|
|
#1021 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Ja sobie kiedyś włączyłam jakąś lekcję na yt Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale, ale ja też dostałam skierowanie na rehabilitację kręgosłupa od rodzinnego (parę lat temu to wprawdzie było), łobejrzałprześwietlenie, powiedział co i jak jest nie tak i mi wypisał skierowanie? ![]() Cytat:
Cytat:
Już kiedyś o tym pisałaś. Mursz potrząśnij tym małżem no ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ale czuję się zamroczona ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#1022 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1023 |
|
grozi wypollizowaniem
|
szukam tego rehaba i sieu miotam..wg mnie oni fszyscy to oszusci i naciągacze
, jakos nie ufam im jak sie sprawdza fizjoterapeute czy dobry?
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny jest, znaczy śmieszny
|
|
|
#1025 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde laski///ale ja sie dziwie serio serio!
mnie neurochirurg nie chcial wypisac skierowania na rehab....tylko najpierw do poradni neuroortopedycznej...tam myslalam ze juz dostane skierowanie na rehabilitacje ale nie....dali mi skierowanie do poradni rehabilitacyjnej ![]() ale w sumie jak rodzinny moze skierowac na rehabilitacje przeciez on serio nie wie co i jak cwiczyc? i co on sie zna na wypadaniu jondra mniarzdrzystego
|
|
#1026 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaczynam doceniac swojego nietopsza... Ooo, moze mi porobisz napisy do filmow? Nie no, zartuje A mandarynski, kantonski czy jakis bardziej niszowy?
|
||
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1028 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ Mursz bo to się no przecie też odbija na Twym zdrowiu (głównie psychicznym) i w końcu Cię wywiozą ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale dobry Parabel, dobry Dziękuję za odp ![]() Dziękować Cytat:
![]() Dziś już nie ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Choraś? ![]() ![]() A i 15 tysiaków postów ino tylko, niestety ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1030 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom, rozumiem... ja już mam dość galerii na najbliższy eon, a moje nogi to już mnie w ogóle nienawidzą za to że je tak męczę ![]() ja pamiętam często ostatnio mi się śniło ze byłam ze Skarbk w jakimś markecie typu Rossman i tam było pełno perfum Rasasi w słodkich małych flakoniczkach Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też nienawidzę ![]() ale z moich doświadczeń raczej lekarz rodzinny może wypisać skierowanie do każdego specjalisty ![]() Finish albo Somat, ale raczej Finish Używam z lenistwa tabletek 3w1, soli nie potrzebuję bo nie mam twardej wody Dobra, mam wszystkie prezenty i już nigdzie nie chodzę, serio. Do Świąt siedzę w domu
|
||||
|
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
Redhaired witch - mandaryński, w piśmie wersja kontynentalna. Ale tak hobbistycznie
może kiedyś się przyda. Bardziej dla poznania tajemnicy dziwnych dźwięków
|
#1033 |
|
To ja :)
|
Oj nie, daj spokój, nie przeginaj...
![]() Małża nie zmienię, za stary jest. Ale nietopsza muszę ustawić. Ze 3 lata temu chyba ryj na nią wydarłam, to jakiś czas był spokój. Ale się podniosła jakoś... Muszę swój gen wredny podrasować, bo go pacyfikowałam czas jakiś... Zdjęcia wrzucę Chwilowo są tylko na FB i to tylko kilka sztuk, gdyż ponieważ dysk mi padł i mam je tylko na penie gdzieś...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2012-12-12 o 22:32 Powód: Literówka |
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoraś lubi kosmetylki Bandi, to dziś do północy mają promocę 2 za 1
http://www.bandi.pl/sklep/katalog/wyr/maseczka |
|
|
|
#1036 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałżem dawno alem zapomł podziękować bo to wiesz....![]() a Ty żeś ode mnie wreszcie dostał to inne coś ![]() Cytat:
a ja się skusiłam na te wasze choisee i mię olali, zamówiłam , czekam czekam i nic ani maila ani przesyłu
|
|
#1038 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kutfa, można nie mieć męża a mieć nietopsza ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do nietopsza to sama widzisz, obcy ludzie czują do niej to co Ty... Cytat:
Przeżyła?To może za mało i mózg sobie uzupełnia niedobór krwawych historii? Jakieś egzaminy na studiach z tego zdawał, więc przynajmniej ogólny orient powinien mieć.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mhm
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- a wysłałeś? ![]() serio to nie przypominam sobie, dlatemu pytam Wintra, bo jak dostałem to mu dałem, a jak nie, to nie dałem |
|
|
|
#1043 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niii, nic mi nie dałaś, ale żem siedziała cicho, bo pomyslałam, że Skrbtk ma ciężki okres i nie będę Jej głowy zawracać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1044 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2012-12-12 o 22:03 |
|
|
|
#1045 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że mie oleją cienkim sikiem Cytat:
![]() wkleić numer
|
|
#1046 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie zdefraudowałem, serio
|
|
|
|
#1047 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo faktycznie nie miałam jakoś w głowie ale już siem poprawiłam i wysłałam w tamtym tygodniu---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- iusz ![]() bo ide glinke rrrhaaasssasoul ciepnąć na odwłok
|
|
#1050 |
|
Wpisz tu zomzing
|
to sampiel jezd
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ciepaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Ja sobie kiedyś włączyłam jakąś lekcję na yt

Dał się zmanipulować i ciężko będzie go przestawić na właściwe tory.Ma za dobre serce...Tak myślę

służba zdrowia nienormalna , kraj nienormalny.. wszystko jakies po☠☠☠☠☠☠☠one
Już kiedyś o tym pisałaś. Mursz potrząśnij tym małżem no

fajny jest, znaczy śmieszny 

Mursz , to się w głowie nie mieści
+ Mursz bo to się no przecie też odbija na Twym zdrowiu (głównie psychicznym) i w końcu Cię wywiozą 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bo to wiesz....

bo faktycznie nie miałam jakoś w głowie