Mamy lipcowo-sierpniowe 2013 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-12, 19:50   #3511
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowo-sierpniowe 2013

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
ja jadłam dwa razy musiałam, nie mogłam się opanować

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Jak dasz dużo dżemu to może przypominać zakalec więc się nie przestrasz. Jak będziesz robić tak jak napisałam to musi się udać
a tak w ogóle to ja uwielbiam zakalce
super, to powiem mojemu TZ jak bedzie jojczyl ze tylko jego mama umie piec pyszne ciasta hahahhahaha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:52   #3512
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja tez nie tkne warzyw, jakos od poczatku ciazy gdy zrobilam surowke to od tego czasu no nie moge patrzec na to... az mnnie mdli, a dziwnie sie bo zawsze sie mowili, ze warzywa takie zdrowe i jak organim czegos potrzebuje to wlasnie nam mowi przez zachcianki, a tymczasem mam zachcianki na biala czekolade, lody przede wszystkim truskawkowe no i zwyklej czekolady jakos tak nie moge ;/ dziwna jestem teraz aa no i frytki se ostatnio usmazylam i pycha a na filet z kurczaka tez nie moge patrzec ;/ to co ja mam jesc?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:54   #3513
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Jak ja Wam zazdroszczę takich teściowych. Moja (przyszła) teściowa jest jakaś dziwna. W ogóle nie okazuje uczuć i jest bardzo oschła- mam wrażenie że mnie nie lubie i traktuje jak wroga który zabiera jej jedynego syneczka Jak ją poinformowaliśmy o zaręczynach to jej reakcja wyglądała tak: "Yhm, fajnie... Jaka pogoda? Pada jeszcze śnieg czy już przestał" Nosz kurde;/ U mnie to każdy tak się cieszył,wyściskali nas wycałowali, oglądali pierścionek, pytali kiedy ślub itp. A ona? Kurdę ile ja bym dała żeby mój tż miał takich rodziców jak mój były... Boże kochałam ich tak jak moich własnych Byli cudowni.
Teraz moja teściowa też przeżywa ciążę że co ludzie powiedzą, przecież jesteśmy tacy młodzi (ja 20, tż 26), nie mieszkamy jeszcze razem, nie mamy ślubu ja nie skończyłam jeszcze studiów a tż nie dostał się jeszcze na aplikacje. No koniec świata normalnie... Z kolei tata tż też jeszcze nic nie wie bo mama powiedziała tżetowi żeby powiedział ojcu dopiero po świętach ;/ Dobija mnie ta kobieta...
Z wnukiem też pewnie nie będzie chciała zostawać bo przecież ona w domu ma tyle roboty że nie ma w co ręce włożyć...

Wybaczcie ale musiałam się wyżalić.
No to faktycznie "super" teściowa Biedna Ty
Jak tak słucham to naprawdę doceniam, że moja taka fajna jest. Uczę się mówić do niej "mamo"
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Pozwól, że tego nie skomentuje... ale żywcem zrobiło mi się niedobrze
Ależ to bardzo pyszne wszystko było. Tzn jest, bo dalej ciastka wsuwam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:54   #3514
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Gdzie tam za późno, ja zjadłam dopiero nugettsy z frytkami, ciastka, lody, jogurt i śledzie
A to mnie pocieszyłaś

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:55   #3515
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
1)Dlaczego się boisz? Ja dziś HIV robiłam i dziwnie się czułam
2)Dziś cały dzień miałam bóle brzucha Takie dziwne kłująco - ciągnące i dość mocne momentami
1) No nie wiem tak jakoś stresa mam że wyniki będą złe. Od momentu jak jestem w ciąży to zrobiłam się bardzo podejrzliwa i mam wrażenie że Tż zdradza mnie na każdym kroku Dlatego się boje że mnie zaraził;p
2) Spokojnie To normalne Wszystko się rozciąga dlatego te bóle

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
a czy 5,13 to nie za niski poziom hcg??
Hmm kurcze nie wiem Jak patrze teraz na moje badania bety to mam taką rozpiskę że 5-50 to 1 tc(od momentu zapłodnienia)

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:57   #3516
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ to bardzo pyszne wszystko było. Tzn jest, bo dalej ciastka wsuwam
Idę stąd... ja nawet tego czytać nie mogę

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
1) No nie wiem tak jakoś stresa mam że wyniki będą złe. Od momentu jak jestem w ciąży to zrobiłam się bardzo podejrzliwa i mam wrażenie że Tż zdradza mnie na każdym kroku Dlatego się boje że mnie zaraził;p
Biedny Tż

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:58   #3517
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Ja nie jem wg jakiejś ciążowej diety ale staram się jeść w miarę racjonalnie, zwłaszcza ze względu na mój ogromny apetyt. Na śniadanie jem pieczywo pełnoziarniste, bardzo dużo owoców wcinam (jak na mnie) i unikam już fast- foodów, chipsów itp. więc chyba nie jest tak źle, nawet jak czasem mnie najdzie na murzynka albo grzanki
ale słodycze znów stały się moją zmorą... aż mąż mnie musi pilnować

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 19:59   #3518
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
przepraszam że wtrące sie w rozmowe ale mam do Was pytanie: mianowicie czy któraś z Was zanim potwierdziła ciąże robiłą badanie z krwi bhcg?? staram się po # o dzidziusia i sprawa wygląda następująco ostatnią @ miałam 24 go października, w sobote robiłąm test ciążowy i wyszła druga kreseczka taka słabiuteńka dzis znowu to samo więc pobiegłam na bete i wynik 5,13mlU/ml nie mam pojęcia co o Ty myślec a wiem że w Waszym gronie są dziewczyny które tez przechodziły przez etap starań, mierzenia tempki testowania itp.itd więc może mój "problem" nie będzie Wam obcy i będziecie potrafiły powiedziec mi coś sensownego??
z góry dziękuję i życze wszystkim szczęśliwych kolejnych 7,8 m-cy
hej pamiętam Cię, byłam u nas chwile na wątku szaraczkowym
ja miałam podobnie we wrześniu. Zrobiłam test 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła jasna kreseczka, 2 dni potem byłam na becie i beta była 15, pani z laboratorium powiedziała, żebym sobie nie robiłam nadziei, bo widać beta spada. Ja miałam test o czułości 25 a beta była już 15, a potem testy były już negatywne niestety. Była to ciąża biochemiczna. Jaki miałaś czuły test, bo jak 25 to chyba raczej beta spada, no chyba, ze 10 to może jest jeszcze szansa. może powtórz test za kilka dni, trzymam kciuki

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:01   #3519
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem tak jakoś stresa mam że wyniki będą złe. Od momentu jak jestem w ciąży to zrobiłam się bardzo podejrzliwa i mam wrażenie że Tż zdradza mnie na każdym kroku Dlatego się boje że mnie zaraził;p
Aha Ale masz jakieś podstawy żeby tak myśleć, czy "bo tak"?

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2012-12-12 o 20:02
Stary 2012-12-12, 20:03   #3520
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jedną też jadłam.. nie mogłam się powstrzymać i Małemu na razie nie zaszkodziła
Ja też jem mało warzyw i owoców Na warzywa nie mogę patrzeć a owoce jakoś tak też mnie nie wołają
Zamówiłam sobie falvit w aptece i od jutra będę zjadać... (przeszłam 4 apteki i w każdej tylko na zamówienie)

Co do inwazyjnych to gin na nie kieruje jeżeli istnieje jakieś ryzyko/ zagrożenie, czyli jak te nieinwazyjne wypadają kiepsko

ja testu papa nie miałam... pierwsze usg wyszło w porządku NT w normie więc minie na nie nie kierowali, te przepływy lekarz badał na usg prenatalnym
To drugie usg- genetyczne to jest tak zwane połówkowe, na pewno będziesz je miała bo tam się dokładnie bada narządy Malucha ( i najczęściej potwierdza płeć)

a test potrójny to nie wiem...

Ja robiłam bete 2 dni po spodziewanej miesiączce (miała być w sobotę ja robiłam bete w poniedziałek rano) i wyszła mi ponad 500 (i to była dolna granica 5 tygodnia)... ale więcej nie powtarzałam i to była moja jedyna beta w życiu wiec nie wiem nic więcej...
ty Margosia to chyba wiesz wszystko!jakbys conajmniej miala z 3 ciaze za soba bo tego do zapamietania jest tyle ze ho ho
ogladacie uwage?kurde jacy ludzie sa tesc oblal synowa benzyna i podpalil co ci ludzie maja w glowie wogole.. a tesciowa jeszcze sie drze ze ona ma placic za mieszkanie ich w ktorym nie mieszka bo duzo zarabia ! ( jak ona ma poparzone cale cialo eh nawet nie chce myslec..)

Zuza

Razem
Stary 2012-12-12, 20:04   #3521
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
No to faktycznie "super" teściowa Biedna Ty
Jak tak słucham to naprawdę doceniam, że moja taka fajna jest. Uczę się mówić do niej "mamo"
No biedna ja Ja do mojej nigdy chyba nie powiem mamo;p Bo mnie wzrokiem zabije
[/QUOTE]

Cytat:
Idę stąd... ja nawet tego czytać nie mogę[COLOR="Silver"]

Biedny Tż
Kto biedny przepraszam?;p Ja! Biedna ja! Przejęzyczyłaś się;p Ale wybaczam Ci, przez Neni jedzenie jesteś rozkojarzona Położ się Margosiu i odpocznij bo głupoty piszesz Facet nigdy nie jest biedny tylko kobieta

Antonisia
Stary 2012-12-12, 20:04   #3522
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Idę stąd... ja nawet tego czytać nie mogę
No coo .. Mówiłam, że mam straszny apetyt
Stary 2012-12-12, 20:04   #3523
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej pamiętam Cię, byłam u nas chwile na wątku szaraczkowym
ja miałam podobnie we wrześniu. Zrobiłam test 3 dni przed spodziewaną @ i wyszła jasna kreseczka, 2 dni potem byłam na becie i beta była 15, pani z laboratorium powiedziała, żebym sobie nie robiłam nadziei, bo widać beta spada. Ja miałam test o czułości 25 a beta była już 15, a potem testy były już negatywne niestety. Była to ciąża biochemiczna. Jaki miałaś czuły test, bo jak 25 to chyba raczej beta spada, no chyba, ze 10 to może jest jeszcze szansa. może powtórz test za kilka dni, trzymam kciuki
kurcze chyba nie pozostaje mi nic innego jak poczekac ehhh z tą cierpliwością

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:06   #3524
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Kto biedny przepraszam?;p Ja! Biedna ja! Przejęzyczyłaś się;p Ale wybaczam Ci, przez Neni jedzenie jesteś rozkojarzona Położ się Margosiu i odpocznij bo głupoty piszesz Facet nigdy nie jest biedny tylko kobieta
Stary 2012-12-12, 20:07   #3525
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
Aha Ale masz jakieś podstawy żeby tak myśleć, czy "bo tak"?
Chyba bardziej "bo tak";p No ale w sumie to ciągle gdzieś jeździ a to do kolegów, a to na mecze albo z tatą na polowanie;p I tak mi jakoś podpada;p

Antonisia
Stary 2012-12-12, 20:08   #3526
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja Wam zazdroszczę takich teściowych. Moja (przyszła) teściowa jest jakaś dziwna. W ogóle nie okazuje uczuć i jest bardzo oschła- mam wrażenie że mnie nie lubie i traktuje jak wroga który zabiera jej jedynego syneczka Jak ją poinformowaliśmy o zaręczynach to jej reakcja wyglądała tak: "Yhm, fajnie... Jaka pogoda? Pada jeszcze śnieg czy już przestał" Nosz kurde;/ U mnie to każdy tak się cieszył,wyściskali nas wycałowali, oglądali pierścionek, pytali kiedy ślub itp. A ona? Kurdę ile ja bym dała żeby mój tż miał takich rodziców jak mój były... Boże kochałam ich tak jak moich własnych Byli cudowni.
Teraz moja teściowa też przeżywa ciążę że co ludzie powiedzą, przecież jesteśmy tacy młodzi (ja 20, tż 26), nie mieszkamy jeszcze razem, nie mamy ślubu ja nie skończyłam jeszcze studiów a tż nie dostał się jeszcze na aplikacje. No koniec świata normalnie... Z kolei tata tż też jeszcze nic nie wie bo mama powiedziała tżetowi żeby powiedział ojcu dopiero po świętach ;/ Dobija mnie ta kobieta...
Z wnukiem też pewnie nie będzie chciała zostawać bo przecież ona w domu ma tyle roboty że nie ma w co ręce włożyć...

po to jestesmy tu przeciez;*

to jestesmy w podobnym wieku ale chyba to juz pisalam:P

ja tez nie mam jeszcze tej ( prawdziwej) tesciowej bo nie jestesmy po slubie ale uwielbiam ta kobiete i mysle ze ona mnie rowniez wiec niewiem jak to miec zla tesciowa ( chodziaz tescia widzialam dwa razy .. ale to jest inna bajka..) on tez jeszcze niewie i wsumie niewiem kiedy sie dowie;P

a najbardziej mnie drazni jak starsi ludzie mowia " co ludzie powiedza" " co sobie pomysla" i wogole .. a g***o ich to obchodzi moje zycie i mam ich gdzies eh co za prymitywne myslenie..nie przejmuj sie ciesz sie ze masz fajnego TZ i dzidziusia w brzuszku a po za tym wiesz ze z rodzina to tylko na zdjeciach...:P

Zuza

Razem
Stary 2012-12-12, 20:09   #3527
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja tez nie tkne warzyw, jakos od poczatku ciazy gdy zrobilam surowke to od tego czasu no nie moge patrzec na to... az mnnie mdli, a dziwnie sie bo zawsze sie mowili, ze warzywa takie zdrowe i jak organim czegos potrzebuje to wlasnie nam mowi przez zachcianki, a tymczasem mam zachcianki na biala czekolade, lody przede wszystkim truskawkowe no i zwyklej czekolady jakos tak nie moge ;/ dziwna jestem teraz aa no i frytki se ostatnio usmazylam i pycha a na filet z kurczaka tez nie moge patrzec ;/ to co ja mam jesc?
A u mnie na odwrót
Zawsze uwielbiałam słodycze, czekoladę jadłam tonami a teraz... patrzeć na nią nie mogę i jak mąż je coś słodkiego to uciekam z pokoju bo nie mogę nawet patrzeć jak on je
Zaś warzywa na parze, wszelkiego rodzaju surówki, czy owoce mogę jeśc cały czas

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:10   #3528
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Po to tu jesteśmy żeby swoje gorzkie żale wypowiedzieć

Ja musiałam swoją trochę naprostować bo kobieta na początku, życie nam układała. Chciała, żeby było jak ona chce. Teraz jest ok.

Jeszcze do niej mamo nie powiedziałam, tak jak Ty uczę się (jesteśmy 1.5 roku po ślubie)
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:11   #3529
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
po to jestesmy tu przeciez;*

to jestesmy w podobnym wieku ale chyba to juz pisalam:P

ja tez nie mam jeszcze tej ( prawdziwej) tesciowej bo nie jestesmy po slubie ale uwielbiam ta kobiete i mysle ze ona mnie rowniez wiec niewiem jak to miec zla tesciowa ( chodziaz tescia widzialam dwa razy .. ale to jest inna bajka..) on tez jeszcze niewie i wsumie niewiem kiedy sie dowie;P

a najbardziej mnie drazni jak starsi ludzie mowia " co ludzie powiedza" " co sobie pomysla" i wogole .. a g***o ich to obchodzi moje zycie i mam ich gdzies eh co za prymitywne myslenie..nie przejmuj sie ciesz sie ze masz fajnego TZ i dzidziusia w brzuszku a po za tym wiesz ze z rodzina to tylko na zdjeciach...:P
Dziękuję za miłe słowa
Z dzidziusia to się chyba bardziej niż z tżeta cieszę

Mogę zapytać o coś? Bo już nie pamiętam czy pisałaś o tym czy nie. Planowaliście bejbiaczka czy Was bocian zaskoczył

Antonisia
Stary 2012-12-12, 20:13   #3530
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba bardziej "bo tak";p No ale w sumie to ciągle gdzieś jeździ a to do kolegów, a to na mecze albo z tatą na polowanie;p I tak mi jakoś podpada;p
A wcześniej jak było? Mniej jeździł?

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
A u mnie na odwrót
Zawsze uwielbiałam słodycze, czekoladę jadłam tonami a teraz... patrzeć na nią nie mogę i jak mąż je coś słodkiego to uciekam z pokoju bo nie mogę nawet patrzeć jak on je
Zaś warzywa na parze, wszelkiego rodzaju surówki, czy owoce mogę jeśc cały czas
Szczerze zazdroszczę
Stary 2012-12-12, 20:13   #3531
Guuusiaa
Zadomowienie

Kochane jak wy ustawiłyście sobie w opisie maluszka????

kombinuje i nie mogę zrobić
to moja dzidzia pomocy...

http://babystrology.com/tickers/baby...3E%3C/embed%3E

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:16   #3532
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
ty Margosia to chyba wiesz wszystko!jakbys conajmniej miala z 3 ciaze za soba bo tego do zapamietania jest tyle ze ho ho
ogladacie uwage?kurde jacy ludzie sa tesc oblal synowa benzyna i podpalil co ci ludzie maja w glowie wogole.. a tesciowa jeszcze sie drze ze ona ma placic za mieszkanie ich w ktorym nie mieszka bo duzo zarabia ! ( jak ona ma poparzone cale cialo eh nawet nie chce myslec..)
Chyba w poprzednim zyciu byłam ginekologiem... zapewne było to bardziej opłacalne niż szczęśliwy zawód uśmiechniętego bezrobotnego
Cytat:

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:17   #3533
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Kochane jak wy ustawiłyście sobie w opisie maluszka????

kombinuje i nie mogę zrobić
to moja dzidzia pomocy...

http://babystrology.com/tickers/baby...3E%3C/embed%3E
Nie wiem , czy do mnie, ale:
wejdź w "Ustawienia" u góry po lewej stronie, a tam poszukaj "Edytuj podpis" - tam wklej linka.
A jeśli chcesz, by link był schowany pod napisem jakimś, np. "Dzidziuś" to musisz wpisać ten swój napis, następnie go zaznaczyć, kliknąć w ikonkę ziemi ze spinaczem i tam wpisać adres www...
Stary 2012-12-12, 20:20   #3534
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za miłe słowa
Z dzidziusia to się chyba bardziej niż z tżeta cieszę

Mogę zapytać o coś? Bo już nie pamiętam czy pisałaś o tym czy nie. Planowaliście bejbiaczka czy Was bocian zaskoczył
haha zawsze tak jest wiesz dzidzius to dzidzius :P

powiem tak..odlozylam tabletki 7miesiecy temu ale nie dlatego ze chcialam miec dziecko tylko dla zdrowia.. ( chodziaz nie powiem ze odkad odlozylam tabletki to nie dosc ze ochota na sex duza to jeszcze mysl o dziecku wielka niemilosierna! ) i tak wsumie nie specjalnie sie zabezpieczalismy " co ma byc to bedzie" no i tak wyszlo TZ na poczatku troszke zdziwiony zaskoczony i "zmieszany" ale w glebi serduszka sie cieszy) a u Was?

Zuza

Razem
Stary 2012-12-12, 20:20   #3535
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Oj współczuję ci bardzo Moja jest fajna, bo jest daleko Co prawda mieszkaliśmy na przeciwko przez 2 lata, ale nie mieliśmy ślubu i wszyscy się bali mi coś powiedzieć, że ucieknę 3 miesiące przed ślubem się wyprowadziliśmy 400km od nich i też byłam tą złą synową, co synka zabiera, ale chyba jej przeszło. Albo przynajmniej zdaje sobie sprawę, że jak będzie wredna to nie będzie się widywać ani z synem, ani z wnukami

Chciałabym ponowić pytanie: Dziewczyny chodzące do 2 lekarzy-Czy oni wiedzą o sobie nawzajem?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:21   #3536
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Hej dziewczyny ale wy gonicie z tymi postami

Ja narazie nie mam głowy do pisania, moja mama jest mocno chora i jutro ma bardzo poważną operację więc proszę o zrozumienie

Trzymajcie się cieplutko mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i wróci na normalne życiowe tory.

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-12, 20:21   #3537
Neni1984
Zakorzenienie

Czyżby sierpnióweczka?
http://www.pudelek.pl/artykul/46008/...zi_w_sierpniu/
Stary 2012-12-12, 20:21   #3538
strawberry162
Rozeznanie

Cytat:
A wcześniej jak było? Mniej jeździł?

Szczerze zazdroszczę
Jeździł tyle samo tylko że nie byłam tak podejrzliwa jak teraz;p Wmawiam sobie głupoty

Cytat:
Chyba w poprzednim zyciu byłam ginekologiem... zapewne było to bardziej opłacalne niż szczęśliwy zawód uśmiechniętego bezrobotnego

No już dobrze, dobrze Wybaczam

Antonisia
Stary 2012-12-12, 20:24   #3539
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
hhahh jestes prze mocna!

Zuza

Razem
Stary 2012-12-12, 20:25   #3540
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ale wy gonicie z tymi postami

Ja narazie nie mam głowy do pisania, moja mama jest mocno chora i jutro ma bardzo poważną operację więc proszę o zrozumienie

Trzymajcie się cieplutko mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i wróci na normalne życiowe tory.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Jeździł tyle samo tylko że nie byłam tak podejrzliwa jak teraz;p Wmawiam sobie głupoty
No to sama sobie odpowiedziałaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości