ty nie jesteś na pewno kwestia dziewczyn które się nagminnie odchudzają a dodatkowo teraz dzieci ubiera się jak dorosłych więc i rozmairy dzieciece ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Musze się pochwalić... Dostałam wczoraj worek prezentów. Był spóźniony mikołaj i moje urodzinki. Płyta To co dobre Piasecznego, książkę Gra o tron - czytała może któraś z dziewczyn, faktycznie taka dobra >????? No i bluzę sportową Fred Perry. Ech mój mąż czasem potrafi mnie zaskoczyć. W sumie w listopadzie zrobiłam mu już listę prezentów ) dostaje to co chcę ![]() Natomiast mój mąż jakoś do romantyków nie należy, odkąd go znam to wydaje mi się że nie wpadłby na pomysł by zakupić ramkę i wstawić zdjęcie z wesela - zazdroszczę :
|
|
#4610 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie czytałam, nie oglądałam (ubolewam nad tym), ale znam osoby, które czytały i są zachwycone
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za mieszkanie! Co do sukni - prawdę mówiąc nie wiem ile Ale budżet mam dość spory - mam polecenie od rodziców, żeby brać wymarzoną suknię bez względu na cenę (oni fundują). Oczywiście mam własną granicę psychologiczną, chciałabym się zamknąć maks. w 4000 zł i trzymam się myśli, że ta mieści się w tych granicach ![]() 9 miesięcy przed u mnie właśnie minęło, czyli chyba czas się za tym rozejrzeć... zajmę się tym po świętach. Dzięki |
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja florystkę w styczniu czyli pół roku wcześniej, cukierni nie zamawialam bo miałam tort i ciasta w cenie sali ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
super o to teraz czekamy na parapetówę ![]() ![]() ![]() ale fajne prezent dostałaś od spóźnionego mikołaja
|
|
|
#4613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u florysty kwiaty chyba z miesiąc wcześniej (albo nawet mniej)... a to że będę miała udekorowany kościół dowiedziałam się na 3 dni przed weselem (bo mi zupełnie nie zależało - jest prosty i ładny sam w sobie) panią od ciast koło 6 miesięcy wcześniej - bo jest dość oblegana- a nam zależało na tym, żeby były to wypieki domowe tort - albo 3 miesiące wcześniej, albo mniej Cytat:
fajnie, że już je macie!pochwal się co wymyśliłyście z panią Basią ![]() prezenty świetne, a książka Gra o Tron jest rewelacyjna - jedna z lepszych jakie czytałam (a można by zrobić niezłą bibliotekę z tych moich przeczytanych przeze mnie książek hahha), dostałaś wszystkie części?? |
||
|
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na pewno pomierzę inne w podobnym fasonie i tańsze No chyba, że się okaże, że moje typy są totalnie nietrafione i wyląduję np. w koronkach lub falbanach Czyli nie muszę się spieszyć Cukiernię załatwimy pewnie koło lutego (mamy jedną upatrzoną), a do florystki z tego co wiem mam się udać koło kwietnia (mama robiła wywiad ). Gry o Tron JESZCZE nie czytałam, ale czaję się tylko najpierw chcę połknąć wszystkie książki, które czekają w kolejce. Mam spore zaległości, przez ostatnich kilka miesięcy czytałam głównie książki do pracy mgr teraz zabieram się za "Cyrk nocy"
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Jak tam przygotowania do świąt ?? Ja jakoś jeszcze nie czuję tej atmosfery Chyba w niedzielę ubierzemy naszą mini choinkę ![]() Postanowiliśmy z mężem ,że po nowym roku zaczniemy starać się o dziecko Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-12-14 o 08:10 |
|
|
|
#4616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani Basia nawet niezle mnie ścieła. Podcieła delikatnie końcówki, stwierdziła że poszalałam i mocno zniszczyłam włosy muszę zabrać się za ich mocną pielegnację no i ścieniowała je na całej długości. Tyle że nie skracała mi ich zbytnio. W sumie to jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona, muszę sprawdzić jak się będą układały po umyciu. o książce gra o tron słyszałam dużo dobrego dlatego ją dostałam. Ale jak na razie jeden tom wszystkie na allegro kosztują około 250 zł. Trochę drogo, a musimy oszczędzać na remont ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
CO do atmosfery świątecznej też jej jakoś nie czuje ale to chyba ze zwględu na zakup mieszkania i inne sprawy jakie nam teraz zajmują głowę.
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Niki - a widzisz
musisz wierzyć bardziej w magiczne kciuki wizażu Justyna - to może lepiej nie zaczynaj czytać bo jak skończysz pierwszy tom to będziesz leciała do księgarni po następny pokaż się w nowej fryzurce mi pani fryzjerka powiedziała, że dawno nie spotkała nikogo, kto ma tyle rozjaśniane włosy i ma tak zdrowe włosy... aż się ucieszyłam... ale nie prostuję już kilka miesięcy, a do tego olejuję raz na jakiś czas---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- ja już mam choinkę a nawet całą szopkę - którą ułożył mój mąż, zrobię wam potem zdjęcie
|
|
|
|
#4618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za egzamin- ważne że do przodu ![]() atmosfery świąt nie ma- teraz to czysta komercja: wszyscy pędzą po sklepach, wyrywają sobie towary, przepychają się- masakra ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja choinka, wraz ze wspomnianą szopką
![]() w rzeczywistości jest ładniejsza, bardziej kolorowa i mieniąca - nie umiem tego ująć na zdjęciu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

byłam u niego raz... fakt, tani to on na pewno nie jest, ale powiem ci, że ściął mnie świetnie, a jaki kolor mi śliczny zrobił. Pierwszy raz widziałam, żeby komuś tak nożyczki chodziły w rękach. ścinał mi włosy nawet jakoś ze środka, ale wyglądało jakbym miała 4 razy więcej włosów. Fryzurę miałam mniej więcej upatrzoną i powiem, że spisał się na medal. Moja teściowa też długo do niego chodziła, tylko nie wiem jak on się teraz ceni. Ja byłam ze 2-3 lata temu i za balejaż, ścinanie i modelowanie zapłaciłam 250zł, ale jakbyś chciała to mogę dowiedzieć się o jego numer. 

a no i lepiej mi się chodzi
no ale może w koncu się wyśpię
klik!
Ślub 25.08.2012
niefajnie Was potraktował...

Ja się wkurzałam na Naszego foto, bo oddał zdjęcia po prawie dwóch miesiącach, a kamerzysta film po ponad 3, a jakbym miała czekać pół roku, to już dawno bym temu gościowi bonanzę zrobiła! I też zrobiłabym mu odpowiednią 'reklamę'...

jakiś niepoważny ten fotograf. Tak to czasem jest jak się interesy ze znajomymi robi, no ale jakby człowiek wiedział to by nie brał. Jak to policzył dodatkowo za plener? Spisywaliście jakąś umowę może?
komp mu padł? to nie ma backupu żadnego? nie ma kopii na kartach, serwerach itp- nie wierzę.... przyciśnijcie go i nie odpuszczajcie 
ciekawe jak wygląda na żywo... Myślisz, że gdziekolwiek pozwolą mi robić zdjęcia? 
za mieszkanie!