Poużalajmy Się Nad Sobą.... - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-27, 20:14   #4411
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Niech mnie ktoś przytuli
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 20:26   #4412
Sweet_21
Zakorzenienie

lexie
a Mi smutno bo mam zapchany nos, jestem chora i zaczyna boleć mnie głowa

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 20:46   #4413
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pyrcia911 Pokaż wiadomość
Ja też napisałam list Ale go nie wysłałam. Jednego wieczoru dopadła mnie taka wena, że jak usiadłam to pisałam i pisałam... i wyszło mi 3,5 strony Ale to tak o wszystkim, o tym co czuje itd.
A teraz dupa, żałuje, że nie zrobiłam nic. Jak cholera. Głupia jestem.
A właśnie my obydwoje milczymy... On wie, co ja czuje..
no ja mu dalam ten list i zamknęłam drzwi. a on taki zdezorientowany. kilka dni pozniej przychodził ale nie otwierałam albo kazałam mówić rodzicom że mnie nie ma :conf used: ale ja bylam nienormalna, co ten chłopak przeżył. nie wiem jak bym postąpiła teraz, ale wiem że na pewno nie tak... ehhh dziwie się ze on chciał się dalej ze mna przyjaźnić.
Stary 2007-02-27, 20:50   #4414
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mam okropne włosy Jak ich natychmiast nie obetnę i nie zafarbuję, to przestanę wychodzić z domu bo mi wstyd
TŻ chory. Ciągle chory. Chory. A ja tęsknię.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 20:52   #4415
wiki124
Rozeznanie

Cytat:
Ja też napisałam list Ale go nie wysłałam. Jednego wieczoru dopadła mnie taka wena, że jak usiadłam to pisałam i pisałam... i wyszło mi 3,5 strony Ale to tak o wszystkim, o tym co czuje itd.
A teraz dupa, żałuje, że nie zrobiłam nic. Jak cholera. Głupia jestem.
A właśnie my obydwoje milczymy... On wie, co ja czuje..
Pyrcia , skoro on wie co czujesz..to spróbuj zrobić ten krok...może i bedzie tym pierwszym ale i moze nie ostatnim.. Warto moze zaryzykować, jesli zalezy Ci na nim... a szczególnie , ze on rozmawial z twoimi kolezankami ii ...jak dobrze zrozumialam ze tez mu zalezy? Sprobuj, moze ja tez sprobuje sie odezwac..najwyżej sie osmiesze...

http://twoflyingflowers.blogspot.com/ - Blog
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform - ratujmy pieski!
wiki124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 21:00   #4416
wiki124
Rozeznanie

A jak juz żalić sie to też napisze.. Nic mi sie nie chce...wiele sobie obiecuje....zrobie to i tamto , a kiedy przychodzi co do czego nie mam juz ochoty... Poza tym nudzi mnie bardzo moje codzienne życie , chciałabym coś pozmieniać, ale nie mam pomysłu od czego zacząć i czy...zdobede sie na odwage... Poza tym chyba jednak moje serce skamieniało juz do reszty...zawsze jakos malo okazywałam uczuc...choc chcialabym , ale nie moge dlaczego tak jest??? wkurza mnie to...no i jestem niepoprawna marzycielką, ale nie potrafie moich marzeń przenieśc do codziennego życia... tak sobie marze o np miłości itd. ale chyba nie jestem do tego stworzona , by kochać... na dzis to tyle

Stary 2007-02-27, 21:28   #4417
pyrcia911
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki124 Pokaż wiadomość
Pyrcia , skoro on wie co czujesz..to spróbuj zrobić ten krok...może i bedzie tym pierwszym ale i moze nie ostatnim.. Warto moze zaryzykować, jesli zalezy Ci na nim... a szczególnie , ze on rozmawial z twoimi kolezankami ii ...jak dobrze zrozumialam ze tez mu zalezy? Sprobuj, moze ja tez sprobuje sie odezwac..najwyżej sie osmiesze...
Tylko, że niedawno znowu gadał z koleżanką i mu się odwidziało. Mówił, że też mu zależało, ale teraz to 'nie ma sensu'. No dzięki, tak w tydzień? Troche mi się wierzyć nie chce
I nigdy sobie nie wybacze, że wcześniej nic nie zrobiłam, więc póki masz szanse to działaj.

dorkaaa
Ja też bym kilka dni wcześniej coś innego zrobiła, ale już za późno Ale czy uczucie wygasa ot tak sobie, po tygodniu?!
Tzn. utrzymujesz kontakt z tym chłopakiem?
pyrcia911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 21:43   #4418
dorkaaa
Wtajemniczenie

nooo wtedy przestaliśmy się wogóle spotykać, przez cały rok, potem przyjechał na wakacje, ale tylko zamieniliśmy kilka słów, potem wysłał mi karte z wakacji, i okazalo sie ze jestesmy razem w klasie !!

no i znowu sie rozkręciło. na poczatku było dziwnie, a teraz uważam że jesteśmy prawdziwymi przyjaciólmi, czasem mam wrażenie ze on chce "czegoś więcej" ale ja wole zostać na przyjaźni. tylko nie chę go znowu zranić. boję się. ehhh
Stary 2007-02-27, 21:48   #4419
pyrcia911
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorkaaa Pokaż wiadomość
nooo wtedy przestaliśmy się wogóle spotykać, przez cały rok, potem przyjechał na wakacje, ale tylko zamieniliśmy kilka słów, potem wysłał mi karte z wakacji, i okazalo sie ze jestesmy razem w klasie !!

no i znowu sie rozkręciło. na poczatku było dziwnie, a teraz uważam że jesteśmy prawdziwymi przyjaciólmi, czasem mam wrażenie ze on chce "czegoś więcej" ale ja wole zostać na przyjaźni. tylko nie chę go znowu zranić. boję się. ehhh
Troszke dziwnie wyszło...
U nas też się zaczęło od takiego zwyczajnego kumplowania, ciągle więcej czasu spędzaliśmy razem, tu jakiś koncert, tu coś tam i tak jakoś dalej poszło samo... A największy problem jest właśnie w tym, że on też jest z mojej klasy Więc Cie rozumiem..
Stary 2007-02-27, 21:54   #4420
dorkaaa
Wtajemniczenie

no właśnie, to jest dziwne. ale pamietam jak on sie cieszył że będziemy razem w klasie !

ehhh, dziwnyyyyy jest ten świat

i jeszcze wogóle (przepraszam ze tak nawijam ale musze to komuś powiedzieć) w mojej klasie podoba mi sie jeden chlopak. no i zdawalo mi sie ze on tez cos do mnie "ma".. specjalnie pozyczal zeszyty by mi je wieczorami przynosic, gadalismy, oglądalismy gwiazdy itd... :PP no i moj przyjaciel kilka miesiec temu uparł sie ze mamy sie przytulac codziennie i jak przychodzę do szkoły to on stojąc wśród kolegów, zaczyna mnie tulić. potem mam oczy wszystkich na sobie. i jak ja mam sobie kogos znalezc, jak kazdy wychodzi z zalozenia ze jestem zajęta. nie widze nic złego w przytulaniu sie po przyjacielsku, nawet ostatnio dawaniu buziaka w policzek, ale nie przy wszystkich, bo dla mnie to jest takie "intymne". a on nie widzi w tym nic złego... ehhh
Stary 2007-02-27, 21:56   #4421
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Sweet_21 Pokaż wiadomość
lexie
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-27, 22:03   #4422
syntagma
Zakorzenienie

To ja sie uzale nad soba..temat idealny dla mnie w tej chwili. No wiec: JESTEM NIENORMALNA! mam juz dosyc codziennie cos sp**** to jest moja specjalnosc. Wszystko gubie, zapomniam o wszystkim co wazne, potrafie pomylic godzine na ktora mam zajecia i pojechac na zla, w zly autobus wsiade, jestem tak roztrzepana ze nic nie umiem zrobic jak trzeba. Staram sie jakos opanowac z tym wszystkim, robie listy rzeczy waznych do zrobienia..ale oczywiscie jak nie zgubie to zapomne. Ja juz nie wytrzymuje ze soba, czemu mi sie takie sytuacje przytrafiaja wciaz? Ja juz nie mam sily na siebie samą, najchetniej bym sie schowala pod koldre i tam siedziala do konca zycia zeby znowu czegos nie zepsuc.

Edytowane przez syntagma
Czas edycji: 2007-02-28 o 11:01
syntagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 22:07   #4423
pyrcia911
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorkaaa Pokaż wiadomość
no właśnie, to jest dziwne. ale pamietam jak on sie cieszył że będziemy razem w klasie !

ehhh, dziwnyyyyy jest ten świat

i jeszcze wogóle (przepraszam ze tak nawijam ale musze to komuś powiedzieć) w mojej klasie podoba mi sie jeden chlopak. no i zdawalo mi sie ze on tez cos do mnie "ma".. specjalnie pozyczal zeszyty by mi je wieczorami przynosic, gadalismy, oglądalismy gwiazdy itd... :PP no i moj przyjaciel kilka miesiec temu uparł sie ze mamy sie przytulac codziennie i jak przychodzę do szkoły to on stojąc wśród kolegów, zaczyna mnie tulić. potem mam oczy wszystkich na sobie. i jak ja mam sobie kogos znalezc, jak kazdy wychodzi z zalozenia ze jestem zajęta. nie widze nic złego w przytulaniu sie po przyjacielsku, nawet ostatnio dawaniu buziaka w policzek, ale nie przy wszystkich, bo dla mnie to jest takie "intymne". a on nie widzi w tym nic złego... ehhh
Ja też tak mam Bo jak się nie wygadam komuś to mnie to gryzie i gryzie i nikt nie wie o co mi chodzi. Taaa, tamten też przychodził do mnie po zeszyty [nie wspomne już, że do kumpla ma 3 min. drogi, a do mnie około 25 minut ], przytulał, ogrzewał łapki i inne takie. Ehh, jak mi szkoda, że wyszło jak wyszło.
Stary 2007-02-28, 20:15   #4424
wiki124
Rozeznanie

[quote=pyrcia911;3810184]Tylko, że niedawno znowu gadał z koleżanką i mu się odwidziało. Mówił, że też mu zależało, ale teraz to 'nie ma sensu'. No dzięki, tak w tydzień? Troche mi się wierzyć nie chce
I nigdy sobie nie wybacze, że wcześniej nic nie zrobiłam, więc póki masz szanse to działaj.

Wiesz co , mi tez sie nie chce wierzyć , ze w tydzien sie odwidzialo, ale widocznie dla facetów to normalne... a mówią, ze to kobiety są nie do zrozumienia ... a co do tego, zebym działała to powiem Ci , ze z każdym dniem uświadamiam sobie, ze to juz nie ma sensu...bo nawet z nim juz nie rozmawiam od ... ho ho ho ...i tylko zrobie z siebie głupia...

Stary 2007-02-28, 20:23   #4425
Tusio
Wtajemniczenie

chyba mam dola... w szkole ciezko, w domu lipnie, w weekend...samotnie. rozmawiam wlasnei z kumpela na gg-jest cala przejeta, wybiera sie do ginekologa w sprawie antykoncepcji.
to mi przypomina, ze ja nie mam faceta. nie mam, i nie mialam jak dotad. chcialabym miec kogos bliskiego. a mam telewizje w piatkowe wieczory.

boze, mam dosc! nienawidze mojej szkoly! nienawidze mojej sytuacji!!
Stary 2007-02-28, 21:00   #4426
wiki124
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tusio Pokaż wiadomość
chyba mam dola... w szkole ciezko, w domu lipnie, w weekend...samotnie. rozmawiam wlasnei z kumpela na gg-jest cala przejeta, wybiera sie do ginekologa w sprawie antykoncepcji.
to mi przypomina, ze ja nie mam faceta. nie mam, i nie mialam jak dotad. chcialabym miec kogos bliskiego. a mam telewizje w piatkowe wieczory.

boze, mam dosc! nienawidze mojej szkoly! nienawidze mojej sytuacji!!
To mozee rusz gdzieś w weekend, moze kogoś poznasz a szkola sie nie przejmuj , bo nie warto ... taka juz nasza dola

Stary 2007-02-28, 21:06   #4427
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiki124 Pokaż wiadomość
To mozee rusz gdzieś w weekend, moze kogoś poznasz a szkola sie nie przejmuj , bo nie warto ... taka juz nasza dola
dobry pomysl...tylko problem w tym, ze nie mam gdzie, nie mam z kim
Stary 2007-02-28, 21:12   #4428
Pyra1990
Zakorzenienie

Ja sie czuje jakas zdołowana, nie wiem dlaczego
W jedne spodnie nie wchodze, patrze w lustro i sie sama sobie nie podobam

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:17   #4429
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tusio Pokaż wiadomość
dobry pomysl...tylko problem w tym, ze nie mam gdzie, nie mam z kim
to poznaj kogos przez internet. Wiadomo wszystko jest dla ludzi..i na swira tez mozna natrafic ale moze i nie.
syntagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 21:34   #4430
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pyra1990 Pokaż wiadomość
Ja sie czuje jakas zdołowana, nie wiem dlaczego
W jedne spodnie nie wchodze, patrze w lustro i sie sama sobie nie podobam
widziałam twoje fotki w maj stajl dairy i na prawdę nie masz sie co dołować. jesteś super dziewczyną, zgrabną i ładną.
tak wiec głowa do góry
Stary 2007-02-28, 21:41   #4431
Camarilla
Zakorzenienie

Dorkaa wytłumacz swojemu przyjacielowi, ze jest ktoś kto Ci się podoba. Zrozumie..

To teraz ja

Za 2 miesiące matura. Nie uczę się wystarczająco. Mam lenia. Z pewnym kolegą nie idzie po mojej myśli. I w ogóle nic mi sie nie chce.
To na tyle.

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 23:08   #4432
ahinsa
Zakorzenienie

Do tyłka jestem... trochę... dziś

Ale się poprawię... nigdy więcej.
Stary 2007-03-01, 06:39   #4433
pyrcia911
Zadomowienie

[quote=wiki124;3817824]
Cytat:
Tylko, że niedawno znowu gadał z koleżanką i mu się odwidziało. Mówił, że też mu zależało, ale teraz to 'nie ma sensu'. No dzięki, tak w tydzień? Troche mi się wierzyć nie chce

Wiesz co , mi tez sie nie chce wierzyć , ze w tydzien sie odwidzialo, ale widocznie dla facetów to normalne... a mówią, ze to kobiety są nie do zrozumienia ... a co do tego, zebym działała to powiem Ci , ze z każdym dniem uświadamiam sobie, ze to juz nie ma sensu...bo nawet z nim juz nie rozmawiam od ... ho ho ho ...i tylko zrobie z siebie głupia...
Taaa... No ja w sumie też nie gadam z nim od dwóch tygodni, czasem zamienie tylko słowo bo się nie da inaczej [jedna klasa].
Kurcze... a ja bym tak chciała wszystko sobie wyjaśnić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 10:40   #4434
miss_seepy
Wtajemniczenie

glowa mnie boli od tych zmian na wizazu ;/

no i awaria metra, a myslalam ze bede pare minut wczesniej w domku

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 14:39   #4435
dorkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Dorkaa wytłumacz swojemu przyjacielowi, ze jest ktoś kto Ci się podoba. Zrozumie..

To teraz ja

Za 2 miesiące matura. Nie uczę się wystarczająco. Mam lenia. Z pewnym kolegą nie idzie po mojej myśli. I w ogóle nic mi sie nie chce.
To na tyle.
ale to jest tak dziwnie, bo wszyscy jestesmy w tej samej klasie. kurcze

nie martw sie ja ttez mam lenia. na szczescie do matury jeszcze 2 lata.
a z kolegami jak to z kolegami, raz jest lepiej ze chce sie skakc do sufitu, a raz gorzej. nie martw sie, w koncu to faceci, a wszystkie wiemy jacy oni są ;>
Stary 2007-03-01, 21:56   #4436
miss_seepy
Wtajemniczenie

zaczne chyba doceniac slusznosc stwierdzena "umiesz liczyc licz na siebie" reszta to tylko złudzenia.... ..............
..............

......................... ......

......................... ......................... ......

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 23:18   #4437
Asiqlec
Raczkowanie

ja sie z chęcią poużalam... :/ jestem do niczego joł ziom

5.05 - polski podst.
6.05 - angielski rozsz.
9.05 - geografia podst.
Asiqlec jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-02, 11:07   #4438
*Aguśka*
Przyczajenie

Miałam atak astmy, zle się czuje, boli mnie gardło, i mam paskudnie czerwoną twarz. a fe!
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy! "
*Aguśka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-02, 14:42   #4439
phoebe
Rozeznanie

Głowa mnie boli, wqrza mnie praca, wszystko mnie wqrza, chciałabym wyjechać na jakieś wczasy

Moje Aniołki wiem, że kiedyś się spotkamy [*]

phoebe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 19:33   #4440
safinka
Raczkowanie

To ja też się poużalam trochę Bo dzisiaj mam po prostu dzień do skreślenia...
Już od rana mój TŻ dręczy mnie trudnymi rozmowami. Dzisiaj stwierdził,że nie sądził,że jestem tak zamknięta w sobie i uciekam od trudnych tematów. "Za mało ze sobą rozmawiamy.." - tylko jakoś jak ja o tym mówiłam,to nie słuchał i wszystko było dla niego ok No i teraz jestem zła po tym jak powiedział że "przecież można nad sobą trochę popracować" - bardzo zabolało,bo ja od kilku lat nic innego nie robię tylko pracuję nad sobą. Staram się zmieniać na lepsze i zauważałam postępy,dużo osób mi mówiło,że się zmieniłam, a on w jednym zdaniu pogrzebał cały mój zapał.Wyszło na to,że jestem kompletnie beznadziejna..No i chyba trochę przewrażliwiona przy okazji, bo pewnie nikt normalny by się aż tak na to nie wściekał No ale jestem inna...i chciałam,żeby osoba, na której mi zależy akceptowała mnie dokładnie taką jaka jestem,a tu lipa W dodatku on jest taki straaasznie otwarty i odważny,a ja jestem całkowitym przeciwieństwiem! Zaczynam strasznie drastycznie odczuwać ten kontrast No i mimo,że już nie chcę się denerwować na TŻta to nie umiem i jestem dla niego taka oschła...

Pomijając tematy damsko-męskie to jeszcze baardzo mi brakuje motywacji. Powinnam się uczyć do matury,a nie mogę - zero entuzjazmu i ciągle mnie prześladuje zły humor.Wszystko jest beznadziejne i nic mi nie wychodzi..ehh

Ciekawe czy komukolwiek będzie się chciało to przeczytać No ale musiałam to gdzies napisać,żeby nie wybuchnąć

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości