|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez nie tkne warzyw, jakos od poczatku ciazy gdy zrobilam surowke to od tego czasu no nie moge patrzec na to... az mnnie mdli, a dziwnie sie bo zawsze sie mowili, ze warzywa takie zdrowe i jak organim czegos potrzebuje to wlasnie nam mowi przez zachcianki, a tymczasem mam zachcianki na biala czekolade, lody przede wszystkim truskawkowe no i zwyklej czekolady jakos tak nie moge ;/ dziwna jestem teraz
aa no i frytki se ostatnio usmazylam i pycha a na filet z kurczaka tez nie moge patrzec ;/ to co ja mam jesc?
|
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak słucham to naprawdę doceniam, że moja taka fajna jest. Uczę się mówić do niej "mamo" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego się boje że mnie zaraził;p2) Spokojnie To normalne Wszystko się rozciąga dlatego te bóle Hmm kurcze nie wiem Jak patrze teraz na moje badania bety to mam taką rozpiskę że 5-50 to 1 tc(od momentu zapłodnienia)
|
|
|
|
|
#3516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie jem wg jakiejś ciążowej diety ale staram się jeść w miarę racjonalnie, zwłaszcza ze względu na mój ogromny apetyt. Na śniadanie jem pieczywo pełnoziarniste, bardzo dużo owoców wcinam (jak na mnie) i unikam już fast- foodów, chipsów itp. więc chyba nie jest tak źle, nawet jak czasem mnie najdzie na murzynka albo grzanki
![]() ale słodycze znów stały się moją zmorą... aż mąż mnie musi pilnować
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam podobnie we wrześniu. Zrobiłam test 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła jasna kreseczka, 2 dni potem byłam na becie i beta była 15, pani z laboratorium powiedziała, żebym sobie nie robiłam nadziei, bo widać beta spada. Ja miałam test o czułości 25 a beta była już 15, a potem testy były już negatywne niestety. Była to ciąża biochemiczna. Jaki miałaś czuły test, bo jak 25 to chyba raczej beta spada, no chyba, ze 10 to może jest jeszcze szansa. może powtórz test za kilka dni, trzymam kciuki
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz jakieś podstawy żeby tak myśleć, czy "bo tak"?
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2012-12-12 o 20:02 |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladacie uwage?kurde jacy ludzie sa tesc oblal synowa benzyna i podpalil co ci ludzie maja w glowie wogole.. a tesciowa jeszcze sie drze ze ona ma placic za mieszkanie ich w ktorym nie mieszka bo duzo zarabia ! ( jak ona ma poparzone cale cialo eh nawet nie chce myslec..)
|
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja do mojej nigdy chyba nie powiem mamo;p Bo mnie wzrokiem zabije [/QUOTE] Cytat:
Facet nigdy nie jest biedny tylko kobieta
|
||
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
No coo ..
Mówiłam, że mam straszny apetyt
|
|
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhh z tą cierpliwością
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
Chyba bardziej "bo tak";p No ale w sumie to ciągle gdzieś jeździ a to do kolegów, a to na mecze albo z tatą na polowanie;p I tak mi jakoś podpada;p
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jestesmy w podobnym wieku ale chyba to juz pisalam:P ja tez nie mam jeszcze tej ( prawdziwej) tesciowej bo nie jestesmy po slubie ale uwielbiam ta kobiete i mysle ze ona mnie rowniez wiec niewiem jak to miec zla tesciowa ( chodziaz tescia widzialam dwa razy .. ale to jest inna bajka..) on tez jeszcze niewie i wsumie niewiem kiedy sie dowie;P a najbardziej mnie drazni jak starsi ludzie mowia " co ludzie powiedza" " co sobie pomysla" i wogole .. a g***o ich to obchodzi moje zycie i mam ich gdzies eh co za prymitywne myslenie..nie przejmuj sie ciesz sie ze masz fajnego TZ i dzidziusia w brzuszku a po za tym wiesz ze z rodzina to tylko na zdjeciach...:P |
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze uwielbiałam słodycze, czekoladę jadłam tonami a teraz... patrzeć na nią nie mogę i jak mąż je coś słodkiego to uciekam z pokoju bo nie mogę nawet patrzeć jak on je ![]() Zaś warzywa na parze, wszelkiego rodzaju surówki, czy owoce mogę jeśc cały czas
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja musiałam swoją trochę naprostować bo kobieta na początku, życie nam układała. Chciała, żeby było jak ona chce. Teraz jest ok. Jeszcze do niej mamo nie powiedziałam, tak jak Ty uczę się (jesteśmy 1.5 roku po ślubie) |
|
|
|
|
#3529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z dzidziusia to się chyba bardziej niż z tżeta cieszę ![]() Mogę zapytać o coś? Bo już nie pamiętam czy pisałaś o tym czy nie. Planowaliście bejbiaczka czy Was bocian zaskoczył
|
|
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3531 |
|
Zadomowienie
|
Kochane jak wy ustawiłyście sobie w opisie maluszka????
kombinuje i nie mogę zrobić ![]() to moja dzidzia pomocy... http://babystrology.com/tickers/baby...3E%3C/embed%3E
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wejdź w "Ustawienia" u góry po lewej stronie, a tam poszukaj "Edytuj podpis" - tam wklej linka. A jeśli chcesz, by link był schowany pod napisem jakimś, np. "Dzidziuś" to musisz wpisać ten swój napis, następnie go zaznaczyć, kliknąć w ikonkę ziemi ze spinaczem i tam wpisać adres www... |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem tak..odlozylam tabletki 7miesiecy temu ale nie dlatego ze chcialam miec dziecko tylko dla zdrowia.. ( chodziaz nie powiem ze odkad odlozylam tabletki to nie dosc ze ochota na sex duza to jeszcze mysl o dziecku wielka niemilosierna! ) i tak wsumie nie specjalnie sie zabezpieczalismy " co ma byc to bedzie" no i tak wyszlo TZ na poczatku troszke zdziwiony zaskoczony i "zmieszany" ale w glebi serduszka sie cieszy ) a u Was?
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja jest fajna, bo jest daleko 3 miesiące przed ślubem się wyprowadziliśmy 400km od nich i też byłam tą złą synową, co synka zabiera, ale chyba jej przeszło. Albo przynajmniej zdaje sobie sprawę, że jak będzie wredna to nie będzie się widywać ani z synem, ani z wnukami![]() Chciałabym ponowić pytanie: Dziewczyny chodzące do 2 lekarzy-Czy oni wiedzą o sobie nawzajem?
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ale wy gonicie z tymi postami
![]() Ja narazie nie mam głowy do pisania, moja mama jest mocno chora i jutro ma bardzo poważną operację więc proszę o zrozumienie ![]() Trzymajcie się cieplutko mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i wróci na normalne życiowe tory.
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby sierpnióweczka?
http://www.pudelek.pl/artykul/46008/...zi_w_sierpniu/ |
|
|
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Jeździł tyle samo tylko że nie byłam tak podejrzliwa jak teraz;p Wmawiam sobie głupoty
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

musiałam, nie mogłam się opanować

aa no i frytki se ostatnio usmazylam i pycha
Nosz kurde;/ U mnie to każdy tak się cieszył,wyściskali nas wycałowali, oglądali pierścionek, pytali kiedy ślub itp. A ona? Kurdę ile ja bym dała żeby mój tż miał takich rodziców jak mój były... Boże kochałam ich tak jak moich własnych
Takie dziwne kłująco - ciągnące i dość mocne momentami
To normalne
Jak patrze teraz na moje badania bety to mam taką rozpiskę że 5-50 to 1 tc(od momentu zapłodnienia)
KCIUKI DLA ADASIA

Mówiłam, że mam straszny apetyt
- 09.06.2006

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)